1. Ove nagrade za najlepši gol su po meni bezveze. Sve je stvar ukusa,neko voli golove posle prekida,drugi solo prodore, treći timske akcije... O ovim golovima samo navijači na društvenim mrežama treba da glasaju,jer drugačije je bezveze.
     (NSslaninar, 19. avgust 2019 23:06)

    # Link komentara

  2. Sto su dosadni ovi sto ga silje na Mess-a i Ronalda. Cudesno, magija, nikada vidjeno, bla, bla, bla...
     (vlada, 19. avgust 2019 22:18)

    # Link komentara

  3. Taj Mesijev gol protiv Betisa je pravo remek delo , ali citava ta vece odnosno parija Mesija je bila nesto cudesno, jedna od onih veceri kada se zapitate , pa da li je moguce da neko igra ovako jednostavno i magicno taj fudbal. Vidjeno je mnogo puta da protivnicki navijaci aplaudiraju majstorima ove igre, ali nikad nije vidjeno da jednom igracu protivnicki navijaci na njihovom stadionu skandiraju ime...E to se desilo ove godine u Sevilji protiv Betisa..Golcina iz slobodnjaka, zatim gol iz izigrane akcije i onda slag na torti, lob iz prve sa 15 metara..Ali to nije bilo sve. Driblinzi, cudesne lopte, jednostavno je plesao i isprovocirao je cistu fudbalsku emociju kod navijaca Betisa. Nevidjeno i nezabelezeno u istoriji Spanskog fudbala ali i evropskog . veliko postvanje svima, ali ovaj decko je zaista nesto posebno..

    Obratite paznju..
    [link]
    [link]
    (Bili_piton, 19. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara

  4. Taj Mesijev gol protiv Betisa je pravo remek delo , ali citava ta vece odnosno parija Mesija je bila nesto cudesno, jedna od onih veceri kada se zapitate , pa da li je moguce da neko igra ovako jednostavno i magicno taj fudbal. Vidjeno je mnogo puta da protivnicki navijaci aplaudiraju majstorima ove igre, ali nikad nije vidjeno da jednom igracu protivnicki navijaci na njihovom stadionu skandiraju ime...E to se desilo ove godine u Sevilji protiv Betisa..Golcina iz slobodnjaka, zatim gol iz izigrane akcije i onda slag na torti, lob iz prve sa 15 metara..Ali to nije bilo sve. Driblinzi, cudesne lopte, jednostavno je plesao i isprovocirao je cistu fudbalsku emociju kod navijaca Betisa. Nevidjeno i nezabelezeno u istoriji Spanskog fudbala ali i evropskog . veliko postvanje svima, ali ovaj decko je zaista nesto posebno..

    Obratite paznju..
    [link]
    [link]
    (Bili_piton, 19. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara