Odbojkašice Srbije osvojile turnir u Beleku

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na "Glorija kupu" u Beleku, u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

MT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Bravo devojke svaka vam čast
    (Filip Smiljkovic, 19. avgust 2019 01:00)

    # Link komentara

  2. Имамо прву поставу свјетске класе (укључујући Рашић, Малешевић, Стевановић). Ова друга постава која је одиграла 3.,4. и 5. сет је крш. Умјесто да искористе сваку прилику да се наметну игром, концентрацијом и пожртвовањем, оне покажу да су крш. Док оној Лазовић можемо опростити младе године и неискуство, Бјелица, Алексић и Мирковић су благи ужас, а ни Благојевић није пуно боља. Бјелица већ годинама ига за репрезентацију, али она не да напредује, она није макла напријед ни мм за све ове године. Па она не може ни ваздух погодити.
    (А турски судија крала и рукама и ногама, 17. avgust 2019 19:28) # Link komentara

    Prva postava je najbolja na svijetu. Druga postava je druga postava. Ima tacno dovoljno talenta mladih igracica (primjer Lazovic) koje se mogu ukljuciti u prvu sestorku i postati takodje svjetska klasa. Dok je sa druge strane Bjelica kako bi rekli Ameri klasican bekap korektor. Tu je da igra kada se Boskovic odmara ili je povredjena i odlicna je za tu ulogu (recimo Brakocevic ne bi prihvatila tu ulogu).
    (Wilfredo, 17. avgust 2019 23:50)

    # Link komentara

  3. Имамо прву поставу свјетске класе (укључујући Рашић, Малешевић, Стевановић). Ова друга постава која је одиграла 3.,4. и 5. сет је крш. Умјесто да искористе сваку прилику да се наметну игром, концентрацијом и пожртвовањем, оне покажу да су крш. Док оној Лазовић можемо опростити младе године и неискуство, Бјелица, Алексић и Мирковић су благи ужас, а ни Благојевић није пуно боља. Бјелица већ годинама ига за репрезентацију, али она не да напредује, она није макла напријед ни мм за све ове године. Па она не може ни ваздух погодити.
    (А турски судија крала и рукама и ногама, 17. avgust 2019 19:28)

    # Link komentara

  4. bas smo sila. Imam utisak sa ce se bas lagano prosetati do Titule na Ep.
    Naravno da ih zdravlje posluzi.
    I treba primetiti da je vec uradjena smena Generacija a da se to i ne primeti.
    Popovic i Aleksic umesto Rasix i Stevanovic. Mirkovic umesto Zivkovic. Lazarevic,Milenkovic umesto Malesevic .
     (pacimirovic, 17. avgust 2019 19:03)

    # Link komentara

  5. Bravo naše lepe i važne devojke!
    Vi ste savremenstvo odbojke!
     (HanSolo, 17. avgust 2019 18:35)

    # Link komentara