1. Amer je shvatio da mora da kupuje igrace da ne bi doziveo totalan bojkot navijaca Arsenal realne sanse za mesto 3,4 u PL ,Jos da su doveli Kutinja,nadam se da ce uspeti da se rese Ozila, bice zanimljivo ove godine...
    (miro, 17. avgust 2019 15:54)

    nije se matori amer promenio niti nakon deset godina shvatio ista nego mu je sin preuzeo poslovanje arsenala. mladi kroenke ih je posecivao tokom priprema i dolazi na utakmice, a nije stipsa ko otac a ima i ambicije.

    otud i pare za pepea jer da se matori pita kupili bi ga na kukovo leto.

    za caballerosa nema mogucnosti otkupa, rec je bilo o pozajmici na jednu sezonu, sto je mozda oped glupost reala (super je za arsenal) jer ovaj momak sasvim ladno moze igrati umesto krosa ili modrica (barem u laksim utakmicama) koji su formu videli zadnji put pre dve sezone.
    (netko, 18. avgust 2019 11:02)

    # Link komentara

  2. @Laik

    zato što španski velikani imaju ogroman budžet i gomilaju igrače bez potrebe. Ovaj igrač bi i u Realu kidao, ali za njega nema mesta. Tolika je razlika da Real i Barsa sve igrače pokupiše iz Engleske, a mnoge od njih su upropastili. Tolika je razlika da je Barsi glavni napadač došao iz Liverpula, da je Realu glavno pojačanje došlo iz Čelzija, pa onda Kutino, Kurtoa, Bejl, Ronaldo... da stanem kod Ronalda. Tolika je razlika, da im je igrač došao iz Mančestera i postao jedan od najboljih igrača Reala svih vremena. I pored toga što španci čerupaju engleske klubove, Liverpul uze Ligu Šampiona.
    (woah, 17. avgust 2019 18:23)

    # Link komentara

  3. Za sve što se pitaju: Arsenal nema opciju otkupa Ceballosa, zna Real vrlo dobro šta radi, ne bi se odrekli takvog igrača, a sumnjam da bi Ceballos pristao da propada u Arsenalu zajedno sa svim ostalim igračima koji nemaju nikakvu želju za igrom u klubu koji može sa igra samo LE s obzirom da su šanse da završe na prva 4 mesta smešne.
    (789, 17. avgust 2019 17:55)

    # Link komentara

  4. Kolika je razlika izmedju spanskih velikana i engleskih. Igrac koji je grejao klupu u realu, najbolji igrac u arsenalu. Stalno im uzimaju najbolje igrace, evo letos azar.. koji je igrac u top formi i godinama otisao iz barse reala u englesku? ako arsenal ne kupi sebaljosa mogu da ugase klub. Mada duga je sezona, rano je jos pricati, ali debi je za 10ku. Poz
    (Laik, 17. avgust 2019 16:48)

    # Link komentara

  5. Bilo bi šteta da nisu dobili, svi su igrali fenomenalno. Sebaljos, Luiz, Pepe, Leno briljirali, Auba i Laka dali golove... ma svi su bili super. Odavno nisam više uživao u igri Arsenala. Ipak deluje da samo što nisu kiksnuli. Mislim da će se to i desiti u sledećih par utakmica, nažalost.
    (woah, 17. avgust 2019 16:33)

    # Link komentara

  6. Heteri mogu da hejtuju, Arsenal se budi...
     (stefan, 17. avgust 2019 16:22)

    # Link komentara

  7. Emeri nije menadzer za Arsenal. Koji apsolutno vise nema identitet.
    Ko da gledam Betis...
    (Gornji Jaukovac, 17. avgust 2019 16:18)

    # Link komentara

  8. Sad ce da krenu price kako osvajaju titulu 100%. Drogba bi vam i u ovim godinama uvalio jedno tri komada kao nekada.
    (IVORY, 17. avgust 2019 16:14)

    # Link komentara

  9. Kakav igrac sebaljos... Jedva cekam njega i Ozila da vidim na terenu zajedno, a xhaku na klupi. Bilo je dosta dobrih stvari, samo jedno mi nije jasno. Zasto arsenal kad povede stane, bukvalno stane u svoj sesnaesterac i ceka da im protivnik da gol. Kad je nereseno napadaju lepo igraju, opet povedu i opet stanu, bukvalno cekaju da im protivnik da gol. To je emeri kriv i treba da ih upozori i nauci da zavrsavaju utakmicu ranije i ulaze u mirnije zavrsnice.
    (Brm brm, 17. avgust 2019 15:57)

    # Link komentara

  10. Dve pobede ali na jedvite jade. Nije to više onaj moji Arsenal čije sam dreseve i trenerke kupovao i nosio.
    (ave, 17. avgust 2019 15:56)

    # Link komentara

  11. Amer je shvatio da mora da kupuje igrace da ne bi doziveo totalan bojkot navijaca Arsenal realne sanse za mesto 3,4 u PL ,Jos da su doveli Kutinja,nadam se da ce uspeti da se rese Ozila, bice zanimljivo ove godine...
    (miro, 17. avgust 2019 15:54)

    # Link komentara

  12. Да л’ је Давид Луиз или пак Гуендузи?
    (Из Чикага твоји, 17. avgust 2019 15:52)

    # Link komentara

  13. Ako Arsenal ne otkupi Sebaljosa na kraju sezone, ne mogu ni da zamislim kakva bi to bila steta.
    (Gooooner, 17. avgust 2019 15:50)

    # Link komentara

  14. Kakac debi Ceballosa pred domaćom publikom, možda i najbolji koji sam vidio. Nema više šta Ozil raditi na terenu pored ovog dečka. Pokazao je više truda i želje u ovoj jednoj utakmici nego ovaj u cijeloj prošloj sezoni.
    (Topnik, 17. avgust 2019 15:49)

    # Link komentara

  15. Kakav je igrač Dani Sebaljos, nadam se da Arsenal ima opciju da ga otkupi na kraju sezone
     (Karlton Majers, 17. avgust 2019 15:48)

    # Link komentara