Slobodan Kovač naslednik Grbića?

Proslavljeni srpski odbojkaš Slobodan Kovač glavni je kandidat da nasledi Nikolu Grbića na mestu selektora odbojkaške reprezentacije Srbije.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nemanja
    Sve se slazem. Jos samo Gajic da ode i mi smo na konju. Ne znam za ostale, ali ja ovo pisem od EP 2017. Slazem se i za Stankovica, samo sto izgleda da smo u manjini, samo mi primecujemo njegov uticaj, ovde ga ne vole. Petric i treba da bude pr i primac, ispred Ivovica, ali je ovaj forsiran kako bi mu nasli klub. Sto se tehnicara tice, tuzna istina, zahvaljujuci Gajicu. Sada postoji sansa, postoji nada, ne verujem da ce Gajic rizikovati svoju fotelju. Treba pobediti Bugarsku i Francusku, ali mogu oni to.😁😁😁
    (Hmmm, 18. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  2. Mislim da je odluka o smeni Nikole Grbica bila opravdana i da ekipi treba sok terapija da proba da se kvalifikuje za Tokio.Takodje ne mislim da je njegov mandat u potpunosti neuspesan.Bronzana medalja sa evropskog prvenstva,cetvro mesto na svetskom i osvojena svetska liga su sve samo ne losi rezultati.Na ruku mu ne ide da se nismo kvalifikovali zaRio i da smo dovedeni do gotovo nemoguce situacije za kvalifikacije za Tokio.Boba Kovac bi bio dobro resenje ali i on ce imati gotovo isti problem kao i Nikola.Tesko da moze da sada eksperimentise sa dizacima jer mu je to verovatno jedina opcija jos Brdjovic (verovatno bolja nego Batak) a tesko da ce igrati i sa tri korektora (Petkovic pored Atanasijevica i Luburica).Mislim da niko od njih nema kvalitet kao stoimaju Anderson,Mihajlov ili Zajcev da mogu da igraju kao primaci servisa.Dakle okosnica tima ce verovatno biti ista s tim sto ce verovatno Petric biti starter kao jer igrao kod Bobe u Rusiji i dobro se znaju.Sve ostalo ce biti gotovo isto .Boba mora da proba da unese neku novu energiju i da od ovih igraca izvuce maksimum koji nije mali.Takodje treba pricati sa Stankovicem da odigra jos kvalifikacije za Tokio.Videli smo kliko je njegov uticaj u Lubeu i kada sedi na klupi i kad igra.I da,ako se ne kvalifikujemo,odmah okrene smeni generacije vec od VNL 2020 i pripremama za OI 2024.Ali ako se nesto ne uradi sanacionalnom ligom to ce biti uzaludan posao.
    (Nemanja Bjelica, 18. avgust 2019 12:51)

    # Link komentara

  3. Igra se najvažnija utakmica u ovoj godini. Italija protiv Srbije u Bariju. Italijani izlaze na teren napaljeni, skaču, urlaju...kao pred boks meč! Naši izgledaju kao pogrebna povorka. Sivi, bez sjaja u očima! Predali se pre početka meča, videlo se iz aviona. Rekoh odah 3:0 za Italiju. Nikola Grbić nije ništa uradio da psihički spremi igrače za lavovsku borbu, da veruju u uspeh, tj pobedu kao na SP! I to nije prvi put! Onaj poraz od Nemačke na OI sa 2:3, posle vođstva od 2:0 ( drugi put) mi još stoji kao knedla u grlu. Nikola hvala za trud, za nestvarnu igračku karjeru! Ali kao trener...zbogom!
    (Bole bgd, 17. avgust 2019 19:23)

    # Link komentara

  4. ALSipe
    Neeee. Nemoj nikoga ko je blizak Gajicu. Zar ti nije dovoljno ove 4 godine, kada je nezvanicno bio selektor? Samo neko, ko ce Gajicu reci ne i raditi bez njegovog uplitanja. Pogledaj sta je Gajic uradio od nase reprezentacije, malo ti je? Sta mislis zasto je Ivan Miljkovic otisao? I Grbic bi, da je bio pametan, ranije. Zar ne vidis da mu reprezentacija sluzi za prodaju igraca? Forsirao je Luburica sve dok ga nije dobro prodao. Sada, ove LN se usmerio na mlade u Vojvodini, zato ih je menjao svaki vikend, da ih vide agenti. Rizikovao je ove kvalifikacije sa neiskusnim tehnicarem, ali ne slucajno. Uradio je to, ne bi li ga Italijani primetili. Zato, samo ljudi koji nista Gajicu "ne duguju", ili su dobro sa njim. Kada on ode, predlazi koga hoces.
    (Aaaaa, 17. avgust 2019 10:12)

    # Link komentara

  5. Ne sumnjam da kod Nas ima trenera na komentarima više nego igde, ali škola Igora Kolakovica, je tragična za našu odbojku, neka mi samo neko objasni u meču sa Italijom, posle rezultata 17:17,Italijani dolaze do 24:17 i tek tada Grbic traži time out, jeli to po Vama dobar trener????
    (Rale, 17. avgust 2019 09:36)

    # Link komentara

  6. Koja emocija videti ovog coveka...bar na slici.
     (anica, 16. avgust 2019 22:54)

    # Link komentara

  7. @Ciciban
    Kada je počeo uspon naše odbojke 90-tih, Vojvodina je igrala final four kupa šampiona a u domaćoj ligi jedva pobedila partizana sa 3:2 u seriji. Partizana koji je u ligi bio iza CZ, koja je uzela kup. Imali smo tri tima koja su mogla igrati sa svima, samo su italijanski klubovi bili bolji.
    Još pre 6-7 godina CZ je uspešno igrala u evropi sa Mitićem i Petkovićem u ekipi. Danas naši klubovi ne igraju u evropi jer nemaju novca za takmičenje, ne za igrače, nemaju novca za putovanja. Umesto jakih,CZ, Partizana, Vojvodine, pa i ribnice trofeje osvajaju Ljig, Novi Pazar..
     (Milan, 16. avgust 2019 22:49)

    # Link komentara

  8. pravi covek na pravom mestu.
     (nikolaq, 16. avgust 2019 22:48)

    # Link komentara

  9. @MilosK
    Bio je član ekipe u sidneju, samo nije prve postave! On i Boškan su bili rezerve. Inače, do 1998 je bio član prve postave, na tom prvenstvu je Vujević preuzeo njegovo mesto. I bio je pakleno dobar igrač.
    Bojim se da nije samo do trenera u našoj ekipi. Može da pokuša sa Mitićem i Brđovićem na tehničaru, ali mi primača jednostavno nemamo, tj imamo ali su jako specifični igrači skloni oscilacijama. Petrić ne oscilira , on uvek loše prima servis, dobro servira solidno napada i blokira. Problem srpske odbojke je što više ne stvara igrače, što nema klubova koji mogu igrati u evropi, nemaju novca. Od cele kuće, nama je samo krov ( reprezentacia) ostao.
     (Milan, 16. avgust 2019 22:38)

    # Link komentara

  10. Kratak osvrt na Iran.Moramo biti pošteni,pa reći da uspon odbojke u Iranu kreće od trenera g-dina Jovice Cvetkovića i njegovog sistema rada (prvak sveta u juniorskoj konkurenciji sa okosnicom ove sadašnje reprezentacije Irana).Svi ostali dolazeći treneri, nadovezivali su se na već postojeći sistem. Neizbrisiv trag velikog odbojkaškog stratega i znalca. S obzirom da je bio u stručnom štabu Z.Gajića(kada smo osvojili olompijsku medalju), mislim da bi (zbog vremenskog tesnaca i teškoća izazova situacije) Joca bio odlično rešenje,koje bi u punoj meri odgovorilo zahtevima savremene odbojkaške igre ali i stavilo u pravi kalup,odbojkaške vedete koje imamo!
    (AlSipe, 16. avgust 2019 21:40)

    # Link komentara

  11. Super. Ali, pitanje je da li mi imamo uopšte igrače za neka veća dela... već nekoliko godina to nije bas slučaj, i do skora se oslanjali na generaciju Podrascanina itd, ne može ni to da traje..
    (JPR24, 16. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  12. Iran je prvak sveta u U21 kategoriji, [link] ispred Italije i Brazila. Nas nema medju prvih 16. Ako me secanje ne vara, bili su svetski prvaci i u U19 prije dve godine.
    Boba je imao mnogo vise uspeha kao trener nego Nikola. Osvojio je prvenstvo Turske sa Miljkovicem, prosle godine je uzeo Cev Challenge Cup sa Petricem, [link].
    Nikola je bio bolji igrac sa mnogo vise trofeja ali nista nije osvojio kao trener.
    Sta se u stvari desili i da li je Nikola dao otkaz ili je dobio otkaz sada nije ni bitno. Videcemo da li ce ponuditi Bobi posao i da li ce on to prihvatiti.
    Nikola je radio neke stvari za koje samo on zna zasto ih je radio. Kao forsiranje Jovovica a ignorisanje Mitica i Brdjovica. Isto kao sto je ignorisao Petkovica pa i Petrica. Vukao je igrace koji imaju skoro 30 godina kao Okolica i Krsmanovica kao vjecite rezerviste umjesto da baci u vatru klince od 20 i kusur godina.
    Odluka da ignorise VNL je napravljena takticki da se da odmor najboljim igracima i da se tim pripremi za dva vaznija takmicenja ovog ljeta kao sto su kvalifikacije za Olimpijadu i Evropsko prvenstvo.
    Kovacevic i Lisinac su imali dugu sezonu tako da su zasluzili odmor. Podrascanin je bio na operaciji. Ivovic, Jovovic i Petric nisu tako da su oni mogli da igraju VNL.
    Posto ne moze da se zamijeni citav tim, obicno se zameni trener da se prodrma ekipa. Nadamo se najboljem.
    (Bivsi, 16. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  13. My way
    Pratis Iransku ligu? Ovi sada sto igraju u reprezentaciji, igraju li u domacoj ligi, ili negde po Evropi? Nesto nema bas mnogo podataka o njima, pa ako mozes da mi kazes gde si ti nasao i da me malo vise uputis. Onako, neke konkretne stvari, nesto sto ima smisla. Recimo, tvrdio si ovde 2017. da je Estonija ozbiljna odbojkaska sila i da ce tek u narednim godinama pokazati ko su oni. Pa se nemoj ljutiti, sto tvoje komentare uzimam sa odredjenom dozom nepoverenja. Uveravao si me da ce Luburic tek pokazati koliko vredi, a on na tom EP nije imao ni klub. Sto se mene licno tice, ja od tada trazim da se Grbic smeni, ali valjda je moralo ovako, ko ce to znati.
    (Pa...., 16. avgust 2019 20:01)
    Ko je tvrdio da je Estonija odbojkaska sila? Ja nisam sigurno. Sto se Luburica tice on je odmah po ulasku u reprezentaciju pokazao kvalitet i to kada nam je trebalo tako da nikad nisam govorio da ce tek pokazati koliko vredi. Sto se Irana tice ne govorim o ligi nego o rezultatima u mladjim kategorijama koji su iz generacije u generaciju vrhunski sto su krunisali i titulom svetskog sampiona ove godine. Bolje da ne govorim gde smo mi, ni ne uvestvujemo na Evropskim, kamoli svetskim sampionatima i na samom smo dnu u svim starosnim kategorijama.
     (my way, 16. avgust 2019 20:40)

    # Link komentara

  14. Kovac nije bio clan ekipe 2000.i 2001.
    (MilosK, 16. avgust 2019 20:31)

    # Link komentara

  15. Dragana
    Znas, to je duznost selektora, da od igraca napravi ekipu. Mada ja licno ne vidim da vecina igraca ima neki problem, naprotiv deluje da se lepo slazu. Momci deluju opusteno, skroz normalno, a 7 godina igraju vec zajedno u reprezentaciji, uspesni su u svojim klubovima. Pricam o Atanasijevicu, Podrascaninu, Petricu, Lisincu, Kovacevicu. Ako 7 godina niko nije primetio da su oni nadobudni, uobrazeni, da nisu tim, da neko od njih voli da zapoveda, kako to,molim te, dodje do izrazaja bas sada, kada je Nikola otisao?
    (Ahahaha, 16. avgust 2019 20:12)

    # Link komentara

  16. My way
    Pratis Iransku ligu? Ovi sada sto igraju u reprezentaciji, igraju li u domacoj ligi, ili negde po Evropi? Nesto nema bas mnogo podataka o njima, pa ako mozes da mi kazes gde si ti nasao i da me malo vise uputis. Onako, neke konkretne stvari, nesto sto ima smisla. Recimo, tvrdio si ovde 2017. da je Estonija ozbiljna odbojkaska sila i da ce tek u narednim godinama pokazati ko su oni. Pa se nemoj ljutiti, sto tvoje komentare uzimam sa odredjenom dozom nepoverenja. Uveravao si me da ce Luburic tek pokazati koliko vredi, a on na tom EP nije imao ni klub. Sto se mene licno tice, ja od tada trazim da se Grbic smeni, ali valjda je moralo ovako, ko ce to znati.
    (Pa...., 16. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  17. A oce li el grande Totolo ostati?
    (Magnificent, 16. avgust 2019 19:56)

    # Link komentara

  18. Kao trener reprezentacije Slovenije slabi rezultati i ugovor sporazumno prekinut pre isteka roka.
     (MiRa, 16. avgust 2019 19:54)

    # Link komentara

  19. @Ahahaha
    Sa ovakvom igračima koji na terenu ne deluju kao ekipa bilo koji trener neće postići neke vrhunske rezultate. Nikola je čak uspeo da dodje sa njima do bronze na EP i četvrtog mesta na SP. Ako i dalje moraju neki igrači da budu " Bog i batina " u ekipi ni novi trener neće moći mnogo toga da promeni.
    Ko god da dodje kao novi želim mu uspeh naravno, prvo na EP a onda i na kvalifikacijama za OI. Ali ako ovakvo stanje ostane i dalje to će biti teško. Na teren su protiv Italije izašli bezvoljni i letargični kao da im je svejedno hoće li ići u Tokio. A kad je igračima svejedno onda i nema rezultata ko god bio trener.
    (Dragana, 16. avgust 2019 19:39)

    # Link komentara

  20. Pravi potez !
     (Grada, 16. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  21. Čovjek koji je od Irana napravio sasvim respektabilnu ekipu s kojom je pobjedjivao velike ekipe.
    Bez obzira ko da je slobodan od trenera u ovom trenutku, mislim da je imenovanje Bobe najbolji moguci izbor
    (Iraklis, 16. avgust 2019 16:53)
    Iran od kada se zestoko tukao sa generacijom Atanasijevica, Kovacevica i Jovovica izbacuje u mladjim kategorijama talentovane generacije, sampione, tako da je njihov uspon neminovnost i bice jos bolji nego sada. Iran je sada odbojkaska nacija, a postace velesila u samom vrhu i sa tim se treba pomiriti. Mi to nemamo ni blizu, ali Nikola je izvukao momke poput Vucicevica, Bataka, Simica, Todorovica i na Kovacu ce biti da to sve dalje ukomponuje, ali prvi zadatak EP i olimpijske kvalifikacije. Pokazao je sa Iranom i mozda jos vise sa Slovenijom da ima trenerskog/selektorskog slifa. Voleo bih da je Nikola ostao, ali Bobi puna podrska!
     (my way, 16. avgust 2019 18:37)

    # Link komentara

  22. Dragana
    Pa jesi u manjini. Znas zasto? Ne zbog ovih kvalifikacija, to je jos jedna stavka, nego zato sto se pojavilo ime Slobodana Kovaca kao uspesnog trenera. Pa su onda ljudi poceli da citaju, pa pratili odbojku, pa slusali o njemu kakve je rezultate postigao... Pa je ljudima bilo drago, kako je od prosecnih ekipa napravio vrhunske ekipe, a sa Nikolom je uvek bilo ne moze bolje. Pa stalno izgube vazne utakmice... Pa su onda ljudi upotrebili mozak i sagledali situaciju. Onda su trazili boljeg trenera, zato sto sa ovim nista nije uradjeno, a dosadilo im vise da ekipa bide prosecna, a selektor vrhunski. Onda su shvatili kada je vec tako, kada je selektor vrhunski, dajte nam prosecnog, da nam bude lakse. Ne vredi, ne ide sa vrhunskim, onda bolje nesto menjati.
    (Ahahaha, 16. avgust 2019 18:26)

    # Link komentara

  23. Zapazanje
    Huantorena, kao drugi Kubanci je uzeo drugo drzavljanstvo iz drugih razloga. Kao sto je Leon uzeo Poljsko, Leal Brazil. Steta bi bila da takvi igraci ne igraju za reprezentaciju, kada vec ne mogu za svoju zemlju. Zajcev je rodjen u Italiji, bez obzira na prezime. Oleg Antonov jeste Rus, ali prvi primac im je Lanza. Dakle, od 6 igraca prve postave, plus libero, samo je Huantorena Kubanac. Lanza, Anzani, Piano, Djaneli, Colaci, Zajcev, sve su Italijani. Ti i drugi mozete Zajceva da svrstave gde god hocete, on je rodjen u Italiji, nisu ga kupili. Mada mi licno uopste nije jasno zasto se poteze ova prica, niti kakve to veze ima sa tim da ce mozda Kovac postati selektor. Mozda bolje i nasi da kupe tehnicara, ako vec kod nas ne postoji bolji od Jovovica. Sta ima lose u tome?
    (Hmmm, 16. avgust 2019 18:17)

    # Link komentara

  24. (grree, 16. avgust 2019 16:25) Dzabe Italijanima jaka liga kad su tri glavna igraca - Kubanca korektora, Rusa i jednog mislim Bugarina morali da plate kako bi igrali pod zastavom Italije. Bez njih bi Italija u odbojci bila isto ono sto su recimo Belgija, Holandija itd. Znaci nista!
     (Zapazanje, 16. avgust 2019 17:49)

    # Link komentara

  25. Covek od Irana napravio silu od nas ce Evropskog i svetskog prvaka sigurno.
    (Maximus, 16. avgust 2019 17:46)

    # Link komentara

  26. Molim vas da da!
     (Smoljo, 16. avgust 2019 17:19)

    # Link komentara

  27. Mnogo pre ovih kvalifikacija stalno se provlačilo ime Slobodana Kovača u komentarima ovde i eto njega kao kandidata za mesto selektora. To je valjda kao slučajno. Obožavala sam reprezentaciju u kojoj je Boba Kovač igrao zajedno sa Nikolom ali ne volim ovakve stvari. Nikola je ispao žrtveni jarac saveza. Da sam bila na njegovom mestu dala bih ostavku odavno. Verovatno je moje mišljenje u manjini.
    (Dragana, 16. avgust 2019 17:02)

    # Link komentara

  28. Bar se za odbojku svi slazemo ?
     (nemanjakg, 16. avgust 2019 16:57)

    # Link komentara

  29. Дај Боже да је ово тачно. Иначе хвала Николи на свему,реално наша клупска одбојка је у расулу као и држава па немамо добру базу за нове клинце.
    Надајмо се да Ће Ковач успети да уради нешто, треба му дати времена и не пљувати човека ако не одемо на Олимпијаду.
    (Рајко Четник, 16. avgust 2019 16:54)

    # Link komentara

  30. Čovjek koji je od Irana napravio sasvim respektabilnu ekipu s kojom je pobjedjivao velike ekipe.
    Bez obzira ko da je slobodan od trenera u ovom trenutku, mislim da je imenovanje Bobe najbolji moguci izbor
     (Iraklis, 16. avgust 2019 16:53)

    # Link komentara

  31. Uvijek mi je bio omiljeni igrac.
     (Plavi, 16. avgust 2019 16:52)

    # Link komentara

  32. Posto ovde ima mnogo "poznavaoca" odbojke koji pisu da nam je liga polu profesionalna amaterska.Pitam a kada smo mi to imali profesionalnu ligu, timove koji su nesto pokazali u Evropi.Braca Grbic iz VGSK otisli u Evropu, Miljkovic iz Nisa preko Partizana.Batez, Boskan preko Vojvodine.Isti slucaj i sa odbojkasicama.Iz nasih klubova u inostranstvo gde su stekli kvalitet.Nismo mi.poljska, italijanska, turska, ruska liga gde se ulaze privatan novac a mi takve sponzore, privatnike nemamo jer nam je poreski sistem takav.Privrednicima se nista ne odbija od godisnjeg poreza ako uloze u sport, kulturu, zdravstvo.Sve mora u drzavnu kasu a dobra volja privrednika ako hoce da uloze u odbojku, vaterpolo i ostale male sportove
     (Ciciban, 16. avgust 2019 16:52)

    # Link komentara

  33. Gree
    Igraci suvi prosek? Pa ti bas pratis odbojku. Ivan Miljkovic je bio zvezda, nasa zvezda, ali nikada nije dostigao slavu Aleksandra Atanasijevica. To kaze neko, koje obozavao Miljkovica, ali cinjenice su cinjenice. Atanasijevic je na listi najplacenijih odbojkasa sveta 3, iza Leona i N'Gapeth. Kovacevic i Lisinac igraju u Trentinu, prva postava, sa Djanelijem, pogledaj njihove rezultate. Podrascanin je u Perudji, igrao u Lube. Petric u Modeni, bio ove sezone sa Kovacem, osvojili su neki kup. Atanasijevic se redovno nalazi na listi najboljih korektora sveta, zajedno sa Andersonom, Zajcev,... Sta je tu prosek, molim te mi reci, pa da mi bude lakse? Uopste nisu prosecni. Jovovic jeste, ali to je greska onih koji su ga drzali i nisu trazili boljeg tehnicara, pa je on mogao bahato da se ponasa. Cela reprezentacija i rezultati zavisili su od raspolozenja Jovovica.
    (Ahahaha, 16. avgust 2019 16:46)

    # Link komentara

  34. Dobra odluka. Podrzavam
     (mali, 16. avgust 2019 16:46)

    # Link komentara

  35. Najzad prava odluka.
     (Autolakirer, 16. avgust 2019 16:42)

    # Link komentara

  36. sah88@A mozda nije dnevna doza.Mozda nema veze sa komentarom.Mozda je do nika
    (pravoslavlje, 16. avgust 2019 16:39)

    # Link komentara

  37. Sretno!!!
    ali ako je imun da kao prethodni neizgubi kontrolu i slusa igrace namesto svoj put, taktiku i znanje.
    Bata Uros i Jovovic vise da slusaju a manje da utvrdjuju ko kako i sta treba!!!!
     (Ilija, 16. avgust 2019 16:38)

    # Link komentara

  38. Konacno.
     (nik sloter, 16. avgust 2019 16:38)

    # Link komentara

  39. K
     (nik sloter, 16. avgust 2019 16:38)

    # Link komentara

  40. Od Irana je napravio silu u odbojci. Strasan i kao igrac i kao trener.
    (Doktor Pera, 16. avgust 2019 16:37)

    # Link komentara

  41. Najbolji mogući izbor! Nadam se da će uskoro biti ozvaničeno.
     (Del Piero#10, 16. avgust 2019 16:35)

    # Link komentara

  42. Veliko ime je nasledilo veliko ime!!!
    Tako i treba!!!
    Njih dvojica su jedan delic temelja, najace odbojkaske ekipe sa ovih prostora a i sire!!!
    Nikoli mojoj generaciji,veliko hvala za sve i puno srece u daljem nastavku karijere!!!
    A Bobi Kovacu puno srece u daljem radu!!!
    Nadam se i zelim,da ce ova trenutna promena na klupi reprezentacije, pokrenuti jos mnogo toga boljeg i kvalitetnijeg!!!
    Srecno obadvojici i velika zahvalnost, za silne radosti koje su nam priredili, sa svojim kolegama!!!
    Srbija u Japanu na OI!!!
     (pedja cacak, 16. avgust 2019 16:35)

    # Link komentara

  43. Dajte mi lajk ja sam strajk
    (dnevna doza srbende, 16. avgust 2019 16:34)

    # Link komentara

  44. Bobo, vrati pod svaku cijenu kondicionog Aleksandra Petrovića i trenera Duška Nikolića!
     (Romanija, 16. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  45. Jeste mogli goreg da nađete
    (dnevna doza srbende, 16. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  46. Gde njega nađoste on nema pojma
    (dnevna doza srbende, 16. avgust 2019 16:31)

    # Link komentara

  47. Da sam na njegovom mestu ne bih prihvatio.Grbić je zaslužio podršku i ko god da dođe ne može biti stručniji od Nikole!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. avgust 2019 16:30)

    # Link komentara

  48. Pravi izbor! Nek nam je sa srećom. Nikoli hvala za sve.
     (Bloker, 16. avgust 2019 16:29)

    # Link komentara

  49. ?
     (bobrock, 16. avgust 2019 16:29)

    # Link komentara

  50. Boba je prava stvar! Za klasu bolji trener od Nikole, koga lično obožavam. Što ne znači da mu treba zauvek zatvoriti vrata, treba mu više klupskog posla(isključivo Italija, Rusija) i siguran sam da će za par godina biti sam krem trenerskog posla.

    Odbojka je gospodski sport i nema zle krvi niti rijaliti pompi. Idemo dalje, momci moraju izginu za Olimpijadu. Možemo to.
     (detektiv kokni kol, 16. avgust 2019 16:27)

    # Link komentara

  51. Odgovor na pitanje iz naslova: Da, ako i dalje ima pametnih ljudi u OSS i ako žele dobro reprezentaciji!
    (1Beogradjanin, 16. avgust 2019 16:26)

    # Link komentara

  52. Džaba mi dnevna doza srbende nakucava minuse kada se cela nacija slaže sa ovim komentarom......
    (sah 88, 16. avgust 2019 16:26)

    # Link komentara

  53. Dugo smo bili pri vrhu ali naša odbojka je u padu. Jednostavno nemamo više igrače top klase već suvi prosek. Nemamo ni domaću ligu koja je amaterska, ti Italijani malar imaju jaku domaću ligu.
    Očekivano je da padnemo dok se ne pojave neki novi majstori.
     (grree, 16. avgust 2019 16:25)

    # Link komentara

  54. Pismen trener.Dobra odluka.Nije dovoljno samo biti dobar igrac
    (sasa73, 16. avgust 2019 16:24)

    # Link komentara

  55. Dobar potez.
    Ali i Grbiću treba reći hvala !
     (Žak, 16. avgust 2019 16:24)

    # Link komentara

  56. Kad je vec Nikola otisao Boba se namece kao logicno resenje. Sve najbolje, majstore!
     (my way, 16. avgust 2019 16:21)

    # Link komentara

  57. to bi verovatno bilo najbolje rešenje...
     (matori, 16. avgust 2019 16:21)

    # Link komentara

  58. daj Boze
    (mladen, 16. avgust 2019 16:19)

    # Link komentara

  59. daj Boze
    (mladen, 16. avgust 2019 16:19)

    # Link komentara

  60. Auuuuuu ubedljivo najbolji naš trenar! Veliki igrač, veliki čovek ali i dokazani trener. Ako on ništa ne uradi to je kraj naše odbojke. Mada će i njemu da bude teško pošto više nema baze, liga je polu profesionalna, više amaterska tako da odatle ne može da se izvuče kvalitet.
    (sah 88, 16. avgust 2019 16:17)

    # Link komentara