1. Joca cvetkovic , nedjad osmankac, brana jovanov dobitna kombinacija, najbolja u ovom teskom , preteskom periodu nase muske odbojke. Zasto oni ??? Zato sto jedini imaju sve ono sto je potrebno da se izbegne totalni fijasko koji je na vidiku ... poseduju pre svega uspesan mimuli rad i sa reprezentativnim i klupskim selekcijama , poseduju odlicja i titule u dosadasnjem radu , dokazano znanje i strucni rad a samim timu svim sagmentima rada bolji od dosadasnjeg a sigurno u od novog strucnog staba PLAVOG TIMA !!!!
    GAJO NE BUDI SUJETAN ...
    JOS NIJE KASNO ...
    POZOVI TVOJU EKIPU KOJA JE RADILA SA TOBOM...
    SPASI I SEBE I NAS ...
    (Marina, 17. avgust 2019 07:44)

    # Link komentara

  2. zenska poljska reprezentacija ima dve igracice i najboljeg zenskog tehnicara na svetu. italijani (i USA) imaju djanelija, najboljeg teh. na svetu. (usa ima odlicnog kristensena).srbija nema korektora. a najbolji trener na svetu je barbolini.tacka.
     (me gusta voleibol, 16. avgust 2019 20:47)

    # Link komentara

  3. Žao mi je Nikole, nije zaslužio da ode na ovaj način. Za mene će zauvek biti legenda srpske odbojke i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Meni su najveći krivci za neuspeh u Bariju Gajić i njegova ekipa i ovim potezom svu odgovornost žele da svale na Nikolu Grbića. Imam utisak da je Odbojkaškom savezu nikada nije bio cilj ni interes da muška ekipa prođe već u Bariju. Kao da žele odpuštanjem Nikole pokazati kako su vredni i brižni, bljak. Ne znam kako će sve ovo naši igrači da snose, da sam na njihovom mestu ne bih više imala motivacije da igram za reprezentaciju - a botovi neka mi slobodno udaraju minuse.
    (Suza, 16. avgust 2019 19:56)

    # Link komentara

  4. Da se ja pitam,Terzica bih postavio na Grbicevo mesto,a Grbica na Terzicevo,cisto da razresimo dilemu da li je do igraca ili do trenera!?Skromno mislim da je do igraca.
    (Moravac, 16. avgust 2019 19:20)

    # Link komentara

  5. Kolliko trener vredi u odbojci najbolji primer je Kolakovic koji je od Irana napravio respektabilnu odbojkasku reprezentaciju koja je u ovom sportu bila u kategoriji kao Srbija u hokeju na ledu...
    (Dejan CZ, 16. avgust 2019 12:09)

    Slabo ti pratis odbojku cim kazes da je Iran pre Kolakovica bio nesto kao Srbija u hokeju.
    (small, 16. avgust 2019 18:03)

    Tacno. Iran od kada se zestoko tukao sa generacijom Atanasijevica, Kovacevica i Jovovica izbacuje u mladjim kategorijama talentovane generacije, sampione, tako da je njihov uspon neminovnost i bice jos bolji nego sada. Iran je sada odbojkaska nacija, a postace velesila u samom vrhu i sa tim se treba pomiriti. Mi to nemamo ni blizu, ali Nikola je izvukao momke poput Vucicevica, Bataka, Simica, Todorovica i na Kovacu ce biti da to sve dalje ukomponuje, ali prvi zadatak EP i olimpijske kvalifikacije. Pokazao je sa Iranom i mozda jos vise sa Slovenijom da ima trenerskog/selektorskog slifa. Voleo bih da je Nikola ostao, ali Bobi puna podrska!
     (my way, 16. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  6. Kolliko trener vredi u odbojci najbolji primer je Kolakovic koji je od Irana napravio respektabilnu odbojkasku reprezentaciju koja je u ovom sportu bila u kategoriji kao Srbija u hokeju na ledu...
    (Dejan CZ, 16. avgust 2019 12:09)

    Slabo ti pratis odbojku cim kazes da je Iran pre Kolakovica bio nesto kao Srbija u hokeju.
     (small, 16. avgust 2019 18:03)

    # Link komentara

  7. Moe
    Atanasijevic je placen vise od Zajceva, Mihajlova, Andersona, Sokolova. Mislis da bi neko izdvojio toliki novac za njega da je 7-8 po kvalitetu? Na listi najplacenijih je iza Leona i N'Gapeth. Kovacevic i Lisinac igraju u prvom timu Trentina, pogledaj sta su sve osvojili ove godine i ko im je bio prvi primac. Petric sa Kovacem osvojio kup u Rusiji. Sada od ove sezone u Modeni. Podrascanin u Perudji, prva postava. Brale, igraju u najjacim Italijanskim klubovima, a ti ih po kvalitetu svrstavas u prosecne. Sta sa tobom nije u redu?
    (Asaa, 16. avgust 2019 17:21)

    # Link komentara

  8. 2 propustene olimpijade zaredom i vise nego dovoljno za otkaz
    (Yonni, 16. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  9. @ Ivan
    Mogucnost propuštanja drugih OI je ubistvo za našu reprezentaciji. Rezultati treba da govore sve. A rezultati Grbića kao selektora su skromni. Zato i uvek treba težiti boljem jer barem u odbojci to možemo da očekujemo.
     (Smeh, 16. avgust 2019 16:15)

    # Link komentara

  10. Gde uđe SNS nema leba. Kadri su da sve unište. Jedini savez koji je uspeo da kolko tolko sačuva autonomiju je krenuo na dno. Sve mi je bilo jasno nakon osvajanja zlatne medalje u ženskoj konkurenciju.
    (Krs, 16. avgust 2019 16:05)

    # Link komentara

  11. Atanasijevic je recimo 7-8 korektor na svetu Lisinac isto tako tu negde oko 7-8 mesta kod blokera Jovovic kao dizac oko 20 mesta o primacima ne treba pricati jer nisu ni u pvih 50 tako da ja ne znam sta ste vi ocekivali da Nikola uradi sa ovim timom.
    (Moe, 16. avgust 2019 16:03)

    # Link komentara

  12. Umrla je odbojka bez Nikole. Grbic je istinska legenda i ne postoji niko osim njega ko zasluzuje ovo mesto, jos jedna nasa skandalozna odluka.
     (Milan, 16. avgust 2019 15:59)

    # Link komentara

  13. Cekaj, zar nije pre godinu ili dve, ne pratim bas, osvojena svetska liga ili tako nesto pa bio delirijum u Srba, balkoni kamioni avioni nebeski narod itd ?

    Zasto sada odjednom smena a u komentarima kuknjava kako nemamo igrace, kuknjava da smo na nivou amaterizma i slično ?

    Kako to odmah okrećete priču za tako kratko vreme nemoguće je da smo tako brzo stigli od sjaja do ocaja.
    (Gol, 16. avgust 2019 13:41)

    Tacno tako, ne pratis bas, pa onda nemoj ni da komentarises. Svetska liga je osvojena 2016. godine, ali se nismo plasirali na OI, a na velikim takmicenjima, OI, SP, LN, EP smo za 4 godine osvojili smo 3 medalje. Mrsavo za srpsku reprezenatciju koja ima vrhunske pojedince, koji igraju i nosioci su igre u najjacim evropskim klubovima. Na par turnira smo drasticno padali u zavrsnicama, kao naprimer na SP gde smo polufinale i borbu za trece mesto izgubili ubedljivo 3:0 i 3:1. Nesto ne stima, ako se ne plasiramo opet na OI, to ce biti strahovit udarac za nasu odbojku. Novi selektor ce imati skoro pola godine da pripremi ekipu za januar i kvalifikacije, a dobra prilika za to ce biti EP u septembru, na kome ne bi trebalo da bude cilj osvajanje medalje, nego priprema ekipe, jer je ocigledno da nesto ne stima.
    (beogradski, 16. avgust 2019 15:44)

    # Link komentara

  14. Nije problem ko će biti selektor, već zašto nema mladih igrača, zašto su lige očajne, zašto OSS loše radi i ne može da napuni ni jednu halu za reprezentaciju, zašto deca neće da treniraju odbojku? OVO POSLEDNJE JE NSJVAŽNIJI POSAO SAVEZA, A NE DA SAMO MISLI O SENIORIMA.
    (Goxy, 16. avgust 2019 15:40)

    # Link komentara

  15. Vidim da ovde mnogi brane Grbića, a nema baš elemenata za to. Nije problem izgubiti od Italije i to na njeno terenu, ali biti onako pregažen bez ikakvog otpora jeste nedolično. Druga stvar, vidim da se ovde piše da ekipa i nema baš neki kvalitet. Glupost. U najboljoj postavi italijanskog prvenstva prošle sezone su 3 Srbina, Atanasijević, Lisinac i Podraščanin, MVP CEV kupa je Uroš Kovačević, najbolji igrač Trentina. Najbolji poenter italijanske lige je Dušan Petković za kojeg nije pronađeno mesto u ovoj reprezentaciji. Tu su još Ivović i Petrić. Možda smo malo tanji u elementu prijema, jer su naši primači vrhunski u napadu. Jedina slaba tačka je tehničar, jer Nikola Jovović nije ni na nivou rumunske reprezentacije.
    (ppetar ddenda, 16. avgust 2019 15:23)

    # Link komentara

  16. Slobodan Boba Kovac za selektora!
     (Vucko, 16. avgust 2019 15:19)

    # Link komentara

  17. Sad ce neki SNS kadar verovatno
    (vule, 16. avgust 2019 14:32)

    # Link komentara

  18. Ako je Nikola trazio raskid ok. Ali ako se on otpusta zbog neuspeha protiv Italije onda smo stvarno ludi
     (Ivan, 16. avgust 2019 14:18)

    # Link komentara

  19. Kako vi tačno birate, ko u komentaru sme da primeti da ova odluka ima veze sa politikom, a ko ne sme? S obzirom da ima i nekoliko takvih komentara.
    (gigatrend, 16. avgust 2019 14:12)

    # Link komentara

  20. Sta je botova...😎😎😎 Gde ste bili posle meca sa Italijom? Samo je my way branio cast. Ovo je stvarno bilo ocekivano. Sada jos samo da Jovovic ode, da nasa reprezentacija ne zavisi od njegovog raspolozenja. Da Petric umesto Ivovica bude prvi primac. Sada vec ima nade za januar. Samo se nadam da ce dovesti strucnjaka, nekoga ko stvarno zna, a ne nekog amatera. Ako nece, onda ovo nema nikakvog smisla.
    (Ahahaha, 16. avgust 2019 14:09)

    # Link komentara

  21. Volimo Vas Nikola... Nedotajacete...
    (lebron, 16. avgust 2019 14:00)

    # Link komentara

  22. Hvala Nikoli. Profesionalno i odgovorno je odradio svoj deo posla. Reprezentacija je ostala na vrhunskom nivou. Jeste, nedostaju vrhunski rezultati i u takvoj situaciji je mozda najbolje da se ova saradnja prekine. Nadam se da ljudi iz saveza vec imaju ozbiljno resenje po pitanju njegovog naslednika. Ovo nije addio Nikola vec arrivederci. Vratice se sigurno jednog dana.
    Srecno, majstore, u nastavku karijere. Srecno, naravno, i reprezentaciji Srbije.
    (srrrrrrrrrdjan, 16. avgust 2019 13:45)

    # Link komentara

  23. Steta, Nikola je trebao da ostane, boljeg cemo tesko naci.
    (Vlado, 16. avgust 2019 13:44)

    # Link komentara

  24. Pritom koliko puta smo gubili tu svetsku ligu.....od Brazilaca.
     (nemac123, 16. avgust 2019 13:42)

    # Link komentara

  25. Cekaj, zar nije pre godinu ili dve, ne pratim bas, osvojena svetska liga ili tako nesto pa bio delirijum u Srba, balkoni kamioni avioni nebeski narod itd ?

    Zasto sada odjednom smena a u komentarima kuknjava kako nemamo igrace, kuknjava da smo na nivou amaterizma i slično ?

    Kako to odmah okrećete priču za tako kratko vreme nemoguće je da smo tako brzo stigli od sjaja do ocaja.
    (Gol, 16. avgust 2019 13:41)

    # Link komentara

  26. Da mesec dana pred ep, okej kazete da se nije plasirao na oi pred vatrenim Italijanima u Napuliju , 2016 uzeo svetsku ligu tada ste svi vi pricali kako samo mi igramo sa najjacim sastavom, ima bronzu sa ep i 4 mesto na sp. Kazete nije se plasirao na oi kada mu pola tima bilo pivredjeno i tada se gke cuda igralo u Poljskoj i nisi imao B opciju. Pitanje za savez sto se nije prijavio za domacinstvo za kvalifikacije za oi kao za basket?
     (nemac123, 16. avgust 2019 13:41)

    # Link komentara

  27. Cofi
    Da li si siguran? Vlada je bio prvi tehnicar, a zamena Mitic. Miljkovic je bio kapiten. Ako se ne secas pogledaj njegov intervju, posle tog EP 2011. Nesto mislim da ti gresis, a to je lako proveriti. Samo potrazi, a onda druge ispravljaj.
    (Ovaj, 16. avgust 2019 13:38)

    # Link komentara

  28. ljudi da li vi imate svest o tome NA STA LICE NASE LIGE? to je jedan sunovrat i ovo je ocekivano.
    (dzej, 16. avgust 2019 13:34)

    # Link komentara

  29. Нема више Боричића и генсека Слобе Милошевића. Систем се полако урушава.
    (неко, 16. avgust 2019 13:24)

    # Link komentara

  30. Pa, dobro da li ste normalni?
    Mislio sam da su u tom OSS malo normalniji i pametniji ljudi od ovih iz FSS, ali sam se očigledno prevario. Ovaj čovek, gospodin je blago... i trenersko i ljudsko. Od blata ćemo ga praviti.
    (Joy, 16. avgust 2019 13:23)

    # Link komentara

  31. Žao mi je što Nikola nije više selektor ali nisam iznenadjena, to sam i očekivala. Vidi se da nešto ne štima u ekipi.Možda nije ni imao podršku saveza kakvu jevtrebalo da ima. Neki igrači sebi previše dozvoljavaju a on sve to nije mogao da stavi pod kontrolu. Ne znam, stičem takav utisak. Slično je bilo posle SP 2014 kada je Kolaković dao ostavku i rekao da na neke stvari nije mogao da utiče. Nadam se da će naći osobu koja će moći da se bori sa svim stvarima na terenu ali i van njega. Šteta, bilo je potencijala sa njim kao selektorom.
    (Dragana, 16. avgust 2019 13:02)

    # Link komentara

  32. Boba Kovac ako je slobodan mora da dođje .
    (Sasa, 16. avgust 2019 12:43)

    # Link komentara

  33. Sad ce nekog SNS poslusnika da postave koji veze nema sa sportom ......
     (Tavamba, 16. avgust 2019 12:43)

    # Link komentara

  34. Boba Kovac ?
     (nik sloter, 16. avgust 2019 12:40)

    # Link komentara

  35. Hahaha, do danas ga slali napolje iz reprezentacije, danas, kada je otisao, hvalospevi na njegov racun... Srbija!
     (Jumko, 16. avgust 2019 12:36)

    # Link komentara

  36. Хвала Николи, што се тиче знања нема ту шта да селектори могу да поправе....лошији су играчи..ако ишта може да се поправи - то је грижење на терену, а само Вања Грбић је у стању да их натјера да гину, има чова то нешто ...Никола је миран тип....
    (Ранко Милановић Република Српска, 16. avgust 2019 12:32)

    # Link komentara

  37. Добро и шта сад???
    Има ли ко у СнСу да се бар мало разуме у одбојку, да нам буде нови селектор????
     (Цане онај лепи, 16. avgust 2019 12:31)

    # Link komentara

  38. Hvala Nikoli! On je svoje odradio i kao igrac i kao slektor i zaduzio nas i buduce generacije. S obzirom na uspehe odbojkasa, a isto se odnosi na vaterpoliste i kosarkase, cak i jedna decenija bez uspeha ne bi trebala tesko da padne, pod uslovom da se u tom periodu spreme bar dve nove generacije buducih prvaka.
     (Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 16. avgust 2019 12:24)

    # Link komentara

  39. Vidim da ovde ljudi ne razumeju neke stvari. Doveden je 2015. sa ciljem da odvede Srbiju na OI u Riju. Nije uspeo! Da, osvojio je SL 2016. ali to je bio splet okolnosti jer su svi glavni konkurenti tempirali formu za OI koje su bile te godine. Posle toga bronza na EP 2017. da kažemo da je najsvetlija tačka njegovog boravka na čelu reprezentacije. Sada, kada je propuštena najbolja šansa da se Srbija domogne Tokija i kada postoji ozbiljna opasnost da propustimo i druge uzastopne OI pali se alarm i treba nešto preduzimati. Šok terapija promenom selektora i poslednji pokušaj da se kroz brutalno teške Evropske kvalifikacije izbore OI. Niko ne osporava njegove igračke i ljudske kvalitete, ali bilo bi neodgovorno samo zbog toga držati nekoga na mestu selektora, a rezultati su u silaznoj putanji. Naravno, postavlja se pitanje ima li Srbija i dalje taj kvalitet? To ćemo uskoro saznati. Promena selektora je prvi korak. Ako dovedu dobrog stručnjaka ( čitaj Boba Kovač ) i i dalje ne bude rezultata onda je problem u igračkom kadru i problem je onda mnogo dublji. Mada, savez bi trebalo da se zabrine što i klubovi otkazuju učešće u Evro takmičenjima, jer bez jakih utakmica nema jakih klubova, a onda nema ni kvalitetnih igrača.
    (1Beogradjanin, 16. avgust 2019 12:23)

    # Link komentara

  40. @Nikola 13

    Zlato i srebro u SL, bronza sa EP, da nisi požurio da popljuješ legendu srpske odbojke možda bi to i pročitao. Sada tek sledi pad kada dođe neki trener juniorske reprezentacije ili neki koji vodi sedmpolasirani klub iz poljske lige. A i biće mi drago, možda tako vi tupavci shvatite neke stvari.
    (nikola, 16. avgust 2019 12:22)

    # Link komentara

  41. Bobu Kovaca za selektora.Covek se dokazao
    (konstatacija, 16. avgust 2019 12:22)

    # Link komentara

  42. Terzićeve marifetluke trpe već 20 godina. Svađe sa igračicama, progon nepodobnih, očajni rezultati na dve olimpijade za redom, etc. Sve je to „moralo“.
    Sada, sva krivica za loše rezultate prebačena je na Grbića, a savez koji godinama tavori u neznanju i nekompetenciji, baš kao i celokupna srpska muška odbojka-nabio je glavu u pesak „dok ne prođe nevreme“.
    Rezultatski post nije slučajan. Igrači koji su bili na raspolaganju Grbiću, jednostavno nisu vrhunski i tu činjenicu ne može promeniti ni jedan budući selektor. Kvalitetom, igrom i prikazanim zalaganjem, taj tim ni ne zaslužuje da se nađe u društvu ostalih evropskih ekipa koje su se kvalifikovale na predstojeće OI.
    Razlog loših rezultata muške reprezentacije je u lošem radu saveza, u politikanstvu i spletkama, u neznanju i partokratiji, u jadnoj i bednoj ligi čiji timovi nemaju para za učešće u evropskim takmičenjima. Dugogodišnji loš rad sa svim mladjim selekcijama, nedostatak podrške države i ulaganja u sport sada je došao na naplatu i to nijedan seletor ne može ispraviti.
    Celokupan sistem im je jalov i truo i trebaće mnogo vremena da se srpska odbojka vrati na nivo od pre 10 i više godina.
    (White Power, 16. avgust 2019 12:21)

    # Link komentara

  43. ????
     (petko, 16. avgust 2019 12:19)

    # Link komentara

  44. @ ja...toliko si neinformisan ili jednostavno kao I svaki srbin menjas misljenje kako dune vetar...mi smo evropski prvaci druze sa nikolom postali!
     (cofi, 16. avgust 2019 12:17)

    # Link komentara

  45. @wwe
    "Nemamo mi više ekipu ma ko bio selektor. Ide odbojka ka rukometu to jest ka suvom amaterizmu i igranju iz čiste zabave...", samo se još "srpska" košarka drži, zahvaljujući uvozu, CZ i P imaju 15 stranaca.
    (Srbija je zemlja tekvonda, 16. avgust 2019 12:17)

    # Link komentara

  46. Samo Slobodan Kovač za trenera!!!
     (statuskan, 16. avgust 2019 12:15)

    # Link komentara

  47. Ja ne znam je l ste vi ljudi normalni, govorite kako je on los trener, izvukao je sve sto je mogao. Cetvrti u svetu, treci u Evropi i prvi put smo s njim uzeli i tu Svetsku ligu. Sram da nas bude, sve se lako zaboravi ovde, svaki uspeh se uzima olako. Hvala za sve!
    (ross, 16. avgust 2019 12:14)

    # Link komentara

  48. Nije dobio otkaz, vec je on dao ostavku velika razlika, steta sto ljudi koji uopste ne prate odbojku ovde komentarisu i nemaju pojma koliko je ovo veliki gubitak za Srbiju, Srbija po igrackom sastavu nije u prvi krug favorita za medalju a treba napomenitu za pojedine da jos uvek postoji sansa u Januaru da se izbore Olimpijske igre, srecno Nikoli u ZAKSI jednoj od najboljih i najbogatijih ekipa u odbojci, napuni dzebove tamo Nikola i sto dalje od Srbije i ovakvog naroda koji uopste ni ne zna pravila odbojke a trazi tvoju ostavku i svaki drugi Srbin izigrava eksperta u svakoj oblasti.
    (Odbojka, 16. avgust 2019 12:12)

    # Link komentara

  49. Ništa pametnije nisu mogli da urade,svaka čast Nikoli kao igraču ali iz patika doći na mesto selektora je katastrofa...
     (dax, 16. avgust 2019 12:09)

    # Link komentara

  50. Kolliko trener vredi u odbojci najbolji primer je Kolakovic koji je od Irana napravio respektabilnu odbojkasku reprezentaciju koja je u ovom sportu bila u kategoriji kao Srbija u hokeju na ledu...
     (Dejan CZ, 16. avgust 2019 12:09)

    # Link komentara

  51. Nije problem izgubiti od Italije,ali onako katastrofalno je skandalozno i zato treba da ide.Mada treba priupitati OS što ništa nije učinio da mi budemo domaćini kvalifikacija,jer smo mi jedina svetska sila u obe konkurencije koja je obe kvalifikacije igrala u inostranstvu.
    (blam, 16. avgust 2019 12:07)

    # Link komentara

  52. Изузетно ценим Николу Грбића, али тренутно је на месту селектора репрезентације потребна промена, освежење. Хвала Николи што је у протеклим годинама одржао репрезентацију на највишем нивоу, иако је недостајало мало бољих резултата, и оставио костур екипе за наредни период. Хвала Никола на свему и пуно среће у животу и каријери! Време је да ОСС добро процени ко би најбоље могао водити репрезентацију у наредном периоду, јер будући селектор треба да има за циљ пласман на ОИ, као и што више медаља на предстојећим такмичењима. Исто тако потребно је да у први план избаци 2, 3 носиоца игре (играче који ће правити разлику, подизати морал екипе), али и нека освежења, нове младе играче који ће бити будућност српске одбојке (имамо потенцијал, струка је на потезу) Срећно! Србија!
    (Милан, 16. avgust 2019 12:06)

    # Link komentara

  53. Tek sada sledi raspad Muske odbojke
    (Marko, 16. avgust 2019 12:05)

    # Link komentara

  54. Vanja Grbic bi za odbojkase bio ono sto je Djordjevic za kosarkase.
    Legenda koji moze motivisati ekipu da da vise od svojih mogucnosti.
     (krajisnik, 16. avgust 2019 12:04)

    # Link komentara

  55. poslednji poen sa meca protiv Italije
    [link]
    (best hd sport, 16. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  56. Kovač za selektora!
     (Ivan, 16. avgust 2019 12:01)

    # Link komentara

  57. velika sramota za savez
     (milos, 16. avgust 2019 12:00)

    # Link komentara

  58. Kao sto su sklonili Muslina sklonili su i Grbica. Grobarizacija svih selekcija i klubova, otimaju kao za vreme Mirka Marjanovica.
    (nista o nicemu, 16. avgust 2019 12:00)

    # Link komentara

  59. Nidžo legendo, hvala što si pokušao. Po mom mišljenju nije to izgledalo toliko crno koliko mi volimo da okrivimo. Ima čovek odbojku u malom prstu, lepo je slušati njegove savete na tajm-autima, ali možda treba probati nešto novo. Možda je jedino previše forsirao Jovovića i kad ide i kad ne ide. A opet možda nam se jednostavno zalomilo da više nemamo takav kvalitet kakav bi voleli. Ne znam kakve su šanse, ali bih voleo Bobu Kovača da vidim ako je ikako moguće. Valja nešto uraditi do januara pa da se probaju kvalifikacije za OI opet. Da vidimo učinak ove šok terapije. Srećno Nikoli u nastavku trenerske karijere, a našim momcima srećno u daljim nadmetanjima.
    (Gde ja živim, 16. avgust 2019 12:00)

    # Link komentara

  60. I šta sad? Sad kao idemo na OI?
    (Stenli, 16. avgust 2019 11:59)

    # Link komentara

  61. Kovač definitivno najbolje rešenje. Jedino ukoliko je dostupan...
     (MarcoPolo, 16. avgust 2019 11:59)

    # Link komentara

  62. Nemamo mi više ekipu ma ko bio selektor. Ide odbojka ka rukometu to jest ka suvom amaterizmu i igranju iz čiste zabave i ljubava pred praznim tribinama. A pre samo deceniju odbojkaši su bili nacionalni heroji i zvezde od Grbića, kviska Vujovića, preko Miljkovića........
    (wve, 16. avgust 2019 11:56)

    # Link komentara

  63. Odličan kao igrač, dobar čovek, ali jednostavno ne ide mu trenerski posao. Srećno u nastavku karijere.
    (ja, 16. avgust 2019 11:54)

    # Link komentara

  64. Zakasnela odluka, ali bolje i sad nego da kiksnemo na još jednom kvalifikacionom turniru za OI.
     (Wilfred, 16. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  65. Глупост! Како да јуриш медаље и пласман на ОИ када је одбојка у жестоком паду код нас и свела се на ниво полу-професионалаца...Зар није логично да се прво смијени комплетно руководство ОСС? Они су криви за стање овог спорта у земљи.Створите јаку лигу,анимирајте што више клинаца да се бави овим спортом па ће избор врхунских играча који могу донијети медаљу бити значајно већи.
    (pssssst,It is I,Leclerc !, 16. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  66. један је Никола Грбић, легенда. ово је само тренутно, надам се да ће се вратити јачи, искуснији и бољи.
     (мики, 16. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  67. Hvala Nikola!
     (76er, 16. avgust 2019 11:47)

    # Link komentara

  68. Сада је ред на Вању.
     (Download, 16. avgust 2019 11:47)

    # Link komentara

  69. Hvala majstoru Nikoli na svemu. Siguran sam da ceno ga u buducnosti ponovo videti na kormilu reprezentacije!
    (Kekec, 16. avgust 2019 11:46)

    # Link komentara

  70. Tuzan dan za srpsku odboju. Necemo se kao narod nikada opametiti...

    Puno srece u daljem zivotu gosp. Grbic i da nam se sto pre vratite na mesto selektora!
    (Dule, 16. avgust 2019 11:45)

    # Link komentara

  71. Zove tajm aut na 24:19 za protivnika. O čemu dalje da pričamo ?
     (kickers, 16. avgust 2019 11:45)

    # Link komentara

  72. Dobar potez. Velika igračka legenda, ali kao trener jako loš. Nije izbacio nekog igrača, medalju odavno nismo uzeli. Praktično, izgubili smo 3 godine.
     (Nikola 13, 16. avgust 2019 11:45)

    # Link komentara

  73. Ispravna odluka
    Fenomenalan igrac ali slab selektor
    Za to je kriv i OSS sto nisu umeli da ocene prioritet.A to su kfalifikacije za OI pa je liga nacija odigrana sa rezervama i rezervnim trenerom a sve najjace ekipe su dosle do finala lige nacija i plasirale se na OI jer su igrali u najjacem sastavu.OI necemo opet videti jer tesko mozemo da budemo prvi u Berlinu
     (Ciciban, 16. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  74. Sada ce neki odbojkaški Krstajic koji slusa da preuzme mesto selektora.
     (Bg, 16. avgust 2019 11:41)

    # Link komentara

  75. Очекивано..
    (киза Д, 16. avgust 2019 11:41)

    # Link komentara

  76. Samo jedno ime, samo jedan čovek! Boba Kovač! Kraj!
    (1Beogradjanin, 16. avgust 2019 11:40)

    # Link komentara

  77. Trebalo je da završi ciklus, pa šta bude.
     (Marx, 16. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  78. Nije ga trebalo pustiti da ode a ne smem ni da pomislim da su ga otpustili !?
    (Vlada, 16. avgust 2019 11:37)

    # Link komentara

  79. Cinjenica da i kao trener u Italiji nije imao narocitog uspeha i za 4 godine u reprezentaciji malo toga. Mada i igraci su neki vec istroseni,kad treba da pruze najvise,podbace skroz.Primer Atanasijevica,Ivovica,Petrica,
    Podrascanina. Mada sve sveteske reprezentacije imaju te krize pre ili kasnije. Mozda ljudi i zasitili igranja u reprezentaciji.
    Nadam se da ce najzad OSS vec jednom pruziti sansu Slobodanu Kovacu.
    (BiceBolje, 16. avgust 2019 11:37)

    # Link komentara

  80. Hvala Nikoli, ocigledno je reprezentacija upala u neku rutinu kada su porazi u pitanju. Bio je dobar selektor, ali bice dobro da se osvezi reprezentacija novim selektorom.
     (Ivan, 16. avgust 2019 11:36)

    # Link komentara

  81. Citam juce komentare.. opet prosecan srpski papan trazi smenu velikog Nikole. I evo dobili ste je! Bas da vidimo koga ce dovesti i ko je to bolji od njega?! Smenjen je zbog utakmice gde je izgubio od jedne Italije na njenom terenu!! Zalost i beda, i srpske javnosti i odbojkaskog saveza!
     (Otac Makarije, 16. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  82. Bobu Kovača za selektora!!!!
    (Marko, 16. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  83. Боље би им било да се баве тиме што клубови отказују учешће у Европи и да смишљају како да нађу спонзоре и партнере. Никола од 2016. нема кикс са репрезентацијом и та прича да нисмо напредовали под њим не пије воду, а кривити њега за пријем, сервис, мислим стварно... Велика грешка по мом мишљењу. Занимљиво да се Терзићев учинак у периоду огромног поста, проблема са играчицама, неуспесима није ни анализирао. Но, континуитет сада даје резултате и искрено много је и напредовао као тренер и селектор. Зашто одмах смена Николе садруге стране, стварно ми није јасно, поготово када се има играчки квалитет мушке и женске репрезентације који је далеко у корист девојака.
    (my way, 16. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  84. Braca Grbici,hvala za sve
     (Bata Leki, 16. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  85. Bas me zanima koga ce da postave. Nikoli sve najbolje u daljoj karijeri.
    (Bicu Slobodan, 16. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  86. Mislim da je to trebalo i ranije.. kao igrač vrhunski,a kao trener prosečan.
     (pssss, 16. avgust 2019 11:32)

    # Link komentara

  87. ozbiljan savez.

    nema vrhunskih rezultata, Italija nas je rasturila pre neki dan da sam prestao da gledam posle prvog seta, ali možda je to i do nedostatka kvaliteta.
     (ako ćemo realno, 16. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  88. da se razumemo, retkost je da je uspesan igrac bio i uspesan trener.
     (top gear, 16. avgust 2019 11:30)

    # Link komentara

  89. Jedan neuspeh i otkaz! Kad bi se ove njuske iz vlasti ugledali makar posle dva, tri neuspeha!
     (Mita, 16. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  90. Šteta, Nikola je legenda odbojke u Srbiji.
     (Office, 16. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  91. Срамота!
     (Лане, 16. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  92. Ja sam mu verovao i posle poraza.
     (samo_kazem, 16. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  93. A ostatak "strucnjaka"?
    (SRB, 16. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  94. vanja
     (Where is my sendvic?, 16. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  95. Мало тога селектор у одбојци може да поправи....и птице на грани виде да су данас лошији играчи него некада...ал' ет' неко мора бити жртва као и увијек....Бог с'тобом брате и хвала ти за све, можда је и за тебе ово боље, да видим шта ће сад....
    (Ранко Милановић Република Српска, 16. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  96. A kada ce Gaja da ode?
    (Help, 16. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  97. Sa žaljenjem ovo kažem ali: OVO JE ODAVNO TREBALO DA SE DESI! Nikoli svaka čast na igrackoj karijeri i svemu, ali bio je neuspešan selektor. Propustili smo jedne OI, a bojim se da je sada rastanak došao prekasno - pa ćemo propustiti još jedne. 2 neuspešna olimpijska ciklusa je previše za nekadašnje olimpijske šampione. Ko će biti naslednik (voleo bih Boba Kovač ili ako je moguće Kolakovic, koji je bio vrlo uspešan) i šta će od ovih igrača uspeti da napravi i izvuče - videćemo. Minimum je promena dizaca i bar jednog primača i znacajna poboljšanja u bloku i kretanju u polju.
    (veliki strumf, 16. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  98. Boba Kovač ????
    Radom i uspesima je zaslužio poziciju trenera.
     (Sk F, 16. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  99. Bravo za OSS
    Potrebna je promena
    idemoooo
     (Srećko, 16. avgust 2019 11:23)

    # Link komentara

  100. Plasim se da cemo uskoro samo kvalifikacije da igramo za takmicenja ...
     (Talicni, 16. avgust 2019 11:23)

    # Link komentara

  101. Šteta...
     (Magic, 16. avgust 2019 11:20)

    # Link komentara

  102. Hvala Nikola za sve! P. S. Da se ne lažemo, tim nam je "ne tako jak", sa odlaskom Grbića bićemo još slabiji!
     (zaječarac, 16. avgust 2019 11:20)

    # Link komentara

  103. steta. izmedju bobe kovaca, nikole i kolakovica su nijanse u pitanju. jednostavno je nasa generacija takva da je trenutno iza rusije, francuske, poljske,usa i brazila, ali s obzirom da se u srpsku odbojku gotovo nista ne ulaze i da su klubovi otkazivali ucesce u evrotakmicenjima, kako ocekujete da se mladi igraci razvijaju i dobijemo zvezde poput ngapetha ili nekog rusa? covek je izvukao maksimum iz onoga sto je imao, stanite i izgovorite imena poput rusije, usa, francuske, italije ili poljske i u tom drustvu komotno ubacite i srbije - deluje neverovatno da se mi i dalje tu nalazimo a pogledajte u kakvu kataklizmu dozivljavaju nase odbojkaske lige a gde su u tom momentu jedna ruska, nemacka ili italijanska liga. i pored toga uzmemo svetsku ligu 2016, bronzu na evropskom, polufinale svetkog prvenstva. steta sto nije uspeo da nas odvede 2016. na oi i sto ce i sada biti jako tesko, ali mislim da ce bilo ko drugi jako tesko moci u vremenima koja dolaze da nesto vise ucini na medjunarodnoj sceni s nasom reprezentacijom. svi parametri govore u prilog tome da para nema, da se klubovi gase i odustaju od takmicenja, da je sve manje interesovanje dece za bavljenje odbojkom. a nikoli svaka cast. s moje strane, nikakva zamerka. uvek je bio smeker i verujem da cistog obraza napusta ovo mesto. zelim mu svu srecu u daljoj trenerskoj karijeri.
    (zumbul, 16. avgust 2019 11:20)

    # Link komentara

  104. Nije on toliko kriv KLUBOVI SU U AUTU..reprezentacija je na tom kursu...propasti...
    (gremlin, 16. avgust 2019 11:20)

    # Link komentara

  105. Steta. Bilo bi dobro da se Kolakovic opet vrati. A njim smo osvajali medalje
     (yupi, 16. avgust 2019 11:19)

    # Link komentara

  106. Fala bogu samo gura svoje igrace evo recimo Dusan Petkovic Silni igrao u italiji kidao najbolji poenter i on mu u senci a bolji od 95 posto iraca iz reprezentacije strasno ...
    (Nick Kyrgios, 16. avgust 2019 11:19)

    # Link komentara

  107. Neka mu je srecno u nastavku karijere.Ovo je bila neminovnost.Srbija ocigledno nije kao sto je nekada bila u ovom sportu.Vec jedan olimpijski ciklus je propušten.I drugi je jako blizu.Nikola je bio maestro kao igrač.Ocigledno da mu se nisu kockice namestile.Srecno majstore šta god budeš radio u životu i karijeri.Olimpijsko zlato sija još uvek kao juce da je bilo....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. avgust 2019 11:14)

    # Link komentara

  108. Aaaa novi selektor je Vladimir Grbić ?
     (Boris, 16. avgust 2019 11:13)

    # Link komentara

  109. ???
     (Dejan, 16. avgust 2019 11:13)

    # Link komentara

  110. Nije dobio otkaz nego su se sporazmno razisli ! Velika razlika !
     (Iskr, 16. avgust 2019 11:13)

    # Link komentara

  111. Posteno. Dva puta propustiti OI je katastrofa za nasu reprezentaciju, koliko god se pricalo da Grbic izvlaci maksimum iz nje. Red je da neko drugi proba.
     (Beko, 16. avgust 2019 11:13)

    # Link komentara

  112. Iskreno, nije se bas pokazao kao trener.
    (sasa jokic, 16. avgust 2019 11:12)

    # Link komentara