Neočekivani adut Grega Popoviča

Brojni otkazi najvećih zvezda srozali su očekivanja javnosti od SAD na Mundobasketu, ali je tim Grega Popoviča verovatno sada i previše potcenjen.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. ko je ovaj majkl jekson iz mladjih dana....
     (Ivan, 16. avgust 2019 16:12)

    # Link komentara

  2. "Ludi Srbin" svaki dan drzi konf .za medije,a ovo je "GOAT Srbin"
    (mladen, 16. avgust 2019 15:23)

    # Link komentara

  3. Foks je klasican divljak.
    (VojaVucic, 16. avgust 2019 14:56)

    # Link komentara

  4. @marko
    koja si ti faca! hahahahaha
     (fsf, 16. avgust 2019 14:17)

    # Link komentara

  5. Ali "Neocekivani adut". Pa to za Fox-a moze reci samo neko ko nije odgledao nijednu utakmicu ovog igraca. Mali je prebrz i vec je ozbiljan majstor, a tek ce biti u buducnosti. Ovo prvenstvo ce verovatno biti jedan od najboljih igraca SAD.
     (Strahhh, 16. avgust 2019 13:37)

    # Link komentara

  6. Prekinite vise sa "ludim srpinom". Otac mu je bio srbin majka hrvatica, on se rodio u USA i nema veze sa ovim prostorima. Trenira USA reprezentaciju, ima samo americko drzavljanstvo, pa sta drugo da bude nego amerikanac?! Inace, USA osvaja zlato, a srpija ne prolazi 1/4 finale. Go Team USA !!!
    (Usa, 16. avgust 2019 12:50)

    # Link komentara

  7. Problem je u tome sto Fox NECE razigravati igrace sto Pop ocekuje. Nije takav lik, to ne radi ni u Kinsima. Decko suvise misli na sebe, kada dobije loptu ko da je njegova. Plej mora da gradi akciju i razigrava tim, dodaje loptu. A da je brz, to je cinjenica ali je mnogo puta gubio lopte u ulazima pod kos. Ko muva bez glave. To znam jer sam mnogo utakmica Kingsa gledao da ne kazem sve. Jedino ako ga Pop veze ali..karakter je to. Tako igra i to je to.
    (Fergi, 16. avgust 2019 12:47)

    # Link komentara

  8. Zašto oslovljate svi Popovića sa "ludi Srbin" prvo taj nadimak u Nba ima legenda Svetske košarke, čovek koji je uveo evro step u Nba a to je Manu GINOBILLI...sad ne znam ko pise ovo ali košarku očigledno nije dobro pratio.. pozz
    (marko, 16. avgust 2019 11:42)

    Manu u NBA ima nadimak Ludi Srbin? Svašta.
    (dule, 16. avgust 2019 12:13)

    # Link komentara

  9. Se to sto si nabrojao to su sve nosioci svojih ekipa jos tu dodaj i Kuzmu .Doveli su mlade igrsce od kojih ocekuju da budu zvezde lige u buducnosti ,tako su radili i na poslednja dvavv prvenstva
    (Slazem, 16. avgust 2019 11:45)

    # Link komentara

  10. Zašto oslovljate svi Popovića sa "ludi Srbin" prvo taj nadimak u Nba ima legenda Svetske košarke, čovek koji je uveo evro step u Nba a to je Manu GINOBILLI...sad ne znam ko pise ovo ali košarku očigledno nije dobro pratio.. pozz
    (marko, 16. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  11. Foxara je mnogo opasan igrac, bice all star ove, eventualno sledece sezone. Kad krene u kontru, deluje kao da protivnici stoje u mestu, plus mu je sut sve bolji, samo da nauci da nekad treba i usporiti malo, a verujem da ce mu rad sa Popom pomoci u tome.
     (palop, 16. avgust 2019 11:40)

    # Link komentara

  12. OK, još jednom smo propustili priliku da ne promenemo "Ludog Srbina"... koji je i dalje PopoviČ.
     (Marx, 16. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  13. Ja iskreno mislim da ako pobedino Ameriku da to posteno propratimo. Ono bolji smo od njih bili i tako to, a ako izgubimo, da niko ne kaze... eeee doping i tako to. Nego bolji su i ok.
     (Tequila, 16. avgust 2019 11:32)

    # Link komentara

  14. чини ми се да лако оде са ума чињеница да је кошарка тимски спорт. Посебно кад причамо о НБА кошарци и играчима. Чињеница је да је Грег Попович један од најбољих тренера тимске кошарке, чињеница је да је Голден Стејт тим суперзвезда, али тим који води опасан бивши плеј (елем организатор игре) и чињеница је да су сви они физички ужасно спремни.
    На све то бих подвукао да је на првенству Европе, Србија играла са доста слабијим играчима, и да нас је једва победила Словенија, са два врхунска НБА играча, и гомилом евролигаша (укључујући Дончића), да је Препелич одиграо утакмицу живота а да је нама ББ играо две позиције, бека и плеја, а уз то је играо и одличну одбрану. Резултат је био прилично неизвестан и имали смо шансе да их преломимо...зашто? Зато што је кошарка тимски спорт.

    Мозак екипе је Грег Поповић. Он ће на све начине покушати да уклопи индивидуалне квалитете својих играча да заустави тимску игру осталих тимова. Да је Грег дао отказ, и дошао М. Мелоун, па и да размишљамо о некој победи. Бојим се да људи који се надају испадању САД са СП пре титуле, просто нису гледали Сан Антонио прошле године....и да, прошле године, не 1999....A А. Ђорђевић их исправно боцка :)...иако је шанса мала, много је већа него претходна два пута....
    (KliftonToni, 16. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  15. Tesko bilo ko od nasih moze da ga cuva sa njegovom brzinom.
     (Zakonodavac, 16. avgust 2019 11:15)

    # Link komentara

  16. Možemo sa se ložimo koliko hoćemo, ali je realnost mnogo drugačija.. Fox je glavni igrač Sakramenta, Mičel je glavni igrač Jute, Kemba i Tejtum glavni igrači Bostona, Taker je neki igrač na foru Drejmond Grin, vrlo važan za tim. Jedino smo na centru bolji od svih na prvenstvu, ali na ostalim pozicijama Ameri dva koplja iznad svih, sad, šta bude bude. Jedino se nadam jer su svi oni baš mladi, pa malo da uđe voda u uši, i te priče... Ja se najviše plašim Grka, voleo bih da ih nekako zaobiđemo, Janisa apsolutno niko na svetu ne može čuvati
     (gs, 16. avgust 2019 10:55)

    # Link komentara