1. Vidi Sine 30 Godina na.Jugu mi daje za pravo da napisem to...Direktan krivac za Gol u 7 minutu.....Daje krila napaljenim Turcima.....Utakmica nije ni pocelja ljudski....A nije mu prvi put da leti kao Gavran ...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 23:59)

    Vidi ti sine. Ako jos uvek gledas utakmicu sa Juga, moguce da si bio omamljen ili pod uticajem opojnih droga i psihotropnih materija, pa ne vidis lepo neke stvari. Biti na Jugu vise nije za ponos, kao sto je bilo do pre dvadesetak godina dok sam ja kao tinejdzer visio na tom Jugu i dok je vodja bio Chegi...a ti se lepo prijatelju ne mesaj u neciju strucnost jer vi sa Juga nemate nikakav kredibilitet sto pokazuje i cinjenica da nijedna od preostale tri tribine ne otpozdravlja i ne odgovara na vase navijanje. Bavite se onim sto najbolje znate: dilovanjem, reketriranjem, obezbedjenjem splavova i dalje ruke od mog Partizana. Srdacan pozdrav sa Zapada.
    (Ivan Smederevac, 17. avgust 2019 10:44)

    # Link komentara

  2. Partizanu treba nekoliko ozbiljnih pojačanja. Tim je nagomilan prosečnim igračima.

    Po Transfermarktu su Rajković, Radoja i L. Marković slobodni igrači. Dovesti i napadača kojem će Sadiq biti zamena, a zahvaliti se Ožegoviću.
    (Partizanovac, 16. avgust 2019 22:07)

    # Link komentara

  3. Umalo da nas uhvati... MALARIJA!
    (čovek, 16. avgust 2019 13:46)

    # Link komentara

  4. 1) Partizan je bolja ekipa od Turaka
    2)Partizan je igrao slabo, a Turci su slabija ekipa čak i od Suduve, na dve utakmice nisu baš ništa pokazali.
    3)Penal nije bio
    4) Jahović je trebao da bude isključen
    5)Sudija ubedljivo najbolji akter utakmice, (na moje veliko iznenađenje)
    6)Ukipnu gledano Partizan zasluženo ide dalje.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 16. avgust 2019 12:28)

    # Link komentara

  5. Nikad jaca malatija
     (cerles, 16. avgust 2019 11:57)

    # Link komentara

  6. To fudbal idi bre
     (boba, 16. avgust 2019 11:55)

    # Link komentara

  7. Čestitam komšije. Puno sreće u daljem takmičenju.
     (JON SNOW, 16. avgust 2019 08:21)

    # Link komentara

  8. crvena zvezda!
     (Srba, 16. avgust 2019 04:21)

    # Link komentara

  9. Zašto Ostojić nije pokušao da izbije loptu kod gola? Čini mi se da je imao na nozi.
     (Vladimir Zemun, 16. avgust 2019 00:36)

    # Link komentara

  10. Sadiku ostani!
     (DPb, 16. avgust 2019 00:20)

    # Link komentara

  11. Bravo!
     (Banjaluka, 16. avgust 2019 00:01)

    # Link komentara

  12. ‘Nijedna svetla tacka u timu......Stojke 0.Pavlovic,Ostojic,Scekic,....Tri Drveta....Urosevic bled....Bambi izgubljen kao i Car Hirohito...Sadik,Suma ugusise loptu....Zdjelar onako....Sve u svemu 0.....Stojke za Graficar ili Palilulac ..Kao rezeva.
    (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 21:48’ Pricas o Stojketu koji je skinuo cist zicer za 2:0? Njemu si dao nulu!
    (Milan, 15. avgust 2019 21:56)

    Vidi Sine 30 Godina na.Jugu mi daje za pravo da napisem to...Direktan krivac za Gol u 7 minutu.....Daje krila napaljenim Turcima.....Utakmica nije ni pocelja ljudski....A nije mu prvi put da leti kao Gavran ...
     (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 23:59)

    # Link komentara

  13. jeste da je bitna pobeda ali cini mi se da se vec vidi uticaj nadja i te nase stare skole drz ne daj (na engleskom: try hard) fudbala :) savo je super spremio proslu utakmicu, turke je prenerazio kontrama jer je procitao da ce da odmah jurnu gol u gostima, sto im je i bila namera ali tu ih je isekao.
    ali, zasto prosto nije preslikao kad je vec znao da ce ova "malezija iz male azije" od starta krenuti da napada, jer samo to i umeju jer su muve bezglave. veceras je trebalo malo hrabrije, a ne da ih prenerazi rani gol i kiks. saceka ih da pogrese i ohladi slicno kao na jna. sad ne, ovamo za asana savo prica da je rovit, da nije za pun tempo, a sad ga stavio da igra krilo, da ga izgori. asano je ovakav i onakav, ali ko igrac je brz i ima nesto kao potez nije da nije i pristojan sut iz prve, napadac za polukontre ubilo se. na krilu igra suvise skolski plus ga nego ugasio savetom da cuva loptu i rasteze. e to me nervira, pogresni top za pogresnu poziciju. kaze savo rovit je, ok menjaj ga po poluvreme sa ozegovicem ali u napadu ne ka krilu. upari ga sa onim visokim dudom sadikom pa nek se igraju. iza suma, kad vec voli da se zeza s loptom, i pored tosica da ga urazumi jer mu cesto treba, i to je vec neki 442, formacija koja moze da bude i kontraska i napadacka. tako ih je dobio u bg, jer su hteli da ga iznenade napadom. ali tad je potrefio sa sastavom i pozicijama, a sad kao da se zabrojao i upao u onaj nasinski trenerski fazon od juge na ovamo - muljaj nesto takticki i odolevaj, cuvaj rezultat, sve nesto ni napred ni pozadi. stara jugo skola, i klubovi i sve. nemoj da se zvezdini mnogo smeju, i njihov miloje kao da je preslikan, ima jednog marina, pavkova za ispred, okruzi ih brzacima i deljaju redom i polukontre i veza, ne svi oni se zabasure taktickom vezom. mi svi smo do sredine osamdesetih igrali mnogo lep fudbal, i klubovi i reprezentacija (oni su posrnuli par godina ispred uz povremene bljeskove) a posle se sve malopomalo strmoglavilo u neku bunkerusu i kad treba i kad ne treba. pa vujadin boskov nije tako vodio ekipe u kalcu jos u zlatno doba katanacha kao nasi treneri sto upravljaju.
    naravno, super je sto se proslo dalje, vazi za sve, ali nemoj bas suvise na ovakav nacin. razigraj se, ali ponekad i rizikuj, prenerazi ih i zonskim i brzim napadima, ne koci se uvek po centru. stisnu se a napad se suvise cesto svede na puku samoinicijativu igraca, bez dovoljno smernica
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 23:59)

    # Link komentara

  14. uzgred, onaj stojkovic ako nije direktno razvukao tu negde oko pet zbirnih minuta, ja cu da lajem sa terase. i to bez zutog! kod njega se racuna i statistika bacanja s loptom u narucju i potonjeg grljenja i ljubljenja iste, kao i navodne verbalne komunikacije sa odbranom, dok na kraju degazira, ili cesanje ledja pre usporenog izbijanja lopte, kopu ispred nosa. doduse sudija ga je ispostovao skroz, da je bio neki nemac ili svajcarac popio bi zuti, jer njihova sudijska skola na to gleda kao da ga on sam trazi :)
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 23:59)

    # Link komentara

  15. ne mogu da pređem preko budalaštine da je onaj Tore neki igrač.
    čovek nema veze,glumi celu utakmicu.
    od njega su bolja oba crnca na levom krilu,Jahović,ona 11 što je ušla.
    mada generalno nemaju osim Mine i golmana jednoga koji nešto zna.
     (limarcici,dajte dulu pare, 15. avgust 2019 23:58)

    # Link komentara

  16. uzgred, onaj stojkovic ako nije direktno razvukao tu negde oko pet zbirnih minuta, ja cu da lajem sa terase. i to bez zutog! kod njega se racuna i statistika bacanja s loptom u narucju i potonjeg grljenja i ljubljenja iste, kao i navodne verbalne komunikacije sa odbranom, dok na kraju degazira, ili cesanje ledja pre usporenog izbijanja lopte, kopu ispred nosa. doduse sudija ga je ispostovao skroz, da je bio neki nemac ili svajcarac popio bi zuti, jer njihova sudijska skola na to gleda kao da ga on sam trazi :)
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 23:57)

    # Link komentara

  17. Čestitke Partizanu na prolazu u plej-of za LE. Čestitke od mene zvezdaša naravno, koji sam večeras navijao za vas, trebaju bodovi srpskom fudbalu i dobro je što ste prošli dalje naravno. Međutim, igra Partizana večeras nije uopšte bila dobra. Veoma loša, nepovezana, sa očajnim završnicama, sa petljanjima i nesigurnostima u odbrani. Sreća vaša pa je i Malatija večeras odigrala katastrofalno loše, inače da je recimo tu bio Bešiktaš kao prošle sezone opet bi bio ubedljiv poraz Partizana. Morate to mnogo bolje u plej-ofu. Molde je bolji od Malatije sasvim sigurno, mada i on nije nešto što izaziva bauk naravno, eto večeras u Grčkoj umalo da ispuste ubedljivih 3:0 protiv Arisa iz prve utakmice, gubili su sa 0:3 i tek u produžetku nekako nekako jedva uspeli da postignu taj jedan gol za prolaz dalje. Dakle možete i sa njima ali mora mnogo bolje nego protiv Malatije večeras. Posle veoma loše igre u Kruševcu mislio sam da se čuvate za Malatiju međutim večeras opet sivilo. O kiksu Stojkovića i cele Partizanove odbrane u 7. minutu šta reći, zaista čist amaterizam. Nedopustivo za jedan oubiljan klub. Posle toga mislio sam da sledi potop Partizana no srećom izdržali ste jer i Malatija je večeras bila užasno loša u završnicama napada. Prema tome, srećno protiv Norvežana, i Stojković neka pazi šta radi tada, napravi li nešto slično poput večeras biće belaja. Samo hrabro.
    (Ivan Veljković, 15. avgust 2019 23:56)

    # Link komentara

  18. Žali Bože što je iko morao da prodje a more dobrih ekipa će ispasti. Isto mislim i za Zvezda-Kopenhagen, ispao je PAOK koji bi obema ekipama dao po 5 komada i kuci i u gostima. Pa Dinamo K, Bašahšekir, Porto.
     (CJC, 15. avgust 2019 23:48)

    # Link komentara

  19. Jesu li se mogla sastati dva gora tima u kvalifikacijama? Naravno po prikazanoj igri u drugoj utakmici. Mislim da nisu. Ovo večeras je bila anti-propaganda fudbala i sporta. Jednom rečju užas.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pixy, 15. avgust 2019 23:28)

    Ma idi begaj vi ste igrali ko Barselona protiv Kopenhagena pa je zato u obe utakmice bilo po 1:1
    (bbROD, 15. avgust 2019 23:48)

    # Link komentara

  20. Zdjelara napolje i umesto njega Lazara Pavlovica...Takodje Tosicu se zahvaliti i Lutovac u vatru...
    To MORA da se uradi, jer Suma bukvalno nema sa kim da igra...!! Tosic ga davi ko zmija zabu...Covek mora da se okrene oko svoje ose dva puta, pa da se namesti na levu nogu...pa,pa,pa...Nikad kraja..Zdjelar ima dve leve noge...sem da bije drugo ne zna...Njegovi pasovi, dodavanja su za plakanje.
    Takodje Sadik u Teleoptik i umesto njega Ozegovic.
    (Marko, 15. avgust 2019 23:48)

    # Link komentara

  21. Kada bi kojim slučajem prošli i Zvezda i Partizan, i skupili dovoljno bodova da Srpska liga preskoči Kiparsku na 15. mestu, mogli bismo se nadati znatnom poboljšanju srpskog fudbala.
    Liga bi imala DVA predstavnika u kv za LŠ, i ne bi bilo toliko značajno ko je šampion, a ko drugoplasirani. Moglo bi biti manje mržnje, manje tenzija, manje nameštanja. I drugo mesto bi bilo izuzetno značajno, pa bi se više klubova mnogo ozbiljnije i za to mesto borili. To sve znači veći rivalitet, i veća ulaganja, i bolji kvalitet.
    Nije daleko od toga. Dve dobre sezone u Evropi i to je to.
    (SrbEUin, 15. avgust 2019 22:51)

    Eeeeeee, pa sad!!!!
    Ti gledas DVA KORAKA unapred!!!!!
    Ko ce to od ovih klinaca da shvati, kad ne vide dalje od nosa!?!?!?
    Mislim da si im upravo otkrio toplu vodu, resio integral ili nuklearnu formulu!!!

    Bolje je kad se kuka, place, pljuje drzava, liga i kad se NE VIDI OCIGLEDNO!!!
     (Dachazvezda, 15. avgust 2019 23:47)

    # Link komentara

  22. Partizan prolazi Molde sigurno ... Bice to bez publike ali sta da se radi !!!
     (Gale, 15. avgust 2019 23:46)

    # Link komentara

  23. Nije nam loša liga, kad četvrtoplasirani stigne na korak do grupne faze. Da je poštenja, možda bi još neko stigao
     (spin, 15. avgust 2019 23:44)

    # Link komentara

  24. Ako sam zvezdas i ako kazem da je partizan igrao ocajno ne znaci da sam zlonameran. Isto kao sto ste u Beogradu odigrali sjajan meč. Želim vam da prodjete molde jer bi bilo lepo da ovaj nas muceni ling long ping pong ima dva predstavnika u grupnoj fazi evropskih takmicenja
    (Igor, 15. avgust 2019 23:42)

    # Link komentara

  25. Aj nemoj sada ispadati budala i pisati gluposti.Ja kao neko ko je neutralan, jer ne navijam ni za koga u nasoj ligi, Kopehagen je Barsa naspram Malatije. U ovom klubu mozda onaj njihov napadac (crnja) vredi nesto, ostali su u najbolju ruku zalostan prosek, bar po prikazazanom umecu u ove dve utakmice. I ti sad spominjes kako bi oni napunili necije mreze, a oni u zalosti kao i Partizan.
    (singularitet, 15. avgust 2019 22:36)
    U Kopenhagenu nema igrača kao što je Tore ni blizu
    (Walt, 15. avgust 2019 23:36)

    # Link komentara

  26. Odavno nisam gledao ruzniju utakmicu, jeste teren bio los pa je donekle opravdano. Ali opet izuzetno losa utakmica, u 75 min. cinilo mi se kao da vec tri sata gledam, nikako da prodje.
    (stokton, 15. avgust 2019 23:35)

    # Link komentara

  27. Teskooo ali bitan je prolaz dalje. Bravo.
     (cacanin, 15. avgust 2019 23:32)

    # Link komentara

  28. Ajde vise zvezdasi batalite da kritikujete valjda za nas fudbal bi bilo super da imamo dva kluba pisete gluposti daleko bilo,napred partizan
    (Dejan, 15. avgust 2019 23:31)

    # Link komentara

  29. Misija završena, kao zvezdaš čestitam.
    Igrali ste na rezultat, većim delom susreta ste kontrolisali igru i na kraju se isplatilo. E sad, što neki drame, loša igra, loše ovo, ono... Igra se na rezultat i prolaz! Sledeći protivnik Molde, taktika će biti prilagođena njima i to je to. Jesu nezgodni, al bolji ste od njih, prolazite ih sigurno.
    (Joe Kakanac plaćeni ubojica, 15. avgust 2019 23:29)

    # Link komentara

  30. Jesu li se mogla sastati dva gora tima u kvalifikacijama? Naravno po prikazanoj igri u drugoj utakmici. Mislim da nisu. Ovo večeras je bila anti-propaganda fudbala i sporta. Jednom rečju užas.
     (Pixy, 15. avgust 2019 23:28)

    # Link komentara

  31. @ los partizan veceras bio skroz
    (neko, 15. avgust 2019 23:12)

    Nemoj tako eno ga Pantic odmah izbacio novi monolog, sizi na Strajnica kako je previse kritikovao Partizan i sta sve ne a inace je igra bila sjajna, to izgleda vidi samo on i njegovi klinci botovi koji ga podrzavaju slepo...
     (Admiral, 15. avgust 2019 23:23)

    # Link komentara

  32. Strahinja Pavlovic,24 maj 2001 .18 godina i drzi odbranu Partizana. Danas je bio odlican.
    (zemunski kej, 15. avgust 2019 23:20)

    # Link komentara

  33. 700+ komentara (za sad), na vest o prolazu Partizana u plej of za Ligu Evrope. I to vise negativnih nego pozitivnih. Boles'!!!
     (Lošmi, 15. avgust 2019 23:18)

    # Link komentara

  34. Dok se vi lozite na fudbal i sutiranje balona oni tpaju milione u džep a vi nemate za nove patike. (Petar Macen, 15. avgust 2019 19:59)

    A dok gledas filmove nije ti zao sto glumci tpaju milione u džep a ti nemas ni za daljinski? Ili kad skupljas sitnis za koka-kolu, ne pada ti tesko sto se tamo neki tajkun u USA bogati? Pusti covece ljude da gledaju i rade sta ih je volja. A ti ako se ne lozis na sutiranje lopte i ako imas pametnijeg posla, sta onda radis ovde na vestima i komentarima o fudbalu?
    (Vlada, 15. avgust 2019 23:18)

    # Link komentara

  35. Изгубљена битка али добијен још један рат са Турцима. Можда Партизан показаном игром није заслужио пролаз, али је Малатија сигурно заслужила испадање. Верујем да можете много боље против Молдеа и још боље касније у групној фази...
     (Лепи Цане, 15. avgust 2019 23:15)

    # Link komentara

  36. los partizan veceras bio skroz
     (neko, 15. avgust 2019 23:12)

    # Link komentara

  37. Napred Partizan.
     (Igor Grobar, 15. avgust 2019 23:12)

    # Link komentara

  38. Antipropaganda fudbala.
    Drago mi je sto je Partizan prosao.
    Toliko....
    (Igor, 15. avgust 2019 23:06)

    # Link komentara

  39. Slaba igra Partizana. Trebace to mnogo bolje. 
    E а Aris vodi 3:0, bice produzeci sa Moldeom
    (Ђелмаш, 15. avgust 2019 22:25)

    Procice Aris na penale.
     (Bodibond, 15. avgust 2019 23:05)

    # Link komentara

  40. Prica se da je Stojke skinuo zicer, ali se ne prica da je on vec trebao da izbije tu loptu da ovaj ne bi dosao u sansu. Covjek je tip golmana koji ce da odbrani nenormalno ali ce da primi nekakav gol kao veceras, tip za posmatranje. Naprijed Partizan!
    (Aleksandar, 15. avgust 2019 22:16)


    jeste, sve to stoji, ali kad pogledas dobar deo cak i top klasnih golmana ima problem sa tim tripom jao kuku da li da istrcim ili ne, nije da poredim ali recimo kasiljas je imao slicne osobine - baca se, brani nemoguce stvari, ali nekad ume da se zezne kod istrcavanja ili ukopavanja, ili pod nervozom da napravi nesporazum sa odbranom. bartez je bio slican, branio je zicere a kad lose izleti neke frljoke i cuda. brljiva to profesija, to ce svaki golman da ti kaze, oni se ne ljute kad im kazes da su relativno cesto opauceni, tononi i sami znaju... stresna pozicija. golman nisam bio ali mogu da zamislim recimo kako je kad pukne kontra pa ti 20 igraca trce prema tebi kao stampedo, a kad se priblize vidis da tvoji nekad sporiji ili ispali stoperi zaostaju.. kuku ide ronaldo a nesta i ja sami, taj filing je lepo objasnio sinisa mihajlovic haha taj trip golman ima nonstop normalno je da mnogi cesto zabaguju. lako je zevati iz fotelje ili sa tronosca.
    apropo stojkovica, sto se tice 1na1 on je jedan od jacih golmana, na polublizu, oko tacke, kad pogodi uletanje, ima prave bravure, ali kad pogresi tajming ili se zalepi na crtu tada primi neko cudo, i to je da se stvarno svi prekrstimo isto kao i on. ali, na sve to, on je vec prekaljen golman, partizanu lezi, zna se sa ekipom, a dobro je i sto je navikao na gostovanja i zvizdanje navijaca "iz proslosti" kad se igra na rajku - dakle brani dobro na strani,ni jeste da popije frljoku ali skine i par opasnih pretnji.
    naravno, podrazumeva se da golmanski poziv zahteva izvesnu dozu neuracunjivosti ;)
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 23:05)

    # Link komentara

  41. Prica se da je Stojke skinuo zicer, ali se ne prica da je on vec trebao da izbije tu loptu da ovaj ne bi dosao u sansu. Covjek je tip golmana koji ce da odbrani nenormalno ali ce da primi nekakav gol kao veceras, tip za posmatranje. Naprijed Partizan!
    (Aleksandar, 15. avgust 2019 22:16)


    jeste, sve to stoji, ali kad pogledas dobar deo cak i top klasnih golmana ima problem sa tim tripom jao kuku da li da istrcim ili ne, nije da poredim ali recimo kasiljas je imao slicne osobine - baca se, brani nemoguce stvari, ali nekad ume da se zezne kod istrcavanja ili ukopavanja, ili pod nervozom da napravi nesporazum sa odbranom. bartez je bio slican, branio je zicere a kad lose izleti neke frljoke i cuda. brljiva to profesija, to ce svaki golman da ti kaze, oni se ne ljute kad im kazes da su relativno cesto opauceni, tononi i sami znaju... stresna pozicija. golman nisam bio ali mogu da zamislim recimo kako je kad pukne kontra pa ti 20 igraca trce prema tebi kao stampedo, a kad se priblize vidis da tvoji nekad sporiji ili ispali stoperi zaostaju.. kuku ide ronaldo a nesta i ja sami, taj filing je lepo objasnio sinisa mihajlovic haha taj trip golman ima nonstop normalno je da mnogi cesto zabaguju. lako je zevati iz fotelje ili sa tronosca.
    apropo stojkovica, sto se tice 1na1 on je jedan od jacih golmana, na polublizu, oko tacke, kad pogodi uletanje, ima prave bravure, ali kad pogresi tajming ili se zalepi na crtu tada primi neko cudo, i to je da se stvarno svi prekrstimo isto kao i on. ali, na sve to, on je vec prekaljen golman, partizanu lezi, zna se sa ekipom, a dobro je i sto je navikao na gostovanja i zvizdanje navijaca "iz proslosti" kad se igra na rajku - dakle brani dobro na strani,ni jeste da popije frljoku ali skine i par opasnih pretnji.
    naravno, podrazumeva se da golmanski poziv zahteva izvesnu dozu neuracunjivosti ;)
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 23:04)

    # Link komentara

  42. Čestitke Partizanovim igračima na prolazu dalje .
    -Turci su večeras odigrali mnogo bolje nego u Bg ...posebno su se istakli Bifuma i Tore odlicni su igraci brzi a sjajno kontrolisu loptu ....hocu da kazem da ih treba upisati u beleznicu i ako je kako moguće finansiski dovesti 1 od njih 2 u Partizan ....Bifumu po mogućstvu i ne stedeti tu .....
    -jedan utisak turci preveli ime Ognjen Ožegovic kao Fire(Vatra) Ožegović to je strasno .
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran ivkovic, 15. avgust 2019 22:35)

    Tore ima platu 2 miliona Evra po sezoni, Bifuma 820 hiljada. Toliko ima platu celih startnih 11 Partizana večeras + pola klupe (ako ne i cela). Njima golman ima preko pola miliona godišnje (u prvom meču se videlo zašto) a ovde ne može da se da toliko nekome u špicu ili desetki koja bi kreirala igru jer je sve preko 300 hiljada mnogo.
    (ako je kako moguće finansiski, 15. avgust 2019 23:04)

    # Link komentara

  43. Ne mogu da kazem bravo partizanu. Ne zato sto ne navijam za njih vec zato sto su ocajno odigrali i bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi lagano nadoknadila dva gola. Ali mi je drago da je nas tim prosao. Odlicno za srbiju. Ako bude malo srece pa zvezda da igra LS a partizan LE...
    (Kg, 15. avgust 2019 22:32)

    Mozes da kazes bravo makar za prolaz u 4 kolo.
     (Bodibond, 15. avgust 2019 23:04)

    # Link komentara

  44. (Вељко, 15. avgust 2019 22:33)
    Par ispravki,utakmica je zamalo rešena kada je Sumi svirao igranje rukom koja je bila uz telo,na grudima, a da je pustio bilo bi mnogo opasno po gol turaka.
    Perfidno je navlačio za njih,seckali su igru a on je svirao svaki 3. faul.
    Primer kada linijski sudija koji je na pola metra ne svira faul a magarac dotrcava sa pola terena i svira nepostojeci faul za turke.
    I pored svega odigrali smo jako loše,bez graditelja igre,bunarenje...
    Savo nije smeo da izvede ovu formaciju nego defanzivniju sa prostorom za kontre ili skroz ofanzivnu pa da ih napunimo.
     (heavy, 15. avgust 2019 23:00)

    # Link komentara

  45. @Nenad
    nemoj da mi se jediis ganci, naucies ti dobro kako se on zove, garant.
    (gari, 15. avgust 2019 22:59)

    # Link komentara

  46. Bolje ovako proci nego jedva, na penale kao neki. Bravo sampioni, u naredne dve sedmice pada Molde i ulazimo u LE.
     (Bodibond, 15. avgust 2019 22:58)

    # Link komentara

  47. @ МАО СИ - Ти мислиш да ће бити бољи од Видића, нашег најбољег играча после одласка Пиксија?! Колико он још мора да "расте" да би био само близу Видића(капитена Манчестер Јунајтеда шампиона Европе) а за даље да не говоримо. Пусти крају величину уговора јер то није мјерило, битно је шта играч показује на терену и против колико јаких екипа то показује... ☝⚽
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 15. avgust 2019 22:57)

    # Link komentara

  48. Strahinja Pavlovic je vec sada daleko najbolji igrac u Srbiji. Mislim da ce biti jaci igrac od Vidica. Tehnika na 194 cm uz odlicnu brzinu (motoriku). Verovatno vec sad vredi 10-15 mil.,a sledeci ugovor ide na 30-40 miliona.
    (Mao Si, 15. avgust 2019 22:41). Ma 60 miliona plus Nejmar kao kusur... O šta sve čovek ne pročita ovde a ova jadna Malatija pored njega stvorila 5 zicera. Mene posebno razočarao celavi Miletić koga je onaj po krilu kicmio ceo meč. Za dlaku da bude tragicar na kraju. I upamtite: igrali ste protiv 5. turskog kluba koji je imao preko 20 bodova manje od šampiona i u maju primio 5 komada od njih kući! Zvezda je igrala protiv šampiona Danske! Jedno je sampion a drugo petoplasirana ekipa.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 22:57)

    # Link komentara

  49. Auuuu koliko vi grobari imate srece,izgleda da idete na kadete FK Dubicica(Molde),uspeli da ucackaju Arisu gol.
    (Pera Detlic, 15. avgust 2019 22:57)

    # Link komentara

  50. Kopenhagen CZ posed lopte 71-29%( u prvom poluvremenu, da ne uzmemo u obzir drugo zbog c.k.),
    Partizan i danas imao veci posjed od turaka.
    Ko je parkirao dabl deker?



    Zvezda je makar dala gol!Partizan je danas bio ocaj!Savo daj ostavku na vreme,nemoj da se blamiras!
    (Igor, 15. avgust 2019 22:57)

    # Link komentara

  51. cuj ove na korak od... ne vecnost od sa ovakvom igrom....
    (CUPRIJA TOWN, 15. avgust 2019 22:55)

    # Link komentara

  52. Na sta li me podseca ova tekma?

    Ah taj Helsinki... ;-))) Secam se i komentara grobara a ne tako puno posle toga... eto poraza. A ista situacija jer je isti i mentalni sklop....

    Partizan imao srece veceras ali ne bi smeo da igra samo na srecu u nastavku.
     (Helsinki ladno vas tušira, 15. avgust 2019 22:54)

    # Link komentara

  53. Pa gde vam je ovaj Kawasaki, Suziki, Honda, Yamaha ili šta već.
    Čovek ništa nije pokazao. Trči ko muva bez glave. Kakav Jaguar, Tigar ili domaća mačka, Arsenal vam ga uvalio da ga se otarasi.
    (Nenad, 15. avgust 2019 22:53)

    # Link komentara

  54. Kada bi kojim slučajem prošli i Zvezda i Partizan, i skupili dovoljno bodova da Srpska liga preskoči Kiparsku na 15. mestu, mogli bismo se nadati znatnom poboljšanju srpskog fudbala.
    Liga bi imala DVA predstavnika u kv za LŠ, i ne bi bilo toliko značajno ko je šampion, a ko drugoplasirani. Moglo bi biti manje mržnje, manje tenzija, manje nameštanja. I drugo mesto bi bilo izuzetno značajno, pa bi se više klubova mnogo ozbiljnije i za to mesto borili. To sve znači veći rivalitet, i veća ulaganja, i bolji kvalitet.
    Nije daleko od toga. Dve dobre sezone u Evropi i to je to.
    (SrbEUin, 15. avgust 2019 22:51)

    # Link komentara

  55. Igrali su na 39 stepeni, ali, 39 stepeni, vi biste bolje? Bravo Partizan!!!
     (Salaso, 15. avgust 2019 22:48)

    # Link komentara

  56. Strahinja Pavlovic je vec sada daleko najbolji igrac u Srbiji. Mislim da ce biti jaci igrac od Vidica. Tehnika na 194 cm uz odlicnu brzinu (motoriku). Verovatno vec sad vredi 10-15 mil.,a sledeci ugovor ide na 30-40 miliona.
    (Mao Si, 15. avgust 2019 22:41)

    # Link komentara

  57. Pa gde vam je ovaj Kawasaki, Siziki, Honda, Yamaha ilinšta već.
    Čovek ništa nije pokazao. Trči ko miva bez glave. Kakav Jafuar, Tigar ili domaća mačkam, Arsenal vam ga uvalio da ga se otarasi.
    (Nenad, 15. avgust 2019 22:41)

    # Link komentara

  58. B92

    Svaka vama cast grobari,uspeliste da izbacite ekipu jacine pionira FK Dubocice hehehe.
    (Pera Detlic, 15. avgust 2019 22:29

    nešto si pobrljavio,Dubočica igrala preksinoć i izbacili je neki total bunkeraši nakon 11 penala
     (zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 15. avgust 2019 22:40)

    # Link komentara

  59. Mislim da je Lazar Pavlović najkvalitetniji igrač u ovoj ekipi ne računajući Japanca koji stvarno odskače. Lazara bi trebalo forsirati i više od Sume a možda bi u nekoj varijanti mogli i zajedno da igraju. Pod hitno aktivirati tog Dingu i Crnogorca Vujačića ili ćelavog vratiti na štopera a ubaciti Pešukića na beka.Da je ćelavi bio na mestu Ostojića mi ne bi primili gol a na beku je krater a ne rupa na svakoj utkmici i protiv bilo kog napadača sa te strane. Malog Pavlovića štopera uvaliti nekome što pre, jer kako vreme prolazi njegove mane su sve vidljivije i biće problem da ga se rešimo. Lutovac na krilu i to je to. Tošić može jedno poluvreme maksimum. a Sadik u teretanu jer je presmešan u duelima i igra kao da ima 13 godina.
    (Lesser watch, 15. avgust 2019 22:40)

    # Link komentara

  60. Prosli smo i to je jedina dobra stvar. Lose smo igrali. Kao da padamo u formi. Borli su se, tu nema pogovora, ali nema ideje. Fali nam bar 2 dobra igraca za LE.
     (Borkes, 15. avgust 2019 22:37)

    # Link komentara

  61. ahaha, pa taj Kopenhagen su zvrzdaški mediji podigli na nivo barse, a ja dosadniji i vrzidejniji tim dugo ne videh.
    Zaboravljaš da Tursko prvenstvo nije počelo i da se igralo na + 33.
    Ova Malatija bi vama i Dancima uz 3,4 prvenstvene utakmice zakucala po 5 komada.
    A vi totalan bunker i 11 penal serija, pa se još slavi kao pobeda veka
    Ne bi vas nigde bilo bez Borjana i Marina - total krš od ekipe
    I Pavkova...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 15. avgust 2019 21:52)

    Aj nemoj sada ispadati budala i pisati gluposti.
    Ja kao neko ko je neutralan, jer ne navijam ni za koga u nasoj ligi, Kopehagen je Barsa naspram Malatije. U ovom klubu mozda onaj njihov napadac (crnja) vredi nesto, ostali su u najbolju ruku zalostan prosek, bar po prikazazanom umecu u ove dve utakmice. I ti sad spominjes kako bi oni napunili necije mreze, a oni u zalosti kao i Partizan.
    (singularitet, 15. avgust 2019 22:36)

    # Link komentara

  62. -Čestitke Partizanovim igračima na prolazu dalje .
    -Turci su večeras odigrali mnogo bolje nego u Bg ...posebno su se istakli Bifuma i Tore odlicni su igraci brzi a sjajno kontrolisu loptu ....hocu da kazem da ih treba upisati u beleznicu i ako je kako moguće finansiski dovesti 1 od njih 2 u Partizan ....Bifumu po mogućstvu i ne stedeti tu .....
    -jedan utisak turci preveli ime Ognjen Ožegovic kao Fire(Vatra) Ožegović to je strasno .
     (zoran ivkovic, 15. avgust 2019 22:35)

    # Link komentara

  63. Čestitke Partizanu na zasluženom prolazu.
    Neko kaže da je Partizan igrao loše,Stojković katastrofa itd.
    Niko ne govori o očajnom suđenju na štetu Partizana.Turcima dopuštena oštra igra,na granici grubosti,dok se i najmanji kontakt svirao kao faul za njih.Navešću samo jedan očigledan primer koji je mogao koštati Partizana prolaza.Pred kraj utakmice prodor Turaka po levoj strani,njihov igrač bukvalno pregazio Partizanovog(mislim Miletić)posle toga povratna na peterac i sva sreća pa je drugi Turčin zakasnio za koji santimetar i nije dao gol.Prefidno prećutan faul i ciao.
    Stojković je kod gola zakasnio par santimetara(bekovi koje je prošla lopta krivlji), da nije istrčao bio bi isto u mat poziciji.Drugo,pred kraj susreta maestralno je intervenisao.
    Objektivni Zvezdaš
    (Вељко, 15. avgust 2019 22:33)

    # Link komentara

  64. Stojke legenda 😂
    (czv92, 15. avgust 2019 22:33)

    # Link komentara

  65. Ne mogu da kazem bravo partizanu. Ne zato sto ne navijam za njih vec zato sto su ocajno odigrali i bilo koja iole ozbiljnija ekipa bi lagano nadoknadila dva gola. Ali mi je drago da je nas tim prosao. Odlicno za srbiju. Ako bude malo srece pa zvezda da igra LS a partizan LE...
    (Kg, 15. avgust 2019 22:32)

    # Link komentara

  66. Svaka vama cast grobari,uspeliste da izbacite ekipu jacine pionira FK Dubocice hehehe.
    (Pera Detlic, 15. avgust 2019 22:29)

    # Link komentara

  67. Kopenhagen CZ posed lopte 71-29%( u prvom poluvremenu, da ne uzmemo u obzir drugo zbog c.k.),
    Partizan i danas imao veci posjed od turaka.
    Ko je parkirao dabl deker?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LorD, 15. avgust 2019 22:14)

    Навијач сам Партизана али, искрено, и када су имали лопту нису гледали много према голу противника него како да прође време. Признајем им да су били прилично борбени и да су и у последњим минутама гледали да противника зауставе на средини (уместо класичног бункера), али ту се завршава листа комплимената - у одбрани још и има добрих играча, напад је много лош.
    У сваком случају честитам, са оваквим тимом ово је велики успех!
    (није добро, 15. avgust 2019 22:28)

    # Link komentara

  68. Ovo je jedna velika SRAMOTA ...jel nas trener bio na ovoj utakmici ?
    Jel on bre ne vidi da ovaj OVAJ ZDJELAR EJ BRE ZDJELAR nije jednu jedinu loptu precizno dodao ni jedan pas tacan ni jedan duel bre nije dobio ej bre ?!!!!!!!!!
    (Mirko, 15. avgust 2019 21:02) # Link komentara

    bravo...to i ja pricam ...stvarno los igrac..los bas..ali sava ne vidi nista...ne sme zamene da izvrsi na vreme...tosica je trebao izvesti jos u 20 minutu..vidi da je indisponiran i nista...mali pavlovic zna sa loptom i onaj drugi klinac stevanovic koji nije ni ulazio...ostali blagi uzas po talentovanosti za igru...
    (tex viler, 15. avgust 2019 22:28)

    # Link komentara

  69. Jel ovo INTER TOTO kup?
    (floro flores, 15. avgust 2019 22:28)

    # Link komentara

  70. Slaba igra Partizana. Trebace to mnogo bolje.
    E а Aris vodi 3:0, bice produzeci sa Moldeom
    (Ђелмаш, 15. avgust 2019 22:25)

    # Link komentara

  71. Cestitam na prolazu , ali kad se branite protiv ovakvih indijanacs od ekipe sta ima da napravite protiv Moldea ? Bez licemerja , nece to biti dobro
     (Deki, 15. avgust 2019 22:24)

    # Link komentara

  72. Toliko o tome koliko zvezdaši gledaju utakmicu i šta ih u fudbalu interesuje. Ali 500 puta rečeno da Asano nema pojma postaje "živa istina".
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pro Ganci, fire, 15. avgust 2019 21:38) # Link komentara

    Ma druze gledao sam taj "evropski" Partizan, sto razbi ove fenomenalne majstore fudbala iz Turske, visestruke sampione svoje zemlje i redovne ucesnike samih zavrsnica evropskih takmicenja. Toliko sam bio zaludjen lepotom igre da sam izgresio prezime vrsnog napadaca naseg giganta, oko kojeg se otimaju Real, Barsa, a cuo sam da se i PSG ukljucio u trku i ponudio ozbiljne pare. Jednostavno, nisam stigao da, zbog same brzine igre, sagledam silne sanse koje su imali, verovatno najbolji stranac u nasoj ligi ikad, Asano i, za nijansu manje talentovani, Sadik, a sve na asistencije izuzetnog, nesvakidasnjeg Sume. To je veceras bilo, sto bi rekli englezi, "poetry in motion", gotovo duhovno iskustvo, a ne k'o ono mucenje od pre neki dan.
    (Proto Ganci, 15. avgust 2019 22:24)

    # Link komentara

  73. (Peđa, 15. avgust 2019 21:42)

    Haha..pa sta si ti gledao? Pa cist mu dres jer su igrali na plus 33. Pa kako da igracima Partizana bude prljav dres, gde da ga uprljaju? Nisu igrali po blatnjavom terenu ko tvoja CZ. Jos si video da nije znojav? A da nije tek usao u igru? Sta ti gledas??
    (cist mu dres a nema blata? cudo?, 15. avgust 2019 22:23)

    # Link komentara

  74. @ miloje - evo ja ne volim Partizan al dao sam ti plus. to je to, zabava, secanja, druzenja, radost je uz fudbal. i kad smo pikali u kraju, skolskom ili na kompjuteru/konzoli, i kad smo isli uzivo na utakmice, ili gledali (i gledamo i dalje) u kafeima.
    (r53, 15. avgust 2019 22:23)

    # Link komentara

  75. Da ne uđe Fire Ožegović ništa ne bi uradili. Bilo bi lepo da imamo dva predstavnika pa možda nek3 godine konačno dočekamo da u nekoj završnoj rundi budu naši klubovi nosioci i da ne počinju od ovih egzotičnih destinacija kvalifikacije u junu
     (skoba, 15. avgust 2019 22:22)

    # Link komentara

  76. Sadik je klinac,koji mora …
    još da uči.Loša kontrola lopte ,koristi samo desnu nogu.U skoku slab obzirom na visinu.Promašio 5 šansi na dve utakmice.Mislim da bi Ožegović bolje odigrao.A njega puštati po 30 min pa nek grize da uđje u tim.
     (Nebojša, 15. avgust 2019 22:21)

    # Link komentara

  77. Nadam se da ce Milosevic posle ove utakmice shvatiti da Pavlovic nije spremam za prvi tim ili ce nas to ubrzo skupo kostati..
    (Pavlovic, 15. avgust 2019 22:05)

    Tačno.
    Još samo da shvatite da Milošević nije trener!
     (Zar ne?, 15. avgust 2019 22:21)

    # Link komentara

  78. kakva zalost i histerija kod beogradske sekcije navijaca malatijaspora...od muke se predstavljaju kao navijaci partizana i kao nesto kritikuju igrace i savu...
    kompleks - smehotres...
     (Alberto Rato degazira krcuniju, 15. avgust 2019 22:21)

    # Link komentara

  79. Sad sam video ovaj gol, ko je onaj igrac sto nije uklizao da izbaci loptu nego je trckao pored iste?
    (zmajognjeni, 15. avgust 2019 22:19)

    # Link komentara

  80. Bravo komsije
    (maximus, 15. avgust 2019 22:19)

    # Link komentara

  81. Kakve veze ima broj meceva u evropi sa kvalitetom ekipe?
    Tom logikom Man. Siti nema sta da trazi protiv Briza recimo.
     (LorD, 15. avgust 2019 22:17)

    # Link komentara

  82. Bravo komšije. Izvučete neki euro u Evropi poradite na koificijentu naše zemlje pa za koju sezonu da imamo i normalan derbi kad stanete malo na noge.
     (bob, 15. avgust 2019 22:17)

    # Link komentara

  83. Vazno je da su prosli i jedni i drugi,oba uz puno srece i zahvaljujuci uglavnom nesposobnim protivnicima,ali su prosli.Zvezda ima obezbedjenu LE ,bilo bi dobro da imamo dva tima u grupnoj fazi zbog bodova za ubuduce.Realno,jako lose igraju oba tima,ali do grupne faze mozda se nesto promeni.
    (Joffrey, 15. avgust 2019 22:17)

    # Link komentara

  84. Prica se da je Stojke skinuo zicer, ali se ne prica da je on vec trebao da izbije tu loptu da ovaj ne bi dosao u sansu. Covjek je tip golmana koji ce da odbrani nenormalno ali ce da primi nekakav gol kao veceras, tip za posmatranje. Naprijed Partizan!
     (Aleksandar, 15. avgust 2019 22:16)

    # Link komentara

  85. Blagi očaj, gori smo duplo od Zvezde. Ako njima trebaju tri pojačanja za pristojnu Evropu, nama u tom slučaju treba bar šest.
    (Srbija je KiM, 15. avgust 2019 22:14)

    # Link komentara

  86. Kopenhagen CZ posed lopte 71-29%( u prvom poluvremenu, da ne uzmemo u obzir drugo zbog c.k.),
    Partizan i danas imao veci posjed od turaka.
    Ko je parkirao dabl deker?
     (LorD, 15. avgust 2019 22:14)

    # Link komentara

  87. PROLAZE I PARTIZAN I ZVEZDA, PA IDUCE GODINE SVI PO KOLO MANJE U KVALIFIKACIJAMA .NAPRED SRBIJA !!!
     (SREJA KG, 15. avgust 2019 22:13)

    # Link komentara

  88. (Marko, 15. avgust 2019 21:33)

    Stojković jeste kiksara - ovakve gluposti prima ali brani 1 na 1 isto neočekivano dobro, za ekipu kao Partizan odličan golman koji će dobiti zamenu sledeće sezone nadam se.

    Urošević i Miletić odigrali solidno, prvi posebno, trče i bore se, kad bude Partizan imao budžet možda dođu neki Dani Alves i Marselo na bekove.

    Centralni defanzivci Ostojić i Pavlović isto, niti jedan kiks, više nego solidno za ekipu budžeta Partizana, mali Pavlović ispucava svaku jer neće da rizikuje ali ima vremena da nauči.

    Zdjelar i Šćekić isto kao i bekovi, bore se i trče, kvare igru što im je i posao, Zdjerlar ume da doda napred i počne akciju, opet se mora imati na umu ko su, za koga i za koje pare igraju.

    Tošić jeste odigrao slabo danas, može on mnogo bolje i jednim potezom da reši meč, spominjalo se pojačanje baš na desnom krilu, Argentinac neki čini mi se. Tošić može u rotaciju ako se dovede novo krilo.

    Sadik baš loš u svakom meču koji sam gledao, niti snaga i dominacija u skoku, niti dribling i brzina, nogice kao grisine i lopta mu se izgubi među nogama kad mu je dodaju i kad krene da je vuče okolo. Ok da ga pustiš sa klupe ali starter nikako, pored njega Ožegović deluje kao neko za koga svako može da garantuje, ne samo Ivica.

    Suma, Asano i Pavlović ako ne dodje zamena Tošiću treba da budu trio iza špica.

    Savo trener početnik a uporedi kako mu tim igra u odnosu na Krstajin.
    (gg5h, 15. avgust 2019 22:11)

    # Link komentara

  89. Sramota
     (mungos, 15. avgust 2019 22:10)

    # Link komentara

  90. Dok se vi lozite na fudbal i sutiranje balona oni tpaju milione u džep a vi nemate za nove patike. I nervirate se kao da će vama nešto dobro biti ako partizan i zvezda urade,nešto. Vi od toga nemate ništa
    (Petar Macen, 15. avgust 2019 19:59)

    I ? Sta sad ? Navijanje je strast, sto je tebi stran pojam. Zalim te. I to da nemam nista od toga.... o da, itekako imam, prelepa secanja, osecaj kada tvoj tim da gol, osecaj kada tvoj tim preokrene, osecaj kad izgube, kada sudija "us***" utakmici....
    (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:56)

    Kao sto rece kolega mr.wolf ostaju prelepa secanja... jos uvek se secam kad me pokojni ćale vodio na Partizan Kvins park, u gostima bilo 6:2, na JNA mi dobili 4:0 i prošli dalje, sad se najezim dok ovo pišem. A proslo je 35 godina od tada. Ali ako te ne radi bolje nemoj ni da gledas fudbal ni sport uopste, a narocito nemoj da pises komentare i smaras sve nas ostale. I jos nesto- imam i za nove patike, i novi auto i mnogo toga. I volim Partizan, fudbal, Srbiju i sport uopste kao i onda kad nisam imao ni za sladoled. Ajd u zdravlje.
     (miloje, 15. avgust 2019 22:09)

    # Link komentara

  91. a mozda i sa grcima igramo ajd lagano
    (deda, 15. avgust 2019 22:09)

    # Link komentara

  92. Kopenhagen je skuplji od svih parazitizanovih protivnika zajedno u poslednje 2 godine
     (limarcici,dajte dulu pare, 15. avgust 2019 22:09)

    # Link komentara

  93. Bravo crno beli! Cestitke svim partizanovcima. Zelim da udjete u Ligu Evrope. Ne obazirite se na ostrascenu decurliju koja se potpisuje sa "Delije" i "Grobari". Ne dozvolite da njihova mrznja zarazi i vas. Ne odgovarajte na njihove budalastine.
    (Uvek Zvezdas nikad Delija, 15. avgust 2019 22:08)

    # Link komentara

  94. Ja kao zvezdas, za razliku od subjektivnih partizanovaca koji kritikuju Sadika , kazem da je on najbolji igrac Partizana i da je presudio u ovom dvomecu. I lepo ga je bilo gledati, utakmica je postala za mene nezanimljiva kad je izasao
    (autotune, 15. avgust 2019 22:07)

    # Link komentara

  95. Definitivno sam siguran da svi komentatori koji počinju rečenicu sa "Navijam za Zvezdu" ili "Navijač sam Zvezde, ali..." ustvari su navijači Partizana. Tj. nekadašnji navijači Zvezde koji usled Stoholmskog sindroma sada navijaju za Partizan. Ne vidim drugo objašnjenje zašto bi neko ostavljao komentare tog tipa na Partizanovim vestima. Hvala na prostoru.
    (Fudbal i umetnost, 15. avgust 2019 22:06)

    # Link komentara

  96. Kakvi ste vi fantomi, i jedni i drugi, i "Delije" i "Grobari"... Pateticna, zavidna "prepucavanja", teznje, zelje i radovanje nesreci onih drugih... Izgleda mozgovi ne mogu da vam skapiraju da uspesi jednih pomazu drugima kroz koeficijente ili ste toliko zaslepljeni mrznjom da vam to uopste nije vazno...Radje bi da oba kluba ispadnu u 1-2 kolu kvalifikacija kad natrce na beton ekipe, umesto da se kroz jedno kolo kvalifikacija protiv lakih protivnika redovno ulazi u evro takmicenja. Jel' vam ne bi bilo draze da se na evropska proleca meri cija je krava lepsa i veca, umesto da obe crknu u prvim rundama kvalifikacija usled slabog koeficijenta?! Niko vam ne trazi da navijate za "onog drugog", ali ne mora ni da se ide u ovakve krajnosti... Cast izuzecima, a ovo ostalo...Grozomorstine...
    (ProkopijeElGrande, 15. avgust 2019 22:05)

    # Link komentara

  97. Nadam se da ce Milosevic posle ove utakmice shvatiti da Pavlovic nije spremam za prvi tim ili ce nas to ubrzo skupo kostati..
    (Pavlovic, 15. avgust 2019 22:05)

    # Link komentara

  98. Sadik potrci, sprint... krene raspadanje coveka... Boze sacuvaj...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (S...F, 15. avgust 2019 21:31)

    Sta li si ti gledao? Covek ima dug korak i dobro se gradi
    (d, 15. avgust 2019 22:04)

    # Link komentara

  99. Za ovakav fudbal i stil igre Partizanu je nedostajao samo još Ilić kapiten. Super je što smo prošli ali i da nismo ne bi bilo.ne zasluženo.
     (Darko, 15. avgust 2019 22:04)

    # Link komentara

  100. Partizan je dosta bolji od Crvene Zvezde, i bolje igradu, svakako, partizan ueEea, volim Partizana crvene boje, auu koki komplexi, a vi zvezda ste igrali dosta lošije, dakako, puno boljši je partizane ale Ale, kome nije to jasno_Sikter, kvalitet je na strani crno bijelih, swakaKo, ua protivnički klub
    (Evokx, 15. avgust 2019 22:03)

    # Link komentara

  101. Cestitam prolaz. Samo da dodam, da je ovaj Strajnic toliko iritirajuc lik da sam morao da mutiram kanal. Da sam ga jos malo slusao poceo bi za Turke da navijam...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:01)

    Mislis da je onaj lik sto prenosi Zvezdu nesto bolji, meni licno jos i igori. Na RTS samo Sarenac nesto vredi ostalo buranija
    (sremac, 15. avgust 2019 22:03)

    # Link komentara

  102. Ali Turski konjanici zale za lepom utakmicom.
    cccccc propade im dva sata zivota.
    Vidi sta ih je poslala stranka, ko mravi.
    (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 21:47)

    mora da si plakao u utorak zar ne?
     (Kosjan, 15. avgust 2019 22:02)

    # Link komentara

  103. Aute sam brojao do 63.
     (miško, 15. avgust 2019 22:02)

    # Link komentara

  104. Turska većinski ionako nije u Evropi, već u Aziji
     (Balkanska Taraba, 15. avgust 2019 22:01)

    # Link komentara

  105. Pavlovic stoper igrac za velika dela,odlican.
     (nik sloter, 15. avgust 2019 21:59)

    # Link komentara

  106. Lopta kod Sadika, mada on nikad nista nije uspeo da uradi sa njom...... i ode Sadik u aut... :DDDDDD
    (2CRAZY, 15. avgust 2019 21:59)

    # Link komentara

  107. Nadam se da ce Milosevic dobro da analizira ovu utakmicu i uoci brzo svoje greske inace tesko da ce ikad od njega postati trener. Dva puta posle utakmice ponavlja turskom novinaru da su obe ekipe igrale fenomenalno...a pre utakmice tvrdi kako Partizan ne zna i nece da igra defanzivno sto je u ovoj utakmici potvrdio i zbog toga za malo da ispadnemo, ne znam cemu tolika tvrdoglavost, poslednjih 20 minuta utakmice igra se preskace a on i dalje igra ofanzivno visoko i uvodi napadace...
    (Savet treneru, 15. avgust 2019 21:58)

    # Link komentara

  108. Dok se vi lozite na fudbal i sutiranje balona oni tpaju milione u džep a vi nemate za nove patike. I nervirate se kao da će vama nešto dobro biti ako partizan i zvezda urade,nešto. Vi od toga nemate ništa
    (Petar Macen, 15. avgust 2019 19:59)

    I ? Sta sad ? Navijanje je strast, sto je tebi stran pojam. Zalim te. I to da nemam nista od toga.... o da, itekako imam, prelepa secanja, osecaj kada tvoj tim da gol, osecaj kada tvoj tim preokrene, osecaj kad izgube, kada sudija "us***" utakmici....
     (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  109. Ajde, ajde, cemu prepucavanje, jedni su presli jednom vise polovinu terena, sto bi rekli braca Crnogorci jadooo. Aloo fudbal nam je u totalnom qurcu, nisu vredni pominjanja ni Partizan ni Zvezda. Nekada su se velikim evropskim klubovima tresle gace kad bi dolazili da igraju kod nas za razliku od danasnjeg vremena gde na nas gledaju pa skoro kao neki klub sa Malte, Lihtenstajn...
    (sremac, 15. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  110. Mi makar prodjemo u regularnom delu, a ne kao vi , posle penala, i to na srecu
    (ultra south park, 15. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  111. ‘Nijedna svetla tacka u timu......Stojke 0.Pavlovic,Ostojic,Scekic,....Tri Drveta....Urosevic bled....Bambi izgubljen kao i Car Hirohito...Sadik,Suma ugusise loptu....Zdjelar onako....Sve u svemu 0.....Stojke za Graficar ili Palilulac ..Kao rezeva.
    (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 21:48’ Pricas o Stojketu koji je skinuo cist zicer za 2:0? Njemu si dao nulu!
    (Milan, 15. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  112. Nema partizan ekipu.sve kikser do kiksera
    (Firga, 15. avgust 2019 21:54)

    # Link komentara

  113. Losa partija naseg tima, ako tako budemo nastavili nista od Lige Evrope. Neko ce reci najvaznije je da smo prosli, to jeste tacno, ali igra zabrinjava. Posle Krusevca, jos jedno bledo izdanje.
     (PFC, 15. avgust 2019 21:53)

    # Link komentara

  114. Ostavite vi nas I nasu igru,mi svoj krst nosimo,nego sta ono bi sa 17 miliona kredita Agro banke!?
     (nik sloter, 15. avgust 2019 21:53)

    # Link komentara

  115. Delija Republika Srpska..
    Ziv nam bio brate,samo salji komentare da uzivamo .
     (Ramones, 15. avgust 2019 21:53)

    # Link komentara

  116. To je tacno, ali zvezda i partizan ne igraju iste kvalifikacije. Partizan bi od Kopenhagena primio petardu. Ova Malatija je na nivou Suduve, mozda i slabija od njih, sobzirom da su se i oni danas kvalifikovali za plej of lige evrope jer su izbacili Makabi.
    (Ivan, 15. avgust 2019 21:28)

    ahaha, pa taj Kopenhagen su zvrzdaški mediji podigli na nivo barse, a ja dosadniji i vrzidejniji tim dugo ne videh.
    Zaboravljaš da Tursko prvenstvo nije počelo i da se igralo na + 33.
    Ova Malatija bi vama i Dancima uz 3,4 prvenstvene utakmice zakucala po 5 komada.
    A vi totalan bunker i 11 penal serija, pa se još slavi kao pobeda veka
    Ne bi vas nigde bilo bez Borjana i Marina - total krš od ekipe
    I Pavkova...
     (zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 15. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara

  117. jel pretek'o neko od navijaca zvezdaspora?
    (Alberto Rato, 15. avgust 2019 21:30)

    Vucelin kompleksas. Level pro.
    (Bole, 15. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara

  118. penal Rusa presudio
     (kalcokera i trokorak bili, 15. avgust 2019 21:51)

    # Link komentara

  119. @2CRAZY

    Minuseva,kazes..!?
     (ford, 15. avgust 2019 21:51)

    # Link komentara

  120. Ivan
    Vidim Suduva prosla, a jesi li video sta je Helsinki uradio, protiv Rige? Pa ispao, nije mogao Rigu da dobije, poslednji ešalon evropskog fudbala, a vas dobili glatko. Cutite turski konjanici, Partizan i zvezdaspor ove godine idu zajedno u LE
    (Penetrator državne mezimice, 15. avgust 2019 21:51)

    # Link komentara

  121. Aris vodi već 2:0...bolje oni nego Molde, imaćemo braću iz Soluna uz nas!
     (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 15. avgust 2019 21:51)

    # Link komentara

  122. Zvezda je igrala 70 minuta sa igracem manje. Nije joj dosudjen penal u 40 sekundi iz faula za zatvor. Tu bi vec sve bilo gotovo. Partizan se izlezavao 25 minuta od 90, a sanse koje je imao su se desile na kraju utakmice jer su ovi krenuli napred na sve ili nista. Sve u svemu, prosli jesu, ali i jedni i drugi nisu zasluzili nista. Najgori par u kvalifikacijama lige evrope.
    (Ivan, 15. avgust 2019 21:32)

    Pa vi ste igrali bunker i pre iskljucenja !!!
    Vidimo se u derbiju ganci !!!
    Nadam se da vas nece spasavati neki novi rumeni Djokic gledanjem kroz plecku.
    Kopenhagen timcina a Malatja koja ima mnogo bolje igrace je Sevojno !!!
    Realni cigani.
    Jos kad bi vi igrali takmicarske utakmice u ling longu umesto ovih namestenih trckaranja po terenu videli bi vas !!!
    (Zvezda-Albanija 1945, 15. avgust 2019 21:49)

    # Link komentara

  123. nisi ti ramones nego Mile Ki...
    (CUPRIJA TOWN, 15. avgust 2019 21:48)

    # Link komentara

  124. Nijedna svetla tacka u timu......Stojke 0.Pavlovic,Ostojic,Scekic,....Tri Drveta....Urosevic bled....Bambi izgubljen kao i Car Hirohito...Sadik,Suma ugusise loptu....Zdjelar onako....Sve u svemu 0.....Stojke za Graficar ili Palilulac ..Kao rezeva.
     (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 21:48)

    # Link komentara

  125. Ja kao navijac Zvede cestitam na prolasku u sledecu rundu!
     (ford, 15. avgust 2019 21:48)

    # Link komentara

  126. prosli smo ali jako cudne prve dve izmene Milosevica...
     (miloš, 15. avgust 2019 21:47)

    # Link komentara

  127. Ali Turski konjanici zale za lepom utakmicom.
    cccccc propade im dva sata zivota.
    Vidi sta ih je poslala stranka, ko mravi.
     (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 21:47)

    # Link komentara

  128. Najsmesnije je da oni sto su posle prve utakmice Zvezda i Kopenhagen ostavili 1000 komentara i nadladjivali se, dodju da pricaju o navijanju za Malatiju i nesto govore... Nema licemernijih od navijaca partizana.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:46)

    # Link komentara

  129. Najsmesnije je da oni sto su posle prve utakmice Zvezda i Kopenhagen ostavili 1000 komentara i nadladjivali se, dodju da pricaju o navijanju za Malatiju i nesto govore... Nema licemernijih od navijaca partizana.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:45)

    # Link komentara

  130. Ocajna igra i sreca sto niste primili jos jedan gol bez napada bez ideje niste zasluzili prolaz...
    (Mane, 15. avgust 2019 21:45)

    # Link komentara

  131. Svaki put kad Sadik uzme loptu umre mi jedna celija u mozgu.
    (likbgd, 15. avgust 2019 21:07)

    Nisam se brate slađe nasmejao ima mesec dana.......
     (Saša, 15. avgust 2019 21:45)

    # Link komentara

  132. brankopartizan@ nesretni branko, pa tim ti prošao dalje, a ti udario o Zvezdi, Liverpoolu, PSG-u,,, mani se čoveče lige šampiona, drži se ove malataje, nomada i ostalih boranija, to je vaš nivo.
     (Spale, 15. avgust 2019 21:44)

    # Link komentara

  133. vrijednost Kopenhagena 46, a ovih Turaka 16 miliona eura. Uz to sve bi imate obraza da upordjujete ove dvije ekipe. Na kraju Zvezda je vec kvalifikovana za LE, gdje vi trebate jos dvije utakmice da odigrate da bi u istu usli! Srecan vam prolaz i srecno i daljim kvalifikacijama!
     (srdjan, 15. avgust 2019 21:44)

    # Link komentara

  134. Placi mala placi
    (Merlin, 15. avgust 2019 21:44)

    # Link komentara

  135. Ah, da, jos samo da dodam. Stadion Malatije je svemirski brod za "Marakanu" i "JNA". Mi bi u Nisu i Novom Sadu trebali da imamo bolje stadione, o Zvezdi i Partizanu da ne govorim. Izgleda da su u sportu ona nasa cetiri ocila "Sramota Sportskih Struktura Srbije".
    (Grobar-España, 15. avgust 2019 21:43)

    # Link komentara

  136. Posle vecerasnjog jada i bede i viktorije u Kopenhagenu,u Srbiji treba zabraniti profesionalni fudbal.Nasi fudbaleri treba da batale fudbal i da nadju druga zanimanja,naprimer Stojkovic bi bio mnogo bolji kaludjer nego sto je golman.
     (dragan, 15. avgust 2019 21:43)

    # Link komentara

  137. Gledao sam zadnjih pola sata. Igraci FKP su mi delovali kao da ih savrseno boli k..ac da li ce proci ili ispasti. Onaj iz FKPa izvodi aut u 70+ minutu a dres mu cist i znoja nigde. E u tome je razlika izmedju nas i vas. Kod nas Pavkov mora da trci i da igra i odbranu. Rikardinjo koji je dosao u CZ kao najvece pojacanje je protiv Mladosti izgubio loptu i usledila je kontra iz koje smo primili gol jer se on nije vratio. Nekoliko meseci posle nije bio ni u protokolu za utakmice, tek pred kraj ga je Miloje pustio da igra u prvenstvu. Sreca vasa da ste pojedinacno kvalitetniji od Malatije ali morate mnogo vise da trcite i da se borite. Ovi mucenici koji ne znaju dva pasa da povezu su mogli da vas izbace samo zato sto su se trudili i ako nista ne znaju. Mora da se gine za svaku loptu i u nasoj ligi i u LE.
     (Peđa, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  138. A sada zvezdin rts ne obaveštava da je partizan prosao dalje aja ga placam sramota.
    (Cole, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  139. Provukli smo se kroz iglene usi, losa utakmica. Milosevic rece za utakmicu protiv Napretka da se moze jedna losa desiti, ali evo desise se dve s'tim sto je ova sa srecnim zavrsetkom. Mora jos mnogo toga da se uradi u ovom timu ...
    (sremac, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  140. partizan se nije kukavički branio ko zvezda. Partizan se taktički povukao protiv renomiranog protivnik
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 15. avgust 2019 21:00) # Link komentara
    Kog renomiranog protivnika? Jel neko ikada cuo za ove turke?
    (Smehotres, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  141. Ma ne, posalo je da bar jedna ne mora dalje da se muci.
    (dragan, 15. avgust 2019 20:44)

    Sta tek reci za vas i Kopenhagen niste dve sanse na dve utakmice napravili ni vi ni oni !!!
    A da Kopenhagen je u rangu Real Madrid a mi smo igrali protiv Krnjesevaca pa ste vi sad nesto posebno !!!!
    nasa pojacanja su dosla pred kraj prelaznog roka uz to smo prodali najboljeg igraca a vi uz neograniceni budzet u kradju u ling long ligi pa se opet mucite i branite protiv nekog Kopenhagena !!!
    Vidimo se u derbiju.
    Nadam se da ce bar jednom suditi neki sudija koji vam nece pokloniti gol iz auta ili neki rumeni Djokic koji ima rentgen u ocima pa gleda kroz plecku !!! !!!!
    (Zvezda-Albanija 1945, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  142. Sreca pa turke ne zanima Evropa.
     (Mare, 15. avgust 2019 21:42)

    # Link komentara

  143. Ove dve mucene ekipe je sam Bog poslao jedne na druge jer im je to bila jedina sansa za potencijalni prolaz dalje.
    (BokanMilov, 15. avgust 2019 20:20)
    Ma ne, posalo je da bar jedna ne mora dalje da se muci.
    (dragan, 15. avgust 2019 20:44)

    Sta tek reci za vas i Kopenhagen niste dve sanse na dve utakmice napravili ni vi ni oni !!!
    A da Kopenhagen je u rangu Real Madrid a mi smo igrali protiv Krnjesevaca pa ste vi sad nesto posebno !!!!
    nasa pojacanja su dosla pred kraj prelaznog roka uz to smo prodali najboljeg igraca a vi uz neograniceni budzet u kradju u ling long ligi pa se opet mucite i branite protiv nekog Kopenhagena !!!
    Vidimo se u derbiju.
    Nadam se da ce bar jednom suditi neki sudija koji vam nece pokloniti gol iz auta ili neki rumeni Djokic koji ima rentgen u ocima pa gleda kroz plecku !!! !!!!
    (Mirko, 15. avgust 2019 21:41)

    # Link komentara

  144. 85 minuta ne mogu da daju gol. Atomski fudbal.
     (Buntovnik, 15. avgust 2019 21:41)

    # Link komentara

  145. Hvala Zvezdasima i Delijama na podrsci, takodje hvala i poturicama sto su navijali za Malatiju.
    (poturice, 15. avgust 2019 21:07)

    Hahaha licemerni ste jako, svi redom ste navijali za Kopenhagen ostavili ste 1000 komentara i vi nekoga nazivate poturicama?
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:41)

    # Link komentara

  146. 90 minuta bez suta nad gol whahaaaaa amateri
    (deki,
    Nadam se da mislis na igrace Malatije,jer Partizaan je imao bar 3 100 %-tne sanse.Oni osim iz ofsajd sanse nisu ni posteno sutnuli na nas gol/Njihov gol-slucajan.Nas prolaz vise nego zasluzan,mada mora ovo jos bolje.Kupiti jos 2 igracaza LE,barem za toliko imamo valjda?
    (Digging Bill, 15. avgust 2019 21:40)

    # Link komentara

  147. Bitno je da smo prosli. Prednost iz Bgd. je odlucila. Turci su zasluzni za los fudbal, mnogo kontakata, faulova, auta. Mrtva igra. Bune se kod sudije..Imali smo dobre sanse koje nisu iskoriscene. Stojke je kriv kod gola, pocetnicka reakcija? Ali se iskupio jer je Mina odlicno glavom sutirao, iako je u skoku odgurnuo Ostojica i odbranio cist gol. Sigurno bi ispali da je postigao drugi gol. Sa ovakvom igrom, ispucavanje, visoke lopte umesto pas igra nemamo sta da trazimo . Ovo je bila samo na rezultat i nista vise. Ruzan fudbal. Ali , normalno sve najbolje u buduce. Borbeno pa sta bude..
    (111, 15. avgust 2019 21:39)

    # Link komentara

  148. Moze li neko da mi pojasni sta ce onaj Milan Stankovic u timu Partizana.
    Zar smo toliko propali?
    (Maxmara, 15. avgust 2019 21:39)

    # Link komentara

  149. "Partizan je ko Varburg a Turci ko polovni Varburg."
    (vlada bgd)
    Moj otac godinama vozio Varburg:)Ne bih se ja kacio s Varburgom-razbucao bi u direktnmo sudaru bilo koji danasnji auto-e,sad,sto se brzine tice,nije brz ali stigne na cilj!Pre ili kasnije:)
    (analiza, 15. avgust 2019 21:39)

    # Link komentara

  150. Vrh utakmica! 
    Krem evropskog fudbala! 
    Toliko uzbudljiva utakmica da nemam reči! 
    Plače mi se majke mi...Izgubih dva sata bezveze.
    (dux, 15. avgust 2019 21:09)

    Još kada dodaš Strajnića...... Kao da šahovsku partiju prenosi......
    Čestitam prolaz, a igru neću komentarisati......
     (Saša, 15. avgust 2019 21:38)

    # Link komentara

  151. @ Ali ovi turci su nevidjeni, potpisuju zamenu "Fire Ognjenovic". Koji uzgred nije ni usao.
    (Proto Ganci, 15. avgust 2019 21:19)

    Toliko o tome koliko zvezdaši gledaju utakmicu i šta ih u fudbalu interesuje. Ali 500 puta rečeno da Asano nema pojma postaje "živa istina".
     (Pro Ganci, fire, 15. avgust 2019 21:38)

    # Link komentara

  152. Zapenile limenke ovde vidim do maksimuma.Izbijaju kompleksi od igre u Kopenhagenu gde je zvezda pokazala koliko je loša i kilava.E sad,lakše im ovako da "pljuju" po igri Partizana,nego da pogledaju u svoje dvorište i vide koliko je jadna zvezda ove godine generalno.Upropastoćemo vas u derbiju.I naravno:Napred Jang Bojs umlatite cigalje!!!Želim vam isto što ste i vi želeli nama protiv Turaka!
    (Turbo pogon., 15. avgust 2019 21:10)

    Ono kada grobar prica o kompleksima prva utakmica na Marakani ostavili ste preko 1000 komentara , na svakoj vesti ste bili, Koliko vi nemate obraza ja to tek sad vidim...
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:37)

    # Link komentara

  153. Samo da cestitam svima onima koji su u anketi glasali da prolaze i Partizan i Zvezda. Ostalima zelim manje srece sledeci put. Pomozi Boze da gledam Zvezdu u LS i Partizan u LE. Dogodine nek' bude "Naopacke". Svima onima koji navijaju protiv srpskih klubova zelim "Sto godina samoce".
    (Grobar-España, 15. avgust 2019 21:37)

    # Link komentara

  154. Iskusno sačuvan rezultat iz Beograda i zasluzen prolaz dalje.
    Bravo crno beli, bravo Partizan. ?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Vrekic, 15. avgust 2019 21:17) Znas li ti cemu sluzi znak pitanja na kraju recenice ili ga stavljas samo zato sto ti se tako svidja?
    (fgfhj, 15. avgust 2019 21:37)

    # Link komentara

  155. Napisao sam posle prve tekme da je ovo veoma mrsavo i da je veliko pitanje dal cemo proci dalje (popio usput gomilu minuseva od vas), i ispostavilo se da je bilo veoma neizvesno.
    Isto tako, kad je bilo SP, napisao sam da je Stojkovic ocajan golman i da svaki cas istrcava ko muva bez glave, zbog cega smo primili nekoliko golova i tada sam popio gomilu minuseva ovde, a bio sam potpuno upravo, sto se i sad videlo, cim vidi neku nedostiznu loptu, Stojkovic ce krenuti da istrcava i do centra ako treba.
    Sto se tice tekme, dosada... bunkerica i poklonjena pobeda Malatiji, onakve golove amaterski klubovi primaju i kad dodjemo na Molde, kuku ga nama, tu se sva nasa evropska prica zavrsava, osim ako nesto debelo ne promenimo i u igri i sastavu.
    Dokle ce vise Sadika umesto Ozegovica, treba napraviti igru za Asana, da se iskoristi njegov brzinski potencijal.
    (2CRAZY, 15. avgust 2019 21:37)

    # Link komentara

  156. Posle utakmice Kopenhagen - Zvezda, mogli smo da citamo komentare kao mrtva utakmica, dosadna itd. Drago mi je sto smo mogli da vidimo evropski Partizan kako briljira protiv evropskog giganta iz Turske, koji doduse nikada nisu ni igrali evropske utakmice. I pored takvog protivnika su imali srece sto ne primise gol na kraju.
    (Pedja, 15. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  157. Losa igra ali PROSLO SE! Dodjose do play off a za LE. Bez obzira na losu ugru videli smo da mogu da igraju i odlicno, Ako sa Moldeom ,valjda su prosli ,kod kuce odigraju dobro moze da se prodje. Ovaj mali Strahinja Pavlovic veceras dobro odigrao,naravno uz Ostojica je sigurniji.Idemo dalje.
    (zemunski kej, 15. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  158. Zasto se igralo u Miticevoj rupi? Ili...samo jako lice.
     (Vella, 15. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  159. Zapenile limenke ovde vidim do maksimuma.Izbijaju kompleksi od igre u Kopenhagenu gde je zvezda pokazala koliko je loša i kilava.E sad,lakše im ovako da "pljuju" po igri Partizana,nego da pogledaju u svoje dvorište i vide koliko je jadna zvezda ove godine generalno.Upropastoćemo vas u derbiju.I naravno:Napred Jang Bojs umlatite cigalje!!!Želim vam isto što ste i vi želeli nama protiv Turaka!
    (Turbo pogon., 15. avgust 2019 21:10)

    Ahahahahah grobar prica o kompleksima i zeljama, pa u kom svetu vi zivite??? kako mozete biti tako licemerni?
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:35)

    # Link komentara

  160. Odavde kad gledam bili smo iskusniji.Bravo crno beli.
     (neafirmisani, 15. avgust 2019 21:35)

    # Link komentara

  161. Ovi acami sto pisu da smo losi,nek pogledaju snimak iz Danske.
     (nik sloter, 15. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  162. Ne razumem...u cemu je problem sa nasim klubovima?Navijam za Zvedu, i povraca mi se kad vidim da se povuku sat vremena pre kraja.Niko ne izlazi na igrace dok ne dodju do 16m, i onda panika.Isto i Partizan veceras, i reprezentacija.U cemu je fora, ima li neko inteligentniji od mene da mi objasni ovaj fenomen?
    (mesni narezak, 15. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  163. Jad i beda!
     (komsija mali, 15. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  164. Ladno da je Donald igrao, prosli bi turci...od dve lose ekipe prosla malo uigranija. Uzas, al dobro, LS je LS a LE je LE, ipak!
     (fancy, 15. avgust 2019 21:34)

    # Link komentara

  165. ooo Turski konjanici ponadali ste se u ispadanje Partizana???
    (shomx, 15. avgust 2019 21:10)

    Ne toliko kao ti u utorak.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 21:33)

    # Link komentara

  166. Vazan je prolazak, no vidi se gomila nedostataka. protiv neke organizovanjie ekipe mi primamo 5 komada bez problema.

    Stojkovic je golman kiksara. Ovo nije prvi put. Golman nije tu da odbarni ono sto je skoro 100% gol, vec da odbarni ono sto je logicno da se brani.
    Urosevic nije za velike meceve bas kao ni Miletic. Bore se ono, ali nema tu kvaliteta.
    Ostojic i Pavlovic su tehnichki ekstremno slabi. Oni ne mogu dodati tachnu loptu na udaljenosti vecoj od 3m. Zalosno je gledati njihova dodavanja.
    zdjelar i shcekic dobro biju i to bi bilo to. Crnogorac je spor. Dobar u skoku, ali spor. Zdjelar kao da mu je noga drvena.
    U napadu Tosic svakako za penziju. Nema taj momak vise sta da trazi u evropskom fudbalu. Sadika pravac u Teleoptik. Da li su u PArtizanu imali oci kada su ga dovodili..???? Decko je vezara da to prosto boli. Ozegovic MORA da igra pre njega.
    Suma jedini zna fudbal, ali evidentno da nema sa kim da igra. Asano se trudi i vidi se da moze .
    Mora se naci mesto za Lazara Pavlovica... MORA. Sa sumom bi cudo pravio.
    Svakako Lutovac pre Tosica.
    Savo, generalno, slab , jako slab trener. No, o tome drugom prilikom.
    (Marko, 15. avgust 2019 21:33)

    # Link komentara

  167. BRAVO KOMŠIJE, Čestitam od srca, i želim Vam grupnu fazu LE, jer samo zajedno možemo podiči naš klupski fudbal, i izbeći da igramo pretkola ptotiv raznih velšana, letonaca... indijanaca
    (jojasd, 15. avgust 2019 21:16)

    Cestitas navijacima kopenhagena?
     (malo o patriotizmu, 15. avgust 2019 21:33)

    # Link komentara

  168. Kakvo valjanje! Nevidjena bruka! Mi se prekjuče sa igračem manje 70 minuta nijednom nismo valjali i previjali! Mali klub!
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 20:55)

    Pa takva je ova utakmica bila, i oni su se valjali, takvu utakmicu su oni hteli ne mi, oni su odugovlacili, valjali se i usporavali tempo.

    Vi ste se branili i dok ste imali 11.igraca na terenu!!!
    Koja razlika ?
    Sto da nije Kopenhagen bolja ekipa od Malatje ?!!
    Pa oni nisu jednu akciju napravili u dve utakmice !!!
    Vi niste napravili dve akcije u dve utakmice.
    Mi smo ove razmontirali u prvoj, e sad razlika je u tome sto mi i u domacem ling long prvenstvu moramo da igramo maksimalno sa premotivisanim protivnicima, moramo da igramo protiv sudija koje nas kradu iz kola u kolo dok vi sa druge strane igrate setaljke po terenu sa drugim timom a sudije vam donesu pobedu.
    Vidi se umor kod nasih igraca posle paklene utakmice u Krusevcu a sta ste vi igrali protiv Mladosti laksi trening opustanja dok je sudija krojio vasih 2-0 !!!
    (Mirko, 15. avgust 2019 21:32)

    # Link komentara

  169. .... navijam za Zvezdu , ali mi je uvek drago kad pobedi Partizan , sem u međusobnim duelima :)
    .... bravo Grobari samo napred !!!
    (boban, 15. avgust 2019 21:32)

    # Link komentara

  170. Stojke kiksao, Stojke nas spasao svojom pauk odbranom :)
    Fofana je u ofsajdu, evo lopte do Sadika...
     (Pedja znate koji, 15. avgust 2019 21:32)

    # Link komentara

  171. Partizan se ne sastavlja. Sreca po nas pa i turci ne znaju... I vi komentarisete Zvezdu?! Pokrijte se bre usima...

    Zvezda igrala bunker 120minuta bez sanse i jedne i u svojih 25 metara, Partizan imao 3 zicera i zasluzeno prosao. Primili gol posle greske Stojkovica. Trebalo je da damo u dve utakmice 9 golova. Ajd sad panteru paljba!
    (Salaso, 15. avgust 2019 21:11)

    Zvezda je igrala 70 minuta sa igracem manje. Nije joj dosudjen penal u 40 sekundi iz faula za zatvor. Tu bi vec sve bilo gotovo. Partizan se izlezavao 25 minuta od 90, a sanse koje je imao su se desile na kraju utakmice jer su ovi krenuli napred na sve ili nista. Sve u svemu, prosli jesu, ali i jedni i drugi nisu zasluzili nista. Najgori par u kvalifikacijama lige evrope.
    (Ivan, 15. avgust 2019 21:32)

    # Link komentara

  172. Борјан и Стојковић упоредите их и добићете разлику између Звезде и Партизана.
    (Рајко Четник, 15. avgust 2019 21:06)

    Po potpisu vidim tvoj hendikep i niko ti ovde ne zamera luzeru. Pisi slobodno
    Ха ха ,дођи да заједно уз пиво гледамо Борјана у Лиги шампиона. Пиво је добар бенседин помаже да залечи многе ране.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vella, 15. avgust 2019 21:14)

    # Link komentara
    (Рајко Четник, 15. avgust 2019 21:32)

    # Link komentara

  173. Sadik potrci, sprint... krene raspadanje coveka... Boze sacuvaj...
     (S...F, 15. avgust 2019 21:31)

    # Link komentara

  174. Ladno po prvi put u životu gledam utakmicu bez tona.Pokušao sam i preko kompa na areni ali kasni pa je bezveze. Ja ne znam zbog čega smo mi osuđeni na ovog bakzuza Strajnića.Što se tiče Partizana, fali im samopouzdanja i sportske drskosti da bi ovakve realno fudbalski siromašne ekipe dobijali na rutinu.Mislim da je Ožeg morao ranije unutra i da bi sa njim dali gol jer je Sadik jedva stajao na nogama, a pri tom je imao i karton, a Boga mi sve se više kristalizuje činjenica da ne zna da da gol. Primetan je i veliki pad forme ćelavog koji u zadnje vreme ama baš nikoga ne može da sačuva a blokiranje centaršuta mu je nerešiva enigma. Pavlović je u ozbiljnoj svađi sa loptom i uopšte sa fudbalom kao igrom i ne verujem da se to može ispraviti. Tošić totalno nekoristan, bira stalno loša rešenja. Kad treba da doda on dribla, kad treba da dribla on pogrešno dodaje, kad treba da šutne on drvi nešto, a i ima problema sa prijemom lopte. Ostali solidni. Japanac zver.
    (Lesser watch, 15. avgust 2019 21:31)

    # Link komentara

  175. Loše, loše Savo !!
    Reče da će partizan igrati napadački i brz fudbal...
    A ovo je bilo mučno.
    Također zvezda igrala/ golman Kopenhagena za 120min i penali nije imao ni jednu odbranu!!
    Volim da prođu partizan i zvezda,al ne bih Voleo da gledam takav fudbal, jer je to daleko od lepog,modernog,brzog i zanimljivog fudbala!!
    Nadam se da mogu i žele da igraju bolje/atraktivnije i lepše!!!
    (Kapetan leši, 15. avgust 2019 21:31)

    # Link komentara

  176. Bledo,tanko,loše..na jednu dobru tekmu,idu tri-četri loše.Prosek.
     (glava, 15. avgust 2019 21:31)

    # Link komentara

  177. Očajna igra. Neko je spomenuo Tavambu. Upravo on je bio najbolji večeras. Reporter "Arene" na kraju 2 X konstatuje da cilj opravdava sredstvo :--( ...ne sviđa mi se to uopšte. Šta smo mi? Makijavelisti? Ako se ovako nastavi, neće biti dobro. Onako kako je Partizan igrao pod dirigentskom palicom Ivana Golca ( uvek na gol više ) je obrazac modernog shvatanja fudbala i to je ono po čemu bi se Partizan prepoznavao u Evropi. Učimo se na sopstvenim greškama, a to baš nije odlika inteligentnih. Naredna utakmica je protiv Rada. Nemam ništa protiv da nam Građevinari daju 2 komada, ali da im sa druge strane mi spakujemo četiri. Na kraju krajeva takav pristup igri vratiće publiku na naš stadion...sve ostalo je već toliko puta viđeno.
    Volim Partizan!!!
     (Moca NS, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  178. Zrelo i iskusno. Bravo Savo! Napred Partizan!
     (Igor, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  179. Ne krivite Stojketa!

    Krenuo covek da vrati pasos pa se malo zaneo.
    (neutral flash, 15. avgust 201


    Top komentar slatko se nasmeja...Bravo
     (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  180. Auuu nas će da gaze i Malme Molde i Tesaloniki..
     (poznavalac ©®, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  181. Partizan je ko Varburg a Turci ko polovni Varburg.
    (vlada bgd, 15. avgust 2019 21:07)


    mislis na Vartburg (Wartburg) ?
     (goran, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  182. Bitno je jesi li pobedio ili ne,jesi li prosao dalje ili nisi,a ne dal si igrao lepo ili ne. Ni jedni ni drugi ne blistaju igrom tako da je bitan prolaz.
     (NBGD, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  183. jel pretek'o neko od navijaca zvezdaspora?
     (Alberto Rato, 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  184. Gde nadjoste ovog Sadika, aman?

    Ali prevod imena Ožegovića, FIRE!... verovatno su kucali na google-u Ognjen, prevod Oganj, vatra...hahahahahaha
     (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 15. avgust 2019 21:30)

    # Link komentara

  185. tuzno je ko sve igra fudbal...Da,da,navijač Partizana sam...a ovima koji se slade (komšinica) poručujem da nisu ništa bolji.OK,u domaćem prvenstvi im je do daljnjeg rezervisano I mesto ali fudbal se ili igra rekreativno i zbog zdravog života ili da budeš najbolji ili što bolji...Slaviti onako pre par dana može samo Terzić,džabalebarosi oko njega i sami "igrači" jer će primiti platu.Više od toga je,u najmanju ruku,bolesno... 
    Ostavljam vama i "novinarima" da veličate ono što se veličati ne sme i nije normalno.Setih se i prethodnih sezona...svi,svi su veličali remi i minimalni poraz od II ili pre III tima Arsenala ili pobedu protiv Liverpula u BG (što je donekle uvek veliko) ...a pritom marginalizovati poniženja protiv istog tog Liverpula u revanšu i protiv PSŽa..
    (brankopartizan, 15. avgust 2019 21:07)

    Ja mislim da si ti zaboravio sta se pisalo kad je Partizan igrao LS. Od Clea ste napravili Batistutu......
     (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:29)

    # Link komentara

  186. Partizanu trebaju minimum 3 ozbiljna pojačanja: prvi centarfor (kojem će Sadiq biti zamena, a Ožegovića prodati), desno krilo (da nas Tošić ne čašćava svojim prisustvom) i zadnji vezni (neko puput Evertona).
    (Dovedite ozbiljna pojačanja, 15. avgust 2019 21:06)

    Ožegović je jedan od boljih napadača kojeg je Partizan imao u poslednjih desetak godina. To što mu se ne pruža šansa, što ga grobari mrze zbog prethodnih izjava i što ga je prethodni trener Partizana čak i šikanirao, nije krivica Ožegovića. Inače mu ističe ugovor sledeće godine, pa nema potrebe da ga Partizan prodaje. On će otići svakako jer mu je prelazak u Partizan gde je bio žrtva psihičkog zlostavljanja greška karijere.
    (kl, 15. avgust 2019 21:29)

    # Link komentara

  187. Sram vas bilo .......Stojke zasluzio si samarcinu za onaj bezobrazluk.....A nije ti prvi put da glumis....Dno ,dna.ste odigrali....
     (Ledeci Dux, 15. avgust 2019 21:29)

    # Link komentara

  188. Prolaz ovakvog Partizana meni ne treba, potpuno sam bio ravnodušan, a veliki sam navijač od malih nogu. U plej-ofu će da nas oderu
    (sasa pg, 15. avgust 2019 21:14)

    Vidis, nisam ubedjen u tom sta vise, idracemo Molde!
    (Paranoid Android, 15. avgust 2019 21:29)

    # Link komentara

  189. i zvezda i partizan su jedva prosli protiv evropskih b timova ..bice jako tesko u iducem kolu
    (nole, 15. avgust 2019 21:11)

    To je tacno, ali zvezda i partizan ne igraju iste kvalifikacije. Partizan bi od Kopenhagena primio petardu. Ova Malatija je na nivou Suduve, mozda i slabija od njih, sobzirom da su se i oni danas kvalifikovali za plej of lige evrope jer su izbacili Makabi.
    (Ivan, 15. avgust 2019 21:28)

    # Link komentara

  190. i zvezda i partizan su jedva prosli protiv evropskih b timova ..bice jako tesko u iducem kolu
    (nole, 15. avgust 2019 21:11)

    To je tacno, ali zvezda i partizan ne igraju iste kvalifikacije. Partizan bi od Kopenhagena primio petardu. Ova Malatija je na nivou Suduve, mozda i slabija od njih, sobzirom da su se i oni danas kvalifikovali za plej of lige evrope jer su izbacili Makabi.
    (Ivan, 15. avgust 2019 21:28)

    # Link komentara

  191. Držali smo ih na lancu koliko je trebalo.Malatija uopšte nije loša ekipa,Donald na klupi.Zanatski odrađena utakmica što dobroj ekipi treba biti rutina.
    (Libero, 15. avgust 2019 21:27)

    # Link komentara

  192. ма, Сума је 100% бољи од Марина...ипак он има много ,,бољи"(чуднији) преглед терена
     (Пазарац, 15. avgust 2019 21:27)

    # Link komentara

  193. Sta se vi ocekivali 0:5,prosli cetvrtak dizanje u nebesa sad pljuvanje pa strasno..Da nije bilo tog gola te greske ne bi dali gol uopste.Partizan bolji u dvomecu i to je to..u prvoj utakmici bar 5:1 je trebalo da bude..
     (BokiPFC, 15. avgust 2019 21:27)

    # Link komentara

  194. Utakmica je bila krs nevidjeni ali bitan je prolaz, ko je ocekivao neki extra fudbal taj nije bas realan... mislim da je sadik trebao vani, suma bi iskoristio onu kontru
    (dekipg, 15. avgust 2019 21:27)

    # Link komentara

  195. 'naci tuga!
     (pant-LA, 15. avgust 2019 21:27)

    # Link komentara

  196. Utakmica je bila krs nevidjeni ali bitan je prolaz, ko je ocekivao neki extra fudbal taj nije bas realan... mislim da je sadik trebao vani, suma bi iskoristio onu kontru
    (dekipg, 15. avgust 2019 21:26)

    # Link komentara

  197. Zasto kukavicka igra?Mora to cvrsce!!!!!!
     (Spale, 15. avgust 2019 21:26)

    # Link komentara

  198. nema sta PATLICAN STA TRAZIT U 4 KOLU MA KAKI 4 0 NEGINE
    (DELIJE REPUBLIKA SRPSKA, 15. avgust 2019 21:01)


    Auuu... Idi nazad kod ucitelja i trazi da ti vrati pare.
     (neutralni felsh, 15. avgust 2019 21:26)

    # Link komentara

  199. Đe je taj Asano?
     (mile rizik, 15. avgust 2019 21:25)

    # Link komentara

  200. čestitke komšije, ali mislim da nema na čemu. Bušni ste ko Švajcarski sir. Onaj nindža i gazela vrede pola igrača. Mnogo uspeha vam želim.
     (glas razuma, 15. avgust 2019 21:25)

    # Link komentara

  201. ooo Turski konjanici ponadali ste se u ispadanje Partizana???
    (shomx, 15. avgust 2019 21:10)

    Nismo. Neki turski konjanici su navijali za vas da prodjete. Cisto da imamo vise klubova u grupama. Tako jedino mozemo da se iscupamo od ovih pred pred kvalifikacija.
    Kapiras razliku ?
     (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:25)

    # Link komentara

  202. E sad bilmezu, odes i pigledas 1650 komentara na vesti o Zvezdi i vidis da je pola od toga vase kmecanje!
    (Henk Mudi, 15. avgust 2019 21:18)


    lazes!
     (poturice, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  203. Bravo crno beli
    (ratar, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  204. Imate dobre sanse da udjete u LE, isto i Zvezda u LS. Bice ovo zanimljiva fudbalska jesen, i mozda opet gledamo evropski derbi u Beogradu.
     (direwolf, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  205. Partizan se ne sastavlja. Sreca po nas pa i turci ne znaju... I vi komentarisete Zvezdu?! Pokrijte se bre usima...

    Zvezda igrala bunker 120minuta bez sanse i jedne i u svojih 25 metara, Partizan imao 3 zicera i zasluzeno prosao. Primili gol posle greske Stojkovica. Trebalo je da damo u dve utakmice 9 golova. Ajd sad panteru paljba!
    (Salaso, 15. avgust 2019 21:11)

    Ti si gledao Zvezdu pa tako lupetas.Prvo poluvreme bilo egal a Zvezda od 54 minute igrala sa igracem manje.Sta je trebalo?Da napadaju? Tvoji su veceras bili jadni.Od dva losa prosao manje los
     (Ciciban, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  206. Au koliko smo lose odigrali, zlo i naopako. Nista pozitivno iz ovog meca za nas, cak ni na nekim greskama nista ne moze da se nauci. Osecaj od starta mi je bio da se Sava nije razumeo sa igracima i obrnuto. Mi nismo znali da li da nspadamo, da li da se branimo, da li da vrsimo presing ili ne. Potpuna stihija, ne bi mi bilo zao da sami odustanemo sad jer je ova utakmica pokopala meni svaku nadu u neki bajkoviti Partizan ove sezone. Mozda je jedina uteha da je nemoguce odigrati losije. Pojacanje? Samo zadnji vezni po meni. Hvala Gospodu na vecerasnjem prolazu.

    Zivela Srbija i napred Partizan
    (Zorz Vea, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  207. Moj će se komentar razlikovati od preovlađujećeg tona. Kad se uzme u obzir da smo primili (po ko zna koji put) kiks gol, i to na samom početku utakmice, ovo i nije bilo toliko loše. Posle toga je bilo mnogo teže, i ja sve u svemu nisam nezadovoljan, jer je cilj ipak ostvaren. A ako se izuzme taj detalj, moglo bi se reći da je Partizan čak i iskusno odigrao. Suđenje je bilo odlično, praktično bez greške. Mali štoper Pavlović je zaslužio najviše pohvala od naših igrača.
    (Marko, 15. avgust 2019 21:24)

    # Link komentara

  208. Zvezda igrala bunker 120minuta bez sanse i jedne i u svojih 25 metara, Partizan imao 3 zicera i zasluzeno prosao. Primili gol posle greske Stojkovica. Trebalo je da damo u dve utakmice 9 golova. Ajd sad panteru paljba!
    (Salaso, 15. avgust 2019 21:11)

    Liche, Zvezda je ostecena za dva crvena kartona protivniku u dva meca i dva CISTA penala pride, a mozemo diskutovati da je ostecena i za penal sviran njima. Pritom su oni dali gol sa pola metra iz svoje prve i jedne od 3 sanse ukupno u dva meca. Pritom su oni sampioni Danske a ovi vasi su neki amateri u Turskoj, koja je realno jaca liga od Danske ali ne toliko da neki anonimusi budu jaci od sampiona Danske. Tako da paljba, kako bese?!
    (Sabre, 15. avgust 2019 21:23)

    # Link komentara

  209. Čestitke na prolazu! Sad su turci videli kako je kad ti se druga ekipa valja po igralištu kako kad su igrali protiv naše Olimpije. Inache ...
    Vrlo je to bitna ova utakmica za samopouzdanje. Kolko su loše igrali, ne mogu tako više, samo bolje. A i prošli su dalje. Majka. Mnogo sam veseo za srpski futbal. Puno pozdrava iz Slovenije!
     (Urke, 15. avgust 2019 21:23)

    # Link komentara

  210. Fire Ozegovic !! Sve ostalo za zaborav !
     (Nikola MNE, 15. avgust 2019 21:22)

    # Link komentara

  211. Dobro Strajnicu, da se rastajemo mi?

    Utakmica je bila dosadna ali sramotna sa druge strane, jer nam dati gol nije bio prioriter!
    (Paranoid Android, 15. avgust 2019 21:22)

    # Link komentara

  212. Како на српском сочно псује наш брат по генима Јаховић.
    Не пада ивер далеко од кладе!
    (Рајко Четник, 15. avgust 2019 21:22)

    # Link komentara

  213. Zvezda igrala bunker 120minuta bez sanse i jedne i u svojih 25 metara, Partizan imao 3 zicera i zasluzeno prosao. Primili gol posle greske Stojkovica. Trebalo je da damo u dve utakmice 9 golova. Ajd sad panteru paljba!
    (Salaso, 15. avgust 2019 21:11)

    Jel ovo neka šala?
     (Njaah, 15. avgust 2019 21:22)

    # Link komentara

  214. Gde su svi ovi ljudi i novinari sto su dizali ovu moralnu gromadu "Milosevica"?! Preslikana slika ili sto bi mladez rekla "copy paste" predjasnjih trenera(Vermeza,Rasovica, Djukica i drugih...) - imamo rezultat, drz'e se 90 min i idemo dalje. Veceras nismo ispali samo zato sto ni ovi turci ne umeju.
    Tu je razlika uvek bila izmedju nas i zvezde. Vecito kalkulacije a komsinica dodje i igra fudbal. Voleo bi da ispadnemo u sledecem kolu, pa da se konacno ovo rukovodsvo otera, da se navijaci ujedine, da posetim nekada sa decom stadion i na kraju koliko god mrsko i sve, Milojevic je za ovog Savu Dr.Milojevic.
    Sportski pozdrav svim pravim grobarima
    (Bocky, 15. avgust 2019 21:22)

    # Link komentara

  215. Nasa dva renomirana kluba: Zvezda (nekadasnji pobednik kupa sampiona) i Partizan (finalista kupa sampiona) muce svoje navijace ocajnom igrom. Od onoga hleba i igara, nije ostalo ni jedno ni drugo, a kamoli nesto vise!
     (optimista, 15. avgust 2019 21:21)

    # Link komentara

  216. Partizan je prikazao vise u 180 minuta i zasluzeno ide dalje ali danasnja sramotna igra je ozbiljan samar i alarm pred Molde
    (xyz, 15. avgust 2019 21:12)

    Polako sa Molde, poluvreme je u Solunu, Aris vodi 2-0.
    (JPR24, 15. avgust 2019 21:21)

    # Link komentara

  217. Bravo momci, svaka cast. Siguran sam da ce ispravit greske od veceras, u vidjenih 180 minuta mnogo vise su pokazali i pokazali su da ima materijala da se skocka dobar tim. Molde ce bit plitak potok ja vjerujem.. #idemodaljesamolagano
     (jovanpg, 15. avgust 2019 21:21)

    # Link komentara

  218. Na stadionu su svi pravili razliku, sem fudbalera
     (defekt, 15. avgust 2019 21:21)

    # Link komentara

  219. A gani se ponadali
     (Ramones, 15. avgust 2019 21:20)

    # Link komentara

  220. Izgleda da cete vi u Solun a ne u Norvesku.Aris u prvom poluvremenu vodi sa 2:0
     (NY, 15. avgust 2019 21:20)

    # Link komentara

  221. O utakmici - prljava igra; majstor za nemoguće, a kiksara za banalne situacije, uneo pritisak u celu utakmicu. Ovo kao grobar govorim. Sadik, brate, ugoji se, daj malo snage u šut, duele. Kao da nemaš da jedeš, ne daj Bože... A glavni razlog zašto se javljam, molim RTS i sve koji mogu da utiču, sklonite Strajnića sa Partizanovih utakmica! Čovek je neverovatno iritantan - ako je nešto dobro, on nerealno uveličava, a ako se nešto loše dogodi u igri Partizana, on zakopa Partizan do tehnodroma i napravi situaciju još gorom. Pored njega nam ne trebaju 'gani da nas komentarima podbadaju. Čovek van ravnoteže totalno!
    (Ivan iz Čačka, 15. avgust 2019 21:20)

    # Link komentara

  222. Najgora utakmica koju sam gledao u zivotu. Kako je uporediti sa onom sinoc???
     (iki, 15. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara

  223. Овакве утакмице никада "не пуцају од лепоте" јер су квалификационе, тако да не разумем незадовољство посматрача. Важно је да су Партизан и Звезда прошли даље. Партизан је бољи од Молдеа и Звезда од Ј. Бојса. Наше екипе су још неуигране и треба им времена па је зато битно да што даље догурају у овим такмичењима а да фудбалери не доживе тешке повреде. Малатија игра "прљав фудбал" јер су екипа са физички снажним појединцима и која технички хендикеп надокнађује дуел игром свим средствима. Само напред Партизан и Звезда!
    (обс, 15. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara

  224. Kaze odoleo a izgubio 1:0 i uz to imao 2 suta na gol.
    (Jovan, 15. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara

  225. Od dva losa prosao manje los.
    @NY

    Zamisi kada je Donald bio kapiten u premocnoc zvezdi a rezerva u losoj Malatiji.
     (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara

  226. Ali ovi turci su nevidjeni, potpisuju zamenu "Fire Ognjenovic". Koji uzgred nije ni usao.
    (Proto Ganci, 15. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara

  227. @mucenje lopte: to pre cega se ti secas je vreme kada si mogao da postanes vlasnik svih profesionalnih fudbalera na planeti za sumu manju od one koja je izdvojena za jednog padavicara...
    jos u komunizmu nisi mogao da ides preko do 27e ili tako nesto... pa da nam u ligi igraju mitrovic, jovic, sms i to ne samo sada nego jos mnogo godina, bilo bi i kvalitetnijeg fudbala...
     (lal, 15. avgust 2019 21:18)

    # Link komentara

  228. Zapenile limenke ovde vidim do maksimuma.Izbijaju kompleksi od igre u Kopenhagenu gde je zvezda pokazala koliko je loša i kilava.E sad,lakše im ovako da "pljuju" po igri Partizana,nego da pogledaju u svoje dvorište i vide koliko je jadna zvezda ove godine generalno.Upropastoćemo vas u derbiju.I naravno:Napred Jang Bojs umlatite cigalje!!!Želim vam isto što ste i vi želeli nama protiv Turaka!
    (Turbo pogon., 15. avgust 2019 21:10)

    E sad bilmezu, odes i pigledas 1650 komentara na vesti o Zvezdi i vidis da je pola od toga vase kmecanje!
     (Henk Mudi, 15. avgust 2019 21:18)

    # Link komentara

  229. Ja sam budala sto dozvolim sebi da potrosim dva sata svog zivota gledajuc ovo s..... Od fudbala.
    Nas najveci stadion treba da jma samo dvesta mesta jer toliko ima dokonog naroda da gleda nas fudbal, ostali dokoni imaju pametnija posla.
    (Dejan P, 15. avgust 2019 21:18)

    # Link komentara

  230. Iskusno sačuvan rezultat iz Beograda i zasluzen prolaz dalje.
    Bravo crno beli, bravo Partizan. ?
     (Slavko Vrekic, 15. avgust 2019 21:17)

    # Link komentara

  231. Čestitam partizanu na prolazu ali takođe moram da dodajem da je sadik slaba tačka partizana inače i na poziciju levog beka bi bio bolji izbor brežančić ili šehović a tošić je u katastrofalnoj formi..
     (Sale Zvezdaš, 15. avgust 2019 21:17)

    # Link komentara

  232. miletic traggican, tosic nevidljiv, Partizan zasluzeno prosao, ali hajlajc veceri je Fire Ozegovic!
     (crni_redstar, 15. avgust 2019 21:17)

    # Link komentara

  233. BRAVO KOMŠIJE, Čestitam od srca, i želim Vam grupnu fazu LE, jer samo zajedno možemo podiči naš klupski fudbal, i izbeći da igramo pretkola ptotiv raznih velšana, letonaca... indijanaca
    (jojasd, 15. avgust 2019 21:16)

    # Link komentara

  234. @Ovaj partizan je tolika nula od ekipe da je to strašno. Prolaze samo zahvaljujući ogromnoj sreći kao i uvek.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@1, 15. avgust 2019 20:54)

    Dobro je kad serija od 11 penala nije sreća...
    (Conjuring, 15. avgust 2019 21:16)

    # Link komentara

  235. Napred srpski fudbal! Czv Cirih
    (princip, 15. avgust 2019 21:16)

    # Link komentara

  236. Jaguar i krakati u napadu a Stefanovic i Ozegovic na klupi. Savo luda glavo! Imao si srece.
     (Sinisa, 15. avgust 2019 21:16)

    # Link komentara

  237. Okej,ajde teren je neravan pa lopta budalasto odskace.
    Neka to bude glavni razlog ovako lose igre celokupne ekipe.

    Utakmica u Beogradu i ova vecerasnja su nebo-zemlja

    Sa druge strane,voleo bih da u Partizanu vidim igraca kao sto je Gohan Tore ili onaj sto je izasao,a usao Fofan umesto njega.
    (Hoces Iskreno ?!, 15. avgust 2019 21:16)

    # Link komentara

  238. Čestitke grobarima, ali morate da menjate ovog Stojkovica śto pre. Oduvek je bio glup i Bog zna koliko golova darovao napadačima svojim glupavim istrčavanjima, a kako stari može samo joś veći problem da bude jer sad nema ni osećaj ni brzinu.
     (Alkos, 15. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  239. Blijed Partizan, ali svakako zasluzen prolaz.
    U Bg u je trebalo da bude 5:1.
     (LorD, 15. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  240. ... ali u Kopen Agenu je bilo mučnije i dosadnije žilavljenje. Bunker, kakav nisam u životu gledao, valjanje po terenu i fudbal koji ne priliči prvaku Srbije. Ovih 300 od 350 su zlobnici koji su to zaboravili za samo jedan dan. Veće zadovoljstvo im čini da se sad jave i kažu da Asano nema pojma.
     (Utakmica jeste bila loša ..., 15. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  241. Skratio mi život ovaj Stojković 10 godina!
    Mi treba da dovedemo jednog krštenog napadača ili neka igra Ožegović umesto ovog padavičara Sadika i jednog veznjaka, šta se čeka?
    (Sergio, 15. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  242. A u Zvezdasporu muk
    (Sale jug, 15. avgust 2019 21:06

    Zabole Zvezdasporu sta je uradio Partizan.
     (stefan prvovencani, 15. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  243. Odlicno,taktika da Molde misli da ce imati posla sa pacerima je uspela:)
    Muke zive.Lepo kaze Strajnic "jubilarni 100-ti prekid".Kao da smo igrali americki fudbal,sa onim osvajanjem terena sutom u aut.Najbolji tehnicari Bambi,Suma fizicki tanki,Asano jedva ziv docekao kraj meca,Stojke izlece kao guska u magli.Miletic tanji u igri nego prosle godine-kao da cuva noge.Ostojic se hrabro borio,Urosevic cistio sto je mogao,Pavlovic mora cvrsce i da nauci da doda loptu svom igracu-ako moze.Drugi Pavlovic igra iz prve-ali ovi ostali pocrkali u medjuvremenu i nisu mogli da ga prate.Sadik mi tacno ide na zivce onim padanjem sa treceg sprata ako malo jaci vetar dune u njegovom pravcu!Scekic korektan-dobro je izdrzao da ne klepi bezobrazbog Jahovica.Sreca pa im nismo pruzili priliku da padnu u 16 m-narocito nakon onog poduzeg razgovora sudije sa igracima Malatije na poluvremenu-Englez se dobro drzao.Hvala mu sto je video da nije bilo namere kod igranja ruke i da je pogodjen u rebra i ruku-moglo je da bude gadno kad u zadnjem napadu nije svirao faul nad Mileticem(u zadnjih desetak min je bas lako padao i on).Ono st je Stojke odbranio bio je ofsajd po meni,ali ko zna da li bi ga sudili.Sadik teska mrsa kd one sanse-mislim da bi dvogodisnje dete jace sutnulo tu loptu-Ozeg bi je cepnuo pa ili u mrezu ili pod oblake!
    Fale nam igraci,"gospodo" iz Uprave!
    (analiza, 15. avgust 2019 21:14)

    # Link komentara

  244. Борјан и Стојковић упоредите их и добићете разлику између Звезде и Партизана.
    (Рајко Четник, 15. avgust 2019 21:06)

    Po potpisu vidim tvoj hendikep i niko ti ovde ne zamera luzeru. Pisi slobodno
     (Vella, 15. avgust 2019 21:14)

    # Link komentara

  245. Prolaz ovakvog Partizana meni ne treba, potpuno sam bio ravnodušan, a veliki sam navijač od malih nogu. U plej-ofu će da nas oderu
    (sasa pg, 15. avgust 2019 21:14)

    # Link komentara

  246. Partizan je prošao dalje,i to je jedino bitno.Trebalo bi da svi budu srećni i zadovoljni,da imamo dva kluba u grupnoj fazi.Potrebni su bodovi Srbiji,prestanite deco da se prepucavate.Pozdrav svima koji vole fudbal i gledaju na njega kao na igru.Dosta je bilo mržnje i besa.
     (Igor, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  247. Srpski fudbal je i dalje u ogromnoj banani. Nebitno da li gledam Zvezdu, Partizan, Reprezentaciju. Fali tu mnogo toga, od sposobnih napadaca i plejmejkera, do iskusnih trenera. Ali ono sto me najvise iritira, to je da uvek nedostaje zelje i truda. Kao da im je svima ispod casti da zagrizu, da napadnu, da potrce za svakom loptom. Kao da ih je neki blam da igraju, kao da se plase da slucajno ne daju gol. U fazonu ajd nek se i ovo zavrsi pa da idemo nesto lepse da radimo. A izraz lica i stav, to ne zelim ni da komentarisem, jer se ne bi objavilo. Zasto i kako smo zaboravili da igramo ovu plemenitu igru ostavljam strucnjacima i psiholozima da objasne. Laku noc svima, do sledece dosadne utakmice.
    (Zlatko, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  248. Nije mi samo jasno jel nema niko obrazovaniji od Strajnica i onog diletanta sto prenosi Zvezdu na RTS-u? Ljudi, ono je sramota. Cast Stojanovicu i Sarencu, ostalo katastrofa. P.S. Simic je dobar za atletiku i odbojku.
     (sasa#3, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  249. Sportska redakcijo, kako to Partizan diktira tempo kad su totalno pogubljeni, spori i bezopasni i grčevito se brane?
    (dominus litis, 15. avgust 2019 19:32

    Apsolutno
     (defekt, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  250. Uzasna igra, sramota kako je Milošević postavio igru! Kao pi..e su igrali sve vreme, brane se i strepimo do kraja, sreca pa ovi turci nemaju blage veze sa fudbalom inače bismo primili jos neki gol sigurno. Jadni smo i igramo ovakav fudbal godinama, zato i nikad necemo nista uraditi.
     (nisam_ciko_ja, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  251. Tuga
     (Luke Babbitt gravedigger, 15. avgust 2019 21:13)

    # Link komentara

  252. Fire Ozegovic HAHAHHAHAHAHAHA
     (Lex, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  253. Hohohoooo kakvo izlezavanje! Pa vi zadnjih 20 minuta fudbal ne igrate - samo leganje.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 20:49)
    Bunkerica 120 minuta>>>> izlezavanje 20 min
    (Sale, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  254. poštujem partizan i svakako zasluzeno prošli ove turske neznalice zato čestitka iz ljubljane neka se probije zvezda u ligu šampiona a partizan u ligu evrope sada,če biti mnogo teze posebno zvezdi sa švajcarskim jang bojsem koji več više puta igra dobro u ligi šampiona neče biti lako niti partizanu jer je molme več klub koji za razliku od ovih turaka sigurno bolja ekipa.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  255. ma dal je bitno kako, bitan je prolazz.... bravo Partizane mooojjj ???
     (nemanjakosovo, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  256. Vise srece nego pameti!!!
     (Dejan, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  257. Partizan je prikazao vise u 180 minuta i zasluzeno ide dalje ali danasnja sramotna igra je ozbiljan samar i alarm pred Molde
    (xyz, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  258. Zadnji vezni, kreativniji od Šćekića, i napadač.
    Pa možemo da pričamo o ekipi.
     (X ray, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  259. Taj korak je duzine fudbalskog terena.
     (defekt, 15. avgust 2019 21:12)

    # Link komentara

  260. Pa vi cete izgleda ipak na Aris, vec imaju 2:0 u Grckoj... Gledam tim, ukupno 3 Grka, dvojica igraju, jedan na klupi!
     (Henk Mudi, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  261. Na žalost
    Ovo je jedna od najgorih utakmica Partizana koju sam gledao. Ovakvom igrom u 4. kolu nemamo šta da tražimo.
    (čovek, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  262. Bitno je da su prosli, ali igra...4 liga Madagaskara.
     (ja, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  263. Nismo mi srbi za fudbal, bilo je par igrača uglavnom Zvezdinih koji su koliko toliko bili na evropskom nivou, kad to shvatimo biće nam lakše, igrači devedesetih Đani, Savo, Bjeka junior, Ćirić, itd bi ovim turcima dali 10 komada, i to da se ne umore, pojma nemamo realno i grobari i mi, jedino Marin vredi u našoj ligi, svi ostali teški indijanci, složiće se svako normalan.
     (Delije Čikago, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  264. i zvezda i partizan su jedva prosli protiv evropskih b timova ..bice jako tesko u iducem kolu
     (nole, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  265. Partizan se ne sastavlja. Sreca po nas pa i turci ne znaju... I vi komentarisete Zvezdu?! Pokrijte se bre usima...

    Zvezda igrala bunker 120minuta bez sanse i jedne i u svojih 25 metara, Partizan imao 3 zicera i zasluzeno prosao. Primili gol posle greske Stojkovica. Trebalo je da damo u dve utakmice 9 golova. Ajd sad panteru paljba!
    (Salaso, 15. avgust 2019 21:11)

    # Link komentara

  266. Glava je pocela da me boli od (ne)kvaliteta utakmice.Kakva utakmica, na nivou trece lige Malte.Napucavanje lopte u vazduh pa gde ode, taktika oba tima veceras.Asano totalno nespreman, Sumu su zatvorili, jedini na visini zadatka Pavlovic i Urosevic.
    (PredragDrobnjak, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  267. 57. minut utakmice. Neko shvata šta se dešava i dojavljuju Strajniću u da Partizan ima aktivan rezultat.
     (trn u oku, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  268. Mislim kada bih odgledao jos jedih 90min ove utakmice zasigurno bih oboleo od nekog psihijatrijskog oboljenja. Ovo je mucenje a ne gledanje bilo.
    (Sta reci, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  269. гробари, пријатан пораз
     (др праУник, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  270. Jad i cemer.Od dva losa prosao manje los.Ali ajde barem je nas tim.Pa neka se loze protiv norvezana
     (NY, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  271. ooo Turski konjanici ponadali ste se u ispadanje Partizana???
     (shomx, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  272. Hvala ti, Partizane. Urosevic veceras doktorirao. Sad je najvaznije samo da smo prosli dalje. Bice bolje.
     (GGrobar, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  273. samo bez penala molim.
     (Srbin, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  274. Zapenile limenke ovde vidim do maksimuma.Izbijaju kompleksi od igre u Kopenhagenu gde je zvezda pokazala koliko je loša i kilava.E sad,lakše im ovako da "pljuju" po igri Partizana,nego da pogledaju u svoje dvorište i vide koliko je jadna zvezda ove godine generalno.Upropastoćemo vas u derbiju.I naravno:Napred Jang Bojs umlatite cigalje!!!Želim vam isto što ste i vi želeli nama protiv Turaka!
    (Turbo pogon., 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  275. Svaka cast limeni! Vi se imate obraza javljati, a jedva prosli na penale. Smlavit ce vas YB.
    (Crnobelac, 15. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  276. Vrh utakmica!
    Krem evropskog fudbala!
    Toliko uzbudljiva utakmica da nemam reči!
    Plače mi se majke mi...Izgubih dva sata bezveze.
     (dux, 15. avgust 2019 21:09)

    # Link komentara

  277. Au sta je ovo bilo, ne znas ko vise nema pojma mi ili ovi Turci... uzas!
    (deki, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  278. Bitno je da su prošli. Od igre ništa,srećno u nastavku takmičenja...
    (BAKI, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  279. Rutinski!
    Savi svaka čast za izmene.
     (Posmatrač, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  280. Čestitke momcima, ali nije bilo dobro...te priče taktika, oni bez šanse, svesno smo se branili...još samo da stavi žurnal sutra naslov hrabri Partizan i ko komšije smo...teren katastrofa...nije neko opravdanje, samo konstatacija...
    Tošić baš loš...idemo dalje, osvetićemo Čuku
     (hoćemo var u "super ligi" povilo, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  281. Highlight meca turski potpis Ozegovicevog imena ... FIRE Ozegovic ! :)))
    (Zoombull, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  282. Meni je ipak najbolji bio kraj. Ulazi Ozegovic, stoji ime Fire (Fajer, jel, Ognjen) Ozegovic, nista smesnije ne videh. Inace, ne znam ko i zasto placa ove ljude da igraju lopte. Majko mila. I ono juce i ovo danas. Kako je moguce, kako je moguce da smo toliko losi????? Kad se to desilo, i zasto???
     (sve je istina, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  283. A Zvezda je igrala briljantno??!!! Posebno su bili fascinantna u izvođenju penala.
    (Voćni jogurt, 15. avgust 2019 21:08)

    # Link komentara

  284. U cemu je problem da ovaj Sadik igra umesto Ozegovica. Nisam video goreg igraca u zadnjih 10 godina u partizanu.
    (Carrera Carrera, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  285. Malatija nesto kao turski Kopenhagen. Krš od ekipe.
     (Slobodni Klikeri, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  286. koliko dobro je partizan igrao u prvoj... toliko je los bio u drugoj
     (Mercedes Petronas F1, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  287. Srpski Obilići osvetlali obraz.
    (heroji, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  288. Gleda nas deset utakmicu u kafiću, mi zvezdaši se nerviramo, želimo da Partizan prođe, završava se utakmica, a lik, navijač Partizana kaže super, još da Zvezda izgubi od Jang Bojsa. Definitivno nismo isti.
    (Millennium, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  289. tuzno je ko sve igra fudbal...Da,da,navijač Partizana sam...a ovima koji se slade (komšinica) poručujem da nisu ništa bolji.OK,u domaćem prvenstvi im je do daljnjeg rezervisano I mesto ali fudbal se ili igra rekreativno i zbog zdravog života ili da budeš najbolji ili što bolji...Slaviti onako pre par dana može samo Terzić,džabalebarosi oko njega i sami "igrači" jer će primiti platu.Više od toga je,u najmanju ruku,bolesno...
    Ostavljam vama i "novinarima" da veličate ono što se veličati ne sme i nije normalno.Setih se i prethodnih sezona...svi,svi su veličali remi i minimalni poraz od II ili pre III tima Arsenala ili pobedu protiv Liverpula u BG (što je donekle uvek veliko) ...a pritom marginalizovati poniženja protiv istog tog Liverpula u revanšu i protiv PSŽa..
     (brankopartizan, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  290. Ovo je greh što je jedna ekipa morala da prođe. Koliko nekvalitetan fudbal su odigrali to nije realno. Na kraju skaču od sreće što su izgubili samo sa 1:0? E zato je naš fudbal u kanalu? Posle ovakve sramne igre nekada bi treneri Partizana i Zvezde podnosili ostavke a sada radost do neba?
     (Džoni, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  291. Partizan je ko Varburg a Turci ko polovni Varburg.
     (vlada bgd, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  292. Drago mi je da je prošao partizan, iako sam zvezdaš, pre svega sam Srbin !!! Ali da ne volim partizan to je činjenica, imam utisak da ih prvo nauče u tom klubu kako da zadržavaju vreme tokom prekida i izmena, kako de se bune kod sudija... Pa tek tamo na kraju nauče nešto malo i o fudbalu
    (Joker, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  293. E jesmo jadni kao narod... Svaka nam dlaka smeta... Partizan je prosao i to je najvaznije... Ako je neko pomislio da smo Man City posle prve utakmice taj je jos ludji u glavu... Za Partizan je bolje da prodje Molde jer nam Skandinavci leze, a i nisu prljavci kao grcko-turska braca... Sve je jos uvek u igri, a za ovaj dvomec je najvaznije bilo proci, nacin je apsolutno nebitan...
     (Violeta Markovic Ljubicica, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  294. Samo dve stvari
    1.Strajnicu odlazi!!!!
    2.Jadna Majko fudbala!!!
    (Crna Mamba, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  295. Svaki put kad Sadik uzme loptu umre mi jedna celija u mozgu.
     (likbgd, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  296. Hvala Zvezdasima i Delijama na podrsci, takodje hvala i poturicama sto su navijali za Malatiju.
     (poturice, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  297. Plače lopta kad ju šutaju sve naše ekipe. Sjedim pokraj TV i očekujem neki pažnje vrijedan potez, ali ovo na sve liči samo ne na fudbal. Kažu ljudi gdje nama para nema ni fudbala. Ne slažem se. Ni prije nije bilo para, ali se igralo, trčalo, driblalo, šutalo... Mi smo fudbalski očaj i Zvezda i Partizan...
    (Mučenje lopte, 15. avgust 2019 21:07)

    # Link komentara

  298. Браво црно бели,битан је пролаз,лоша утакмица је саставни дио фудбала,и гани су одиграли очајно обе текме па су прошли,ми смо очајно одиграли другу али смо их прву разбили,што је реално у обе текме заслужен пролаз.Треба доста промјена али биће то ок.Хејтери на спавање.
     (Banja Luka, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  299. A u Zvezdasporu muk
    (Sale jug, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  300. TAKO JE.......SAD MOLDE.
    (AMSTERDAM, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  301. Partizanu trebaju minimum 3 ozbiljna pojačanja: prvi centarfor (kojem će Sadiq biti zamena, a Ožegovića prodati), desno krilo (da nas Tošić ne čašćava svojim prisustvom) i zadnji vezni (neko puput Evertona).
    (Dovedite ozbiljna pojačanja, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  302. U prvoj utakmici igrali ko real, a u drugoj ko sevojno... I sve to u nedelju dana... Umetnost
    (Nemanja, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  303. Борјан и Стојковић упоредите их и добићете разлику између Звезде и Партизана.
    (Рајко Четник, 15. avgust 2019 21:06)

    # Link komentara

  304. Ljudi jel igrao neki samuraj veceras ? Ja uzeo da gledam jer cuh za njega da je brz kao Bolt, komponuje po terenu kao Mocart, loptu smiruje pogledom ?? No ne vidjeh nikog takvog ? ????
     (Bidon, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  305. Ja sa 48 godina bi bolje odrigao vi niste ni amaterima ravni. Izgleda umesto treninga ,treniraju na Splavovima.
    (zokidjango, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  306. Nije mi jasno koja je svrha Partizana kao fudbalskog kluba. Mislim navijac sam odmalena ali ovo je previse.
    (Johny Grobar, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  307. Jeeeaaaaaaa....... !!!!! Prošli smo dalje!!!! Nemamo pojma, ali važno je da smo prošli u sledeće kolo.
     (goran S, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  308. Opaaaa, nikad jaca Malarija, nikad slabiji Kopenhagen! Dobar ovaj Sadik, Asano pikidao, niko nikad nije ni sumnjao u Sumu! E sad pred punim JNA da docekate Molde! Hahahah, a smejali ste se nama prosle godine sto odlucujucu utakmicu protiv Salzburga igramo na praznoj Marakani! Karma! Ali sto bi rekao Sasa Ilic pre par godina: "Prazne tribine protiv Videotona? Nisu punije ni u prvenstvu"
     (Henk Mudi, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  309. Ma bolji Stojke od Borjana.
    @Kole

    Bar je Srbin.
     (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  310. Ne znas ko je losiji, komentator il utakmica
     (..., 15. avgust 2019 21:05)

    # Link komentara

  311. Hrabra i odvažna igra Partizana!!! Čestitke...
     (todos, 15. avgust 2019 21:04)

    # Link komentara

  312. Konacno Partizan na kakav sam navikao. Bezidejni, nepovezana igra, povucen, nema snage.
     (DragKce, 15. avgust 2019 21:04)

    # Link komentara

  313. Zasto je zvezda bila domacin???
     (Vella, 15. avgust 2019 21:04)

    # Link komentara

  314. Hohohoooo kakvo izlezavanje! Pa vi zadnjih 20 minuta fudbal ne igrate - samo leganje.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 20:49)

    ucili od vas....
     (poturice, 15. avgust 2019 21:04)

    # Link komentara

  315. Zdjelar napolje
    (Marcjanko, 15. avgust 2019 21:04)

    # Link komentara

  316. Битно је да је српски клуб избацио турски!
     (Звезда, Србија, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  317. Sadik je zalutao među profesionalne fudbalere.
    (sjfhj, 15. avgust 2019 20:25)

    +57 -1

    Jel moguće da ovaj komentar ima ovakav odnos pluseva i minuseva. Čovek jednu utakmicu odigra malo lošije i odmah nema pojma. Ako je Pavkov profesionalan fudbaler, onda je Sadik Mesi za njega.
     (ja, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  318. Дрхте турци, улази FIRE OŽEGOVIĆ!
    (Никола, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  319. Ja za sta propustih epizodu Srecnih ljudi...
     (Zoro, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  320. ovaj bre sadik ne zna da hoda a ne da igra fudbal
     (viu viu, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  321. Ova novi igraci nisu adekvantna pojacanja koja su potrebna partizanu!
     (@GIHT, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  322. igra li japanski jaguar?
    @marki

    Panter igra.
     (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  323. U breeee al je ovo bilo stresno a i mucenje za oci.
     (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  324. Fire Ožegović?
     (spxi, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  325. i na kraju Cukaricki je prosao u plej of i pored poraza,jel ovaj Strajnic nekad ispod 2 promila?
    (ljakse, 15. avgust 2019 21:03)

    # Link komentara

  326. Ovo je jedna velika SRAMOTA ...jel nas trener bio na ovoj utakmici ?
    Jel on bre ne vidi da ovaj OVAJ ZDJELAR EJ BRE ZDJELAR nije jednu jedinu loptu precizno dodao ni jedan pas tacan ni jedan duel bre nije dobio ej bre ?!!!!!!!!!
    (Mirko, 15. avgust 2019 21:02)

    # Link komentara

  327. E, moj Stojke, kandilo da okačiš na prečku i po ikonu na obe stative neće ti pomoći, a kamo li to što se na svaki minut krstiš, moliš, ljubiš loptu, rukavice .
    (ferdinand, 15. avgust 2019 20:34)

    Cekaj, tebi smeta sto se covek krsti??!!! hahahaaaaaa...vidis da je pomoglo ( po tvom ).
     (poturice, 15. avgust 2019 21:02)

    # Link komentara

  328. tuga, cemer, jad... sramotna igra.
     (viu viu, 15. avgust 2019 21:02)

    # Link komentara

  329. idemo dalje ali ovo je mnogo lose mnogo mnogo lose.
    (zoran vasic, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  330. Ljudi moji pa ovaj Sadik je za beton ligu boze plakati a Ozegovic sedi na klupi
    (Tako je kako je, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  331. jel bese zvezdina utakmica amaterski fudbal ,sta je onda ovo ?u svakom slucaju bravo ,sto vise nasih klubova u Evropi to bolje
     (b, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  332. Rece onaj vickasti Pantic u svom konferensu da ne vidi mogucnost da Partizan ne postigne gol u Turskoj sa igracima poput Asana, Sadika i Sume... Ja ne vidim mogucnpst kako sa njima mozemo dati gol Moldeu, ali ajde on je pametan, sve zna...
     (Admiral, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  333. Drago mi zbog Delija :)
     (gogy, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  334. Fire Ozegovic!!!
    (raja, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  335. nema sta PATLICAN STA TRAZIT U 4 KOLU MA KAKI 4 0 NEGINE
    (DELIJE REPUBLIKA SRPSKA, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  336. Idemo dalje a realno zasluzili smo da ispadnemo. imali smo srece sto su sa druge strane bile neznalice. Mora to mnoooogoo bolje.
     (Kuranfil, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  337. Cestitam prolaz. Samo da dodam, da je ovaj Strajnic toliko iritirajuc lik da sam morao da mutiram kanal. Da sam ga jos malo slusao poceo bi za Turke da navijam...
     (mr.wolf, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  338. Fire Ožegović hahahahah
    (Sale, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  339. Ali kad je u igru usao Fire Ozegovic predstava je bila potpuna.
    (ronaldo22, 15. avgust 2019 21:01)

    # Link komentara

  340. Idemoooooo jedna od najgorih utakmica koju sam gledao ali sad se sve brise zaboravlja. IDEMO DALJE!!!!!
     (Blue Moon 1751, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  341. Napredak je ipak jaci.
     (malo o patriotizmu, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  342. Poraz......... Ma zar je to važno, ovde se gleda ko ide dalje..
     (Najveći Zvezdaš lkad, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  343. Mučenje level Inkvizicija.
     (Partizan 1917, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  344. Prosli dalje to je najbitnije,sreca pa nismo na penale.
     (nik sloter, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  345. Stvorili smo prvu priliku u 90+ minutu, jako losa utakmica.
     (ms, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  346. partizan se nije kukavički branio ko zvezda. Partizan se taktički povukao protiv renomiranog protivnik
     (nenad, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  347. barem ne igramo bunker
     (zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  348. Jedva
     (majstor, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  349. Jedino ko je bio perfektan u ovoj utakmici je sudija. Odavno nisam video ovako korektno suđenje.
     (ferdinand, 15. avgust 2019 21:00)

    # Link komentara

  350. Proci cete hvala bogu, ali nadam se da ste se sada bar malo spustili na zemlju posle prve utakmice.
     (Nikola, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  351. moram skloniti kokoske kad se vrate iz turske- opasan ovaj jaguar ...

    XD

    partizan jad i beda.
     (lol, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  352. Strajnić ( neka, prolazi još mslo vremena ) .
     (Apocalyptoo_, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  353. Fire Ozegovic... Lol @ turci
     (TBD, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  354. Rekoh ranije, Turci pobjedjuju,Partizan prolazi...
     (krajisnik, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  355. nikakva igra partizana ali uspelo im da prodju dalje
     (neko, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  356. Seoski fudbal
     (rais, 15. avgust 2019 20:59)

    # Link komentara

  357. sto kaze strajnic nek se oni valjaju po terenu,bitno je da prolazi vreme...jos pedesetak sekundi....hahahah
     (wtf, 15. avgust 2019 20:58)

    # Link komentara

  358. ocajno
     (iks, 15. avgust 2019 20:58)

    # Link komentara

  359. Dajte Bolji život, k'o boga vas molim!
    (najkvirc, 15. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  360. Sadik ima glavu ko pevac
    (Marko, 15. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  361. Ovako kako je Jahovic nagazio Pavlovića, i dobio zuti, tako isto je uradio danac i nije sviran penal za Zvezdu.
    (Spale, 15. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  362. Milojević ipak ume da organizuje ekipu mnogo bolje od svih drugih trenera naših klubova. Ovde ima toliko praznog trcanja..ali moram i da kažem da je teren SRAMOTA!
    (Uros, 15. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  363. Bravo za Partizan.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 15. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  364. Da li neko može Strajniću da objasni da se igrač ne zove Cigaran nego Cagiran. Isto je spomenuo i Topraka, a rekao je Torpak.
     (Mare, 15. avgust 2019 20:56)

    # Link komentara

  365. Sadik legenda hahahahaha
     (Kuranfil, 15. avgust 2019 20:56)

    # Link komentara

  366. jel igra Kasano, mislim Asano
     (kimi, 15. avgust 2019 20:56)

    # Link komentara

  367. Ovo je realna snaga Partizana,kilavo kao i proslih sezona
     (krajisnik, 15. avgust 2019 20:55)

    # Link komentara

  368. Stankoviću, pretera ga sa nadoknadom!
     (Ilija Dukić, 15. avgust 2019 20:55)

    # Link komentara

  369. Kakvo valjanje! Nevidjena bruka! Mi se prekjuče sa igračem manje 70 minuta nijednom nismo valjali i previjali! Mali klub!
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 20:55)

    # Link komentara

  370. Milo mi je sto je partizan prosao samo zbog ovog jahovica...
     (petarczv, 15. avgust 2019 20:54)

    # Link komentara

  371. igra se dok partizan ne da gol!
    (Šef, 15. avgust 2019 20:54)

    # Link komentara

  372. Ovaj partizan je tolika nula od ekipe da je to strašno. Prolaze samo zahvaljujući ogromnoj sreći kao i uvek.
     (@1, 15. avgust 2019 20:54)

    # Link komentara

  373. Jao kad se setim komentara kako je zvezda igrala defanzivno a da partizan nema sanse tako da igra hahahahahha eeeeej protiv neke malatije niste imali sut na gol za 97min!! Strašno bruka i sramota srbije
     (petarczv, 15. avgust 2019 20:53)

    # Link komentara

  374. Ali japanski Milan Stanković je komedija...
     (Djole, 15. avgust 2019 20:53)

    # Link komentara

  375. A ko je sad parkirao autobus ispred gola?
     (ko razume s'vatiće!, 15. avgust 2019 20:52)

    # Link komentara

  376. Ne znam ja ko su Stojkoviceve bivse zene i devojke.....meni samo zao one lopte. Jadna lopta.
    (aj, 15. avgust 2019 20:52)

    # Link komentara

  377. Ovo izgleda kao fliper,odbija se lopta nekontrolisano od igrača. Meni je ovo već smešno.
    (mind creator, 15. avgust 2019 20:51)

    # Link komentara

  378. Neregularan gol u Beogradu (korner posle ofsajda), sad umalo neregularan gol (ono što je Stojković odbranio sada bio je ofsajd), uz to uzmemo one promašaje Partizana u Beogradu, 2 promašaja Sume, 1 promašaj Asana i kad pogledamo ovaj gol Turaka sada, sve nam to govori koliko je ko zaslužio da prođe.
     (Poz iz BG-a, 15. avgust 2019 20:50)

    # Link komentara

  379. ufff,hvalim boga svaki dan sto ovaj Strajnic ne prenosi Zvezdu.Ogadi mi fudbal covek.20godina ga slusam i zeludac mi se prevrce od njega svaki put.Strasno.
     (Coldplayer, 15. avgust 2019 20:50)

    # Link komentara

  380. Шта би са јапанским филиграном?
     (Sir Oliver, 15. avgust 2019 20:50)

    # Link komentara

  381. igra li japanski jaguar????
     (marki, 15. avgust 2019 20:49)

    # Link komentara

  382. strasni partizan,nema jaci u evropi,prelepa igra sa dosta sansi,ako ovo prodju sledecu tesko
     (mile, 15. avgust 2019 20:49)

    # Link komentara

  383. Sviraajj krajj, mnogo smo losii
     (ms, 15. avgust 2019 20:49)

    # Link komentara

  384. Hohohoooo kakvo izlezavanje! Pa vi zadnjih 20 minuta fudbal ne igrate - samo leganje.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 20:49)

    # Link komentara

  385. Bedna igra Partizana, sreća pa su ovi očaj
     (Кортизол, 15. avgust 2019 20:48)

    # Link komentara

  386. Fudbal seoske lige i gore
     (moma, 15. avgust 2019 20:47)

    # Link komentara

  387. Sreća vaša pa ovi ništa ne znaju , ne znam čemu ova masovnost učešća i 4- 5 kola kvalifikacija kad je jasno da 90% timova ne zaslužuju ?češće na bilo koji način u evro kupovima.
     (OtacMakarije, 15. avgust 2019 20:47)

    # Link komentara

  388. Zaslužili smo da primimo i drugi.I još jednom sram nas bilo.
    (sjfhj, 15. avgust 2019 20:47)

    # Link komentara

  389. 90 minuta bez suta nad gol whahaaaaa amateri
     (deki, 15. avgust 2019 20:47)

    # Link komentara

  390. Ja mogu da zamislim kako je grobarima kad se ja kao navijac Zvezde ovoliko nerviram. Ozegovic mu jedan od najbolja tri igraca od pocetka sezone i on ga drzi na klupi i nece ga ni uvesti ja ne verujem.
     (Nikola, 15. avgust 2019 20:46)

    # Link komentara

  391. Sad kad prime gol u finišu utakmice onda će tek krenuti u napad
     (bye bye, 15. avgust 2019 20:46)

    # Link komentara

  392. Normalnost...
    Sta ocekujes da navijac Partizana navija za zvezdu??Uvek navijamo za protivnike zvezde(Toma Zdravkovic)'a kunete se u Tomu.
     (Ramones, 15. avgust 2019 20:46)

    # Link komentara

  393. Ove dve mucene ekipe je sam Bog poslao jedne na druge jer im je to bila jedina sansa za potencijalni prolaz dalje.
    (BokanMilov, 15. avgust 2019 20:20)
    Ma ne, posalo je da bar jedna ne mora dalje da se muci.
    (dragan, 15. avgust 2019 20:44)

    # Link komentara

  394. Partizanu fali jedan igrac kao Marin nama da stane na loptu kad je pritisak.Ovako voda u usima I strahuju da ne prime gol od ove zaista limitirane Malatije.Realno Molde je favorit protiv obe ekipe.pozdrav
    (Sasa Loznica, 15. avgust 2019 20:43)

    # Link komentara

  395. lose..ko prodje ispada od jakog moldea
     (Johnny, 15. avgust 2019 20:42)

    # Link komentara

  396. Ne zasluzuju da prodju dalje... nazalost
     (@#@#@#, 15. avgust 2019 20:42)

    # Link komentara

  397. Strajnic uporno pokusava da nas ubedi da je svaka sansa malatije cista slucajnost, sve mu ni iz cega. Ne daj boze da su svojom zaslugom stvorili sansu.
     (Ivan, 15. avgust 2019 20:41)

    # Link komentara

  398. Ovo ne možeš trezan gledati.
    (mind creator, 15. avgust 2019 20:41)

    # Link komentara

  399. Popijem jedan Strajnozepam pa na spavanje.
     (remax, 15. avgust 2019 20:40)

    # Link komentara

  400. Plasi me ulazak Fofane, jednom je Ham Kamu dao 3 gola...
    (fratar rodoljub, 15. avgust 2019 20:40)

    # Link komentara

  401. Ozegovic mora da igra pre vezara Sadik koga poslati kao pojačanje u Teleoptik. Onakva vezara skoro nije viđena.
    (Marko, 15. avgust 2019 20:39)

    # Link komentara

  402. Partizan se ne sastavlja. Sreca po nas pa i turci ne znaju... I vi komentarisete Zvezdu?! Pokrijte se bre usima...
     (mungos, 15. avgust 2019 20:37)

    # Link komentara

  403. Partizan krs ekipa, a ovi Turci krs nad krsevima
    (Bizniss, 15. avgust 2019 20:37)

    # Link komentara

  404. Srećni ljudi su akcioni film za ovo.
    (roki, 15. avgust 2019 20:37)

    # Link komentara

  405. Milan Stanković večeras zamenio Asana koji je izgleda prvu utakmicu na svežinu dobro odigrao.
     (Markobg, 15. avgust 2019 20:37)

    # Link komentara

  406. Kakvog grobari komentatora imaju to nema nigde. Uzas
     (ribe ima u reci, 15. avgust 2019 20:36)

    # Link komentara

  407. Nikada ne gledah utakmicu sa manje aktivne igre? Lopta nije u igri bila sve ukupno 15min a evo 70min. Non stop prekidi. Ako ima neka statistika mislim da ovaj meč drži rekord?
     (Džoni, 15. avgust 2019 20:35)

    # Link komentara

  408. Navijac sam Zvezde, ali... gdje ima prenos molim liiink... da oce ovi Turci da vas oduce od fudb... nije ovo ping pong lig... sta radi j..ni sudij... dokle da placam pretplatu ovima sa rt... kakav predsjednik takva i lig... sta oce ovi Nolo boto... $#%@$....
     (neimar, 15. avgust 2019 20:35)

    # Link komentara

  409. Ovde se nezna ko je gori Partizan pojma nema ,a Turci su tek krs od ekipe..
    (Infotop,15 avgust 2019 20:09)
    Krs je tvoj pravopis...
     (Ramones, 15. avgust 2019 20:34)

    # Link komentara

  410. E, moj Stojke, kandilo da okačiš na prečku i po ikonu na obe stative neće ti pomoći, a kamo li to što se na svaki minut krstiš, moliš, ljubiš loptu, rukavice .
     (ferdinand, 15. avgust 2019 20:34)

    # Link komentara

  411. Neka neko kaze Strajnicu da se igrac Malatije ne preziva Cigaran, neko Cagiran
     (small, 15. avgust 2019 20:32)

    # Link komentara

  412. Sto bi rek'o pok. chika Vladislav, "Ovde se ne zna ko vise ne zna". Parizan ima srece da trener turskog tima najboljeg igraca na terenu drzi totalno odsecenog, na levoj strani napada. Sve u svemu, obostrano rastrzano, nepovezano, ispod evropskog nivoa...
    (Walldorf, 15. avgust 2019 20:32)

    # Link komentara

  413. Zvezda je igrala bez straha, i bila je bolja, a ovi moji kad dobiju drugi gol u 87 minutu biće opet priča "sudije,sreća,bog,uprava..."
    (mind creator, 15. avgust 2019 20:31)

    # Link komentara

  414. Ovaj sadik je nesposoban
    (Marko basel, 15. avgust 2019 20:31)

    # Link komentara

  415. Gledajuci utakmicu dodjem do zakljucka,da je utakmica na nivou Beogradske zone Sindjelic protiv Graficara.Koji je ovo nivo fudbala zivote.
    (Bojan., 15. avgust 2019 20:17)
    Mnogo si pametan, a ne znas da obe ekipe igraju Prvu ligu Srbije
    (lerma, 15. avgust 2019 20:30)

    # Link komentara

  416. Loša igra, sviraj sudija kraj
     (ms, 15. avgust 2019 20:30)

    # Link komentara

  417. A ja od juce cekam ovde 2-4 gola za 25000 I pasce mi tiket.....ovi zajedno jednu sansu ne umeju da naprave .....
     (Tavamba, 15. avgust 2019 20:30)

    # Link komentara

  418. Zdjelar? Dokle?
     (pfcpanta, 15. avgust 2019 20:30)

    # Link komentara

  419. 67 minut...

    Ovaj anti fudbal će koštati Partizan... Ne verovatno kolika je razlika izmedju onog beogradskog Partizana i ovog današnjeg. A Turci prosek...
    (Slučajni posmatrač, 15. avgust 2019 20:30)

    # Link komentara

  420. Partizan igra gore sa 11 nego Zvezda sa 10 igrača a da ne pričam o protivničkim ekipama
    (simpo, 15. avgust 2019 20:29)

    # Link komentara

  421. Evo dajem predlog upravi Partizana i Savi da izbace ovog Sadika iz kluba mucno ga je gledati. Ja se dobrovoljno javljam da ga zamenim, mislim da bih veci doprinos doneo. Ne moram ni da primam platu sto se mene tice.
     (Luka, 15. avgust 2019 20:29)

    # Link komentara

  422. Komentator:
    U drugom poluvremenu se...…..
    ....... ne događa baš ništa...
    ;)
     (Rozenkranc, 15. avgust 2019 20:28)

    # Link komentara

  423. Koje je ovo silovanje TV signala ?
     (djuksoni, 15. avgust 2019 20:28)

    # Link komentara

  424. Daj breeeee Ozegovica.
    (Carrera Carrera, 15. avgust 2019 20:28)

    # Link komentara

  425. Otkud Harden na golu?
     (neimar, 15. avgust 2019 20:28)

    # Link komentara

  426. Partizan obicni amateri
     (vesa, 15. avgust 2019 20:28)

    # Link komentara

  427. Moramo da damo gol, Partizan nije umeo da brani rezultat ni kada je imao jaku odbranu i tim, a kamoli sad.

    inace, ne pitaj.
     (Kontras, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  428. vise faulova ima na ovoj utakmici nego na rukometu ili vaterpolu....odavno goru utakmicu nisam gledao.....
     (Tavamba, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  429. Nijedna akcija,šansa, dva pasa ne mogu da povežu. Sve neke dubinske lopte. Majko mila mene je sramota. Ako igraju na kontre e pa ni jednu neće dočekati.
    (mind creator, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  430. kakvo mucenje. Uefa treba oba tima da izbaci iz daljeg takmicenja. Antifudbal.
     (marko carevic, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  431. Ovaj Stojkovic je teski kisker, nebi imao mesta da brani ni u Paragama.
    (Stanley, 15. avgust 2019 20:19)
    Ni u Silbašu, a kamoli Despotovu.
     (Stelt, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  432. Jesam Grobar, al' ruznije utakmice nisam skoro gledao.
    (MR, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  433. Neka neko objasni ovom Strajnicu da nije Cigaran već Ça??ran. Znači, čita se Ćajran.
     (hotahota, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  434. bednija utakmica od zvezdine..ne zna se ko je grdji..
     (moonEm, 15. avgust 2019 20:27)

    # Link komentara

  435. partizan ima posteno sudjenje u odnosu na Zvezdu inace bi vec odavno ispao
    (Dragan NS, 15. avgust 2019 20:26)

    # Link komentara

  436. Muka mi je od Srbskog kukavickog fudbala..Reprezentacija, CZV, Partizan.
     (montoya, 15. avgust 2019 20:26)

    # Link komentara

  437. Sadik je zalutao među profesionalne fudbalere.
    (sjfhj, 15. avgust 2019 20:25)

    # Link komentara

  438. зашто не игра Асано? зна ли ко?
    (Немања, 15. avgust 2019 20:13)

    Ima zakazano kod frizera,farbanje.
     (Partizan 1917, 15. avgust 2019 20:25)

    # Link komentara

  439. зашто не игра Асано? зна ли ко?
    (Немања, 15. avgust 2019 20:13)

    i ja se nesto pitam za Donalda, sad ga niko ne proziva..
     (poturice, 15. avgust 2019 20:22)

    # Link komentara

  440. Ovde se ne zna ko je gori Partizan pojma nema a Turci su tek krs od ekipe....
    (infotop, 15. avgust 2019 20:09)

    Barem je utakmica bolja od one u Kopenhagenu...
     (ja, 15. avgust 2019 20:20)

    # Link komentara

  441. Ove dve mucene ekipe je sam Bog poslao jedne na druge jer im je to bila jedina sansa za potencijalni prolaz dalje.
    (BokanMilov, 15. avgust 2019 20:20)

    # Link komentara

  442. Asano isti Milan Stankovic
    (z.s., 15. avgust 2019 20:08)

    Ko je taj?
     (Mr Majestyk, 15. avgust 2019 20:20)

    # Link komentara

  443. Ovaj Stojkovic je teski kisker, nebi imao mesta da brani ni u Paragama.
     (Stanley, 15. avgust 2019 20:19)

    # Link komentara

  444. Gledajuci utakmicu dodjem do zakljucka,da je utakmica na nivou Beogradske zone Sindjelic protiv Graficara.Koji je ovo nivo fudbala zivote.
    (Bojan., 15. avgust 2019 20:17)

    # Link komentara

  445. Ja sam lepo pisao ovde da sam gledao ovog Japanca I da je u Stutgart amaterima sedeo na klupu I bio redovno rezerva a on kao pojacanje Partizana u Evropi ??
     (Tavamba, 15. avgust 2019 20:16)

    # Link komentara

  446. @E moji cirilicari , i vi ste kao i zvezdana. Potriotizam ne pobedjuje nago znanje. Veze blage nemate , i svako ko nicemu ne vredi se hvata za zadnju sansu patriotizam i cirilica.
    (Carrera Carrera, 15. avgust 2019 20:06)

    A zasto tebi smeta cirilica?

    Postoji li ista normalnije od koriscenja svog pisma?
    (Nikola, 15. avgust 2019 20:16)

    # Link komentara

  447. Loš kvalitet fudbala...
     (Don 'Wardaddy' Collier, 15. avgust 2019 20:14)

    # Link komentara

  448. ај бре гробари, прођите ко људи. преокрените на 1:3.
    ја то желим и због звезде, јер се зна наш алиби менталитет. ако је партизан много лош, нашим демагозима ће да буде довољно да смо ми "мало бољи". зато желим да партизан покида, да би и наши видели да може и мора боље. а много су важне победе и бодови у европи и због тог коефицијента, како код да се он рачуна...
     (чика, 15. avgust 2019 20:14)

    # Link komentara

  449. зашто не игра Асано? зна ли ко?
     (Немања, 15. avgust 2019 20:13)

    # Link komentara

  450. Hahahahaha!!! Kakav pad pavlovica. Ovaj englez je najgori sudija u evropi.
    (Ivan, 15. avgust 2019 20:13)

    # Link komentara

  451. Kad dodju ovi po Pavlovica za 6 milki spremite im i golmana pa doplatite, ha ha . Joca zvezdas
     (Jovan, 15. avgust 2019 20:12)

    # Link komentara

  452. ma koga briga!?
    :D :D
    (paplajz, 15. avgust 2019 20:10)

    # Link komentara

  453. Dajte ljudi, sto se mrzite toliko.Ja sam navijac Zvezde i jako sam srecan sto smo prosli dalje doduse jedva ali tako je bilo i prosle godine.Voleo bi i da prodje Partizan,to je odlicno za srpski fudbal.Nikad nisam navijao protiv naseg tima kad je igrao sa stranim timom pa bio to i Radnicki itd.Ne razumem ljude koji bi navijali za Turke, pobogu bili smo skoro 500 godina porobljeni, da li ste normalni?Isto vazi i za Grobare, navijaj za svoj klub jbt.Smorili ste vise sa nekim sklanjalicama, sudijama,katancima itd.Sto vise klubova prodje to je laksi prolaz za sve,vise bodova osvajamo.Srbi ujedinite se vise, je... lo vas klubastvo,ljubomora, zavidnost.90% dece ovde komentarise, vas roditelji nisu naucili postovanju ocigledno.Bolje gledajte kako da napravite neke pare nego sto trosite vazduh na gluposti.Smorili ste me i jedni i drugi, od 100 komentara 2 budu normalna.
     (bokelini77, 15. avgust 2019 20:09)

    # Link komentara

  454. Ovde se ne zna ko je gori Partizan pojma nema a Turci su tek krs od ekipe....
     (infotop, 15. avgust 2019 20:09)

    # Link komentara

  455. Turci imali srece kazete? Pa ovaj nije sudio cist penal za malatiju, i igraca im izneli na nosilima, niko zuti nije za to dobio...
    (Ivan, 15. avgust 2019 20:09)

    # Link komentara

  456. Превише осцилација,у Београду смо сви коментарисали да Партизан одавно није играо боље чак и многи гани су то причали.Ово вечарас је лоше јако и надам се голу и дс ријешимо пролаз.Можемо много боље и то се надам искрено и да колико год звезда има среће толико је Партизан дефинитивно нема.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banja Luka, 15. avgust 2019 19:59)

    Kakva bre sreca
    Uvek ste bili mali
    Pa rus jedva cekao da svira penal
    Ovaj englez cuti

    Sinoc je za celzi ona zenska svirala nepostojeći penal
    (Kalcokera, 15. avgust 2019 20:08)

    # Link komentara

  457. Asano isti Milan Stankovic
     (z.s., 15. avgust 2019 20:08)

    # Link komentara

  458. Mi bar ne navijamo za Turke
    (Zvezdaspor, 15. avgust 2019 20:02)
    Ma jok samo za Darusafaku Fenerbahče Efes.
     (normalnost, 15. avgust 2019 20:07)

    # Link komentara

  459. Bezveze ste se uplašili, braćo grobari. Ovi pojma nemaju, divlji fudbal na dža- bu, samo mirno i daćete im tri komada. Ali, Molde će da vas odere rutinski. Baš ste slabi ove godine.
    (Negativni, 15. avgust 2019 20:07)

    # Link komentara

  460. Petar Macen a bice nama dobro ako tebe poslusamo.Postoji portal za politiku(budale) pa idi ti tamo da filozofiras.
    (Pera Detlic, 15. avgust 2019 20:07)

    # Link komentara

  461. Tosicev izraz lica i govori tela pri izlasku iz svlacionice sve govori
    (TrotterBG, 15. avgust 2019 20:07)

    # Link komentara

  462. Strajnicu za losu igru krivi Suma, Asano i Sadik, kaze on moraju bolje. A to sto ne dobijaju krstenu loptu citav mec, sto Scekic i Urosevic nisu ni za Zemun, sto Stojkovic prima gol kakav ne bi moja baba na to se sve cuti???
    (Markec, 15. avgust 2019 19:54)

    Nista cudno Strajnic vazal svakog rezima sta vi mislite kako se takav 'strucnjak' drzi na ovakvom poslu godinama? Tako i sada, nikad ne sme da kritikuje igrace koje su dobri sa lokalnim menadzerima i upravama klubova pa se istresa na ovim strancima...
    (Leteci Djuka, 15. avgust 2019 20:06)

    # Link komentara

  463. Dali ovi sto pitaju gde ima prenos ili zezaju sa tim pitanjem ili definitivno nisu normalni.Pa brate uzmi daljinski i saltaj ili kao ja ukucaj na You Tube pa gledaj.
     (buleek, 15. avgust 2019 20:06)

    # Link komentara

  464. E moji cirilicari , i vi ste kao i zvezdana. Potriotizam ne pobedjuje nago znanje. Veze blage nemate , i svako ko nicemu ne vredi se hvata za zadnju sansu patriotizam i cirilica.
    (Carrera Carrera, 15. avgust 2019 20:06)

    # Link komentara

  465. Partizan nikad nije igrao dobro u Evropi (sem 66) ali ovo večeras, tuga.Sreća pa je samo 1:0 za turski klub.
     (Partizan 1917, 15. avgust 2019 20:05)

    # Link komentara

  466. stvarno neznam kako glupo i naivno je stojkovič izašo iz gola partizanu trba gol a ovi nemaju šanse,da daju dva gola niti su ikome dosada dali igrači turske pozadi su totalno limitirani nemaju veze sa fudbalom ako partizan danas neprodje ovako slabu ekipu šta očekivati,partizan ima mnogo bolju ekipu to sigurno ali ako nepostignu gol moze pasti neki bilijard odbitak neka greška poput ove stojkoviča bi umesto prolaza partizan dovelo do totalne katastrofe posle toliko ulozenog novca u strane napadače.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 20:03)

    # Link komentara

  467. Koliko je prao Partizan kad je najviše do sada pokazao Zdjelar...
     (trn u oku, 15. avgust 2019 20:03)

    # Link komentara

  468. Dok se vi lozite na fudbal i sutiranje balona oni tpaju milione u džep a vi nemate za nove patike. I nervirate se kao da će vama nešto dobro biti ako partizan i zvezda urade,nešto. Vi od toga nemate ništa
    (Petar Macen, 15. avgust 2019 19:59)

    Hahahahaaha pa sta? Da mi nece bude bolje ako ne budem gledao?
     (dr.mr, 15. avgust 2019 20:03)

    # Link komentara

  469. Ajde Asano daj ga
    (Merlin, 15. avgust 2019 20:02)

    # Link komentara

  470. Proci ćete ovo, tanki su u odbrani. Bice ovde jos golova u drugom poluvremenu. Hajde bre da dodjemo do tog 15. mesta i igramo Evropu kao ljudi. Ovo su utakmice gde moramo biti jedni uz druge.
    (bvb, 15. avgust 2019 20:02)

    # Link komentara

  471. Drhitete li grobari?
    Likovali ste preksinoc i nadali se da mi ispadnemo.
    Brzo se sve okrene u zivotu.
    (Jooooooj, 15. avgust 2019 19:42)
    Mi bar ne navijamo za Turke
    (Zvezdaspor, 15. avgust 2019 20:02)

    # Link komentara

  472. Za ovu ruku u 16 Partizan dobi penal kod kuce? Scekicevi laktovi bez zutog? E Stankela Stankela sta im radis...
    Ako prodje ova Malarija treba da vas je sramota grobari
     (fancy, 15. avgust 2019 20:02)

    # Link komentara

  473. Lutovac umesto Bambija u II poluvremenu pa da vidimo...nadam se boljem izdanju.
    Napred Partizan!!!
     (Moca NS, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  474. šta se bre ovi zezaju?pa ako im umuvaju jedan gol partizani završavaju priču...
    (Šef, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  475. Ipak je Stojković bolji golman, 'nate.
    (kalem, 15. avgust 2019 19:36)
    Nate...Robinson?
     (Radijator, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  476. Mnogo slaba ova malatija
    (Srdjan, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  477. Ima tu nekih koji misle da se ova navijačka prepucavanja dešavaju izmeđU klinaca 10-15 godišnjaka.Kao,ne mogu da razumeju da neko navija protiv kluba iz Srbije.To misle ljudi koji pojma nemaju o sportu o navijanju o strasti.Pametniji bi bili da se uopšte ne javljaju nego da šire bratsvo i jedinstvo.To tako ne ide.Napred ZVEZDA!
     (B B B B, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  478. Ne znam ko komentarise mec na RTS ali ovaj na A1 kao na parastosu.Ako moze da se zamene on i Tosic,apelujem na vas.Tosic bi bio brzi komentator.
    (Joffrey, 15. avgust 2019 20:01)

    # Link komentara

  479. tosic bas los usporava nema sut nema kreaciju...miletic nikad nije znao sad se i ne trudi..brezancic mnogo korisniji igrac...pod hitno treba da uvede onog stevanovica i pavlovica,jedino oni znaju sa loptom...mnogo netalentovanih igraca igrea u partizanu,mnogo slabi sa loptom prostorom,neinventivni vezni igrzaci..
    (tex viler, 15. avgust 2019 20:00)

    # Link komentara

  480. Ovako se ne osvaja salatara.. pozdrav za Goska :p
     (Radijator, 15. avgust 2019 20:00)

    # Link komentara

  481. UEFA mafija hahaha čist penal a posle lakat Scekica i oprosten žuti za šta je Milunović dobio 2. Englezi su najgore sudije na svetu, ni oni najbolji njihovi veze nemaju. A Šćekić zasluzi bar 2 žuta na svakom meču - neverovatno je koliko mu opraštaju sudije. Kao onom Zeki. 
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:27) 

    Ova legenda je na svakom clanku o Partizanu,odakle ti toliki kompleks?
    (Lex, 15. avgust 2019 19:44)


    Kako ne znaš odakle? Imena su im Vujosević Dule i Stanojevic Acaa..
     (kez, 15. avgust 2019 20:00)

    # Link komentara

  482. Veliki Strumf...
    Najveci,obozavalac Partizana komantarise i Partizanove treninge.
     (Ramones, 15. avgust 2019 19:59)

    # Link komentara

  483. Dok se vi lozite na fudbal i sutiranje balona oni tpaju milione u džep a vi nemate za nove patike. I nervirate se kao da će vama nešto dobro biti ako partizan i zvezda urade,nešto. Vi od toga nemate ništa
    (Petar Macen, 15. avgust 2019 19:59)

    # Link komentara

  484. Превише осцилација,у Београду смо сви коментарисали да Партизан одавно није играо боље чак и многи гани су то причали.Ово вечарас је лоше јако и надам се голу и дс ријешимо пролаз.Можемо много боље и то се надам искрено и да колико год звезда има среће толико је Партизан дефинитивно нема.
     (Banja Luka, 15. avgust 2019 19:59)

    # Link komentara

  485. Ja ne razumem kako neko odigra kući onako dobro a na strani kao da je drugi tim.
    (Delija, 15. avgust 2019 19:58)

    # Link komentara

  486. jedan gol da umuva partizan i to je to. savet savi, izvuci tosica i ubaci jedno brzo krilo i cekaj kontru.
    (crni_redstar, 15. avgust 2019 19:45)
    Nemamo brzo krilo.
     (Radijator, 15. avgust 2019 19:58)

    # Link komentara

  487. Moramo da damo gol i sve će biti lakše. Napred Partizan
    (poslednji mohikanac, 15. avgust 2019 19:57)

    # Link komentara

  488. Šćekić starije izgleda od mog tate koji ima 52.god!?
     (B B B B, 15. avgust 2019 19:57)

    # Link komentara

  489. polakooo polakooo dace partizan gol samo jos malo da se "zahuhtaaa'...
     (miodrGGe, 15. avgust 2019 19:57)

    # Link komentara

  490. Posle ovako očajne igre u prvom ne znam ko će proći dalje ali kad vidim da ovaj klub za koji do skora nisam čuo ima bolji stadion i bolje navijače od bilo kog kluba u Srbiji pomislim koji je ovde Mordor. A bili smo nekad evropski brazilci.
    (Jiggy Bau, 15. avgust 2019 19:57)

    # Link komentara

  491. Hajduk Kula svojevremeno je Barselona za danasnji Partizan...tuga, cemer, jad!
     (lion, 15. avgust 2019 19:56)

    # Link komentara

  492. Odradicete kaznu 2021 godine
    (Deki Stankovic, 15. avgust 2019 19:09)

    Da li će postojati 2021?
     (Stub srpstva, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  493. UEFA mafija hahaha čist penal a posle lakat Scekica i oprosten žuti za šta je Milunović dobio 2. Englezi su najgore sudije na svetu, ni oni najbolji njihovi veze nemaju. A Šćekić zasluzi bar 2 žuta na svakom meču - neverovatno je koliko mu opraštaju sudije. Kao onom Zeki. 
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:27) 

    šefe, 2 penala su vam sinoć oprostili
     (zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  494. Iskuka se navijač stuba srBstva što turci nisu dobili penal protiv srpskog kluba. Haos
    (Luke Babbitt gravedigger, 15. avgust 2019 19:42)

    A vi što prekukaste što je Degeneka udarila lopta u ruku? Danci se nisu bunili, a vi još plačete.
     (zvezdaš, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  495. UEFA mafija hahaha čist penal a posle lakat Scekica i oprosten žuti za šta je Milunović dobio 2. Englezi su najgore sudije na svetu, ni oni najbolji njihovi veze nemaju. A Šćekić zasluzi bar 2 žuta na svakom meču - neverovatno je koliko mu opraštaju sudije. Kao onom Zeki.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:27)

    Druže, ni p od penala, svaka čast i pomoćnomi glavnom sudiji. Sudija Englez začuđujuće korektan, čak blago naklonjen Partizanu, što je pravo čudo da neki nas klub ima naklonost sudije.
     (ferdinand, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  496. Uzas koliko se nama uvek desavaju neke gluposti.
    Pa gde ces Stojkovicu pobogu covece.
    (Mirko, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  497. A smesni ste kukate na sudije. Imate srece pa nije dao zuti za lakat kao sto je Zvezda dobila crveni. Pokrijte se usima veze sa fudbalom nema ovaj mali partizan.
     (Atish, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  498. pitam se, ko je doveo ovog Sadika u Partizan? Pa, Ilica Ilijev je za njega Rajo Minola.
    (z’brda, 15. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  499. Da je Grobar biti lako, to bi bio svako...
    Samo za tebe srce im kuca!
     (moca, 15. avgust 2019 19:54)

    # Link komentara

  500. Sreća prati hrabre.
     (SDK, 15. avgust 2019 19:54)

    # Link komentara

  501. Strajnicu za losu igru krivi Suma, Asano i Sadik, kaze on moraju bolje. A to sto ne dobijaju krstenu loptu citav mec, sto Scekic i Urosevic nisu ni za Zemun, sto Stojkovic prima gol kakav ne bi moja baba na to se sve cuti???
    (Markec, 15. avgust 2019 19:54)

    # Link komentara

  502. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar. (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    (dnevna doza prosecnog Srbende, 15. avgust 2019 17:53)

    E pa prijatelju nemoguca misija uspeva samo na filmu. Niko brzi od srbende biti nece!
     (aleksa, 15. avgust 2019 19:53)

    # Link komentara

  503. I ja podrzavam ostale nase klubove u evropi, Cukaricki, i Radnicki Nis i Spartak prosel godine itd.. Ali da podrzavam drzavnu mezimicu kojoj se oprasta 17 miliona evra duga, kojoj se sipa iz dzepa naroda svage godine gomila novca!? Pa da l sam blesav!?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 15. avgust 2019 18:53)

    Ne smeta vama sto je Zvezda "drzavna mezimica", nego zato sto Partizan nije.
    (beogradski, 15. avgust 2019 19:53)

    # Link komentara

  504. @ Veliki sam Zvezdas ali ne razumem da neko moze da navija za partizan.
    (Kosjan, 15. avgust 2019 19:22)

    I to je savrseno jasno. Ti intelektualno i ne mozes dalje da dobacis od zvezde i Pinka, zato i ne razumes. No stress, tako je najbolje za sve.
    (Delije napale belu tehniku 90ih, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  505. ​⚽p⚽a⚽r⚽t⚽i⚽z⚽a⚽n⚽
    (Slobodan Milošević, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  506. Ок све ово изгледа. Просудићемо на крају. Али нико није очекивао да буде као у Београду. 

    Тошић је лагано за линглонг лигу. А убрзо ии за пензију. Шћекић најлошији на терену. 

    Ајмо за два српска клуба у групама.
    (Цоа звездаш, 15. avgust 2019 19:48)

    Ajmo za regularno prevenstvo.
     (radnicka zvezda uefa reaguj, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  507. Igrao je i Degenek rukom u utorak pa nikom nista?
    (torima, 15. avgust 2019 19:48)

    Hoćeš li ikad prežaliti?
     (zvezdaš, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  508. Mi smo uzas blagi a ovi katastrofa.Turci nemaju snage ko Rodic.
     (nik sloter, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  509. Mislim da bi Geometri Jug trebali izvrsiti analizu nakon ovog suta u 45. minutu...
     (Cebake, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  510. Bolje dovedite ovog Farnolea umesto što nam pravite cirkus od kluba!
     (Covek po imenu Uve, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  511. A zasto nije u timu japanac?
     (muamua, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  512. e ako vam je ovo pritisak, alal vera.
     (zeljo bl, 15. avgust 2019 19:52)

    # Link komentara

  513. Partizan umesto da napada i da gol,on brani rezultat iz Beograda,sto ce biti vrlo tesko u ovoj situaciji ,jer njima treba samo jos jedan gol a igraju agresivno.Sa ovakvom i vrlo tesko ce imati prodju za dalje.
     (@GIHT, 15. avgust 2019 19:51)

    # Link komentara

  514. Sudija umro, ne može više ?
     (King of thrones, 15. avgust 2019 19:50)

    # Link komentara

  515. drugari, da li zaista smatrate da vas iko moze uzeti za ozbiljno bilo gde, na bilo kom takmicenju i u bilo kojoj ligi ako vam je Sadik pojacanje??? drvo kakvo odavno nije vidjeno na terenima, a vi ocekujete da vam bude igrac koji ce nesto resiti!?! inace, ludo se ponovo zabavljam slusajuci strajinica koji uvek ima bar jednog igraca kojeg prekrsti, iako prezime nije ni blizu komplikovanom. Cagiran, igrac koji je usao kao zamena je pedji uporno Cigaran. uzgred, vasa uprava je zatvorila za fine novce ovu utakmicu na 4:0, o cemu sam vam pisao pre par dana. tako da, nemojte se nervirati bzvz.
     (cole, 15. avgust 2019 19:49)

    # Link komentara

  516. A da li navijač Liverpula navija za Mačester kad igra neku evropsku utakmicu, pa mislim što bi mi navijali za Partizan...
    (bob, 15. avgust 2019 19:37)

    Niko to od tebe i ne trazi, jer si u manjini...
     (poturice, 15. avgust 2019 19:49)

    # Link komentara

  517. Ocigledno da je Asano genijalan igrac...u prvom poluvremenu je cak jednom pipnuo loptu.
     (Fenomen, 15. avgust 2019 19:49)

    # Link komentara

  518. Drhitete li grobari?Likovali ste preksinoc i nadali se da mi ispadnemo.Brzo se sve okrene u zivotu.
    (Jooooooj, 15. avgust 2019 19:42)Nisi ni ti ništa bolji od onih koji su likovali.
    (sjfhj, 15. avgust 2019 19:49)

    # Link komentara

  519. Ок све ово изгледа. Просудићемо на крају. Али нико није очекивао да буде као у Београду.

    Тошић је лагано за линглонг лигу. А убрзо ии за пензију. Шћекић најлошији на терену.

    Ајмо за два српска клуба у групама.
    (Цоа звездаш, 15. avgust 2019 19:48)

    # Link komentara

  520. Зашто не игра Асано? Без њега игра је безидејна!
     (Немања, 15. avgust 2019 19:48)

    # Link komentara

  521. Strajnicu imamo oci, cista ruka.
    (matori, 15. avgust 2019 19:25)

    Igrao je i Degenek rukom u utorak pa nikom nista?
     (torima, 15. avgust 2019 19:48)

    # Link komentara

  522. Dynamic, свака ти част на коментару и придружујем се. Постало је болесно и не могу више оволику мржњу да читам, схватим. Срби, клинци, децо, опаметите се и прочитајте Dynamic-ов коментар више пута. Покушајте да примените то према својим комшијама, зато што пуцамо по шавовима сваким даном.
    (Марињо, 15. avgust 2019 19:48)

    # Link komentara

  523. Oni su krš od ekipe, ali ni mi nismo ništa bolji. Plašim se samo da nam ne uvaljaju neki bezveze go kao ovaj tamo negde oko 70-75 tog i možemo da se slikamo
    (Grobar, 15. avgust 2019 19:47)

    # Link komentara

  524. Imam utisak da Partizan čuva minimalni poraz,Bog neka mu je u pomoći!
     (Pc,Nis, 15. avgust 2019 19:47)

    # Link komentara

  525. Dje vam je japanski tigar???
     (Ilke, 15. avgust 2019 19:46)

    # Link komentara

  526. Ma najjači ste haha hahaha
    (Falcao, 15. avgust 2019 19:45)

    # Link komentara

  527. jedan gol da umuva partizan i to je to. savet savi, izvuci tosica i ubaci jedno brzo krilo i cekaj kontru.
     (crni_redstar, 15. avgust 2019 19:45)

    # Link komentara

  528. Mene samo interesuje sta ce biti sa mitom o japancu ako ne daj Boze ne postigne gol danas.. pocece grobari da ga pljuju isto kao sto su posle 20 min u Bg rekli da je najbolji igrac koji je igrao u nasoj ligi.
     (Otac Makarije, 15. avgust 2019 19:44)

    # Link komentara

  529. Sram nas bilo i za igru i za postavku.Igrači se oduzeli nisu u stanju da povežu tri pasa i biće pravo čudo ako se kući vratimo bez 3-4 gola u mreži.Jedina nada nam je njihovo nemanje kondicije.
    (sjfhj, 15. avgust 2019 19:44)

    # Link komentara

  530. Sreća po Partizan pa ovi stvarno pojma nemaju. Da je neka malo ozbiljnija ekipa bilo bi čupavo.
     (Džoni, 15. avgust 2019 19:44)

    # Link komentara

  531. UEFA mafija hahaha čist penal a posle lakat Scekica i oprosten žuti za šta je Milunović dobio 2. Englezi su najgore sudije na svetu, ni oni najbolji njihovi veze nemaju. A Šćekić zasluzi bar 2 žuta na svakom meču - neverovatno je koliko mu opraštaju sudije. Kao onom Zeki.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:27)

    Ova legenda je na svakom clanku o Partizanu,odakle ti toliki kompleks?
     (Lex, 15. avgust 2019 19:44)

    # Link komentara

  532. Jel igrao Tawamba???
     (cobi, 15. avgust 2019 19:43)

    # Link komentara

  533. Drhitete li grobari?
    Likovali ste preksinoc i nadali se da mi ispadnemo.
    Brzo se sve okrene u zivotu.
    (Jooooooj, 15. avgust 2019 19:42)

    # Link komentara

  534. da je nama sudio ovakav sudija koji nevidi igranje rukom i penal za turce sreča,da jim nesudi portugalac kao zvezdi.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 19:24)

    Iskuka se navijač stuba srBstva što turci nisu dobili penal protiv srpskog kluba. Haos
     (Luke Babbitt gravedigger, 15. avgust 2019 19:42)

    # Link komentara

  535. lako je malatiji, kad imaju Tosica.
     (baja, 15. avgust 2019 19:42)

    # Link komentara

  536. Stojkovic mozda ima ruznu proslost ali sadasnjost mu je katastrofalna.
     (Fenomen, 15. avgust 2019 19:42)

    # Link komentara

  537. "Žestoko pritiska odbranu Malatje" Jel' se šalite ? Ovi nemaju blage veze, kamoli da nekoga pritiskaju
     (Saul Goodman, 15. avgust 2019 19:41)

    # Link komentara

  538. Neko napisa Tosic je bolji od Marina....Znaci,umirem ali umirem od smeha.Bravo,Kralju ulepsao si mi vece
    (Damir eres, 15. avgust 2019 19:41)

    # Link komentara

  539. Naslov na b92: 'Partizan gubi, žestoko napada odbranu Malatije."

    Da li gledamo istu utakmicu?!
     (Volej bajo moj, 15. avgust 2019 19:41)

    # Link komentara

  540. Tosic napolje Lutovac in
    (Salaso, 15. avgust 2019 19:40)

    # Link komentara

  541. Ne postoji pogresan sastav FKP, vec pogresna uprava! Uprava napolje!!!
     (altin, 15. avgust 2019 19:40)

    # Link komentara

  542. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
    (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    Bilo bi fenomenalno da i Partizan prođe.Treba podržati sve naše klubove u Evropi a u linglong ligi da se peckamo.To je u korist srpskog fudbala.Kako bi bilo lepo za par sezona da Srbija ima 2 predstavnika u kvalifikacijama za ligu šampiona.Mnogo manje napetosti bi bilo u domaćoj ligi.Sviđa mi se postava Partizana.Nadam se uspehu.Biću zadovoljan da prikažu onakvu igru kao u prvom duelu pa makar i ispali.Borili su se....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 15. avgust 2019 17:53)

    Zamalo brate, zamalo...
     (pandinho, 15. avgust 2019 19:40)

    # Link komentara

  543. Blago Zvezdi kada u prvenstvu igra namestene utakmice, gde se igraci ne trose, a jos i dizu moral, svaka utakmica pobeda, i onda kada nalete u evropi na Suduvu, Helsinki, Kopenhagen brane se i prodju dalje, a mi svaku utakmicu moramo da igramo kao da je zivot u pitanju bas zbog tih razloga, sto nemamo pravo na remi ako zelimo rezultate.
     (radnicka zvezda, 15. avgust 2019 19:39)

    # Link komentara

  544. Rutinski ispadamo. Svoje smo šanse upropastili u Beogradu gde je trebalo biti 7:1 za Partizan.
     (Luke Babbitt gravedigger, 15. avgust 2019 19:39)

    # Link komentara

  545. Ovi su dosta Slabiji od Helsinkija.
     (misko, 15. avgust 2019 19:38)

    # Link komentara

  546. Igraju da ispadnu
    (catch22, 15. avgust 2019 19:38)

    # Link komentara

  547. Gledam ovog Sadika od kada je dosao, samo pada nesto, folira i simulira. Svaki drugi kontakt sa protivnickim igracima, on se kotrlja po podu.
     (Ivan, 15. avgust 2019 19:37)

    # Link komentara

  548. A da li navijač Liverpula navija za Mačester kad igra neku evropsku utakmicu, pa mislim što bi mi navijali za Partizan...
     (bob, 15. avgust 2019 19:37)

    # Link komentara

  549. Trener Malatije isti Marinko Rokvic
     (radnicki 8, 15. avgust 2019 19:36)

    # Link komentara

  550. Veliki sam Zvezdas ali ne razumem da neko moze da navija za partizan.
    (Kosjan, 15. avgust 2019 19:22)

    ni ja!
    (poturica, 15. avgust 2019 19:31)
    Ali zato Železnik zna! I razume...
     (King of thrones, 15. avgust 2019 19:36)

    # Link komentara

  551. Da li sam jedini koji misli da su cirilicna prezimena na ledjima krajnje cudna ideja?
    (Bata-jajce, 15. avgust 2019 19:30)

    Ja mislim da cirilicna slova nisu dozvoljena u evropskim utakmicama ili..?
     (ha ya, 15. avgust 2019 19:36)

    # Link komentara

  552. Ipak je Stojković bolji golman, 'nate.
     (kalem, 15. avgust 2019 19:36)

    # Link komentara

  553. Samo nek diktira i nek ostane tako rezultat, pare su tu :)
     (prouni, 15. avgust 2019 19:35)

    # Link komentara

  554. Da li je Stojkovicu zabranjeno dodavanje lopte slobodnom igracu? Covjek iznova i iznova samo ispucava loptu, mnogo iritantno...
    (ZenM, 15. avgust 2019 19:34)

    # Link komentara

  555. Kao Zvezdas nadam se dobrom rezultatu Partizana. Jer samo lud covek moze biti protiv nasih timova u Evropi. Inace, Miletic me odusevljava ostavljanjem srca na terenu. A neverovatno da je Tosic toliko van forme.
    (Valex, 15. avgust 2019 19:34)

    # Link komentara

  556. Turci mnogo brzi i opasniji. Partizan ocajan.
     (neko, 15. avgust 2019 19:33)

    # Link komentara

  557. Pumpaj,pumpaj zašto si stao...
     (Zeks, 15. avgust 2019 19:33)

    # Link komentara

  558. snimak pokazuje,da ga pogodilo prvo u telu a od tela u ruku samo komentiram sudija je sudio pravilno ali da vam je sudio sudija poput nama sada bi turci vodili 2-0.dok sudija nepodlegne pritisku partizan ima velike šanse za prolaz golmana partizana mora miloševič izvesti ako misle,da prodju realno nema više reflekse kao nekad jedino što je iskusan malo i to broji.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 19:32)

    # Link komentara

  559. milosevic je dao takvu kukavicku izjavu pre utakmice da se ovo ocekivalo
     (viu viu, 15. avgust 2019 19:32)

    # Link komentara

  560. Sportska redakcijo, kako to Partizan diktira tempo kad su totalno pogubljeni, spori i bezopasni i grčevito se brane?
     (dominus litis, 15. avgust 2019 19:32)

    # Link komentara

  561. Uz ovako ocajan fudbal dodatno nas ubija i ovaj Strajnic. Covek ubija u pojam.
     (MP, 15. avgust 2019 19:31)

    # Link komentara

  562. nije bio penal, igraca je lopta pogodila ispod pazuha, iz drgog ugla se jasno vidi. a svaki napad turaka je opasam po gol partizana, gol visi u vazduhu.
     (viu viu, 15. avgust 2019 19:31)

    # Link komentara

  563. Tosicu se zahvaliti zauvek!!!!
    (smederevac, 15. avgust 2019 19:31)

    # Link komentara

  564. Savo sta igras bre, sta????? Raspadate se po terenu!!!
     (defekt, 15. avgust 2019 19:31)

    # Link komentara

  565. Veliki sam Zvezdas ali ne razumem da neko moze da navija za partizan.
    (Kosjan, 15. avgust 2019 19:22)

    ni ja!
     (poturica, 15. avgust 2019 19:31)

    # Link komentara

  566. Da li sam jedini koji misli da su cirilicna prezimena na ledjima krajnje cudna ideja?
    (Bata-jajce, 15. avgust 2019 19:30)

    # Link komentara

  567. Oni imaju genijalnog Marina za milion, mi Sumu za 2. zato cemo se mi zaliti na nepravdu a oni grade tim
     (Savo Janja, 15. avgust 2019 19:30)

    # Link komentara

  568. Nije bilo penala, ne lozite se gani.
    (shomić, 15. avgust 2019 19:30)

    # Link komentara

  569. od tog njegovog napada nema ni n,branimo se a nigde odbrane.ovakvom igrom,lako ce turci do izjednacenja.minimum.
    (Ivana, 15. avgust 2019 19:30)

    # Link komentara

  570. "Tražili su Turci penal, ali sve je bilo čisto kod kontakta Pavlovića i lopte."

    ali je zato bio cist penal za Kopenhagen u beogradu.
     (matori, 15. avgust 2019 19:29)

    # Link komentara

  571. Utisci nakon 25 minuta...Stojkovic da vrati pasos! Asano hitar ali nije brz. Turci nesto bolji tim od Suduve a losiji od Helsinkija.
    (mile jovin, 15. avgust 2019 19:29)

    # Link komentara

  572. Stooojkeee
     (mirko, 15. avgust 2019 19:29)

    # Link komentara

  573. Kiks fitnes instruktora za 1986. godinu.
     (Che, 15. avgust 2019 19:28)

    # Link komentara

  574. Sadik i Suma mogu u Grafičar. sramna igra
     (Tom, 15. avgust 2019 19:28)

    # Link komentara

  575. UEFA mafija hahaha čist penal a posle lakat Scekica i oprosten žuti za šta je Milunović dobio 2. Englezi su najgore sudije na svetu, ni oni najbolji njihovi veze nemaju. A Šćekić zasluzi bar 2 žuta na svakom meču - neverovatno je koliko mu opraštaju sudije. Kao onom Zeki.
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:27)

    # Link komentara

  576. Ovaj Stojkovic je uvek bio kikser, zato i nije uspeo izvan Srbije. Dobar je na refleks, u situaciji jedan na jedan, pa cak i kod penala, ali lose ceni svaku loptu koja duze leti... Ne jednom je primao bezvezne golove izvan sesnaesterca.
     (direwolf, 15. avgust 2019 19:27)

    # Link komentara

  577. Koliko su navlacili za dance, toliko sad za partizan. Samo mislik da nije sa namerom. Srecno fcp!
     (fix, 15. avgust 2019 19:26)

    # Link komentara

  578. Nije presla gol linija !
    (Daki, 15. avgust 2019 19:26)

    # Link komentara

  579. Strajnicu imamo oci, cista ruka.
     (matori, 15. avgust 2019 19:25)

    # Link komentara

  580. Partizan nazalost nema kvalitet za prolaz. Taj jedan mec je bio varka trenutak poleta jer su nas oni potcenili. Tuga
    (Markoni, 15. avgust 2019 19:25)

    # Link komentara

  581. Kiksar..Pokazao za Kanadau kako kiksa!!
    (Grobar, 14. avgust 2019 08:44) # Link komentara
    Preporučujem (+21)Ne preporučujem (-315)
    Treba li sta jos reci? "Realni" moji Zvezdasi..da li i dalje podrzavate ovaj nacin pokusaja omalovazavanja?
    (bojan, 15. avgust 2019 19:25)

    # Link komentara

  582. Ma da li smo izdrzali 7 min da ne primimo gol ? Ako ispadnu lagano ali lagano ne moraju ni da se vracaju...svi nek ostanu tamo...svi do jednog.
     (majstor, 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  583. Pogrešili su Turci. Neće pobediti 4:0 pobediće 5:0.
     (1.4., 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  584. da je nama sudio ovakav sudija koji nevidi igranje rukom i penal za turce sreča,da jim nesudi portugalac kao zvezdi.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  585. Javljaju se navijaci kopenhagena da nam prosipaju pricu o patriotizmu i ovi "zvezdasi" sto ih zvezda i ne zanima ali navijaju za partizan u evropi.
    (Kosjan, 15. avgust 2019 19:17)

    Upravo to.
    (SDK, 15. avgust 2019 19:19)

    niste im ni do kolena
     (poturica, 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  586. 23 minut. Veoma loše i nesigurno sve ovo izgleda
    (stoptryharding, 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  587. Neverovatno koliko je Partizan hvaljen posle prve utakmice, kao da su osvojili Ligu Sampiona... nazalost samo 7.minuta im je bilo potrebno da se vrate u realnost
     (r8, 15. avgust 2019 19:24)

    # Link komentara

  588. Igra iz Krusevca se nastavlja!
     (defekt, 15. avgust 2019 19:23)

    # Link komentara

  589. Cist penal za Malatiju nije sviran.Ali uvek objektivni Strajnic kaze nema penala.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 19:23)

    # Link komentara

  590. Turci oštećeni za čist penal.
     (Meklejn, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  591. Evo cist penal nije sudio za malatiju, za ono sto je rus sudio zatvorenih ociju za partizan u beogradu.
     (Ivan, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  592. Ja kao zvezdas ne razumijem kako neko može da navija za turke!!
    To vazi i za partizanivce da navijaju za neku drugu ekipu kad zvezda igra u evropi!!!
    To je tužno
    (ski, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  593. Veliki sam Zvezdas ali ne razumem da neko moze da navija za partizan.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  594. Не могу да навијам за Турке али ћу сигурно да навијам против партизана...
    (Острашћени навијач партизана па то је диј, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  595. Au koja sreca, cist penal nije svirao
    (jbg, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  596. Tosic bolji od Marina
    Asano bolji od Vukanovica
    Miletic je bolji od Gobeljica
    Ali dzaba kad se sve namesta za zvezdicu igrate prijateljske utakmice a mi moramo da se mucimo svako kolo.
     (Partizan je najbolji u drzavi, 15. avgust 2019 19:22)

    # Link komentara

  597. ajde
     (Nero, 15. avgust 2019 19:20)

    # Link komentara

  598. Javljaju se navijaci kopenhagena da nam prosipaju pricu o patriotizmu i ovi "zvezdasi" sto ih zvezda i ne zanima ali navijaju za partizan u evropi.
    (Kosjan, 15. avgust 2019 19:17)

    Upravo to.
     (SDK, 15. avgust 2019 19:19)

    # Link komentara

  599. Pisao sam i na utakmici Zvezde nesto slicno. Grobar sam i zelim naravno sve najbolje klubu,u Evropi i Zvezdi i ostalima ali u ligi se naravno nadam da se da kiksaju svakog vikenda logicno. Nadam se da ispadamo zbog svih onih koje je VVV trio kupio jednom utakmicom,nadam se da ce ovo da konacno bude alarm da se precisti nase dvoriste. Imali smo i mi LS kao Zvezda prosle a vec je jasno i ove sezone,kako su te pare nestale nikom nije jasno,a nakon Djure je sve jos i gore
    (xxx, 15. avgust 2019 19:19)

    # Link komentara

  600. Tri primamo
    (tata od zvedasa 1913., 15. avgust 2019 19:10)

    mozes ti i vise
     (poturica, 15. avgust 2019 19:18)

    # Link komentara

  601. Razlika izmedju nas I Zvezde je sto Zvezdu golman iscupa a nas zakopa ...
     (infotop, 15. avgust 2019 19:18)

    # Link komentara

  602. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
    (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    I nije ti uspelo.. Srbenda je zeznut igrač..
     (Mare, 15. avgust 2019 19:17)

    # Link komentara

  603. Ovaj Sadik Ramiz nije tako loš.
    (zoro, 15. avgust 2019 19:17)

    # Link komentara

  604. Javljaju se navijaci kopenhagena da nam prosipaju pricu o patriotizmu i ovi "zvezdasi" sto ih zvezda i ne zanima ali navijaju za partizan u evropi.
     (Kosjan, 15. avgust 2019 19:17)

    # Link komentara

  605. Jos od onog famoznof jedanaesterca Cirkovica (mislim), navijam za za Partizan kad igra u Evropi. Napred Grobari, da se druzimo u evropi. A u prvenstvu vas bas i ne volem!:-)Pozdrav za sportske navijace!
    (Sale, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  606. Nemojte Turcima da ustupite sad kad treba ponovo da ih bijemo... Navijamo za naše, ljudi smo iako mo Srbi.
    Pozz od Zvezdaša.
     (Хаџи, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  607. ........ BEZ BRIGE PARTIZAN ĆE DATI GOL, BEZ PANIKE KOMŠIJE.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  608. Ovom Japancu jos niko nije objasnio da treba I da doda nekom neku loptu ??
     (infotop, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  609. Malatija je drzavni projekat Turske i Erdogana!
    Necete spreciti Partizan da dovede renesansu u Tursku.
     (Zakonodavac, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  610. Dosta je 2:0 pa pravo na plazu ! :)))
     (UGASENO JSD partizai, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  611. Večeras će Asano da pokaže da je najkvalitetniji igrač koji je ikada igrao u naša 2 najveća kluba!Asano je klasa za Marina,nemam nikakvu dilemu!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 15. avgust 2019 18:59

    Nemam ni ja dilemu da se u fudbal razumes kao ja u atomsku fiziku,sto znaci da pojma nemas o tom sportu.Nezamislivo je da neko uopste moze da uporedjuje ta dva igraca jer je Marin vasiona a Asano zemlja.Japanac nije mogao da igra u ispodprosecnom nemackom timu a Marin je bio reprezentativac te zemlje.Pametnom dosta.
    (Najrealnije, 15. avgust 2019 19:16)

    # Link komentara

  612. Večeras će Asano da pokaže da je najkvalitetniji igrač koji je ikada igrao u naša 2 najveća kluba!Asano je klasa za Marina,nemam nikakvu dilemu!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 15. avgust 2019 18:59)
    Japanski Jaguar se skriva na terenu, ne vidimo ga....
    Klasa za Marina...oprosti Bože, ne zna šta govori!
    (Maradona, 15. avgust 2019 19:15)

    # Link komentara

  613. Golman Stojkovic je napravio takvu glupu gresku da je to neshvatljivo,neznam zasto ga Partizan Jos forsira.
    (Nenad, 15. avgust 2019 19:15)

    # Link komentara

  614. trebaju nam bodovi u evropi srce zvezdaša a navijam,da partizan prodje jednostavno neide više mrzi komšiju nego,da voliš svoje kao što to radi večinski deo grobara.neka stojkovic bude junak.
    (slaviša šmigič, 15. avgust 2019 19:15)

    # Link komentara

  615. Auuuuu koja je rupa ovaj Stojković...
     (ja, 15. avgust 2019 19:15)

    # Link komentara

  616. 3-0 Za turke prvo poluvreme, lagano...
     (Zeks, 15. avgust 2019 19:14)

    # Link komentara

  617. Kakve oranice od Danske do Turske, Ling Long liga je za ovo standard.
     (tref, 15. avgust 2019 19:14)

    # Link komentara

  618. Pa ne mogu da shvatim, turci ne moraju ni da igraju, mi cemo da im zavrsimo posao.
     (helm, 15. avgust 2019 19:14)

    # Link komentara

  619. Samo dok prodje glava posle ide.
     (zex, 15. avgust 2019 19:13)

    # Link komentara

  620. I ja bi voleo da prodje Partizan i pored toga sto sa njihove strane postoji veci broj kompleksasa koji vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan. E, sad, to sto volim je jedna stvar, ali realnost je da ce verovatno ispasti, nazalost. Vec je 1-0 za ove.... nazalost.
     (mr.wolf, 15. avgust 2019 19:13)

    # Link komentara

  621. Нате, Стојковић је најбољи голман нате ахахахахахахаха
     (ВељаЦЗВ, 15. avgust 2019 19:13)

    # Link komentara

  622. Jeste i Stojković kiksirao, ali vaš mega talenat je krenuo napred bez razloga i ostavio protivnika samog...
     (očigledno, 15. avgust 2019 19:13)

    # Link komentara

  623. Dal ce u partizanov vestnik opet o koeficientima? Samo pitam
    (Delija Cirih, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  624. Eto vam ga Stojke ...Najgora vrsta golmana...Praktično rukometni golman...
    (Marko, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  625. Oprostite mu njegovu ružnu prošlost...
     (Lazni inzenjer, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  626. Izgleda da ce ovaj bez pasosa na kraju morati da moli navijace Partizana i za oprastaj za ruznu sadasnjost.
    (Vlado Lo, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  627. Ne krivite Stojketa!

    Krenuo covek da vrati pasos pa se malo zaneo.
    (neutral flash, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  628. Auuu brate...
    (stoptryharding, 15. avgust 2019 19:12)

    # Link komentara

  629. Kakvi amateri. Aj Stojkovic on uvek ovako kiksne ali Ostojic sto je gleda kako ide ka mrezi a mogao je sto puta da se baci i pomeri je od gola!
    (Ptica, 15. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  630. Sramota, pet će nam dati
     (Luke Babbitt gravedigger, 15. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  631. Stojkovic je klasa za Borjana
     (Partizanov vesnik, 15. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  632. Kakav je car ovaj Ostojic, a da se baci i nekom akrobacijom pokusa da izbaci loptu?
     (X ray, 15. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  633. Znaci, kroz celu karijeru Stojkovic ne zna kada treba istrcati a kada ostati na liniji. U svakom drugom segmentu je pristojan golman, ali to da ne zna, ne zna.
    (gggg, 15. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  634. Ostojic je mogao da spasi gol, da se bacio, a Stojkovic k'o Stojkovic.
     (vidim sve, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  635. Stojke inteligencija!
    (Nikola, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  636. Boli me uvo što što su Grobari navijali za Kopenhagen iz sveg srca.Sigurno neću da navijam za turke...Trenutno je 1:0 nažalost, Partizan će dati gol i mislim da će mu to biti dovoljno.
     (., 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  637. Tri primamo
     (tata od zvedasa 1913., 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  638. dugo nisam video gluplji gol, auuuuu kakva reakcija golmana
     (šeki, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  639. Slaviću dan kada se Stojkovic penzioniše. Jednostavno čovek ima mnogo kikseva i moze puno da košta. Ni iz čega ovi ljudi imaju vetar u ledja vec na početku...
    (krle, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  640. Stojke penzija- hvala za sve
     (Salaso, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  641. Malatija je jedna nevidjeno šuplja ekipa pozadi, naročito u sredini! Dva prespora stopera i bekovi koji stoje presiroko i predaleko. Nije im slučajno Galata u maju dala 5 komada na ovom stadionu. Partizan to mora da iskoristi. I dok ovo kucam - Stojkovic pravi nevidjeni kiks i ni iz čega Partizan prima gol. Ovi su teški paceri, ali ova Stojketova greska je paceraj svoje vrste!
    (veliki strumf, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  642. A Žeks Pantić pre neki dan reče “Svi mi znamo da je Stojković bolji golman od Borjana” hahahahahahahah
    (Don, 15. avgust 2019 19:10)

    # Link komentara

  643. Ma bolji Stojke od Borjana
     (Kole, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  644. Odradicete kaznu 2021 godine
    (Deki Stankovic, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  645. E moj Stojkoviću, teški linijašu, sad si našao da istrčavaš.
     (dalaBu, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  646. Kakav amaterski gol primiste.
    (Milan, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  647. gde letis bre?
     (yyx, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  648. Sta uradi crni Stojkovicu,evo kako jedan glup potez moze sada da dovede do neizvesnosti...
     (Lex, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  649. Stojković kiksara.. vreme je da pronađete boljeg golmana..
     (Sale Zvezdaš, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  650. Свима онима којима говоре да је Стојковић неправедно скрајнут из државног тима ово је одговор да дефинитивно више не заслужује да заузима место у истом!
    (Никола, 15. avgust 2019 19:09)

    # Link komentara

  651. ja podrzavam ostale nase klubove u evropi, Cukaricki, i Radnicki Nis i Spartak prosel godine itd.. Ali da podrzavam drzavnu mezimicu kojoj se oprasta 17 miliona evra duga, kojoj se sipa iz dzepa naroda svage godine gomila novca!? Pa da l sam blesav!?
    (navijac, 15. avgust 2019 18:53)

    Odgovor na tvoje pitanje.Jesi.Kome se oprastaju dugovi?
     (NY, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  652. @navijac ....moja firma ...dala partizanu kredit 2012 7 milki evra ...jos nisu vratili ....sta kazes na taj dug?
     (bata, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  653. Vec 1:0 za Turke???
     (Klaxon, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  654. Rece Pantic Stojkovic je bolji od Borjana... da li je moguce da prime ovakav gol??
    (Arthas, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  655. Sto su mi jadni ovi "zvezdasi" sto se jave samo kada partizan igra i da kazu kako navijaju za Partizan a na zvezdinim vestima ih nema.
     (istina, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  656. Evo ja navijam u ovoj utakmici za partizan kao zvezdaš što ide naravno u korist svih srpskih Klubova, ostavite rivalstvo po strani barem kada igramo protiv stranih klubova..
     (Sale Zvezdaš, 15. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  657. Ajmoo Partizanee
     (ms, 15. avgust 2019 19:07)

    # Link komentara

  658. Sport i rijaliti..najveci opijum za narodnu sirotinju.
     (progres, 15. avgust 2019 19:07)

    # Link komentara

  659. za sada Malatija opravdava ulogu favorita...
    (tajnik Jozo, 15. avgust 2019 19:07)

    # Link komentara

  660. Opet hijeroglifi na dresovima.Sreca pa nema kineza, arapa, .Gledaoci znaju cirilicu, ucili u skoli
     (Ciciban, 15. avgust 2019 19:06)

    # Link komentara

  661. Страјнић каже само 3 репрезентативца Турске у Малатији. Колико репрезентативаца има петопласирани клуб у нашој лиги (Младост Лучани)?
     (Чава, 15. avgust 2019 19:06)

    # Link komentara

  662. Gde ima prenos?
    @Guzman

    Na Tv Bastilji.
     (sns partija crveno bela armija, 15. avgust 2019 19:06)

    # Link komentara

  663. Veceras smo Srbija ! I ne treba da zelimo Partizanu kao neki njegovi pre dva dana. Zar nam je blizi turski klub od naseg srpskog
    (MiodragCZ, 15. avgust 2019 18:48)

    gde si bio to da kazes navijacima kopenhagena?
     (dzony, 15. avgust 2019 19:06)

    # Link komentara

  664. Ajde u 20 marke da turci idu dalje?
    (Boki, 15. avgust 2019 19:05)

    # Link komentara

  665. Гробари вечерас сам уз вас!!! Поздрав од комшије циганина.
    (Милорад, 15. avgust 2019 18:35)

    gde si bio da to kazes navijacima kopenhagena?
     (dzony, 15. avgust 2019 19:05)

    # Link komentara

  666. Imam osecaj da ce da kiksnu u 70 nekom min.
    Bojace se, branice se i na kraju rez 2:0
    (Nekoizljutemase, 15. avgust 2019 19:05)

    # Link komentara

  667. Ovi turci u poslednjih 8 utakmica imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 5 poraza, i te dve pobede su bile sa rezultatom 1:0, tako da partizan mora ovo da prodje.
     (..., 15. avgust 2019 19:04)

    # Link komentara

  668. Ne mora niko da mi veruje od mojih crveno belih i ne treba, ali sam se pomolio Gospodu Bogu neka prodje Partizan. Srbin sam i ne mogu da mrzi bilo koga. Zvezda je u srcu, dao bih krv za nju, ali nisam od onih koji mrzi komshije. Nek se vodi i kod vas, kao i kod nas (vrlo uspesno), borba neprestana,...,braco nasha, da se plasirate u Ligu Evrope, pa cemo lako posle,...,:)))
    (Corleone, 15. avgust 2019 19:03)

    # Link komentara

  669. I ja podrzavam ostale nase klubove u evropi, Cukaricki, i Radnicki Nis i Spartak prosel godine itd.. Ali da podrzavam drzavnu mezimicu kojoj se oprasta 17 miliona evra duga, kojoj se sipa iz dzepa naroda svage godine gomila novca!? Pa da l sam blesav!?
    (navijac, 15. avgust 2019 18:53)

    Jesi. Ipak si ti manjina.
     (ja, 15. avgust 2019 19:01)

    # Link komentara

  670. Klub koji je tek pre dve sezone prvi put ušao u prvu ligu Turske ima ovakav stadion.. Srpski fudbale jadan si.
     (Dragan, 15. avgust 2019 19:00)

    # Link komentara

  671. hahaha slatko se ismeja oood ovih turaka .....oni su ekipa koja nije mnogo kreativna i tesko bi dali 4 gola i mnogo slabijoj ekipi od Partizana ....potom turci usima treba da se pokriju jer su u Beogradu prosli sjajno lako su mogli kuci sa 5 u mrezi ....toliko ih je Partizan nadigrao da prosto ne vidim način da nesto mnogo promene u igri da toliko nadigraju Partizan ....treba da budu srećni i ako ovde ne izgube ....Partizan je jednostavno mnogo bolja ekipa od njih ....
    -jedina sansa turaka da ovde prodju je da postignu neki gol pa inda na silu .....al mislim da je Partizan veoma napadacki kreativan i da ce brzo ovde dati gol i staviti tacku na duel ....
     (zoran ivkovic, 15. avgust 2019 18:59)

    # Link komentara

  672. Danas se moramo ujediniti svi. Svi navijamo za malatiju. Napred crveno-žuti!
     (Dildo Shwagins, 15. avgust 2019 18:59)

    # Link komentara

  673. Ja sam Zvezdaš do koske, ali ne mogu da zamislim Srbina da navija za Turke. Lupajte minuse slobodno, ali voleo bih da Partizan prođe.
    (Millennium, 15. avgust 2019 18:59)

    # Link komentara

  674. Navijam za vas, svim srcem do pobede! Bez tradicionalnog srpskog podvajanja na Karadjordjeviće-Obrenoviće, Četnike-Partizane, rusofile-evropejce... Srećno!
     (Rajko Mitić, 15. avgust 2019 18:58)

    # Link komentara

  675. Samo bi voleo zbog prosecnog srbende da tako bude, a ovako dosta je i 3-0!
     (Kopa'nicki vuk, 15. avgust 2019 18:58)

    # Link komentara

  676. ako vredite,idete dalje,u suprotnom...
     (jazAbdin ,, 15. avgust 2019 18:58)

    # Link komentara

  677. Fire Ozegovic, Lol
    (Jggbhj, 15. avgust 2019 18:57)

    # Link komentara

  678. Ajmo Grobari!
     (defekt, 15. avgust 2019 18:55)

    # Link komentara

  679. I ja kazem 4 gola. Tacan rezultal 2:2.
    (Takenardi, 15. avgust 2019 18:55)

    # Link komentara

  680. bice 1:2
     (public_enemy, 15. avgust 2019 18:54)

    # Link komentara

  681. @Radim sa puno turaka koji podrzavaju Malatiju u ovom mecu, iako niko od njih nije navijac ovog kluba. Pitanje za sve nas, mozemo li mi srbi tako nesto da cinimo, bilo bi fer. Ja mogu iako mi je Zvezda deo zivota, radovao se i plakao sa crveno-belima. Moja podrska komsijama veceras, a inace u prvenstvu ili kupu ZVEZDA.
    (vlad tepes, 15. avgust 2019 18:39)

    I ja podrzavam ostale nase klubove u evropi, Cukaricki, i Radnicki Nis i Spartak prosel godine itd.. Ali da podrzavam drzavnu mezimicu kojoj se oprasta 17 miliona evra duga, kojoj se sipa iz dzepa naroda svage godine gomila novca!? Pa da l sam blesav!?
     (navijac, 15. avgust 2019 18:53)

    # Link komentara

  682. Jel igra Čubaka?
     (Ovo su šokovi, 15. avgust 2019 18:52)

    # Link komentara

  683. Veceras smo Srbija ! I ne treba da zelimo Partizanu kao neki njegovi pre dva dana. Zar nam je blizi turski klub od naseg srpskog
    (MiodragCZ, 15. avgust 2019 18:48)

    tako je pobratime, mada ima i poturica ponegde (sa obe strane)...
     (СРБИ, 15. avgust 2019 18:52)

    # Link komentara

  684. @ Gde ima prenos ?
    (Guzman al ne Chapo, 15. avgust 2019 18:39)





    Nama su u Splitu rekli da će bit na Areni.. Može se uplatiti 20 kuna, na dan za određeni program, ako si na T-max..
    Ža mi je što nisan, zbog posla moga poć bodrit crno bile, ali tribali bi lako zbrisat turke!
    (Djuro, 15. avgust 2019 18:52)

    # Link komentara

  685. Мој деда каже да турке треба напасти свом снагом и да ће нам то добар резултат дати. Али је рекао још да се то неће десити и да ће резултат на крају бити нерешен у корист Партизану. Да подсетим да је деда оба резултата погодио и да је још погодио да ће Звезда на пенале победити.
     (Download, 15. avgust 2019 18:52)

    # Link komentara

  686. 4 gola neko šta, ajmo Turci.
     (SDK, 15. avgust 2019 18:52)

    # Link komentara

  687. Zaboravih da napisem da me ne zanimaju komentari teskih bolesnika na temu CZ-Partizan,sa obe strane,niti me doticu. Sto se kaze,ja sam prvo Srbin,pa tek onda navijac Zvezde i sve ostalo. Plus sto su mi dva najbolja drugara Grobari. Tako da,veceras za prolaz Partizana.
     (Slobodni Klikeri, 15. avgust 2019 18:49)

    # Link komentara

  688. Veceras smo Srbija ! I ne treba da zelimo Partizanu kao neki njegovi pre dva dana. Zar nam je blizi turski klub od naseg srpskog
    (MiodragCZ, 15. avgust 2019 18:48)

    # Link komentara

  689. 5:0 za prave delije.
     (Stub srpstva, 15. avgust 2019 18:47)

    # Link komentara

  690. Može da pobedi npr. Turci neka daju i četiri ako mogu, ali partizan nek da jedan više...

    Ajmo srbi...
     (P76-ers, 15. avgust 2019 18:47)

    # Link komentara

  691. Turci k'o Turci. Tesko loženje bez pokrića.
    Navijam da Partizan prodje dalje. Rezultat nebitan. Bilo koji dovoljan za prolaz.
     (Slobodni Klikeri, 15. avgust 2019 18:45)

    # Link komentara

  692. Draga braćo Srbi, jedna anegdota: Na jednom agrarnom takmičenju za najbolji kukuruz ( ili šta već) svake godine pobeđivao je isti uzgajivač. Kada su ga pitali za tajnu uspeha čovek je odgovorio: “Ja svake godine uzmem najbolje seme i podelim svim svojim komšijama čija se polja graniče sa mojim. Meni je u interesu da se moje biljke unakrsno oprašuju sa što kvalitetnijim jedinkama. Ako bi seme zadržao samo za sebe vremenom bi kvalitet mojih biljaka opao”. Promislite dobro sad da li je dobro da što više naših klubova igra evropske mečeve ili nije? Ako ovoliko patološki želimo samo najgore svom najbližem komšiji - da li će to doneti bolje ili gore našem klubu i narodu? Ne moram ja kao zvezdaš da imam emociju i da navijam srcem za Partizan ali mogu da imam svest i razumevanje da će njihov uspeh biti koristan i po moj klub. Ovolika pakost i nezrelost u komentarima a koja se toleriše od strane ovog nekada dobrog sajta je stvarno zamarajuća. Ovo je ujedno i moj poslednji komentar ovde, možda ću pročitati nešto na temama o tenisu ali i tamo zaudara od dežurnih trolova.
    (Dynamic, 15. avgust 2019 18:44)

    # Link komentara

  693. Napred Partizan do grupne faze LE!!!.
     (Mikloš Salamander, 15. avgust 2019 18:44)

    # Link komentara

  694. Videce se veceras da je Partizan rupa od ekipe
     (rais, 15. avgust 2019 18:42)

    # Link komentara

  695. Gde ima prenos ?
     (Guzman al ne Chapo, 15. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  696. Radim sa puno turaka koji podrzavaju Malatiju u ovom mecu, iako niko od njih nije navijac ovog kluba. Pitanje za sve nas, mozemo li mi srbi tako nesto da cinimo, bilo bi fer. Ja mogu iako mi je Zvezda deo zivota, radovao se i plakao sa crveno-belima. Moja podrska komsijama veceras, a inace u prvenstvu ili kupu ZVEZDA.
     (vlad tepes, 15. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  697. SVI UZ PARTIZAN I ZVEZDU !!! DA NE ODEMO U 4. ILI 4. SESIR IDUCE GODINE NEGO FS UDJEMO U DRUGI ....NAPRED SRBIJA !!!
     (Goran Kg, 15. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  698. Gospodo navijaci kluba iz Humske!
    Mi smo nasu muku preksinoc izmucili i prosli dalje.
    Vama neka je Bog u pomoci ako ne date gol...
    (Pedja, 15. avgust 2019 18:38)

    # Link komentara

  699. Ma daj. Grobari jesu cabar ali ovi likovi su cabarcina ipo. Ima da puknu i tamo, kakva crna 4 gola.
    (Sabre, 15. avgust 2019 18:38)

    # Link komentara

  700. Stankovicu sta im radis.
     (dzony, 15. avgust 2019 18:36)

    # Link komentara

  701. Гробари вечерас сам уз вас!!! Поздрав од комшије циганина.
     (Милорад, 15. avgust 2019 18:35)

    # Link komentara

  702. Izmisljaju da su ovi rekli da ce dati 4 gola...
     (dzony, 15. avgust 2019 18:35)

    # Link komentara

  703. Zelim vam isto sto ste zeleli Zvezdi....
     (dzony, 15. avgust 2019 18:34)

    # Link komentara

  704. sergioaguero
     (r8, 15. avgust 2019 18:34)

    # Link komentara

  705. Idemo crno-beli,prvo ove a onda skijaše
    (Aleksa, 15. avgust 2019 18:34)

    # Link komentara

  706. Idemo crnobeli,danas sam uz Vas ,isto kao što sam bio i uz crvenobele protiv Danaca
    (Napo Leon, 15. avgust 2019 18:04)

    Hvaladruze sto navijas za crnobele i crvenobele
     (r8, 15. avgust 2019 18:33)

    # Link komentara

  707. Август је ужасно топао у турској тако да је ово очекивано.
    Тек средином септембра ми из умерене климе можемо да дишемо нормално тамо.
    А што се тиче утакмице радује Асано у нападу јер ће момак показати оно што не може у ЛингЛинг лиги.
    Брзину јер душмани неће ископати ровове на 20ак метери од гола тако да ћемо видети његов прави потенцијал.
    Надам се да ће и Сума показати да врач није погрешио кад му је рекао да оде у Партизан уместо у комшилук.
    Напред по победу за бодове и пролаз даље.
    Напред Партизан, слава Србима!
    (Никола, 15. avgust 2019 18:32)

    # Link komentara

  708. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
    (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)
    Dobar pokusaj! Nazalost nisi uspio ?.
     (Vladimir, 15. avgust 2019 18:31)

    # Link komentara

  709. E da vidimo grobari, na vesti o Zvezdinoj utakmici bilo 1650 komentara, od toga pola vasih... O utakmici kratko... znam da je ovo nikad jaca Malarija, ali nemoj da se brukate, vrede duplo manje od vas!
     (Henk Mudi, 15. avgust 2019 18:31)

    # Link komentara

  710. Ako ovi turci neoderemo sa barem tri razlike jel partizan je mnogo bolji. Pamtite moje reci. Partizan ovu godinu igra bar polu finale LE jel stvarno imamo opaki i naj bolji tim u drzavu i sigurno jedan od naj boljih timova u evropu.
    Na klupi jemaestro Savo, pun JNA naj ludjih navijaca i upravu koja pored svih peri petija uspeva da napravi cudo.

    Ma jaki smo ko crna zemlja.
    Cuvaj se evropo stize crnobeli parni valjak!
    (Enver, 15. avgust 2019 18:21)


    Tako je avangardo! Uz vas su Bodler, Dostojevski, Dulo...
     (xyz, 15. avgust 2019 18:31)

    # Link komentara

  711. Ja procitao 40 u naslovu i pomislio auuuu, vec je 4-0
    (Leopold, 15. avgust 2019 18:29)

    # Link komentara

  712. За крст часни и слободу златну! 
     (...., 15. avgust 2019 18:29)

    # Link komentara

  713. Zvezdasi hajde da ne ostavljamo lose komentare ovde. Ako je neizdrz golema kod psihijatrijskih slucajeva na obe strane, klonite se blogova, lecite se. Pravi zvezdasi (licno bio u Bariju i na mnogim drugim tekmama) navijaju za srpske klubove u Evropi, da svi zajedno budemo jaci.
    (Skupa smo zajedno, 15. avgust 2019 18:29)

    # Link komentara

  714. Mislim da su nam sanse tanke.

    Nemamo krstenog napadaca, Suma zalutao u fudbal, Tosic mator i bez kondicije, Japanac i dalje misterija, trener pocetnik, kop u rasulu, uprava kriminalna... razne Scekice, Urosevice, Miletice,Zdjelare.... ne vredi ni pominjati.

    Rekvijem za moj Partizan.
    (bodibond, 15. avgust 2019 18:28)

    # Link komentara

  715. (Enver, 15. avgust 2019 18:21)

    Nauci padeze za pocetak .!!!
     (mige, 15. avgust 2019 18:28)

    # Link komentara

  716. da se branimo?

    MI SMO PARTIZAN!
    (miloje bunker, 15. avgust 2019 18:27)

    # Link komentara

  717. Stankela im namestio 35C
     (matori, 15. avgust 2019 18:27)

    # Link komentara

  718. Na +35 i na -30 PARTIZAN SE VOLI???
     (DDF, 15. avgust 2019 18:22)

    # Link komentara

  719. ajde grobari prođite pa da se peckamo porukama (???)
     (salepeta, 15. avgust 2019 18:22)

    # Link komentara

  720. Ako ovi turci neoderemo sa barem tri razlike jel partizan je mnogo bolji. Pamtite moje reci. Partizan ovu godinu igra bar polu finale LE jel stvarno imamo opaki i naj bolji tim u drzavu i sigurno jedan od naj boljih timova u evropu.
    Na klupi jemaestro Savo, pun JNA naj ludjih navijaca i upravu koja pored svih peri petija uspeva da napravi cudo.

    Ma jaki smo ko crna zemlja.
    Cuvaj se evropo stize crnobeli parni valjak!
    (Enver, 15. avgust 2019 18:21)

    # Link komentara

  721. Navikao je partizan na uslove od +30, tako da će se dobro snaći i u Turskoj...
    Naravno, kad je Zvezda na +30 na tabeli u odnosu na njih.
    Napred naši!
     (kalem, 15. avgust 2019 18:18)

    # Link komentara

  722. Svim srcem vam zelim ono sto ste vi zvezdi zeleli.
     (Heroes, 15. avgust 2019 18:16)

    # Link komentara

  723. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
    (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    hahahaaaaa....moras biti brzi. On ti je kao reklama pre vesti.
     (Delije- turski konjanici- pojedinci, 15. avgust 2019 18:16)

    # Link komentara

  724. Idemo Partizan učini Srbiju ponosnom još jedanput
    (Zurio sm, 15. avgust 2019 18:15)

    # Link komentara

  725. Zanemariti domaci animozitet! Sve najbolje veceras i cuvajte srpski obraz.
     (Centurion, 15. avgust 2019 18:15)

    # Link komentara

  726. Stankovicu sta im radis...
     (relax, 15. avgust 2019 18:15)

    # Link komentara

  727. Ajmo tigre Hasane!!!!
     (Romper, 15. avgust 2019 18:14)

    # Link komentara

  728. bgd@
    Kako si orginalan i pametan, verujem kako su svi srecni sto te poznaju, bravo majstore, pravi Srbin.
     (cak noris, 15. avgust 2019 18:13)

    # Link komentara

  729. Sad malo o patriotizmu? a patriotizam je navijanje otvoreno za Kopenhagen branjenje lopovskih sudija jer cini stetu Srpskom klubu, patriotizam je kada pisete transparente uefi tj molite uefu da izbaci zvezdu i radnicki da ne nabrajam sta pisu grobari sve i sta nam sve zele. Licemerno jako..
     (pitanje, 15. avgust 2019 18:13)

    # Link komentara

  730. Gde je bio patriotizam protiv Kopenhagena?
     (pitanje, 15. avgust 2019 18:12)

    # Link komentara

  731. SAMO ZA TEBE SRCE MI KUCA...
    (Duka, 15. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  732. Pa nemojte coveka da maltretirate da mora da trci na 35 stepeni. Stvarno nema smisla... Tamo odakle je dosao to nije morao da radi nego je pio limunadu i baskario se na klupi, a cesto i na tribinama.
     (Pobednik, 15. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  733. Asano i Scekic resavaju
     (r8, 15. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  734. Ako Malatija izgubi, hoce li se i oni zaliti na SVOJ teren?
     (r8, 15. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  735. 2-2 tacan rez , brzo u kladzu ko voli ;) brojimo lovu na kraju ;)
     (robert, 15. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  736. Aj pa pobedite večeras.
     (mamba ona crna, 15. avgust 2019 18:10)

    # Link komentara

  737. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
    (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    Nisi uspeo, probaj da ne radiš ništa drugo u životu i samo osvežavaš stranicu...
     (očigledno, 15. avgust 2019 18:07)

    # Link komentara

  738. Nije bas da su proslog vikenda posteno i zasluzeno remizirali protiv napredka.

    Tako da..... cuvajte se. Vecras u Turskoj predstavljate celu Srbiju ne samo partizane. Pobeda i prolaz dalje !
     (03on, 15. avgust 2019 18:05)

    # Link komentara

  739. Idemo crnobeli,danas sam uz Vas ,isto kao što sam bio i uz crvenobele protiv Danaca
     (Napo Leon, 15. avgust 2019 18:04)

    # Link komentara

  740. 1:1 kraj.
    (Mifune, 15. avgust 2019 18:03)

    # Link komentara

  741. Uz Partizan i na -- 35 !!!
     (Moca NS, 15. avgust 2019 18:03)

    # Link komentara

  742. Napred Partizan!
    (Grobarcina, 15. avgust 2019 18:01)

    # Link komentara

  743. Iskreno se nadam da bar ovaj mec nece biti prepucavanja izmadju grobara I delija (deca od 11 do 15 godina) i da moj Partizan odnese pobedu

    Pozz od grobara
     (vutra, 15. avgust 2019 18:01)

    # Link komentara

  744. Nemam nista da napisem,samo pokusavam pre srbende da ostavim komentar.
     (Draza_Olmajti, 15. avgust 2019 17:56)

    # Link komentara

  745. Верујем да ће Партизан проћи даље... ако не другачије онда макар на пенале... имам осећај да ће Стојке вечерас бар 7-8 пута пољубити лопту...
     (Лепи Цане, 15. avgust 2019 17:54)

    # Link komentara

  746. Temperatura pred pocetak meca 40c, a temperatura na kraju meca 4:0.
    (bgd, 15. avgust 2019 17:52)

    # Link komentara

  747. Samo mi nije jasno otkud Šćekić u prvom timu Partizana. Realno, momak nije ni za drugu ligu.
    (Rale, 15. avgust 2019 17:52)

    # Link komentara

  748. Apel Zvezdasima da se ne spustaju na nivo Bodiblonda, zvezda nek se spremi, profe, Pantica i ostalih, igra srpski klub podrzimo ga!
    (Arthas, 15. avgust 2019 17:50)

    # Link komentara

  749. Ajmo crno beli
     (Ling Long Gume, 15. avgust 2019 17:50)

    # Link komentara