1. @neki tamo - Covek procita tvoj komentar i zapita se, zasto u boksu decenijama dominiraju izdefinisani bokseri, a ne debeli? Braca Klicko, Tajson, Holifild, Ali, Mejveder i Pakjao (laka kategorija)... Ne zna se ko je sporiji od njih. Da covek ne zalazi u plivanj i 100m sprint gde su svi bucke iz McDonaldsa ;)
    (neki neki tamo, 15. avgust 2019 10:40)

    Zvuči čudno ali izgleda da stvarno deblji bokseri imaju prednost...neko je pisao da atletski gradjeni bokseri troše više kiseonika po meču ako sam dobro razumeo...i kad pogleda čovek ima smisla.
    Po tvojoj, Holifild kako je bio gradjen morao bi da patosira svakog rivala u 1 rundi...a u realnosti, iako sjajan bokser, imao je čak 11 poraza u karijeri. Majk Tajson ništa bolji...Luis s druge strane, solidno gradjen ali nije bio baš atleta pogotovo pred kraj karijere...Holmes, Forman u poznom delu karijere bio baš debeo a mlatio momke 20 godina mladje.
    Evo sad Fjuri.
    Nije sve u trbušnjacima.
     (CJC, 15. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  2. @neki tamo - Covek procita tvoj komentar i zapita se, zasto u boksu decenijama dominiraju izdefinisani bokseri, a ne debeli? Braca Klicko, Tajson, Holifild, Ali, Mejveder i Pakjao (laka kategorija)... Ne zna se ko je sporiji od njih. Da covek ne zalazi u plivanj i 100m sprint gde su svi bucke iz McDonaldsa ;)
    (neki neki tamo, 15. avgust 2019 10:40)

    # Link komentara

  3. Deblji ljudi su općenito brži od atleta ponajviše zbog mase ako uz to dodaš i tehniku imaš vrh borca. npr Fury i Ruiz tamo Cormier. I Mark Hunt je mogao biti prvak samo da je malo agresivniji.
    (neko tamo, 15. avgust 2019 01:35)

    # Link komentara

  4. @mb

    nema nepobjedivih Dana's, u bilo kojem sportu
     (Sten, 14. avgust 2019 22:41)

    # Link komentara

  5. Gledao sam Entonija protiv Klicka, nisam ni znao da je posle bio ovaj meč, ne pratim boks redovno i ne razumem se baš ali sam video slike ovog Ruiza, lik je debeo i manji od Entonija ali ga je dobio. ovaj Entoni sav u mišićima i opet izgubio.
    Šta ti je srce u junaka...
     (mb, 14. avgust 2019 20:34)

    # Link komentara