1. Niko da pomene mladjanoga Kvartarara decko je fenomenalan vozac
    5r373n

    Njega će tek pominjati. On će smeniti nadobudnog Markeza sa trona. I and popom ima pop!
    (JA, 15. avgust 2019 10:24)

    # Link komentara

  2. ako covek pogleda drugog vozaca repsol honde moze pomisliti da je honda prosecan motorcikl :) ja ga ne volim i ide mi na zivce ali je najbolji vozac svih vremena, vec se dokazao vise puta.
    (Beton, 12. avgust 2019 05:05

    Drugi vozac Repsol Honde je ove godine vise u gipsu nego na motoru i nije mi jasno gde si ga to gledao kada ne vozi već nekoliko trka?
    (Djox, 12. avgust 2019 13:22)

    # Link komentara

  3. Mislim da Markez dobro ide na hondi, naravno da nije prosecan motorcikl! Ali ako covek pogleda drugog vozaca repsol honde moze pomisliti da je honda prosecan motorcikl :) ja ga ne volim i ide mi na zivce ali je najbolji vozac svih vremena, vec se dokazao vise puta.
    (Beton, 12. avgust 2019 05:05)

    # Link komentara

  4. Niko da pomene mladjanoga Kvartarara decko je fenomenalan vozac
    (5r373n, 11. avgust 2019 22:46)

    # Link komentara

  5. ove godine nema dileme da je Honda najbolja. Čuj, prosecan motor? Vama Markezovcima nedostaje poprilična količina objektivnosti.
    (Timer, 11. avgust 2019 15:20)

    Priljatelju a gde su ostale brze Honde? ili kakav je poredak na kraju bio tek na 11 mestu sledeći Nakano u Hondi ako se ne varam, aj malo i ti objektivnosti.
    (geak, 11. avgust 2019 16:46

    Prijatelju, koji deo moje izjave "ove godine" ti nije bio jasan? Kako je moguće da neko čita "ove godine" a mozak mu dešifruje "danas"? Meni ne deluje toliko komplikovano?
    (Timer, 11. avgust 2019 22:24)

    # Link komentara

  6. Bio u Brnu pro[le nedelje. 90% suvenira, kačketa, majica, kapa, svih ostalih džidža-bidža je prodato u vezi sa VR 46, The Doctor, Valentino Rossi...u žutoj boji. Dorna je u problemu, jer odlaskom Rossija sa trkačke staze doći će na nivo F1 gledanosti i interesovanja. Jedan prosek u rangu nordijskog skijanja. Elem, sada prave od Marqeza veštačkog heroja koji bi trebalo da zameni Rossija, idu na neki scenario da u Hondu dovedu i njegovog brata (kao braća Šumaher u F1) kako ne bi pala gledanost Moto GP i profit koji se vrti oko njega. Marqez je nedodirljiv. On može sve prljavštine da radi na stazi i da ne bude kažnjen, njemu može motor na startu da se ugasi i da ne krene za kaznu iz zadnjeg startnog reda, zbog njega 4 BMW suše stazu pola sata i odlažu početak trke...To ne prolazi kod ljudi.
    (Stiff Upper Lip, 11. avgust 2019 18:03)
    Ako će odlaskom Rosija Moto Gp doći na nivo gledanosti F1, neka sutra ode.
    Niko nije veći od sporta.
    (Ja, 11. avgust 2019 22:13)

    # Link komentara

  7. @winter is coming
    bravo za komentar.
     (CelavSamPaSta, 11. avgust 2019 22:12)

    # Link komentara

  8. Drugari. Pratim iskljucivo motosport, kao i zimske sportove kad im dodje vrijeme. Honda ni u jednom takmicenju vrijednom pomena nije ni medju tri. Svjetski i britanski super bike, supersport, endurance,... Da na ovoj masini nije Markez, borba za mjesto br. 10, max. Pogledajte kako smijesno izgleda ovaj Brandl
    (usput, 11. avgust 2019 17:36) Pozdrav druže. F.C.C TSR Honda je prošlogodišnji Endurance šampion. Za ostalo, šta reći, MotoGP je apsolutni tehnološki, takmičarski, vozački vrhunac moto sporta. Njihov RCV je trenutno jako zahtevna, ali najpotentnije zaokružena platforma sa krunskim dijamantom Markezom u sedištu i fenomenalnom ekipom u boksu. Teško je u jednom komentaru jedne trke izneti analizu uajamne veze vozača, motora i tima. Ne treba zaboraviti da su sve izmene pravila prethodnih godina izvedene kako bi se ostale fabrike približile prevashodno Hondi, pa tek onda Yamahi koja se od tada sve teže snalazi.
    (old fart, 11. avgust 2019 21:29)

    # Link komentara

  9. Ovi sto pisu da niko u Srbiji ne prati MotorGP Mi nisu jasni sta traze ovde i ostavljaju komentare? Trka sem za prvo mesto nista specijalno, ali kao i uvek na kraju bude puno uzbudjenja i neizvesnosti. Dovi da nastavi ovako da vozi i sledece godine da se bori za titulu. Markez standardno fenomenalan a Rosi i sa ovom Yamahom moze da se bori za podijum. Odlicno Prvenstvo za sada.
    (Cxd, 11. avgust 2019 21:28)

    # Link komentara

  10. Kako je ovo negledano i nepopularno u svetu i kad nas pa to je bruka naravno po zvaničnim podacima. Tako se nadam da je svih 100 ljubitelja mgp zadovoljno današnjom utrkom.
    (aleks, 11. avgust 2019 17:42)

    U pravu si, zato ta glupava Honda i sponzori daju Markezu 15+ miliona PO SEZONI!
     (Sremac76, 11. avgust 2019 21:15)

    # Link komentara

  11. 5:1 za dovija u poslednjoj krivini napisao neko.
    Qatar 2x
    Austrija 2x
    Japan 1x
    Sve navedene staze su sa jakim kocenjima i pravcima. Dakle apsolutno staze za masine kao sto je ducati.
    Na stazama koje nisu za ducati doviciozo nr vidi markeza.
    Markez ubedljivo prvi u sampionatu. Moze da vozi lagano iza dovija i uzme 20 poena, ali ne markez ce dati sve od sebe za pobedu.. Zato je najbolji vozac.
    (vanbasten, 11. avgust 2019 20:36)

    Vidi se da si navijač Markeza i da ne možeš da priznaš da je danas Dovi bio bolji, ovo danas nije imalo nikakve veze sa snagom motora (btw Honda više uopšte ne zaostaje za Dukatijem), Dovi je ovo dobio jer je skupio konačno muda i kočio delić sekunde kasnije od Markeza i time ušao brže u krivinu, obično svi znaju gde da koče da bi ušli idealno u krivinu i imali veću izlaznu brzinu, Dovi je svakako morao ovim da obori motor više i uspeo je, njemu se obično zamera da ne rizikuje previše i da zato i zaostaje bodovno, ako nastavi ovako biće svega...
     (Sremac76, 11. avgust 2019 21:10)

    # Link komentara

  12. Marqeza veštačkog heroja koji bi trebalo da zameni Rossija, idu na neki scenario da u Hondu dovedu i njegovog brata (kao braća Šumaher u F1) kako ne bi pala gledanost Moto GP i profit koji se vrti oko njega. Marqez je nedodirljiv. On može sve prljavštine da radi na stazi i da ne bude kažnjen, njemu može motor na startu da se ugasi i da ne krene za kaznu iz zadnjeg startnog reda, zbog njega 4 BMW suše stazu pola sata i odlažu početak trke...To ne prolazi kod ljudi.
    (Stiff Upper Lip, 11. avgust 2019 18:03) što pre ti i takvi poput tebe predju na badminton - to bolje za ovaj sport. kačketari obični ;)
    (Dlakavi, 11. avgust 2019 20:57)

    # Link komentara

  13. 5:1 za dovija u poslednjoj krivini napisao neko.
    Qatar 2x
    Austrija 2x
    Japan 1x
    Sve navedene staze su sa jakim kocenjima i pravcima. Dakle apsolutno staze za masine kao sto je ducati.
    Na stazama koje nisu za ducati doviciozo nr vidi markeza.
    Markez ubedljivo prvi u sampionatu. Moze da vozi lagano iza dovija i uzme 20 poena, ali ne markez ce dati sve od sebe za pobedu.. Zato je najbolji vozac.
     (vanbasten, 11. avgust 2019 20:36)

    # Link komentara

  14. Ma koji je to bezobrazluk da nam vi govorite šta treba da pratimo. Pratite popularne sportove samo zato što vam je neko drugi rekao da to svi gledaju a ja pratim nešto što ja hoću i ne zanima me da li to gleda pola sveta ili 15 ljudi.
    (Bole, 11. avgust 2019 20:24)

    # Link komentara

  15. Meni se učinilo na startu trke da je pisalo da je Markez odabrao obe medium gume, a Dovi zadnju mekšu. U pravu si da je Doviciozo izgledao odlično u trećem i četvrtom sektoru, međutim, gledajući još jednom završnicu trke čini mi se kao da je Honda bolje funkcionisala u levim krivinama, a Dukati bolje u desnim. U trećem sektoru Markez je sjajno prolazio kroz one dve leve krivine, posle toga ide krivina udesno i uzbrdica na kojoj Dukati izgleda kao torpedo. I onda nizbrdica i dve brze krivine koje opet idu udesno, gde opet Doviciozo odlicno izgleda i gde je, uostalom, i uspeo da napravi pobednički manevar. Pozdrav
    (Boggy, 11. avgust 2019 18:54)

    U pravu si za krivine u desno, videlo se kako Marku tu motor podrhtava pošteno.Za pravce, kraće il duže, odavno je već jasno. Vidi se da si ljubitelj ovog cirkusa. Sportski pozdrav i svako dobro :)
     (Yoloswag, 11. avgust 2019 20:16)

    # Link komentara

  16. @stefan a ko prati kada skoro niko u svetu ovo ne gleda a kod nas niko????!!!!!!
    (ave, 11. avgust 2019 20:04)

    # Link komentara

  17. @usput
    Druze kakav super bajk? Pogotovo britanski super bajk? Pa hondu to ni ne zanima. Ona sve daje na MotoGP, sto dokazuju time sto imaju najvise titula konstruktora u istoriji.
    Sto se tice samog motora, ocigledno je da ga prave 100% kako Markezu odgovara, sto je naravno ispravno jer to donosi titule.
    Da pratis moto sport kao sto tvrdis znao bi to.
     (Winter is coming!, 11. avgust 2019 19:49)

    # Link komentara

  18. Kakva trka, zbog ovoga se prati MotoGP.
    (Stefan, 11. avgust 2019 19:44)

    # Link komentara

  19. Nisi primetio ali Dovi je odlično parirao i često smenjivao razliku u trećem a naročito u četvrtom sektoru, najkompleksnijim delovima staze. Svestan sam da je Mark bio na mekšoj komponenti i da je zbog toga morao obazrivije da hvata te krivine, ali bez obzira na to - Stari Dukati ne bi ti imao šta da traži. Već par god rade odličan posap, samo im fali konstantniji vozač. Dovi je sjajan, al mislim da nije šampionskog kova :(
    (Yoloswag, 11. avgust 2019 17:43)

    Meni se učinilo na startu trke da je pisalo da je Markez odabrao obe medium gume, a Dovi zadnju mekšu. U pravu si da je Doviciozo izgledao odlično u trećem i četvrtom sektoru, međutim, gledajući još jednom završnicu trke čini mi se kao da je Honda bolje funkcionisala u levim krivinama, a Dukati bolje u desnim. U trećem sektoru Markez je sjajno prolazio kroz one dve leve krivine, posle toga ide krivina udesno i uzbrdica na kojoj Dukati izgleda kao torpedo. I onda nizbrdica i dve brze krivine koje opet idu udesno, gde opet Doviciozo odlicno izgleda i gde je, uostalom, i uspeo da napravi pobednički manevar. Pozdrav
     (Boggy, 11. avgust 2019 18:54)

    # Link komentara

  20. Bio u Brnu pro[le nedelje. 90% suvenira, kačketa, majica, kapa, svih ostalih džidža-bidža je prodato u vezi sa VR 46, The Doctor, Valentino Rossi...u žutoj boji. Dorna je u problemu, jer odlaskom Rossija sa trkačke staze doći će na nivo F1 gledanosti i interesovanja. Jedan prosek u rangu nordijskog skijanja. Elem, sada prave od Marqeza veštačkog heroja koji bi trebalo da zameni Rossija, idu na neki scenario da u Hondu dovedu i njegovog brata (kao braća Šumaher u F1) kako ne bi pala gledanost Moto GP i profit koji se vrti oko njega. Marqez je nedodirljiv. On može sve prljavštine da radi na stazi i da ne bude kažnjen, njemu može motor na startu da se ugasi i da ne krene za kaznu iz zadnjeg startnog reda, zbog njega 4 BMW suše stazu pola sata i odlažu početak trke...To ne prolazi kod ljudi.
    (Stiff Upper Lip, 11. avgust 2019 18:03)

    # Link komentara

  21. Mrtva trka šta je uzbudljivije MGP, karling ili šah!
    (anka, 11. avgust 2019 17:49)

    # Link komentara

  22. Markez je konstantno bio brži u krivinama u drugom delu staze, Honda je generalno odlična u krivinama, ali i na pravcu koliko toliko parira. Međutim Dukati je brutalan na uzbrdici posle tog spleta krivina, Doviciozo se tu stalno žestoko približavao i onda mu je bilo mnogo lakše da napada na ostalim pravcima. Svaka čast obojici na vožnji, fenomenalna trka. Jamaha konačno pokazala znake života, videćemo kako će biti u narednim trkama.
    (Boggy, 11. avgust 2019 15:44)

    Nisi primetio ali Dovi je odlično parirao i često smenjivao razliku u trećem a naročito u četvrtom sektoru, najkompleksnijim delovima staze. Svestan sam da je Mark bio na mekšoj komponenti i da je zbog toga morao obazrivije da hvata te krivine, ali bez obzira na to - Stari Dukati ne bi ti imao šta da traži. Već par god rade odličan posap, samo im fali konstantniji vozač. Dovi je sjajan, al mislim da nije šampionskog kova :(
     (Yoloswag, 11. avgust 2019 17:43)

    # Link komentara

  23. Kako je ovo negledano i nepopularno u svetu i kad nas pa to je bruka naravno po zvaničnim podacima. Tako se nadam da je svih 100 ljubitelja mgp zadovoljno današnjom utrkom.
    (aleks, 11. avgust 2019 17:42)

    # Link komentara

  24. Drugari. Pratim iskljucivo motosport, kao i zimske sportove kad im dodje vrijeme. Honda ni u jednom takmicenju vrijednom pomena nije ni medju tri. Svjetski i britanski super bike, supersport, endurance,... Da na ovoj masini nije Markez, borba za mjesto br. 10, max. Pogledajte kako smijesno izgleda ovaj Brandl, prije njega Lorenco, pa Pedrosa, minimum sekunda zaostatka za Markom. Sve druge ekipe su u max 0,2sec! Na kojoj god stazi dominiraju pravci, Mark nema sanse protiv Ducati vozaca. A opet je u metar s njima. Na tehnicki zahtjevnim stazama samo mu treba predati pehar, tu je borba samo za pozicije 2 i dalje. Gledajte na bt sport prenos gdje su legende moto gp sukomentatori, oni vam objasne razliku izmedju Marka i ostatka.
     (usput, 11. avgust 2019 17:36)

    # Link komentara

  25. 5:1 za Dovija u poslednjoj krivini.
    (Fx, 11. avgust 2019 17:36)

    # Link komentara

  26. Markez tezak 30kg sa krevetom zato i pobedjuje.
    (Dule, 11. avgust 2019 15:07)

    A to je to. Pa nista, nek Dukati nadje vozaca nizeg i lakseg od Markeza , i eto titule. Posto si tako informisan, Doviciozo je visok 167 i tezak 67 kg, a Markez 169 i tezak 65. Dva kila mora da skine da bi bio sampion, eto. inace Rosi je nekad imao isto oko 67 kg, sad je malo tezi.
     (kaokakao, 11. avgust 2019 17:29)

    # Link komentara

  27. #ave
    Osim u Srbiji, i BiH, ni Golfove 2 vise nigde ne voze. Ko-razume-shvatice.
     (NS oldtajmer, 11. avgust 2019 17:27)

    # Link komentara

  28. Navijački komentari u ovom slučaju nemaju smisla. Vrhunska trka, vrhunsko uzbuđenje (u sportskom svetu). Uživanje!
     (takoe, 11. avgust 2019 17:24)

    # Link komentara

  29. Sramota reci, al' motoGP gledam samo da vidim da li ce, i ko ce, pobediti Markeza. I pored toga priznajem da je trenutno covek sa optimalnom kombinacijom tehnike voznje, hrabrosti, "ludila", drskosti, vozacke/takmicarske taktike i pameti. Naravno na motociklu koji mu sve to dozvoljava. Dokle god je tako, bice pobedjen samo povremeno - retko. A unazad 3-4 godine je upravo tako hteli mi to priznati ili ne.
     (NS oldtajmer, 11. avgust 2019 17:21)

    # Link komentara

  30. Стварно капа доле за Маркеза, маестрално и перфектно на просечном мотору.
    (Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50

    Ako je prošle godine bilo dileme koji je motor bolji (po meni prošle godine bolji Dukati), ove godine nema dileme da je Honda najbolja. Čuj, prosecan motor? Vama Markezovcima nedostaje poprilična količina objektivnosti.
    (Timer, 11. avgust 2019 15:20)

    Priljatelju a gde su ostale brze Honde? ili kakav je poredak na kraju bio tek na 11 mestu sledeći Nakano u Hondi ako se ne varam, aj malo i ti objektivnosti.
    (geak, 11. avgust 2019 16:46)

    # Link komentara

  31. el diabolo !!!
     (nesalomivi, 11. avgust 2019 16:41)

    # Link komentara

  32. Dosadno uvek pobedi Markessss
    (Ne zamaraj mozak, 11. avgust 2019 16:38)

    # Link komentara

  33. Na prosecnom motoru? 
    Prika moj prosecan je vozac na trenutno ubedljivo najboljem motoru. 
    Na bilo kom drugom motoru Mark bi jedva postolje video, malokrvan je vozac.
    (MilosRU, 11. avgust 2019 16:04)

    Olicenje srpskog mentaliteta. Ugasite to svetlo vise.
     (Mikii, 11. avgust 2019 16:20)

    # Link komentara

  34. Стварно капа доле за Маркеза, маестрално и перфектно на просечном мотору.
    (Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50

    Na prosecnom motoru?
    Prika moj prosecan je vozac na trenutno ubedljivo najboljem motoru.
    Na bilo kom drugom motoru Mark bi jedva postolje video, malokrvan je vozac.
    (MilosRU, 11. avgust 2019 16:04)

    # Link komentara

  35. Kao i obično Rosija nigde,samo zauzima mesto za mladje i bolje vozače,zamislite samo Qvartarara ili A.Markeza na fabričkoj Yamahi,pa kidali bi.Ovako Valentino samo vozi revijalne krugove ionako ima samo navijače medju igračima šaha i domina!
    (Boxi, 11. avgust 2019 15:01)

    Startuje 10. i zavrsi 4. i ti govoris nema ga nigdje. Sto malo ne prozivate skoro duplo mladjeg Vinjalesa? Obojica rade fenomenalan posao za ovakvu ocajnu Jamahu u ovoj sezoni! Vidi se mali napredak, ali i dalje to nije to. Daleko su iza Honde i Dukatija, a i Suzuki ih polako stize.
     (HARIS, 11. avgust 2019 16:00)

    # Link komentara

  36. Rekao je Markez na kraju da ga je izbor guma kostao pobede da nije imao dobro proklizavanje i prijanjanje, sto ne umanjuje sjajnu voznju i hrabrost Dovija. I generalno kakvu hrabrost i umece ovi ljudi pokazuju to je stvarno za divljenje.
    (Repsol, 11. avgust 2019 15:56)

    # Link komentara

  37. Kako volim iste staze za F1 i GP. Bez obzira na sve, sutra najvise sansi dajem Doviju.
    (HARIS, 10. avgust 2019 21:14)

    Fenomenalna trka, malo sam predosjetio :)
     (HARIS, 11. avgust 2019 15:56)

    # Link komentara

  38. Ima cak 50-oro koji prate ovaj sport u RS??!!
     (xxoo, 11. avgust 2019 15:49)

    # Link komentara

  39. Markez je konstantno bio brži u krivinama u drugom delu staze, Honda je generalno odlična u krivinama, ali i na pravcu koliko toliko parira. Međutim Dukati je brutalan na uzbrdici posle tog spleta krivina, Doviciozo se tu stalno žestoko približavao i onda mu je bilo mnogo lakše da napada na ostalim pravcima. Svaka čast obojici na vožnji, fenomenalna trka. Jamaha konačno pokazala znake života, videćemo kako će biti u narednim trkama.
     (Boggy, 11. avgust 2019 15:44)

    # Link komentara

  40. @markobg ali to što ti ovde vidiš za dve krivine niko i ne vidi zato što skoro niko i ne gleda mgp po zvaničnim podacima u svetu a formulu 1 gledaju mnogi, jedan od gledanih sportova uopšte na planeti.
    (ave, 11. avgust 2019 15:40)

    # Link komentara

  41. Rosijevci poceli da navijaju za sve Italijane u Moto GP.Ludilo
    (PAOK, 11. avgust 2019 15:40)

    # Link komentara

  42. "F1 150 komentara, preko 700 lajkova na portalu B92, mgp nekoliko komentara i nekoliko desetina lajkova?! Koliko ovo ne zanima nikoga i skoro niko ne prati kod nas. A i u svetu po zvaničnim podacima slabo gledano, mnogo, mnogo manje gledano od formule 1." I Mocart ima manje pregleda na YT od Jelene Karleuse pa je ipak Mocart.
    (Martin, 11. avgust 2019 15:39)

    # Link komentara

  43. Ono što se desi u dve krivine istog kruga u GP-u često ne vodimo ni za dve - tri trke u F1.
    Bravo i za Dovija ali i Markesa , Rossi poske duze vremena blizu postolja.
     (Markobg, 11. avgust 2019 15:34)

    # Link komentara

  44. kakva trka majko mila..zao mi je sto je mark izgubio u poslednjoj krivini ali sta sad.steta sto je kraclou ispao.kvartararo I dalje ne mrda od postolja.imali smo sou dostojan kraljevske klase:)
    (Ivana, 11. avgust 2019 15:34)

    # Link komentara

  45. F1 150 komentara, preko 700 lajkova na portalu B92, mgp nekoliko komentara i nekoliko desetina lajkova?! Koliko ovo ne zanima nikoga i skoro niko ne prati kod nas. A i u svetu po zvaničnim podacima slabo gledano, mnogo, mnogo manje gledano od formule 1.
    (ave, 11. avgust 2019 14:55)

    Dobro i sta sad. Ja gledam ono sto volim a ne sto se vecini svidja. A ti gledaj zadrugu i parove mani se formule.
    (O kako je lepo biti..., 11. avgust 2019 15:31)

    # Link komentara

  46. bravo Doviiiiiii
     (milam, 11. avgust 2019 15:26)

    # Link komentara

  47. Svaka cast za snimke, sve smo videli!
     (Dule, 11. avgust 2019 15:23)

    # Link komentara

  48. Стварно капа доле за Маркеза, маестрално и перфектно на просечном мотору.
    (Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50

    Ako je prošle godine bilo dileme koji je motor bolji (po meni prošle godine bolji Dukati), ove godine nema dileme da je Honda najbolja. Čuj, prosecan motor? Vama Markezovcima nedostaje poprilična količina objektivnosti.
    (Timer, 11. avgust 2019 15:20)

    # Link komentara

  49. Dovi se konacno probudio, videcemo koliko ce ga drzati
    (R8, 11. avgust 2019 15:16)

    # Link komentara

  50. Pobjeda prosječnog vozaca na najboljem motoru.
    Covjek umjesto da rasturri s 5/10 sekundi prednosti na ovom Ducatiu na jedvite jade dolazi do pobjede.
    Nema tempo, drzao se Marqueza samo zahvaljujući tome sto je u Moto GP prednost ta kada se nalazis iza nekog, za razliku od F1 gdje vozac ispred ima los uticaj na aerodinamiku.
    Kada je Doviziozo presao u vodstvo vremena su odmah pala jer covjek ne moze brzo da vozi kada je na prvoj poziciji, treba mu neko da ga "vuče".
    Na kronometar Marquez bi ga ovih 25/26 krugova distancirao za najmanje 5 sekundi.
    (AlexTagliani, 11. avgust 2019 15:15)

    # Link komentara

  51. (Boxi, 11. avgust 2019 15:01)

    I ako stvarno misliš to što si napisao ne bi trebao to javno da iznosiš!

    Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50

    Priznaj da nemaš pojma i biće nam svima lakše... Čuj Honda prosečna mašina hahaha...
     (6ar, 11. avgust 2019 15:11)

    # Link komentara

  52. Markez, kao po obicaju, gubi neizvesne zavrsnice. Nikad nece biti veci sampion od Rosija. Bravo za Dovija, ima glavu za ovakve trke.
    (b92 najbolji, 11. avgust 2019 14:49)
    On gubi neizvesne zavrsnice na stazama koje apsolutno odgovaraju protivnicima, a na svojim stazama ga vide samo u prvom krugu. Velika razlika
    (Filip, 11. avgust 2019 15:11)

    # Link komentara

  53. Markez tezak 30kg sa krevetom zato i pobedjuje.
     (Dule, 11. avgust 2019 15:07)

    # Link komentara

  54. Ti bre, gazi kepeca!
     (Moris, 11. avgust 2019 15:06)

    # Link komentara

  55. Grande Doviiiiiii
     (bob, 11. avgust 2019 15:05)

    # Link komentara

  56. Kao i obično Rosija nigde,samo zauzima mesto za mladje i bolje vozače,zamislite samo Qvartarara ili A.Markeza na fabričkoj Yamahi,pa kidali bi.Ovako Valentino samo vozi revijalne krugove ionako ima samo navijače medju igračima šaha i domina!
    (Boxi, 11. avgust 2019 15:01)

    # Link komentara

  57. Какво уживање од старта до циља! А тек какав успех за Хонду. Ја не могу поверовати да Хонда толико може парирати Дукатију на овој стази. Стварно капа доле за Маркеза, маестрално и перфектно на просечном мотору.
    (Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50)

    Kazes prvo da Honda parira Dukatiju na ovakvoj stazi, a svi znamo sta je Dukati na pravcima, ubrzanju, itd, a onda posle toga kazes da je Honda prosecan motor...nesto ti se ne slaze tu.
     (The Dictator, 11. avgust 2019 14:58)

    # Link komentara

  58. Čestitke Doviju. Odličan vozač. Mnogo sreće u sledećim utrkama!
    (Boki, 11. avgust 2019 14:56)

    # Link komentara

  59. F1 150 komentara, preko 700 lajkova na portalu B92, mgp nekoliko komentara i nekoliko desetina lajkova?! Koliko ovo ne zanima nikoga i skoro niko ne prati kod nas. A i u svetu po zvaničnim podacima slabo gledano, mnogo, mnogo manje gledano od formule 1.
    (ave, 11. avgust 2019 14:55)

    # Link komentara

  60. svaka cast Dovi !!!
     (Mercedes Petronas F1, 11. avgust 2019 14:54)

    # Link komentara

  61. Uuuu Markez već prvak pisle samo nekoliko trka, dosadno!
    (wve, 11. avgust 2019 14:52)

    # Link komentara

  62. Какво уживање од старта до циља! А тек какав успех за Хонду. Ја не могу поверовати да Хонда толико може парирати Дукатију на овој стази. Стварно капа доле за Маркеза, маестрално и перфектно на просечном мотору.
    (Александар 3105, 11. avgust 2019 14:50)

    # Link komentara

  63. Andrea GRANDE Doviciozo!
     (Ožeži, 11. avgust 2019 14:50)

    # Link komentara

  64. Markez, kao po obicaju, gubi neizvesne zavrsnice. Nikad nece biti veci sampion od Rosija. Bravo za Dovija, ima glavu za ovakve trke.
    (b92 najbolji, 11. avgust 2019 14:49)

    # Link komentara

  65. Auu kakva trka. Više od pola trke sjedio sam na ivici kreveta. Svaka čast za obojicu.
     (dalaBu, 11. avgust 2019 14:48)

    # Link komentara