1. @(wve, 11. avgust 2019 17:38)

    Hvala na odgovoru. I dalje mislim da gledanost nema nikakve veze sa tim da li je nekome nesto zanimljivo ili nije. Neces verovati ali nekome je zanimljivije da gleda fudbal nego sah, a ima i drugih kojima je zanimljiviji balet od rok koncerta, i nijedni ni drugi ne vise na vestima onoga sto ih ne interesuje da bi trolovali ljude kojima je to interesantno.
    I jos nesto, vecina ljudi koji prate MotoGP su nekada pratili i F1, i to sto pisu o zanimljivosti iste je vise iz razloga sto je se secaju iz mnogo boljih izdanja nego da bi omalovazili postojanje danasnje F1, jednostavno nemaju razloga za to, nasli su sebi nesto sto im drzi paznju i adrenalin na nivou. Ali me nervira sto ne mogu da procitam smislen komentar o trci od gomile komentara na temu gledanosti i klinackog prepucavanja na nivou Partizan-Zvezda...
    (sofronije, 11. avgust 2019 21:26)

    # Link komentara

  2. @sofronije tera me to što ste vi ubijali sa vašim komentarima i hvalospevima o mgp na vestima o F1, a sada kada imaju zvanični pidaci koliko je mgp negledan ili ti slabo gledan u svetu i kod nas za razliku od F1 ja ne smem da kažem istinu i činjenicu?!
    (wve, 11. avgust 2019 17:38)

    # Link komentara

  3. Na F1 150 komentara, 700 lajkova a ovde posle sat vremene 1 ( i slovima jedan ) komentar?! Iposle neko priča o MGP kao to gledano, popularno a vidi se da skoro nikoga ne zanima. Plus po zvaničnim podacima MGP slabo gledan u svetu za razliku od F1.
    (wve, 11. avgust 2019 14:11)

    I Grand parada je gledanija od koncerta simfonijskog orkestra, i? Sta ti to govori? Je l' to neko merilo kvaliteta?
    A ne razumem ni tvoju potrebu za ovim komentarom, ako te ne zanima zasto imas potrebu da iritiras ljude koje to zanima, zbog lajkova? da li zaradjujes nesto na tim lajkovima? Ja se sad spustam na tvoj nivo samo iz razloga jer me zaista zanima odgovor na pitanje sta je to sto te tera da komentarises nesto sto te ne interesuje?
    (sofronije, 11. avgust 2019 16:52)

    # Link komentara

  4. Bitno da ste Markeza proglasili unapred za pobednika.
    Pita se i Dovi. Steta sto nije konstantan.
     (stajaznam, 11. avgust 2019 14:42)

    # Link komentara

  5. Na F1 150 komentara, 700 lajkova a ovde posle sat vremene 1 ( i slovima jedan ) komentar?! Iposle neko priča o MGP kao to gledano, popularno a vidi se da skoro nikoga ne zanima. Plus po zvaničnim podacima MGP slabo gledan u svetu za razliku od F1.
    (wve, 11. avgust 2019 14:11)

    # Link komentara

  6. Kako dosadno Markez već šampion posle samo nekoliko trka. Nema neizvesnosti, nema uzbuđenja, slabo gledano zbog Markezove vladavine.
    (ave, 11. avgust 2019 13:55)

    # Link komentara

  7. Uf, ona scena sa Gardnerom.. Stomak me zaboleo od napetosti u trenutku, moglo je biti tragično.. Sjajna, uzbudljiva trka. U MotoGP-u će nažalost, vrlo verovatno, biti prilično jednostrano. Mark je za klasu iznad najbližih pratilaca. Jedino bi njegov pad mogao da začini stvari, do čega se ipak nadam da neće doći.
     (Yoloswag, 11. avgust 2019 13:15)

    # Link komentara