1. Sudija nije samo kod penala pogrijesio. Grijesio je kod ruke Ndojea, pa kod očiglednog faula nad našim igracem gdje njihov stoper nabija loptu u vazduh a ovaj pokazuje prednost nakon što je lopta pala na zemlju prvi je dodiruje gostujući fudbaler, za koga prednost!?. Pa start na Marinu jedinog igrača koji ume sa loptom nije zaštitio još mu daje zuti karton nakon čupanja rukama bar 10m očigledno s namjerom da ga omete i sruši na zemlju. Penal očigledno jedva dočekao sa sudi, lijepo se vidi da je napadač samo poslao loptu u prostor i bez ikakve namjere da ide na nju samo je prošao kraj našeg igrača i tražio kontakt. Nakon penala otvoreno se inatio našim igračima što je svojstveno seoskim sudijama. Kao sudija 14g smijem reci da se ovako sudi kad dobiješ pare i ideš namjerno da iskasapis domaćina. Rezultat svega izmišljen gol, dva žuta i jedan crveni ničim izazvani.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (arbitar, 7. avgust 2019 05:40)

    Kada si vec sudija, ajde onda reci koju, posto verovatno znas koliko onda Zvezda placa domace sudije, jer joj se na svakoj utakmici svira ovako, ili neko drugi vrsi pritisak na sudije kako bi svirali u korist Zvezde. Stvarno je maliciozno sad se ljutiti se na lose sudije, a 99% tvojih protivnika ih ima kada igra protiv tebe.
    (Merit Son, 8. avgust 2019 09:14)

    # Link komentara

  2. Od ulaska Boaćija ni jedna duga lopta nije završila u našem posedu. A Benu treba 5 kontakata da bi umirio loptu.
    (Bane, 7. avgust 2019 22:51)

    # Link komentara

  3. Ovo nije analiza,ovako prosečan navijač može da analizira.Posebno je zanimljiv opis penala.Pa reci brate"bio je penal" i tačka."Navukao ga,prodao mu foru,bacio se preko noge..."Statistika je i dobra koliko je to loše izgledalo a šanse su sada 40:60 u korist danaca
    (????, 7. avgust 2019 15:54)

    # Link komentara

  4. Ja ovako kada čitam ove učinke igrača štičem utisak da smo pobedili makar sa tri razlike. Svi odlični, navodno. 
    Iskreno ja to nisam video. Spori smo mnogo, jalovi u napadu, tranzicija spora, nema ko da istrči kontru. Fale nam mnogo brži igrači u napadu, kvalitetniji bekovi. Prošle sezone smo u kvalifikacijama imali Radonjića koji kakav god da jeste, ali kada povuče kontru nastaje panika kod protivnika. Nemamo više ni blizu takve, svi u napadu spori, ne može se igrati ozbiljan fudbal u 2019 bez brzine. Sreću smo potrošili tako da na istu ne možemo računati.
    (Milan, 07. avgust 2019 07:04)

    Pa i jesu bili dobri onoliko koliko im mogucnosti dozvoljavaju, jer Zvezda nije Barselona, a Copenhagen nije Suduva. Sudija jeste napravio niz propusta, to smo svi videli.
    Danci su ozbiljna ekipa, odigrali su strpljivo, onoliko koliko im je trebalo, u Danskoj ce to biti potpuno drugacije. Iskreno, ne vidim nacin na koji ce Zvezda da ih ugrozi. Ali sve je moguce, fudbal je to.
     (Glory_United, 7. avgust 2019 10:26)

    # Link komentara

  5. ArtuDitu, bravo za analizu. Primer kako navijač treba gledati na stvari ukoliko želi napredak svom klubu.
    (Ilija, 7. avgust 2019 09:06)

    # Link komentara

  6. (Budite raalniji malo vi sa b92, 6. avgust 2019 23:38)




    pantiću žekse, opet si se upljuvao:)))))
    (mladići borovi, devojke jele, 7. avgust 2019 08:10)

    # Link komentara

  7. Samo da u prvih deset minuta u Danskoj ne izgube glavu,proći ćemo i ove.A što neko očekuje da igramo tehnički kao Barsa i tempom kao Liverpul...I preklinjem odgovorne u sudijskim organizacijama FS Srbije da nam ne trebaju i da nam ne pomažu ikad više!!!
     (Petak je,veče..., 7. avgust 2019 07:53)

    # Link komentara

  8. Pa ovi iz Bačke Topole su za vas Bar sa.
     (vaske, 7. avgust 2019 07:53)

    # Link komentara

  9. Meni nije jasno zasto uopste uvode Boacija u igru? Covek ako ga pod pravim uglom ne pogodis u pravu nogu da se lopta odbije od njega nije u stanju da pogodi stadion.
    (mare, 7. avgust 2019 07:25)

    # Link komentara

  10. Ja ovako kada čitam ove učinke igrača štičem utisak da smo pobedili makar sa tri razlike. Svi odlični, navodno.
    Iskreno ja to nisam video. Spori smo mnogo, jalovi u napadu, tranzicija spora, nema ko da istrči kontru. Fale nam mnogo brži igrači u napadu, kvalitetniji bekovi. Prošle sezone smo u kvalifikacijama imali Radonjića koji kakav god da jeste, ali kada povuče kontru nastaje panika kod protivnika. Nemamo više ni blizu takve, svi u napadu spori, ne može se igrati ozbiljan fudbal u 2019 bez brzine. Sreću smo potrošili tako da na istu ne možemo računati.
    (Milan, 7. avgust 2019 07:04)

    # Link komentara

  11. ko je gledao utakmicu video je posed lopte i broj suta u okvir gola obe ekipe. ako ovom taktikom zvezda misli da igra LS da ceka kontru sa slabom odbranom nema nista.
     (dragi, 7. avgust 2019 06:44)

    # Link komentara

  12. Sudija nije samo kod penala pogrijesio. Grijesio je kod ruke Ndojea, pa kod očiglednog faula nad našim igracem gdje njihov stoper nabija loptu u vazduh a ovaj pokazuje prednost nakon što je lopta pala na zemlju prvi je dodiruje gostujući fudbaler, za koga prednost!?. Pa start na Marinu jedinog igrača koji ume sa loptom nije zaštitio još mu daje zuti karton nakon čupanja rukama bar 10m očigledno s namjerom da ga omete i sruši na zemlju. Penal očigledno jedva dočekao sa sudi, lijepo se vidi da je napadač samo poslao loptu u prostor i bez ikakve namjere da ide na nju samo je prošao kraj našeg igrača i tražio kontakt. Nakon penala otvoreno se inatio našim igračima što je svojstveno seoskim sudijama. Kao sudija 14g smijem reci da se ovako sudi kad dobiješ pare i ideš namjerno da iskasapis domaćina. Rezultat svega izmišljen gol, dva žuta i jedan crveni ničim izazvani.
     (arbitar, 7. avgust 2019 05:40)

    # Link komentara

  13. Ako Zvezda nema u omladinskoj školi bolje igrače od Kanjasa i Ivanića - e onda...:P
    (erazmo beogradski, 7. avgust 2019 03:21)

    # Link komentara

  14. Zvezda je imala dobro prvo poluvreme i ziheraško drugo što se od Milojevića i moglo očekivati. Ono što Milojević želi na terenu skoro je nemoguće ostvariti sa bekovima kao što su Gobeljić i Rodić. Jer oni su sa centaršutom na Vi mada ni ostali nisu bolji. U prvom poluvremenu Gobeljić je imao nekoliko situacija u kojima je bio gotovo sam ali fudbalska limitiranost ga je sprečila da bolje iskoristi prilike u kojima se našao. Čini mi se da zbog defanzivne orijentisanosti Zvezdinog trenera ne postoje neke uigrane akcije u napadu. Sve deluje kao stihija bez neke jasne organizacije ili ideje. Marin je večeras u pojedinim situacijama bespotrebno davio loptu. Ali, njemu to može da se oprosti. Zvezdin tim je prespor i čini mi se da nisu u stanju da organizuju kontra napad čak i u izglednim prilikama.
    Situacija oko penala je takva da bi neke sudija postupile isto kao i Portugalac večeras, neke bi pokazale žuti karton gostujućem igraču zbog simuliranja a neke ne bi dosudile ništa i pustile bi da se igra nastavi. Ako ćemo da budemo iskreni u našoj ligi ovakvi startovi često bivaju okarakterisani kao penal u korist Zvezde i Partizana. Opraštanje crvenog kartona gostujućem igraču je najveća greška sudije. Kriterijum mu od samog početka nije bio ujednačen naročito kod dosuđivanja faulova.
    Mislim da je Zvezda ostvarila loš rezultat pre svega zahvaljujući suviše defanzivnoj taktici u drugom poluvremenu. Revanš će zahtevati igru kao iz prvog poluvremena tokom svih 90 minuta. Pitanje je da li su Milojević i igrači spremni na tako nešto.
     (ArtuDitu, 7. avgust 2019 03:14)

    # Link komentara

  15. Jovančić? Imao jednu dobru dugu loptu i sve ostale greške
     (Jak, 7. avgust 2019 01:37)

    # Link komentara

  16. veliki strumf, Ama sta ti kazes jel lepo Wind bocnuo?
    (Tro-Ler, 7. avgust 2019 01:01)

    # Link komentara

  17. veliki strumf, Ama sta ti kazes jel lepo Wind bocnuo?
    (Tro-Ler, 7. avgust 2019 01:01)

    # Link komentara

  18. Terza,daj jos jednog pribliznog kvaliteta Marina .Znam da neces.Radije dovedes 4 za cijenu jednog.
    Nema ko da igra.
    Ivanic?
    Nema decko nista.
    Spor,u duelu nikakav,dribling ne postoji,sutira ko Monti Berns,uzas.
    Bez Marina mi smo nista.
    Mislim da je ove sezone podigao svoju igru na najvisi nivo,ali ostali ne mogu da ga isprate
     (krajisnik, 7. avgust 2019 00:37)

    # Link komentara

  19. Ja verujem u Miloja i momke, izvućićemo 0:0 u gostima!
     (djoka iz NY, 7. avgust 2019 00:31)

    # Link komentara

  20. Penal cist kao suzaNa i Miki pcelar.
    (Đenka VŠ, 7. avgust 2019 00:17)

    # Link komentara

  21. Realno ono nije bio penal.Čovek se bacio i sudija je to svirao, i to je to.Ne treba oko toga previše pričati, već se dobro pripremiti za revanš.
    Nije prvi put da je Zvezda u ovoj situaciji.Znala je da odigra odlično takve utakmice.Nadam se da će tako biti i ovaj put.
    (Bojan, 7. avgust 2019 00:13)

    # Link komentara

  22. Dobra Zvezda, bolja od Kopenhagena i loš, očajan sudija, to je ceo skener!
    (sah 88, 6. avgust 2019 23:51)

    # Link komentara

  23. Ne znam... sa ovakvom igrom teško da ćemo osvojiti Ligu Šampiona.
    (Realno, 6. avgust 2019 23:44)

    # Link komentara

  24. Kao prvo,penal je bio,kao drugo,penal za zvezdu nije bio,kao trece,ni zvezda nije imala stopostotnu sansu (sem one jedne polusanse pred kraj utakmice).. Drugo,zvezda crvena je navikla na pristrasna sudjenja u ping pong ligi pa im je sad neobicno kad sudija nenavlaci za njih, (jel vidite sad panteri kako je kad se svira penal malo i protiv vas a ne samo za vas penali i crveni za protivnika).. Pa nije Kopenhagen one vase drugarice crvene Radnicki iz Nisa i Vojvodina pa da vam se sklanjaju,pa da vam sudi Tanovic,Elvis Prsli i ostale sudije,nema toga ovde panteri,ne ne dalje neces moci komsinice..
     (Budite raalniji malo vi sa b92, 6. avgust 2019 23:38)

    # Link komentara

  25. ivanić dobar? au!
     (vajgadu, 6. avgust 2019 23:37)

    # Link komentara

  26. Marin zvezdin mesi
    (Stef, 6. avgust 2019 23:35)

    # Link komentara

  27. Šteta. Bez penala ne bi gola do sutra. Ali na drugoj strani ako je već i sviran, onda je i na Benu bio po istom kriterijumu. 2:1 i 1:1 nisu isto i zakinuti smo muški. Da je bar Ajaks pa da kaže čovek gurkaju ih u LŠ, ovako smešno. Elem, Degenek osveženje, raduje da je spreman, ne doduše kao prošle godine ali i ovih 70% je dovoljno. Sa Milunovićem skroz fin tandem pozadi. Gobelja pristojan, on da centrira ne ume i smešno je i zamerati mu. Kanjas prodisao u drugom, prostrujila vrela španska krv i čak se bacao i uklizavao što nije njegov stil igre. Jovanča odličan. Mirko daje znake života, borio se i samo neka nastavi. O kapitenu maestru #10 je sve ispričano. Ako oni Kopenhagenovi vrede po 5,10 miliona, Marin je klasa za 25-30 miliona. Zeka će sanjati rolanja i suknje. Takva elegencija, pregled igre, mašta, dribling na malom prostoru, udarci, prekidi. Hvala što postoji. Milančetu brz oporavak i da zatvaramo te Dance dole. Nije gotovo. Borba bre, Zvezda!
     (detektiv kokni kol, 6. avgust 2019 23:35)

    # Link komentara

  28. Odlucio je promasaj Boacija,par minuta pre njihovog penala,da je bilo 2-0 deset minuta do kraja,rutinski bi zavrsili,ovako kukanje na sudjenje mora prestati koliko veceras I to ljudi is kluba I narocito trener treba da porade na tome,jer us max.koncentraciju na teren,utisak je da smo bolji I da mozemo da dobijemo tamo.Nesto mi se prividja prolaz na penale!
     (temaklasica, 6. avgust 2019 23:34)

    # Link komentara

  29. Kako bre nepostojeći penal? Nama su za sve krivi drugi i uvek neka zavera protiv nas. Jel se Zvezda povukla? Jeste. Jesu li svi sem Marina i izmena ostali bez snage? Jesu. Da li ceo srpski fudbal sem Paunovićevih klinaca funkcioniše tako? Funkcioniše. Prema tome, pamet u glavu i srce na teren. I Zvezda i Partizan.

    Pozdrav od Partizanovca, ne grobara.
     (Arch, 6. avgust 2019 23:34)

    # Link komentara

  30. Da se kupi bar jedan sleper pojacanja, ne mora dva, kao do sad!
    Izdrzace to jadni penzioneri!
     (boj, 6. avgust 2019 23:30)

    # Link komentara

  31. Marin je ugusio,usporio,upropastio bezbroj napada i zakomplikovao 10ak mogucih sansi za gol.Mnogo brate mudruje i glumi ludilo neko.Pri tome u odbrani ne postoji,uyasan u duel igri,primer gde ga jedan Scekic pojede na svakoj utakmici.
    Zao mi je ,ali to je realnost,kao i to da nemamo bekove,da je onaj Milunovic zreo za penziju ili Lucane pa nek djida svaku u kukuruze.
    Pojacanja katastrofa,malo gora od Boacija.
    Sve u svemu LE puna kapa za ovako majmunisanje od uprave. Kako sejes tako zanjes.
    (r i n g i s p i l, 6. avgust 2019 23:25)

    # Link komentara

  32. Marin i devet taraba!
     (boj, 6. avgust 2019 23:24)

    # Link komentara

  33. Dobra Zvezda, mnogo bilja od Kopenhagena i očajan sudija koji je odredio tok utakmice i ovaj rezultat!
    (sah 88, 6. avgust 2019 23:23)

    # Link komentara

  34. Zvezda dobro odigrala, bolja od Kopenhagena ali sudija bio u centru pažnje nerazumnim odlukama i odveo itakmici u drugi smer.
    (ave, 6. avgust 2019 23:20)

    # Link komentara

  35. Miloje je strpljiv, zna da čeka igrača i kad je u lošoj formi duži period, ne udara mu na sampouzdanje,, pa je tako dočekao Ivanica i Jovancica večeras. Odigrali su uz Marina bar duplo bolje od svojih rivala na istim pozicijama. Tako bi mu vratio i Ben da ga povreda nije omela.
     (OutlanderQ, 6. avgust 2019 23:19)

    # Link komentara

  36. A ovena trenera?
     (mmsm, 6. avgust 2019 23:18)

    # Link komentara

  37. Ostrasceni pisu nepostojeci penal,a kakvi penali se sude za zvezdu u ping pong ligi,samo zbog nerealne propagande bih voleo da ispadnu i odsustva bilo kakve realnosti i postenja onih koji prate zvezdu.
     (srbijaole, 6. avgust 2019 23:18)

    # Link komentara

  38. Upravo sa stadiona. Glava mi još vruća. Imali smo 5 mrtvih sansi, oni bez šuta i bez šanse dadoše gol iz nepostojeceg penala. Ipak, sami smo krivi. Ovog Ivanica da više ne vidim na terenu! Slabijeg igrača u Zvezdi uživo dugo nisam video. Kolac, slabotelesan, trckara kao devojčica, u duelu slab, pas, prodor - ma nula! Treba ga najuriti momentalno. Nas najveći problem je igra po boku - jednog igrača nemamo koji može da probije i centrira kako treba. Neverovatno! Goveljic , Vukanović - ništa, Rodić tek nešto bolji. Degenek jako dobar a Milunović korektan. Kanjas i Jovancic prosek nedovoljan za LS. Marin velemajstor, ali nam trebaju bar još 2 igrača tog kalibra. Ovako, imamo jednog majstora, jednog strelca i osmoricu trkača od kojih 2-3 apsolutno ne zaslužuju dres Zvezde.
    (veliki strumf, 6. avgust 2019 23:17)

    # Link komentara

  39. Skener treba da kaže da Danci nisu pokazali ništa osim jedne poluprilike i sumnjivog penala! Treba ih napasti u gostima odmah jer nam treba gol a možda i bolje tako jer uvek kad smo branili rezultat smo loše prolazili! Ponavljam, nisu pokazali ništa posebno, samo hrabro u revanšu!
    (severnjača, 6. avgust 2019 23:17)

    # Link komentara

  40. Lako skenirati, Zvezda dobra, ovi loši, sudia im poklonio penal i sve upropastio.
    (sah 88, 6. avgust 2019 23:17)

    # Link komentara

  41. Ok,penal nije bio i Zvezda mora dobije u Danskoj.
    Kopenhagen ce tamo morati da igra otvorenije i to je Zvezdina sansa.Po kvalitetu su egal.
    Srecno u revansu i da prodjete dalje.
    (Partizanovac, 6. avgust 2019 23:16)

    # Link komentara

  42. Bez Marina i bez sudija bi se borili za opstanak u ligi
     (Čoban, 6. avgust 2019 23:15)

    # Link komentara

  43. Kakav je osecaj kada sudija upropasti neciju dobru igru,karma je cudo haha
     (srbija, 6. avgust 2019 23:13)

    # Link komentara

  44. Ndoje za svaki kontakt dobio faul, oprosten cist crveni karton Zeki, i na kraju penal koji se u 99 posto slucajeva ne sudi domacoj ekipi u 85 minutu. Postoje ta neka nepisana pravila, koja ocigledno za zvezdu ne vaze. Ne Kazem da je bilo sve cisto, kontakt je postojao, ali sustina je u tome da mogu da potpisem da tako nesto njima ne bi bilo dosudjeno na 1:0 u danskoj. Pricam o sudjenju jer kada su ovako dve izjednacene ekipe, ovakve stvari direktno odlucuju pobednika.
    (Ivan, 6. avgust 2019 23:12)

    # Link komentara

  45. Dobra igra Zvezde, loše suđenje i poklonjen penal koji je sve zakomplikovao. Ali glavu gore ima revanš!
    (wve, 6. avgust 2019 23:10)

    # Link komentara