1. @stefanue
    Prilika je bila dobra, ali uzevši u obzir da je igrao za Seltikse kada mu je sestra poginula i kada je bio povredjen - mnogo je. Zato sada iako imaju tonu pikova i perspektivan tim ni za jednog superstara nisu bili u igri jer postoji tihi bojkot Seltiksa i Ejndža od strane najvećih zvezda. Uzeli su Kembu, ali realno im je 10 drugih igrača ispod nosa prošlo bez želje da pregovaraju sa njima. Sveukupno, lošija su ekipa nego pre trejda i sa okrnjenom reputacijom.
     (Jim Beam, 28. jul 2019 21:43)

    # Link komentara

  2. @Jim Beam

    Covece ko normalan ne bi trejdovao Ajzeju za Kajrija, iako se završilo ovako kako se završilo.. Da su dali Ajzeji maks ugovor koji je tražio te godine od novembra, ukopali bi tim i za ove prethodne 2 i za jos naredne 3 godine, ovako sad bar imaju Kembu..
     (stefanue, 28. jul 2019 17:59)

    # Link komentara

  3. "Kritičari kažu da sam lud"

    Ako su oči zaista ogledalo duše onda ovaj stvarno i jeste lud. A ni to što je saigraču na treningu slomio vilicu mu ne ide u prilog.
    (Powerslave, 28. jul 2019 16:30)

    # Link komentara

  4. Trejdovanje Ajzee Tomasa od strane Bostona i ponašanje Bulsa tokom skandala Mirotić/Portis su dve najveće degradacije franšiza u NBA-u u poslednjih 20 godina. Da stvar bude gora, to dolazi od onih najvećih.

    Ovi prvi su navukli gnev cele lige, a ovi drugi nisu bili u stanju da zaštite Mirotića (kaznili Portisa sa 8 utakmica?!) već su bili u fazonu "oprostiće ti Đura što te je tukao". A Đuri još dali slobodu u igri nakon toga. Ovo što im se dešava u poslednjih 4-5 godina je sa razlogom i nadam se će tako ostati dok se ne promeni menadžment. Fenjerašenje.

    O ovom momku ništa dobro. Divlji igrač u divljoj franšizi. Imaće neke pristojne brojke ali će biti miljama od plejofa.
    (Jim Beam, 28. jul 2019 12:44)

    # Link komentara