"Mesijeve kritike su samo šou"

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro odgovorio je argentinskom fudbaleru Lionelu Mesiju na navode da je trofej Kopa Amerike "već bio namenjen Brazilu".

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Bolsonaro je inace poznat kao sumnjiv predsednik (za one koji prate politiku).
    Mesi je pruzio hranu, pice i skloniste beskucnicima u svom restoranu (u Rosariju) zbog hladnog vremena i teske ekonomske situacije u Argentini (za one koji ne znaju u Argentini je zima, dok je nas u Srbiji leto). Mesi je takodje osvojio ESPY nagradu (ESPY Awards 2019) za najboljeg internacionalnog fudbalera godine (protivnici su mu bili Kristijano Ronaldo, Van Dajk i Mbape).
    (Mesi uziva u godisnjem odmoru, 15. jul 2019 11:42)

    # Link komentara

  2. Ako sledece godine ne osvoji Copa America sledi povlacenje do svetskog prvenstva, pa onda opet povlacenje do Copa America 2024 i sve tako do kraja karijere:-))))) Najbolji igrac svih vremena koji je u reprezentaciji glumio klovna:-)
    (Boris, 15. jul 2019 10:52)

    # Link komentara

  3. Messi treba da se zalaze da Argentina igra kup Azije, mozda i osvoji konacno neki trofej sa reprezentacijom tada. OI i takmicenja do 19 godina ne racunam.
     (vlada, 15. jul 2019 09:16)

    # Link komentara

  4. hocete reci da je moj idol Messi pricao o sudijama, da bi u drugi plan stavio svoje lose igre u nacionalnom timu? ma ajte molim vas.
    (neutralni felsh, 15. jul 2019 09:15)

    # Link komentara