1. @detektiv kokni kol, piše se i kaže se "protestovali".
    (rebro, 14. jul 2019 21:09)

    # Link komentara

  2. Onomad je CZ otpustila Radonju zato sto se javno pozalio da vec mjesecima nije primio platu...
    (Sasha, 14. jul 2019 20:59)

    # Link komentara

  3. Slučaj Vujanića je ipak jedinstven. Dug bi na kraju bio izmiren, pare su bile spremne da se sačekao samo jedan dan ali gospoda iz kkp je sazvala ponoćnu komisiju sa svojim savezom i za 15 minuta završila posao. Vujanić je u poslednjem derbiju za Zvezdu dao 40 poena, maltretirao čuvenu Duletovu odbranu. Sve ostalo je istorija. Žalosna.
    (detektiv kokni kol, 14. jul 2019 17:45)

    Ovo što si izneo su neistine... Dug nikada nije izmiren, niti je iko imao nameru da ga izmiri ( i u vreme UPPR-a trajao je sudski postupak). Deo plate je trebao da se isplati kroz nekretninu ( stan), za koji je uplaćen samo avans, a Vujanić je morao da nadoknadi ostatak, da ne bi završio na ulici. Na njegovu nesreću BAT je ustanovljen tek posle 5-6 godina.
    (Sinovac, 14. jul 2019 20:32)

    # Link komentara

  4. @stoler Pridev podsmesljiv ne postoji. Nije otet ali je ucenjen. Šija-vrat. Dupla plata, reprezentacija, evroliga na tacni, siguran transfer dalje. Bogdanović, Ostojić, dovedeni na isti način. Ali nije to bitno, nisu cigani zlopamtila. Znam samo da je Zvezda koristila takve metode danas, da Vanja Marinković spontano pređe preko noći bez dinara da bi vrištali, urlali i protestvovali na sav glas o jednom klubu, diktaturi i slično. Onda nije smetalo. Pravda vam je relativna kategorija. Kada Dule ima batinu onda je pošteno. Bezobrazluk, više od licemerja.
     (detektiv kokni kol, 14. jul 2019 19:50)

    # Link komentara

  5. Postoji valjda i taj Vujanic kao i njegova zelja, valjda se i on nesto pita. Tesko da neko moze samo tako da se otme a da on to ne zeli. Tako da, manite se vise lazi i izmisljanja. Ako je neko majstor ponocnih sednica, zasedanja i slicno to je onda tvoj nakaradni klub i njegov vlasnik.
    (stoler, 14. jul 2019 19:01)

    Pa zeleo ili ne Partizan je ponudii 5x vecu platu, a to se ne odbija plus Evroliga.
     (nista o nicemu, 14. jul 2019 19:31)

    # Link komentara

  6. (detektiv kokni kol, 14. jul 2019 17:45) Kao prvo, na tom poslednjem derbiju koji je igrao za zvezdu i dao toliko koseva, treba da znas da trener nije bio Dule Vujosevic tako da ta podsmesljiva upotreba "cuvena Duletova odbrana" zaista nema veze sa zivotom. Kao ni te vase milion puta izrecene lazi i gluposti oko nekih ponocnih sednica i slicno. Postoji valjda i taj Vujanic kao i njegova zelja, valjda se i on nesto pita. Tesko da neko moze samo tako da se otme a da on to ne zeli. Tako da, manite se vise lazi i izmisljanja. Ako je neko majstor ponocnih sednica, zasedanja i slicno to je onda tvoj nakaradni klub i njegov vlasnik.
    (stoler, 14. jul 2019 19:01)

    # Link komentara

  7. @Sinovac, Slučaj Vujanića je ipak jedinstven. Dug bi na kraju bio izmiren, pare su bile spremne da se sačekao samo jedan dan ali gospoda iz kkp je sazvala ponoćnu komisiju sa svojim savezom i za 15 minuta završila posao. Vujanić je u poslednjem derbiju za Zvezdu dao 40 poena, maltretirao čuvenu Duletovu odbranu. Sve ostalo je istorija. Žalosna.
     (detektiv kokni kol, 14. jul 2019 17:45)

    # Link komentara

  8. Olimpijakos je "oteo" Milutinova Partizanu na osnovu neisplačenih zarada ( kao što je svojevremeno Partizan "oteo" Vujanića Zvezdi), tako da Olimpijakos nema nikakvih prava da se ljuti ako bude izgubio igrača na isti način. Licemerne su izhave ovog "agenta", koji je očigledno čovek Olimpiajkosa i ponaša se prema Milutinovu kao advokat dodeljen po službenoj dužnosti, jer strašno bode oči njegovo iznenađenje zahtevom Milutinova da mu se isplate zarade.
    (Sinovac, 14. jul 2019 17:09)

    # Link komentara

  9. Amateri, ponudite mu 2,5% ili nista, tako se to resava.
    (Jugram Haschwalth, 14. jul 2019 17:06)

    # Link komentara

  10. Nema problema. Ja ga placam. Ja volim da placam igrace Olimpijakosa iz svog dzepa. O onima u Partizanu i da ne govorim.
    (Gossa placa Zeljko, 14. jul 2019 17:00)

    # Link komentara