1. Eeee moj B92 a Kyle Kuzma, buduci GOAT njega i njegovih 2 miliona ovde niko ne spominje, i to da je u rookie sezoni sutirao bolje za 3 nego Davis i Lebron u karijeri u proseku, sto ukazuje samo na to da ce Kuzma biti GOAT.

    A i to sto imaju u dead kepu 5 miliona znaci da imJU sigurno 3 a sa finansijske strane cak i 4 igraca. Ali s obzirom da ni ne znam ime anonimusa kojeg placaju da ne igra znaci da je decko tu samo da kvari pricu dok je Kyle Kuzma i dalje buduci GOAT i za dve godine ce dobiti Max ugovor sa vec do tada dva osvojena prstena.

    Oko 30 miliona ce im sigurno ostati za boraniju, Netsi trenutno imaju bas 9 igraca koje placaju oko 30 milki pa bi mogli da izvrse neku integraciju.

    30 Miliona za superstara ili 2 role playera, Tobias Haris, Kemba Walker, Kyrie Irving, Klay Tompson bi bili igraci koji mogu da unaprede sut za 3 sto je ovde najveci problem.

    A zamislite samo tek kako bi izgledao da odbranu igraju i Kavaji i recimo Ronodo i Javale MCgee ako pootpisu kao boranija.
    (red.viper1001@gmail.com, 29. jun 2019 01:31)

    # Link komentara

  2. Kombinacije su mogle da prodju na Istoku ,gde Lebron nije imao toliku konkurenciju .Na ovakvom Zapadu mislim da ce ici mnogo teze ,jer je regularni deo sezon nogo naporniji ,mnogo su ijednacenije ekipe i igrate vise medjusobnih utakmic .Mislim da ce uci u plej of ,al od osvajanja i samog Zapada su jsko daleko .Bilo bi pametnije da popune kvalitwtni ekipu nego da dovode jos neku supwrzvezdu .
    (Ove, 27. jun 2019 23:52)

    # Link komentara

  3. A Kej Si Pi? Eto on mi prodje kroz glavu... I svi komentari padose u vodu. Pa i tekst. Sa 32 miliona mogu lagano da naprave bolesno dobru ekipu.
     (Strucnjak ekspertskog nivoa, 27. jun 2019 23:03)

    # Link komentara

  4. Kako mislis,, ti ih trejdujes,, Lebron je GM Lejkersa? Izvini nisam znao to.
    S mladim timom ne uradi nista- los je lebron, ne povlaci tim, bla bla,
    Pojacaju ekipu-aha lazni kralj, dovode mu zvezde.
    Daj dogovorite se sta cete pricati.
    I da, Jordan je inace igrao sam, Kukoc, Ker, Rodman, Pipen, sve losi igraci je l da?
    Vise je O'nil igrao sam, jer je samo imao brajanta da mu pomaze, nego sto je Jordan igrao sam, ako cemo realno. Pozdrav za sve realne ljubitelje nba
     (malo realnosti, 27. jun 2019 22:41)

    # Link komentara

  5. @danilovic
    Ko ti drma kavez?
    (Uros, 27. jun 2019 22:29)

    # Link komentara

  6. Sad ce mrzitelji Lebrona reci kako ce on imati najjacu ekipu. Nije im lako, ipak je Dzordan imao najslabiju ekipu kad je osvajao prstenje, sve covek sam uradio, dok recimo Lebron s ovim "najjacim" timom mora na crtu nejakim Voriorsima...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (danilovic, 27. jun 2019 20:58)


    ....

    Prepoznatljiv rukopis onog koji pise pod 4, 5 nikova. :-)
    (ThePain, 27. jun 2019 22:25)

    # Link komentara

  7. Sad ce mrzitelji Lebrona reci kako ce on imati najjacu ekipu. Nije im lako, ipak je Dzordan imao najslabiju ekipu kad je osvajao prstenje, sve covek sam uradio, dok recimo Lebron s ovim "najjacim" timom mora na crtu nejakim Voriorsima...
    (danilovic, 27. jun 2019 20:58)

    Ne postoje mrzitelji.. Jednostavno ona braca koja su se javljala da im je muka da gledaju dominantne voriorse... Pa kako vam nije muka da gledste dzejmsa koji treci put ulazi u supertim sa po jos dva superstara.... Voriorsi su povredjeni nists od njih sl.sezone... Jednostavno mi je jadno da gledam kako na silu pokusava da prestigne majkla a pritom je jedinstven fascinantan igrac sa nerealnim karakteristikama... Koliko godd veliki bio pada u ocima pravih fanova nba lige ovakvim bednim potezima... Mlad talentovan tim Lejkersa.. Umesto da im preneses iskustvo i od njih naprsvis bolje igrace ti ih trejdujes.. Sramno
     (stefan, 27. jun 2019 22:24)

    # Link komentara

  8. @(Sloba, 27. jun 2019 21:07)

    Nije dobio samo broj 23, vec i ulogu u Space Jam 2 za koji ce sigurno dobiti fin honorar.
     (palop, 27. jun 2019 22:11)

    # Link komentara

  9. Pokusace da ove godine igraju sa tri zvezde a da ostatak ekipe uz njihovo lobiranje popune veteranima koji ce da igraju za minimum. To moze da funkcionise neko vreme, na gurku, a onda sledi raspad sistema, trejdovanje za pikove i opet sve iz pocetka. Interesantno je da dva najjaca tima, Niksi i Lejkersi, vec godinama unazad prave istu gresku i pokusavaju da stvore tim precicama, a to ne moze da funkcionise. Cak i jedan Toronto, koji je vec bio jak a onda doveo Kavajia i Gasola, opet nista ne bi napravio da im nije bilo Van Vlita i Sijakama koji jos igra za sicu od par miliona dolara. Kljuc usopeha je u tajmingu, da kada su najbolji igraci na vrhuncu da u isto vreme imate i par zvezda koji su jos pod ruki ugovorima. Lejkersi se ponasaju kao da su vec u plejofu pa spremaju tim od 7 igraca ne shvatajuci da pre toga treba da preguraju regularni deo sezone.
    (bskfan, 27. jun 2019 21:56)

    # Link komentara

  10. Lejkersi ce na kraju imati roster od 7 igraca.
     (HARIS, 27. jun 2019 21:42)

    # Link komentara

  11. Znaci Kandza.
    (Stefan COYG, 27. jun 2019 21:27)

    # Link komentara

  12. P.S. Dzordan je najveci ikada, da ne misli neko da ne volim Majkla, ali ne razumem cemu mrznja prema Lebronu.
     (danilovic, 27. jun 2019 21:16)

    # Link komentara

  13. Ako uzmu Kavaja uzimaju titulu.Dejvis je verovatno najbolji centar lige(Jokica obozavam ali je Dejvis mnogo bolji defanzivac i rip protektor,naravno,kada mu se igra odbrana a igra mu se u velikim utakmicama),LeBron i kao penzioner je u top 3 igraca lige i tako ce biti dok se ne povuce,jer lik je genije,ima vise asistencija nego 90% plejeva i drugih bekova u ligi,jednostavno,top 2 igraca ikad(uz mj23),i jos Kavaj da im dodje,vec imaju ok defanzivce na unutrasnjim pozicijama,Kuzmu koji je potencijal.Bice zanimljivo.
    (Trica, 27. jun 2019 21:15)

    # Link komentara

  14. Kawhi stize u LA
    (Pero, 27. jun 2019 21:14)

    # Link komentara

  15. Jordan bi u danasnjoj kosarci bio Ilija Djokovic koji se navukao na kocku
    (bad boy pistons, 27. jun 2019 21:13)

    # Link komentara

  16. Davis se odrekao 4m i a u stvaricza uzvrat je dobio broj 23 od Lebrona (gde ce se ovaj vratiti naverovatnije svojoj 6ici iz Hita) Takodje Bongu, Vagnera i Dzonsa su poslali u Wizardse tako da ne znam da li da uzmu jos jednog na max (gde mislim da je Kajri blizu od Rasela zbog svojih "bratskih" odnosa sa Dejvisom) ili pak da napune sastav sa solidnim igracima jer bi u suprotnom ako uzmu max morali ove ostale na veteranske ugovore. Previse siluju, previse sad i odmah ali videcemom to je uspelo Lebronu i u Hitu i u Cavalirsima pa sto da ne i ovde.
     (Sloba, 27. jun 2019 21:07)

    # Link komentara

  17. Ako dovedu još jednog superstara ostatak tima moraju da dopune sa onih 5 miliona koje smeju da prekorače preko ograničenja i minimalnim ugovorima, to će i pored 3 superstara biti tanko. Ili mogu te pare da rasporede na više igrača koji bi im mnogo korisniji bili. Ne možeš imati 3 igrača koliko god izvanredni bili i nadati se tituli pogotovo ako se uzme u obzir da je Lebron već u godinama i da Dejvis nije baš imun na povrede. JJ Redik i Beverli bi im legli savršeno. Jedan da kida u odbrani drugi da cepa trojke na Lebronove pasove i da konstanto ima čoveka na sebi jer niko nije lud da ostavi Redika samog na šutu. I njima dvojici da daju po 10 miliona opet im ostaje 12 da napune roster kompaktibilnim igračima. Duga klupa ipak znači mnogo, Reptorsi su to dokazali ove sezone.
     (pn, 27. jun 2019 21:02)

    # Link komentara

  18. Sad ce mrzitelji Lebrona reci kako ce on imati najjacu ekipu. Nije im lako, ipak je Dzordan imao najslabiju ekipu kad je osvajao prstenje, sve covek sam uradio, dok recimo Lebron s ovim "najjacim" timom mora na crtu nejakim Voriorsima...
     (danilovic, 27. jun 2019 20:58)

    # Link komentara

  19. A koce popuniti ostatak tima? Mislim da 3 kosarkasa nisu dovoljna da igraju utakmice. Za dva kosarkasa su dali vise od pola tima.
    (Ja original, 27. jun 2019 20:55)

    # Link komentara

  20. Hihihihihijijijiji... Sad ce jos jedsn superstar igrac... Koliko poznata prica... Dzejms sam ima da nosi lejkerse na mocnom zapadu u 37 godini do plej ofa lagano... Sramota me je dok citam
     (stefan, 27. jun 2019 20:54)

    # Link komentara

  21. Ovi dadose sve sto imaju! Dovedite lebronu jos jednog superstara pa da vam pokaze sta zna i ume. I ne treba im vise igraca, njih trojica i to je to. Mogao bi neko iz publike da udje da statira cisto da ih bude pet. Dzek Nikolson recimo.
    (stoler, 27. jun 2019 20:54)

    # Link komentara

  22. A ko ce biti na klupi Lejkersa?????
     (Jaran, 27. jun 2019 20:51)

    # Link komentara