1. Gde su pojacanja? Pa ova ekipa je losija od ekipe iz prosle sezone.
     (Milan, 26. jun 2019 09:24)

    # Link komentara

  2. bunker miloje šestar!
    (efendija server, 26. jun 2019 08:47)

    # Link komentara

  3. Niko nema prava da kritikuje Miloja.
    Covek je hteo da napusti klup ali je ostao na nagovor uprave i ''navijaca''.
    Ima losu atmosferu u timu, zahvaljujuci ''Gardistima'' koji se ponasaju da su iznad svih, a realno su najgori na terenu. Iako ih Zvezda pusta , niko ih ne zeli.
    (Gru, 26. jun 2019 07:42)

    # Link komentara

  4. Najveca greska je prevelika rotacija, zbog toga nikada nemamo uigran tim. Sa druge strane moralo je tako biti jer imamo dva tima i na taj nacin moze da se vidi koji igrac zasluzuje Zvezdin dres. Jeste malo ruzna igra Zvezde ali cilj opravdava sredstva.
     (zex, 26. jun 2019 07:16)

    # Link komentara

  5. Не можемо увек да се провлачимо, то је против закона вероватноће. Пре две године смо се провукли против Краснодара, регуларан гол им је поништен. А прошле године, после првог полувремена у Салцбургу, сви смо мислили да ћемо проћи као против ПСВ-а, али се у другом полувремену догодило чудо. Нажалост, тај новац који нам је буквално пао с неба у претходне две сезоне неко је одлучио да стрпа у џеп, а ми опет треба да страхујемо да ли ћемо проћи тимове попут Спартака из Трнаве и Хелсинкија. Улазимо у ову сезону слабији него у претходну, а форма нам је нула. Како играмо у последњих 6 месеци, нисам сигуран да можемо поново и Судуву да победимо. Не треба заборавити да им је од пет голова прошле године чак три дао Радоњић.
    (Марко, 25. jun 2019 23:14)

    Samo hocu da kazem prvo da Krasnodar u BG ne bi dao gol da se igralo jos tri dana da nije bilo sudije koji je izmislio penal.
    Mene najvise brine napad gde imamo samo Boacija i mozda nekog novog koji je pitanje kako ce se uklopiti za kratko vreme. Ne kaska mnogo ni odbrana gde nam fali pokretljiviji stoper, ali me odbrana manje brine jer je Miloje izuzetan defanzivan trener. Utegnuce odbranu do 2.-3. kola i nece biti nekih velikih problema, ali ofanzivno Miloje nije toliko dobar i vise zavisi od igraca. Ako se Boaci ne povampiri imacemo ozbiljnih problema napred, ali ja verujem u Miloja da moze da nas odvede makar u LE...
     (očigledno, 26. jun 2019 01:38)

    # Link komentara

  6. Nisam optimistican nakon ovakve igre poslednjih par meseci i nemam nikakvo poverenje u ovu upravu nakon silnih promasenih pojacanja i otkrivenih dugovanja. Ali u tebe Miloje imam svo poverenje ovog sveta, jer za sve nas rodjene nakon slavnih dana Barija nije bilo lepsih momenata od Krasnodara, Kelna, Salcburga i Liverpula, za koje si upravo ti najvise zasluzan.
    (Arthas, 26. jun 2019 00:46)

    # Link komentara

  7. Miloje idemo korak po korak kao i uvek. Zvezdo volim te!
    (Falcao, 26. jun 2019 00:39)

    # Link komentara

  8. A vama je skoro ceo tim ostao. Sta kukumacete sad? Ali najveca greska je prodaja Krsticica. On vam je bio alfa i omega. Sad osim Borjana koji vi je najbolji deo tima ste prosek. To se videlo u finalu kupa.
     (neko, 26. jun 2019 00:01)

    # Link komentara

  9. Ljudi ajde batalite komentarisanje prijateljskih utakmica.Nešto najnebitnije.Nije pravo merilo.
    Čovek i svi ovi igrači, ili ajde, većina igrača su pokazali i ostvarili sve zacrtano i ponešto iznad prosečnog i očekivanog i realnog. Ovde je fudbal "mačka u džaku" ono što Milojević radi i što je radio i uradio je nevidjena i mnogo dobra stvar. Pustite čoveka i igrače nek igraju nek se bore treniraju pa šta bude.Imamo kvalitet za učiniti nešto u Ligi Evrope kao i prethodne 2 godine i meni je to realnost ove ekipe ali ako uleti opet LŠ odlično.
     (nikolabg, 25. jun 2019 23:46)

    # Link komentara

  10. Hocu prave navijace Zvezde samo da podsetim kako je izgledao tim kada je Milojevic dosao na klupu, mislim na period kada je dosla vecina igraca. Provlacili smo se kroz kvalifikacije u prva dva kola. Prosle sezone ista situacija, prava forma je dostignuta tek u zavrsnici kvalifikacija.
    Nece ekipa biti na maksimumu jos makar mesec-dva, tako da nema razloga za pljuvanje igraca, koji ne mogu da budu na maksimumu svih 12 meseci u godini...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 25. jun 2019 22:29)

    За последњих 6 месеци нису једну плату поштено зарадили.
    (Марко, 25. jun 2019 23:15)

    # Link komentara

  11. Hocu prave navijace Zvezde samo da podsetim kako je izgledao tim kada je Milojevic dosao na klupu, mislim na period kada je dosla vecina igraca. Provlacili smo se kroz kvalifikacije u prva dva kola. Prosle sezone ista situacija, prava forma je dostignuta tek u zavrsnici kvalifikacija.
    Nece ekipa biti na maksimumu jos makar mesec-dva, tako da nema razloga za pljuvanje igraca, koji ne mogu da budu na maksimumu svih 12 meseci u godini...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 25. jun 2019 22:29)

    Не можемо увек да се провлачимо, то је против закона вероватноће. Пре две године смо се провукли против Краснодара, регуларан гол им је поништен. А прошле године, после првог полувремена у Салцбургу, сви смо мислили да ћемо проћи као против ПСВ-а, али се у другом полувремену догодило чудо. Нажалост, тај новац који нам је буквално пао с неба у претходне две сезоне неко је одлучио да стрпа у џеп, а ми опет треба да страхујемо да ли ћемо проћи тимове попут Спартака из Трнаве и Хелсинкија. Улазимо у ову сезону слабији него у претходну, а форма нам је нула. Како играмо у последњих 6 месеци, нисам сигуран да можемо поново и Судуву да победимо. Не треба заборавити да им је од пет голова прошле године чак три дао Радоњић.
    (Марко, 25. jun 2019 23:14)

    # Link komentara

  12. Ne uliva mi optimizam igra zadnih 6 meseci, sve vise padamo u igri, nije mi jasno kako ne mozemo da zadrzimo ekipu na okupu bar 2 godine, bar sada imamo para da nemoramo da prodajemo svakog igraca za koga stigne bilo kakva ponuda. Sreca pa su oni losiji od nas.
     (osho, 25. jun 2019 22:34)

    # Link komentara

  13. Hocu prave navijace Zvezde samo da podsetim kako je izgledao tim kada je Milojevic dosao na klupu, mislim na period kada je dosla vecina igraca. Provlacili smo se kroz kvalifikacije u prva dva kola. Prosle sezone ista situacija, prava forma je dostignuta tek u zavrsnici kvalifikacija.
    Nece ekipa biti na maksimumu jos makar mesec-dva, tako da nema razloga za pljuvanje igraca, koji ne mogu da budu na maksimumu svih 12 meseci u godini...
     (očigledno, 25. jun 2019 22:29)

    # Link komentara

  14. Sada će internet “stručnjaci” da objasne kako nemamo igru, ko treba da nam igra, zašto nam igra taj i taj, kako nismo razbili partizan.......... A zadnje dve sezone ubedljivo najbolje sezone FK CZ u zadnje dve decenije zahvaljujuću upravo Miloju.
    (ave, 25. jun 2019 22:20)

    # Link komentara

  15. Janso mi je gospodine Milojevicu generale nas zasto si hteo da nas napustis pre isteka ugovora.1.Menadzerski igraci,2.Dug.
    (Aleksej, 25. jun 2019 22:14)

    # Link komentara

  16. cime??? causicem???
     (veljos veljos, 25. jun 2019 22:13)

    # Link komentara

  17. Ma šta ti znaš, igramo nikad lošije. Od Liverpula ne možemo da se sastavimo. Miloje odlazi! I još gomilu gluposti ću pročitati ovde. Miloje svaka čast na svemu do sada, pusti ove tastatura stručnjake ( što ne znaju šta će sami sa sobom ) i napred u LE a ako Bog da i LŠ.
    (wve, 25. jun 2019 22:10)

    # Link komentara

  18. Svake pripreme pocnu ovako,pa na kraju igramo evropu samo polako bez nepotrebne panike i ispravljati greske dok je za to vreme.
    (Fica, 25. jun 2019 22:08)

    # Link komentara