1. Izuzetno postujem Neymara sto se tice njegovog fudbalskog znanja i doprinosa Bareceloninoj igri (ostalo ne bih komentarisao).
    Najveci problem Barce je ipak Suarez, a to cak ni povratak Neymara ne moze da resi. Suarez vise nije u stanju da pruzi onoliko koliko je mogao pre 2-3 godine, a to ce se videti u sledecoj sezoni. On je sada samo jedan prosecan centarfor kome treba 5 sansi da postigne gol. Zasto Barca ne gleda malo u buducnost i ne zakrpi tu poziciju nekim perspektivnim igracem, to mi stvarno nije jasno, ali sa Suarezom kao jedinim pravim spicem oni ne mogu do titule u LS.
    (Kanta, 26. jun 2019 10:24)

    # Link komentara

  2. Ako se pokaje, javno izvini upravi i navijačima, odrekne tužbe i prihvati manji novac, onda ga treba vratiti, iz jednog razloga a to je da je poželjan u slačionici Barse. Naprosto Messi nema boljeg saigrača od njega. Ako se zaista pokajao to je ok ljudski je grešiti, ali i praštati...
     (n8k, 26. jun 2019 08:21)

    # Link komentara

  3. Realno, Najmar je za Kutinja Mesi.
     (bobo mk, 26. jun 2019 07:23)

    # Link komentara

  4. Luda glava, ali verujem da ga 90% Barse zeli nazad.
     (AgentPromena, 26. jun 2019 07:16)

    # Link komentara

  5. Samo me zanima kakav autoritet treba da imas da bi mogao da obuzdas zvezde poput Mesija Nejmara Suareza Grizmana u istom timu.
    Opusteno,sve su to profesionalci,vec zrelih godina,nema tu puno price i ne treba njima autoritet,nisu to klinci od 17 godina vec profesionalci zeljni trofeja i uspeha,zato su i tu gde jesu.Konkretno Grizman i Nejmar ako dodju a zeljni su trofeja vise nego iko trenutmo,davace 200% sebe Nejmar pogotovu jer ima zelju da dodje nazad a i Messi ce procvetati sa njima,Suarez je vec ofalio i prihvatice on ulogu sa klupe sigurno i sam je svestan toga,Messi ce kao i svaki Argentinac polako da se vraca u sredinu terena,to im je u krvi.Ne bi me cudilo da udarna postava bude ovakva.
    1.Ter Stegen
    2.Semedo/Wague-Wague je opasan,vec racunaju na njega
    3.Pike/De Light mozda
    4.Umtiti/Lenglet
    5.Alba/Firpo
    Sto se tice odbrane ako Firpa dovedu i polako uigravaju bice strasna odbrana.
    Sredina
    De Jong kao zadnji vezni
    Artur
    Messi kao najofanzivniji,jer Artur i De Jong imaju kvalitet da cuvaju loptu i ne grese,sa tim sto je De Jong defanzivno sigurno najbolji zadnji vezni,igrao je i stopera u Ajaxu i savrseno igrao a i ofanzivno je jak,tako ce i Artur imati slobodu i gurati pas u napred ka Mesiju.
    Napad
    Dembele levo
    Grizman devetka
    Nejmar desno
    Ovako planiraju da igraju i ostvarivo je ako se dovedu pravi igraci i ako Dembele proradi ove sezone ako ne verovatno ce igrati sa sredinom Buskec,De jong i Artur a Mesi na levom krilu.Pozdrav ljubiteljima fudbala.
    (Ccc, 26. jun 2019 02:44)

    # Link komentara

  6. Morace da prebace formaciju na 4-2-4 ili 4-2-3-1
    Bice zanimljivo ponovo gledati Barsu napadacki. Grizman Mesi Nejmar i Suarez mogu svakoj ekipi dati 3-4 gola. Bice problem odbraniti se jer su njih cetvorica lenji u odbrani.
     (Oliver Kosta, 26. jun 2019 01:03)

    # Link komentara

  7. Bice stvarno PES ako dodju i Nejmar i Grizman. Grizman moze da igra kao i u Francuskoj reprezentacije...povucenije iz drugo plana kao veznjak a moze i kao napadac po potrebi a moze i na krilo...svestran igrac...majstor...
     (Oliver Kosta, 26. jun 2019 01:00)

    # Link komentara

  8. Šta se gubite sa tim kako ga ne bi vratili posle onakvog odlaska... Pa zbog tog odlaska je Barsa dobila 222 miliona... Pišite šta hoćete, al ako se vrati Neimar, Barsa će imati opet najjači napad na svetu.. Neimar je bolje igrao u Barsi nego u Psg-u. Kad bi se vratio verovatno bi bio još bolji...
    (Dj4pe, 25. jun 2019 18:36)

    # Link komentara

  9. Ja ga (kao navijac Barselone) iz principa ne bih uzeo nazad, nakon onakvog odlaska, cak i tuzbe prema Barseloni zbog nekih neisplacenih bonusa. Jos u tekstu pise da mu je R. Madrid "plan B", to dovoljno govori o njegovoj lojalnosti prema bilo kojem klubu. Znamo da je novac vecini nas na prvom mestu, ali taj nedostatak lojalnosti kasnije dovodi i do nedostatka zalaganja i zbog najmanjih sitnica koje mu zasmetaju.

    Po meni je Grizman bolji izbor za Barselonu, tako da bih iskreno voleo da ode u R. Madrid, cak i da im dodje Pogba pride :)
    Bila bi to zanimljiva sezona u Realu
    (pikard, 25. jun 2019 17:41)

    # Link komentara

  10. znaci meni nebi dosao nazad pa ne znam sta da uradi..on je pokazao svoje pravo lice i ja kao navijac barselone preko 15 godina ako se on vrati necu odgledati ni jednu utakmicu barselone sledece sezone..i inace on nije najbolji igrac PSG-a..
     (zexxxx, 25. jun 2019 16:48)

    # Link komentara

  11. Ne bih ga doveo pa da sam plati obeštećenje za sebe i sam sebi isplaćuje platu. Kad odeš iz kluba u kom si mogao da imas sve na onakav načun, zatvoriš vrata dupetom, samo lud čovek može da te vrati.
    (Matija., 25. jun 2019 16:36)

    # Link komentara

  12. Znaci nista od Grizmana
     (LakiCZV, 25. jun 2019 16:10)

    # Link komentara

  13. Da se malo fokusira na samu igru a ne na padanje i bit će sve u redu. Posle Mesija najbolji igrač jedan na jedan,jedini je u cijeli svijet koji dribla i prolazi a da to izgleda lijepo,zadnji prije njega je bio Ronaldinjo ali uništi ga foliranje. Kad se fokusira na samu igru onda je u rangu Mesija,viđeli smo protiv Zvezde o kakvom se majstoru radi kad igra.
     (Ivan, 25. jun 2019 16:08)

    # Link komentara

  14. Smarat će sa ovima cijelo ljeto!Može li im neko javiti da imamo FSS da to radi i ako imaju obraza da požure sa tim malo?!
     (S, 25. jun 2019 15:57)

    # Link komentara

  15. Ruku na srce, jedan od najlepsih vrhunskih fudbalera. Marketinski je 3.koraka ispred ostalih, verovatno boljih, fudbalera.
     (Grdoje, 25. jun 2019 15:49)

    # Link komentara

  16. Posle onakvog odlaska ja ga ne bih vratio da je Pele. Losa sezona u LŠ je verovatno uticala na ovo. Samo me zanima kakav autoritet treba da imas da bi mogao da obuzdas zvezde poput Mesija Nejmara Suareza Grizmana u istom timu
     (Max, 25. jun 2019 15:24)

    # Link komentara

  17. Dobar jestre ali Ronaldo1 Ronaldinjo Mesi I Ronaldo 2 su za njega fudbalski umetnici a ima jos dosta igraca koji su dosta bolji od njega ali ovo pranje para je od njega stvorilo vrhunskog fudbalera
     (Darko, 25. jun 2019 14:51)

    # Link komentara