Vulićević za B92: Zvezda bolja? Statistika kaže drugačije

Fudbaleri Partizana osvojili su šestu duplu krunu u klupskoj istoriji, a jedan od motora tima iz Humske 1 bio je iskusni bek Miroslav Vulićević, koji je pričao za B92 o finalu Kupa, tvrdnji Zvezde da je bila bolja, Marku Nikoliću i svojoj budućnosti u crno-belom dresu.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Derbi je bio odlican i kada bi ovako igrali cele godine protiv svakog protivnika vratili bi se ljudi na stadione...Partizan je na kraju bio konkretniji u play off-u a Zvezda treba da procisti svoje redove i u timu i u upravi pa da krene ispocetka i forsira mladje igrace...
    (delboy, 29. maj 2017 21:28)

    # Link komentara

  2. nema sta da dodam u pravu je mi smo izgubili derbi u kupu propustili neke nase sanse oni iskoristili priliku zasluzena dupla kruna
    (goran, 29. maj 2017 14:08)

    # Link komentara

  3. Evo za sve neverne Tome ili slepe kod očiju.
    (Istina, 29. maj 2017 10:24)

    Je l ti stvarno poredis vase kilave sanse gde je Stevanovic hvatao zive lopte sa Partizanovim gde Leo sa 6 metara sutira glavom preko gola ili gde iz okreta sa 11 metara sutira metar pored gola. Lopta ne mora da ide u okvir gola da bi sansa bila stopostotna. No, kome ja objasnjavam i zasto. Utakmica je zavrsena, Partizan je pobedio 1:0 i to je jedino sto je bitno. Mozete do sutra da pricate da ste statisticki bili bolji, utakmica je ZAVRSENA i Partizan je osvojio duplu krunu!!!
    (Krle, 29. maj 2017 11:43)

    Ako cemo tako, situacija u kojoj Lea sutira glavom uopste nije sansa. To je gol aut u stvaranju. Iz OKRETA sa 11 metara je 100 % sansa, ali zato npr Srnicevo proklizavanje pod loptu kada je trebalo da je zakuca glavom nije?
    Razbili smo vas igrom, apsolutno dominirali terenom, stavarali sanse, sutirali na gol 16 puta, u okvir 11 puta, kao da ste Radnik iz Surdulice, ali ste imali vise srece i bolje prekide i pobedili bas onako kako male ekipe pobedjuju velike. Fudbal i jeste zanimljiv jer ne pobedi uvek bolji ;) Sportski pozdrav.
    (lol, 29. maj 2017 13:51)

    # Link komentara

  4. Zna se od vajkada u cemu je zvezda bolje, odatle i onaj naziv za njihove navijace pre nego su se samoproglasili delijama. Cemeran i licemeran klub sa sve upravom i igracima, o navijacima da ne govorim, evo ih jos kmece ko curice sto su ispusena mustikla koja nije uspela da osvoji namestenu titulu (JBG pojela se "Bajkova zaokruzi 1" tortica i sad je ukus gorak). Nije valjao Tole, doveli Kokezu (oni licno), sta sad ne valja sekaperse, mozda bas vi svi (lazne srbende) gore spomenuti: uprava, igraci, navijaci, mediji i sudije koji vas nerealno guraju pa kad naleti PARTIZAN onda shvatite koliko ste ni blizu da parirate sampionu. Ni mi ne volimo sto nasa uprava prodaje Blekija i sto ce verovatno kao i svake godine sve sto valja na dobos, i ako se to desi najradije bi ih menjali, isto kao i u slucaju neuspeha. A vi branite zvezdana i njegovu fotelju umesto da ga se resite. Svaka cast pravim i realnim neostrascenim postovaocima zvezde na cinjenicnom sagledavanju problema unutar svog kluba, ostali neka se i dalje loze i kukaju kao narikace. To im jedino i preostaje.
    (CZ&SNS bot koalicija, 29. maj 2017 12:05)

    Jel mozete jos malo opsirnije da se izrazite? Treba mi za jedno istrazivanje.
    (psihijatar, 29. maj 2017 13:29)

    # Link komentara

  5. Smešne su priče da je zvezda bila bolja. Gledao sam malopre skraćeni snimak od 8 minuta i izbrojao 9 Partizanovih šansi naspram 4 zvezdine! To sve govori, a da su imali više poseda lopte koga to zanima ako je to uopšte i bilo?!
    (bekokv, 29. maj 2017 13:17)

    # Link komentara

  6. Zvezdas sam ali ovu sezonu nisam pratio po ovome sto su izjavili imaju pravo mi smo izgubili od vozdovca odma potom i derbi zasluzena titula nismo bili koncetrisani partizan je iskoristio svoje prilike i kup i titula.Cestitam na zasluzenoj duploj kruni
    (Goran, 29. maj 2017 12:48)

    # Link komentara

  7. A na slici Leonarda u polozaju kakav mu najvise odgovara :) Cista romantika.
    (lol, 29. maj 2017 09:27)

    Haha, zaljubljene pticice. Bas su slatki :)
    (uvek s vama neka komedija rezimske sluge, 29. maj 2017 12:48)

    # Link komentara

  8. Za mene je neshvatljivo da se posed lopte ne računa. Zašto CZ ne traži da se promene pravila?
    (Tu je i ono "tri korne penal", 29. maj 2017 12:19)

    # Link komentara

  9. Zna se od vajkada u cemu je zvezda bolje, odatle i onaj naziv za njihove navijace pre nego su se samoproglasili delijama. Cemeran i licemeran klub sa sve upravom i igracima, o navijacima da ne govorim, evo ih jos kmece ko curice sto su ispusena mustikla koja nije uspela da osvoji namestenu titulu (JBG pojela se "Bajkova zaokruzi 1" tortica i sad je ukus gorak). Nije valjao Tole, doveli Kokezu (oni licno), sta sad ne valja sekaperse, mozda bas vi svi (lazne srbende) gore spomenuti: uprava, igraci, navijaci, mediji i sudije koji vas nerealno guraju pa kad naleti PARTIZAN onda shvatite koliko ste ni blizu da parirate sampionu. Ni mi ne volimo sto nasa uprava prodaje Blekija i sto ce verovatno kao i svake godine sve sto valja na dobos, i ako se to desi najradije bi ih menjali, isto kao i u slucaju neuspeha. A vi branite zvezdana i njegovu fotelju umesto da ga se resite. Svaka cast pravim i realnim neostrascenim postovaocima zvezde na cinjenicnom sagledavanju problema unutar svog kluba, ostali neka se i dalje loze i kukaju kao narikace. To im jedino i preostaje.
    (CZ&SNS bot koalicija, 29. maj 2017 12:05)

    # Link komentara

  10. (Istina, 29. maj 2017 10:24)

    Ajde nadji podatke kad ste postali prvaci Evrope. Da li je Zvezda uopste imala podatke?

    Samo se vi, na naše zadovoljstvo, držite vaše price.
    (UGYT, 29. maj 2017 11:57)

    # Link komentara

  11. Vulićević nije dovoljno dobar za Ligu šampiona. Bilo kakva sentimentalnost je ovde isključena, Partizan treba igrače sposobne da ga uvedu u Ligu šampiona.

    Nažalost, Vulićević je u sezoni 2015/2016, u grupnoj fazi Lige Evrope, pogotovo protiv Atletika, pogotovo na Nuevo San Mamésu u Bilbau, pokazao da je evropski fudbal iznad njegovog nivoa.
    Bio je kriminalno loš u odbrani i direktan krivac za ključni poraz koji je Partizan koštao proleća u Evropi.

    Inače te sezone Partizan ne bi ni igrao u grupi da Vulićevićeve pacerske greške u revanšu protiv Steaue (dodao loptu protivniku, nakon čega je Steaua dala gol, nisu na herojski način ispravili Darko Brašanac (pobegao protivniku i iznudio crveni karton) i Andrija Živković (no comment, samo pogledajte [link])

    Antonio Rukavina bi bio idealan RB za Ligu šampiona, potrebno je da se Partizan pojača, a ne da prodaje najbolje kao što je jedva čekao da proda Milenkovića u Fiorentinu, umesto da učini sve da ga zadrži.
    (fudbalski ekspert, 29. maj 2017 11:50)

    # Link komentara

  12. Бољи је онај који победи, како год да победи. На памет, на безобразлук, знање, на технику, на силу...бољи је...пошто мерило "бољи" значи да има нешто да покаже на име тога да је бољи. Зашто су они бољи је много боља тема за размишљање него јадиковка над тим да смо ми бољи али да су они, ето, победили...
    (Aleksandar, 29. maj 2017 11:48)

    # Link komentara

  13. Evo za sve neverne Tome ili slepe kod očiju.
    (Istina, 29. maj 2017 10:24)

    Je l ti stvarno poredis vase kilave sanse gde je Stevanovic hvatao zive lopte sa Partizanovim gde Leo sa 6 metara sutira glavom preko gola ili gde iz okreta sa 11 metara sutira metar pored gola. Lopta ne mora da ide u okvir gola da bi sansa bila stopostotna. No, kome ja objasnjavam i zasto. Utakmica je zavrsena, Partizan je pobedio 1:0 i to je jedino sto je bitno. Mozete do sutra da pricate da ste statisticki bili bolji, utakmica je ZAVRSENA i Partizan je osvojio duplu krunu!!!
    (Krle, 29. maj 2017 11:43)

    # Link komentara

  14. 37 utakmica bez poraza, secate se kada su nas grobari ubedjivali da Barselona gubi , Bajern, Juventus i pitali se ali zvezda ne moze sarkasticno i to posle 24 utakmice...Licemeri.A vidi ih sada...
    (Matori, 29. maj 2017 09:37)

    Ako ne gresim, zvezdana je do Vozdovca imala nekih 38 utakmica bbez poraza !!!!
    Zamisli onakva ocajna ekipa, sa onakvim invalidimana terenu, sa onakvom neznalicom od trenera da ima 38 utakmica bez poraza ??
    Nema dileme, Obilic je otisao u zaborav sto se tice namestanja i lopovluka !!
    (antiDebil, 29. maj 2017 11:31)

    # Link komentara

  15. (Istina, 29. maj 2017 10:24)

    Ubio si ih njihovim bojama, crno na belo :)
    (lol, 29. maj 2017 11:04)

    # Link komentara

  16. [link]
    (čovek iz senke, 29. maj 2017 10:51)

    # Link komentara

  17. 16 suteva a ni jedan gol- to govori da jednostavno neznaju!
     (papiga47, 29. maj 2017 10:48)

    # Link komentara

  18. @kojas, i od kairata do 24 uzastopne pobede. oce, oce.

    zvezda je po otvoreno zlobnom terzi i dvolicnom djurovskom zasluzila.pobedu zbog poseda? daj onda sve one derbije pod tumbakovicem, ili tek one pod jesicem kad imamo 75 posto poseda pa ne dobijemo.

    prosle vam je bilo lepo, sad je partizanovcima. opusti se momce.
     (srdjan, 29. maj 2017 10:37)

    # Link komentara

  19. Ti si bar do sada bio jedan od najkoreknijih,ako ne i jedini iz tog kluba ali izgleda da si podlegao pričama iz uprave i njihovim glupostima i nebulozama.Radilo se o ovoj kup utakmici da je Zvezda bila bolja,kao što jeste i tako i statistika kaže.Ako nisi video podatke,pokazaću ti jer su navijači neobjektivni kao i uvek i podosta igrača ali ti nisi bio među takvima.
    Partizan 1-0 Crvena zvezda
    27.05.2017 18:00
    Kraj
    Crvena zvezda
    Live Centre
    Tečajevi
    Omjer
    Ždrijeb
    Video

    Detalji
    Statistika
    Postave
    UŽIVO komentar

    Meč
    1. poluvrijeme
    2. poluvrijeme
    42% Posjed lopte 58%
    13 Ukupno šuteva 16
    6 Šutevi u okvir 9
    7 Šutevi izvan okvira 7

    Evo za sve neverne Tome ili slepe kod očiju.
    (Istina, 29. maj 2017 10:24)

    # Link komentara

  20. 37 utakmica bez poraza, secate se kada su nas grobari ubedjivali da Barselona gubi , Bajern, Juventus i pitali se ali zvezda ne moze sarkasticno i to posle 24 utakmice...Licemeri.A vidi ih sada...
    (Matori, 29. maj 2017 09:37)

    Imali ste tri sanse da nam prekinete niz, zato, tisina molim.
     (Vitez Lukic od Lamburginija, 29. maj 2017 10:22)

    # Link komentara

  21. Mislim da je izlisno cak i porazmisliti ima li razlog da se zvezda smatra boljom. Malo je glupo jer su oduceni od fudbala u sva 4 derbija. Jos su imali i srece kako u derbijima tako i u drugim utakmucama. Pozdrav za redakciju b92 ;-)
     (Yarilo, 29. maj 2017 10:21)

    # Link komentara

  22. Ima odličnu komunikaciju, da kažem "priču" sa igračima, lako nađe zajednički jezik,

    Videli smo u Ljubljani, ista prica kao sa legendom CSKA.
     (*, 29. maj 2017 10:19)

    # Link komentara

  23. Pazite se ribara...
     (jadnici jedni, 29. maj 2017 10:10)

    # Link komentara

  24. [link]
    (čovek iz senke, 29. maj 2017 10:08)

    # Link komentara

  25. Pitam se kako to odjednom se gleda utakmice u derbiju,od strane onih koji su uzeli najvise titula cak duplo vise bez i jedne pobede u derbiju?!
    (Pitanje, 29. maj 2017 09:39)

    Tako je. Ajde da gledamo utakmice sa Voždovacem :)
     (comi, 29. maj 2017 10:08)

    # Link komentara

  26. ma bolji ste od Barse sa sve iz 2-1 i 1-2 i 40 bez poraza
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 29. maj 2017 09:28)

    Ne, nismo bolji od Barse, ali smo bolji od vas. Nadam se da sada mnogo bolje razumes.
    (zoran, 29. maj 2017 10:06)

    # Link komentara

  27. DOMINIRAJ !!!!!!
     (S Y L A, 29. maj 2017 10:04)

    # Link komentara

  28. Kameni iz Ašanje je Fudbalski Klub za sve ove kamenjare iz prve lige.
     (Pedu, 29. maj 2017 09:50)

    # Link komentara

  29. Dupla kruna ;)
    (lol, 29. maj 2017 09:46)

    # Link komentara

  30. Osvajaci Kokeza premijer lige.
     (Dzoni, 29. maj 2017 09:44)

    # Link komentara

  31. Od Zaglebja ...titule..Oce to...Ali u diznilendu.
     (Kojas, 29. maj 2017 09:42)

    # Link komentara

  32. Pitam se kako to odjednom se gleda utakmice u derbiju,od strane onih koji su uzeli najvise titula cak duplo vise bez i jedne pobede u derbiju?!
     (Pitanje, 29. maj 2017 09:39)

    # Link komentara

  33. 37 utakmica bez poraza, secate se kada su nas grobari ubedjivali da Barselona gubi , Bajern, Juventus i pitali se ali zvezda ne moze sarkasticno i to posle 24 utakmice...Licemeri.A vidi ih sada...
     (Matori, 29. maj 2017 09:37)

    # Link komentara

  34. STATISTIKA KAZE DA MI U SRBIJI MNOOOGOO DOBROO. ZIVIMO..
     (zg, 29. maj 2017 09:36)

    # Link komentara

  35. Zvezdane, pročitaj ovo.
     (prorok, 29. maj 2017 09:36)

    # Link komentara

  36. ma bolji ste od Barse sa sve iz 2-1 i 1-2 i 40 bez poraza
     (krajisnik, 29. maj 2017 09:28)

    # Link komentara

  37. A na slici Leonarda u polozaju kakav mu najvise odgovara :) Cista romantika.
    (lol, 29. maj 2017 09:27)

    # Link komentara