Teodosić za B92: Svi koji me sele u NBA potcenjuju moć CSKA

S obe strane Atlantika puštaju se probni baloni: "Miloš Todosić neće u NBA", "Teodosića traži Denver", "Njujork stao u red za Tea", "Teodosić ne želi u NBA da bi sedeo na klupi"... I Miloš Teodosić je posle dva meseca ćutanja odlučio da se oglasi. Za B92.net otvoreno govori o mogućnosti da ostane u CSKA, pozivima iz SAD, Nikoli Jokiću, asistencijama o kojima bruji Evropa, Crvenoj zvezdi.

Sara Milićević, Žikica Babović
Pošaljite komentar
  1. Kako Denver neozbiljna ekipa.Denver je po broju asistencija 4 tim u NBA sa prosekom od 25 asistencija po mecu,najbolji je skakacki tim u citavoj ligi sa prosekom od 46.5 skokova,4 je tim po broju postignutih poena po mecu 110.8,ispred su samo GS,HOU,CLV.Nisu divlja ekipa tipa HOU,GS pa da se ispucavaju za tri.Upute 28 suteva u proseku,za razliku od HOU koji uputi 40.Ozbiljna su ekipa sa mnogo mladih igraca i uz Tea bi bili i bolji.Ako udju u plej of ove godine mogli bi namuciti GS.
    (nikola, 02. mart 2017 16:47)


    Vi fkt niste normalni.
    Kako da Denver namuci Golden State?????
    Mozda 1:4 da izgubi,a 99% bi bila metla?
    E cyj Denver da namuci Gs?
    Na fazon da Jokic cuva Duranta??
    Pa zatrpo bi ih Durant sa 40 poena u sva 4 meca jbt.
     (sarajevo.ba, 2. mart 2017 23:59)

    # Link komentara

  2. 88
    Ovi što pričaju kako je u nba teško itd. sigurno da nisu pogledali jedan meč tamo. Prvo, najjači konkurenti za titulu prvi deo sezone pre all stara igraju sa pola snage, sada kao malo dodaju gas, ali i dalje nema mnogo utakmica sa pristupom, taktikom i snagom koliko ima i u lošijem meču evrolige. Drugo, Bruklin, Sakramento, Lejkersi, Minesota, Orlando i još par ekipa sigurno bi izgubilo od CSKA i to bi realan hendikep bio nekih 5.5 6.5. Bruklin bi zvezda dobila sa 10+ ali smem ruku na to da stavim. Dalje, u NBA igraju igrači poput Šarića koji ovde nije bio ništa posebno, a tamo ima šanse da bude ruki godine. Mislite o tome da je tipa Jokić ostao ovde i došao u Zvezdu, ili Fener da sigurno ne bi bio pola ovakvog igrača kakav je tamo, jer se tamo forsira individualni kvalitet i individualni napredak sa uverenjem da će ga timski pratiti, dok je ovde tim na prvom mestu, možeš da budeš Lebron, ako se ne uklapaš ćao đaci. Tako da nije to tako prosto kao ne bi imao snage itd. pogledajte Džamira Nelsona i Mudijea plejeve Denvera, od njih je Teodosić bolji za 2 klase, a u odbrani je na njihovom nivou (koji i nije nivo uopšte).
    (Neko iz mase, 02. mart 2017 18:07)

    Ti drugar nisi normalan.
    U jednoj ozbiljnoj utakmici Zvezda da dobije Bruklin?
    Dalje,CSKA bi odvalio i to s hendikepom Sacramento,Minesotu...Pa da li si ti normalan???
    E svasta,vrsni poznavaoci basketa,i onda ameri dodju na neko takmicenje i sprdaju se sa svima.
    Real je na pocetku ove sezone dobio(nisam siguran koga iz NBA) na produzetke i to je bila SENZACIJA.
    Smanjite malo dozivljaj o Euroligi uporedjujuci je s NBA.
    Nba je druga planeta za EL,i to kazem kao neko ko vise voli gledat Euroligu nego NBA do plejofa.
     (sarajevo.ba, 2. mart 2017 23:54)

    # Link komentara

  3. Bez minutaže koju verovatno neće dobit u prvoj sezoni, nebih išao pa makar se ta liga zvala NBA!
     (Halil, 2. mart 2017 22:33)

    # Link komentara

  4. Manite vise da mi nabrajate neke asistencije i skokove.Video sam kako im racunaju-asistencija tipa dodam ti loptu ti predriblas dva igraca i das kos,a skok posle slobodnog bacanja,nisam se ni odlepio od zemlje.Denver je cirkus ekipa sa sve Jokicem od koga pokusavaju da naprave zvezdu i forsirace ga do maksimuma,isto kao i Porzingisa.
    (fargo, 2. mart 2017 21:46)

    # Link komentara

  5. Teo car, cigani ga ne zasluzuju , ne znaju ti ljudi nista da postuju, gadjali u ga prosle godine, on to nije zaboravio.

    PFC
    PAOK
    CSKA
    (FONTANA, 2. mart 2017 20:58)

    # Link komentara

  6. Manu Ginobili cijelu karijeru igra 22 do 25 minuta sa klupe i sigurno ulazi u kuću slavni u NBA a nebi reka da je bolji od Tea odi odradi 4 godine da nebi bilo u stare dane zašto nisam otišao! (djonko, 02. mart 2017 18:16)

    Nadam se da imaš plafon 20 godina pa si odvalio ovu nebulozu od komentara...
     (Glupan, 2. mart 2017 20:51)

    # Link komentara

  7. Stalno te priče da Teodosić ne može fizički da se nosi s Amerima,pa sećate li se vi Stoktona iz Jute,nije bio nabildovan kao svi Ameri ali je inteligencijom odskakao svetlosnu godinu u odnosu na njih i ostao je upamćen kao jedan od najboljih plejmejkera svih vremena u NBA ligi.Moje mišljenje je da je Teodosić još inteligentniji igrač nego Stokton i da će zaludeti Amerikance,neće znati gde je lopta ako ode u tim gde će imati poverenje trenera.
    (Mihajlo, 2. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  8. U Denveru bi najverovatnije dobio priliku koju zasluzuje sada kada je Jokic utro put ,a zamislite kakav bi oni tandem bili..Uf to bi voleo da gledam.Mudday je los ,
    (Daki, 2. mart 2017 20:22)

    # Link komentara

  9. Plateznu moc?
     (teo, 2. mart 2017 20:06)

    # Link komentara

  10. @saeKn u pravu si da je ogromna razlika izmedju EL i NBA ,EL je mnogo interesantnija i lepsa za gledanje od cirkusa zvanog NBA
    (Oz, 2. mart 2017 20:01)

    # Link komentara

  11. Muškarac
     (solim odrezak, 2. mart 2017 19:15)

    # Link komentara

  12. Ako zeli da bude legenda CSKA i zbog toga ostane ok ali sve ostalo je greska. Nisu u pitanju pare razika izmedju NBA i evrolige je ogromna svako ko nesto znaci u kosarci je tamo. Budimo realni mozda je za Tea i kasno plus poprilicno lose igra odbranu ko zna da li bi i uspeo zasto to rizikovati.
    (saeKn, 2. mart 2017 18:45)

    # Link komentara

  13. Manu Ginobili cijelu karijeru igra 22 do 25 minuta sa klupe i sigurno ulazi u kuću slavni u NBA a nebi reka da je bolji od Tea odi odradi 4 godine da nebi bilo u stare dane zašto nisam otišao!
    (djonko, 2. mart 2017 18:16)

    # Link komentara

  14. Ovi što pričaju kako je u nba teško itd. sigurno da nisu pogledali jedan meč tamo. Prvo, najjači konkurenti za titulu prvi deo sezone pre all stara igraju sa pola snage, sada kao malo dodaju gas, ali i dalje nema mnogo utakmica sa pristupom, taktikom i snagom koliko ima i u lošijem meču evrolige. Drugo, Bruklin, Sakramento, Lejkersi, Minesota, Orlando i još par ekipa sigurno bi izgubilo od CSKA i to bi realan hendikep bio nekih 5.5 6.5. Bruklin bi zvezda dobila sa 10+ ali smem ruku na to da stavim. Dalje, u NBA igraju igrači poput Šarića koji ovde nije bio ništa posebno, a tamo ima šanse da bude ruki godine. Mislite o tome da je tipa Jokić ostao ovde i došao u Zvezdu, ili Fener da sigurno ne bi bio pola ovakvog igrača kakav je tamo, jer se tamo forsira individualni kvalitet i individualni napredak sa uverenjem da će ga timski pratiti, dok je ovde tim na prvom mestu, možeš da budeš Lebron, ako se ne uklapaš ćao đaci. Tako da nije to tako prosto kao ne bi imao snage itd. pogledajte Džamira Nelsona i Mudijea plejeve Denvera, od njih je Teodosić bolji za 2 klase, a u odbrani je na njihovom nivou (koji i nije nivo uopšte).
    (Neko iz mase, 2. mart 2017 18:07)

    # Link komentara

  15. Ne trebaju njemu minuti, nego status, i ovde igra 25 min. u proseku ali je zato glavni.
    (nex, 2. mart 2017 17:55)

    # Link komentara

  16. Prosto mi je neverovatno da svi pa cak i ja ponekad zaboravim da je Bjelica bio baraba sa Teom..a gle sad kao da je zaboravio kosarku..nzn sta se to desilo u glavi..naravno daje on neke znake zivota ali nije on beba da se toliko prilagodjava..nije to ono igra u losoj ekipi..pa on i kad je sam je zaboravio onu fintu telom kad baci u nesvest cuvara..sad samo da sutne i to je to...i ne vidim da ga nesto gotive ovi klinci...a decko je predobar skroman normalan...nadamo se da ce da shvati...Teo je dZukela on bih see sprdao ja mislim...videcemo
     (luther, 2. mart 2017 17:52)

    # Link komentara

  17. Nije on za NBA, ostace u Evropi u kojoj je odlican igrac. NBA je druga dimenzija, a on pre svega nema fizicke predispozicije kao Afro-Amerikanci.
     (Marko, 2. mart 2017 17:42)

    # Link komentara

  18. pa jaooj, on bi se raspao tamo, ne bi pola sezone uspeo da odigra..... tamo su gromade
     (NBA, 2. mart 2017 17:40)

    # Link komentara

  19. Iz šupljeg u prazno. Čovek ništa nije rekao.
    (Lacko, 2. mart 2017 17:12)

    # Link komentara

  20. Koji je Evropljanin odmah usao u prvu petorku kad je dosao?
    Veliki Domantas Sabonis! A i jos veci njegov otac Arvidas.
     (Kralj Beljo, 2. mart 2017 17:00)

    # Link komentara

  21. ма смара. ово како прича више личи да диже цену себи у цска наго да хоће да иде у нба. а кажем смара, јер је глупо да оволико добар кошаркаш не само што не игра у нба, него игра у полу-празној маленој хали, где ни камере ни навијачи не прате најбоље његову магију. тео ван нба је грех против кошарке. треба да нађе најбољу понуду у нба и да је прихвати. ако се смори, нек се врати у европу, то је бар лако.
     (загор, 2. mart 2017 17:00)

    # Link komentara

  22. Imali ste sansu za ozbiljniji intervju a vi ste ga preterali sa pitanjima o nba-u
    (Slobodan, 2. mart 2017 16:59)

    # Link komentara

  23. Mucao je, ponavljao reci i ceskao se po glavi dok je davao intervju ili je ovaj put to normalno izgledalo?
     (Jumko, 2. mart 2017 16:53)

    # Link komentara

  24. Potpuno je u pravu. Ni Bodiroga nije bio tamo pa? NBA je zabava miliona, uz naravno milione $, ali Teodosic i ovde igra za velike novce. (santa justa, 02. mart 2017 16:17)

    Kad je igrao Bodiroga koliko igrača iz Evrope je igralo u NBA? A koliko igra danas? Da li znaš koliko bolje je izgledala evropska košarka tada nego sada? Danas, kvalitetan evropski igrač koji nije bio u NBA je kao kvalitetan fudbaler koji igra u Belgiji, ali nikad nije igrao Premijer ligu. Možda je on dobar na tom nižem nivou, ali zna se gde je kvalitet, elita, gde zaista pokazuješ da li vrediš na svetskom nivou.
     (Glupan, 2. mart 2017 16:51)

    # Link komentara

  25. bu hahaha. Druga liga
     (rvat bree, 2. mart 2017 16:51)

    # Link komentara

  26. @sd

    Najbolji komentar danas. Prijatelju ne znam ko si, ali potpisujem sve što si napisao. Ja klubove više i ne pratim, jedino pogledam po neki put ko vredi da obuče JEDINI PRAVI DRES i drugo me ne zanima. Prvo reprezentacija, pa sve ostalo. Ali nema kome da se priča. I na ovom portalu su počeli da se svađaju da li je na Nikolinom Facebook profilu Partizan ili Zvezda. Pozdrav ljubiteljima sporta.
    (Dovla, 2. mart 2017 16:47)

    # Link komentara

  27. Pa jedina opcija je da ode u neki klub sa sampionskim ambicijama.Odlazak u timove tipa Orlando,Sakramento,Denver bio bi cist promasaj za takvog igraca.Mozete me napadati zbog ovog Denvera,ali to je neozbiljna tim i neozbiljna igra za ozbiljnog kosarkasa.
    (fargo, 2. mart 2017 15:58)
    Kako Denver neozbiljna ekipa.Denver je po broju asistencija 4 tim u NBA sa prosekom od 25 asistencija po mecu,najbolji je skakacki tim u citavoj ligi sa prosekom od 46.5 skokova,4 je tim po broju postignutih poena po mecu 110.8,ispred su samo GS,HOU,CLV.Nisu divlja ekipa tipa HOU,GS pa da se ispucavaju za tri.Upute 28 suteva u proseku,za razliku od HOU koji uputi 40.Ozbiljna su ekipa sa mnogo mladih igraca i uz Tea bi bili i bolji.Ako udju u plej of ove godine mogli bi namuciti GS.
    (nikola, 2. mart 2017 16:47)

    # Link komentara

  28. Ne znam hoće li ili neće otiću u NBA ali sam siguran da u CZT neće sigurno doći, barem ne dok je Nebojša Čović u klubu. Ko je malo informisan kakav je on robovlasnik zna o čemu pričam.
    (Shearer, 2. mart 2017 16:40)

    # Link komentara

  29. Nije NBA samo Majami bic kao sto neki sanjaju u komentarima ipak treba biti realan i reci ,a sta cemi to u zivotu.Da budem tamo u nekoj vuko.. bez porodice na 2-3 godine gde me niko ne zna i da pokusavam sve sam je smesno.Jel su Bodiroga ili Dijamantidis bili tamo ili se vracali Navaro i Papalukas drugo su Jaric i Vujacic koji su zivot stvorili tamo.Bilo kako bilo najbolje je prosao Jaric ima i jare i pare igrao u Cikagu uzeo pare ,a uzeo i najlepsu zenu sveta
    (manje novca, 2. mart 2017 16:35)

    # Link komentara

  30. Covek ima 30 godina i neigra odbranu, sad nadji tim u NBA gde ce 4 da trce za rupom. NBA pola igraca su sa ulice, ima takve tenzije da bude da ce sve da prsti...

    On je lud ako tamo ode a jos je ludji GM koji ga dovede...
     (Java, 2. mart 2017 16:34)

    # Link komentara

  31. Neće otići nikada u NBA.Sam kaže da neće da sedi na klupi.A koji je evropljanin odmah u ušao u 5 čim je dosao?
    (Pavlović S, 02. mart 2017 15:17)

    Arvidas Sabonis
     (nista o nicemu, 2. mart 2017 16:20)

    # Link komentara

  32. Potpuno je u pravu. Ni Bodiroga nije bio tamo pa? NBA je zabava miliona, uz naravno milione $, ali Teodosic i ovde igra za velike novce.
    (santa justa, 2. mart 2017 16:17)

    # Link komentara

  33. Ok..a imas li devojku?:))))))
     (comi, 2. mart 2017 16:15)

    # Link komentara

  34. sve ovo su znaci da je kosarka u evropi bila i jeste na putu nadole i da se zato oprobava evorliga experiment. da li ce uspeti zavisi od novca jer naravno sustina je u novcu, rekose gore ljudi kakve sirovine trpaju milione u NBA.
    (jel sad kapirate?, 2. mart 2017 16:14)

    # Link komentara

  35. ili precenjuju tvoje mogucnosti.
     (Zak, 2. mart 2017 16:10)

    # Link komentara

  36. Sledece sezone nasi u NBA:
    Jokic 22p, 11sk, 6as;
    Bjelica 10p, 5sk, 3as,
    Bobi 7p, 6sk,
    Teo 9p, 8as,
    Bogdan 9p, 3as.
     (aco, 2. mart 2017 16:05)

    # Link komentara

  37. O crvenoj zvezdi ?
    Kakve veze Teodosic ima sa crvenom zvezdom ?
    Hocete li i Jokicu jednog dana postaviti pitanje da li ima zelju da zaigra za Partizan ili o tome ne sme da se pise ?
    (antiDebil, 2. mart 2017 16:04)

    # Link komentara

  38. Dobro je Teo,da se ne lazemo dok se tamo dokazes imaces 32-35.
    Ovde si tata,NBA je za mnogo mladje!
    (mad for red, 2. mart 2017 16:03)

    # Link komentara

  39. Odavno nije bilo Tea i bio sam tako tužan. Hvala vam što ste nam vratili radost koja nam je nedostajala.
    (Simo Zimo, 2. mart 2017 15:59)

    # Link komentara

  40. Teo, ne smaraj više nego dođi u Zvezdu da uzmemo tu Evroligu, pa posle pali gde god hoćeš.
    Ako si stvarno delija u srcu, to ti je samo jedna godina posta u materijalnom smislu, ali zato ćete pamtiti pokoljenja i to će biti tvoja svojevrsna zaostavština ovom napaćenom srpskom narodu.
    (Miloš veliki, 2. mart 2017 14:54)

    Teo, ne smaraj više nego dođi u Zvezdu da uzmemo tu Evroligu, pa posle pali gde god hoćeš.
    Ako si stvarno delija u srcu, to ti je samo jedna godina posta u materijalnom smislu, ali zato ćete pamtiti pokoljenja i to će biti tvoja svojevrsna zaostavština ovom napaćenom srpskom narodu.
    (Miloš veliki, 2. mart 2017 14:54)

    Ovo nema veze sa mozgom. "Zaostavština ovom napaćenom srpskom narodu" jesu medalje kojim je doprineo igrama u reprezentaciji Srbije. Svakom Srbinu, u sportu, bi na prvom mestu trebala da bude reprezentacija, pa nekih 100 praznih redova, pa Zvezda, Partizan itd..
    (sd, 2. mart 2017 15:59)

    # Link komentara

  41. Pa jedina opcija je da ode u neki klub sa sampionskim ambicijama.Odlazak u timove tipa Orlando,Sakramento,Denver bio bi cist promasaj za takvog igraca.Mozete me napadati zbog ovog Denvera,ali to je neozbiljna tim i neozbiljna igra za ozbiljnog kosarkasa.
    (fargo, 2. mart 2017 15:58)

    # Link komentara

  42. CZ ? e,aj mi objasni kako to da kad gledas Teodosicev profil pise da je igrao za CZ Telekom i da je odatle presao u Olimpijakos,e sad,hajde nas podseti kad je Teo igrao za Zvezdu i reci za koji klub navijas i gde to Teo treba da dodje?haha
     (bbr, 2. mart 2017 15:58)

    # Link komentara

  43. Neće otići nikada u NBA.Sam kaže da neće da sedi na klupi.A koji je evropljanin odmah u ušao u 5 čim je dosao?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pavlović S, 2. mart 2017 15:17)


    Marko Jarić, za Radmanovića nisam siguran.

    A oni stariji mogu da kažu da li je Šrempf bio starter odmah.
    (Bya-Bya, 2. mart 2017 15:57)

    # Link komentara

  44. Neće otići nikada u NBA.Sam kaže da neće da sedi na klupi.A koji je evropljanin odmah u ušao u 5 čim je dosao?
    (Pavlović S, 02. mart 2017 15:17)

    Kukavica!
    Neka se pokaže protiv najboljih....

    btw.
    Dario Šarić se kao rookie izborio za startnih 5 ... i to dobro opravdava!
    A i u drugoj g se može dokazati,kada se prilagodi .
    Kao što su Bojan Bogdanović i Nikola Jokić
     (Panac, 2. mart 2017 15:45)

    # Link komentara

  45. Meni se cini da je bolje igrati kosarku u Evropi nego u Americi. Jedino ako su ti pare bitne.
    (Zoran, 2. mart 2017 15:37)

    # Link komentara

  46. Obozavam Tea. Ne znam za vas ali ovaj intervju mi deluje bas isforsirano :D Nit' su pitanja zanimljiva, nit' njegovi odgovori odisu nekom zainteresovanoscu... Sve sto je odgovarao milion puta vec, na nacin koji je odgovarao milion puta vec.
     (Bole, 2. mart 2017 15:32)

    # Link komentara

  47. Jedna je stvar ako Teo dobije recimo maksimalan ugovor koliko dobija Šved a to je oko 3 miliona godišnje i on bude zadovoljan sa tim ali realno u NBA neće potpisati ispod 10 miliona a to ima više od polovine igrača tamo,jednostavno Evropski klubovi imaju mnogo manje para!
     (s, 2. mart 2017 15:29)

    # Link komentara

  48. na sta lici ovaj lik kukala mu majka..malo ga je izoblicio hr, al dobar je mlitavko stari...al faca, ko da ima 45minimum
     (ref, 2. mart 2017 15:22)

    # Link komentara

  49. Kazu da je on Irvin Dzonson Evrope, ali, znate, u SAD je Irvin Dzonson Irvin Dzonson. Znanje neosporno, ali tesko da njegovo telo moze da izdrzi ulogu nosioca u 82 utakmice plus plejof.

    Nadam se da ce otici u NBA i pokazati da gresim.
     (nista o nicemu, 2. mart 2017 15:21)

    # Link komentara

  50. Recimo da imate igrace koji su van vremena. Oni koji cine sport vecim, koji nisu komercializovani. Njima ne treba prevelika fizicka sprema. Oni su lucidni, luckasti i najbolji u svojim kategorijama. Oni su Mocarti na terenu. Jednim potezom, znanjem, inteligencijom zadive svet. Oni igraju ga svoju dusu i publiku. Rekao bih, Dejan Bodiroga, Ivano Balic, Ronaldinjo, Dejo Savicevic, Vanja Grbic, Vlada Vujasinovic, Milos Teodosic....
     (nezainteresovan, 2. mart 2017 15:21)

    # Link komentara

  51. neinteresantan intervju
     (прочитосамонаслов, 2. mart 2017 15:17)

    # Link komentara

  52. Neće otići nikada u NBA.Sam kaže da neće da sedi na klupi.A koji je evropljanin odmah u ušao u 5 čim je dosao?
     (Pavlović S, 2. mart 2017 15:17)

    # Link komentara

  53. harizme bez. Kao da je aparat za kafu odgovarao na pitanja.
    (asd, 2. mart 2017 15:14)

    # Link komentara

  54. Skracena verzija:

    "Idete li u NBA?" "Jos ne znam"

    I tako 30 puta.
    (M.R., 2. mart 2017 15:07)

    # Link komentara

  55. Ne laprdaj vise Teodosicu nego idi iz Cska u Nba ligu,tamo ti je mjesto...Trebas da igras sa najboljim igracima na svijetu i kraj.
     (sinki, 2. mart 2017 15:07)

    # Link komentara

  56. Teo legendo predji kod nas u Crvenu Zvezdu da dignes jos jedan trofej u finalu, i to zlatni . 4
     (CZ ?, 2. mart 2017 15:07)

    # Link komentara

  57. Da se mi odma razumemo Teo je najbolji igrač u Evropi bez ikakve konkurencije ali ja mislim da se i on malo boji da ode u NBA jer misli da bi sedeo na klupi.Kao što je Miličić rekao pre neki dan Teo nebi fizički izdržao tamo.Treba da ode tamo i da vidi oće se navići ako ne onda se vrati u Evropu i bude bog otac ovde.Ovako ako neode u NBA ceo život će se pitati šta bi bilo da sam otišao.Jednostavno treba da ode i proba do skoro mi je bio izgovor da neće ići dok ne osvoji Evroligu sad treba da ode.
     (Russell Westbrook, 2. mart 2017 15:03)

    # Link komentara

  58. Apsolutni car. Voleo bih da ga vidim tamo, ali ako mu se ide.
    (Dovla, 2. mart 2017 15:02)

    # Link komentara

  59. Bravo Teo
     (tica, 2. mart 2017 15:02)

    # Link komentara

  60. Дуго трају ова спиновања и нагађања. Тео у НБА?

    Ту се протура и један нови систем вредности, где је европска кошарка маргинализована и потиснута у том неком вредновању. Није спорно, НБА је НБА, јесте испред Европе, посебно по зарадама, могуће да се наредних година (не и дугорочно) због новог колективног уговора и повећања селери-капа продуби јаз између НБА и Европе, но он није такав како се протура привид, и толика залуђеност са НБА баш и није разумна.

    Тео у НБА треба отићи само под условом да добије третман који квалитетом заслужује.
    Ако ће тамо отићи и имати неку епизодну улогу у осредњем или клубу са самог дна, иако ће финансијски без сумње одлично проћи, таква идеја ми се никако не допада.

    У ЦСКА Тео има најбољи могући статус. Зарада за европске стандарде не може бити боља, али сам и пратио мечеве ЦСКА и руског спикера, и када Теодосића помиње, ко нека врста божанства. Неће га у Москви тако лако пустити. Ако би ЦСКА поновио успех од прошле сезоне, мислим да нема шансе да Тео напусти Москву до краја каријере.

    Но добро, Тео ће већ најбоље одлучити шта му је чинити. Како год одлучи, његова спортска прича неће бити окрњена.
    (Divos, 2. mart 2017 15:01)

    # Link komentara

  61. Mislim da se Teo pomalo plaši NBA i tog izazova. U Moskvi ima sav moguć komfor, autoritet i poštovanje, a u NBA bi morao da gradi svoju reputaciju iznova.

    Da se ne lažemo, nije ovo vreme kao Bodirogino. Sada igrač da bi se dokazao na svetskom nivou mora u NBA. Otvoren je put svim evropljanima, raznim polutalentima poput Zipsera, Kuzminskasa itd koji nisu bili elita ni u Evropi.

    Ćaćo Rodrigez je ove godine otišao u Filu. Jednogodišnji ugovor, 8 miliona dolara. Raspada se tamo, al baš ga briga, lepa lova, nema dugoročnog obavezivanja i može u svakom trenutku da se vrati kući.

    Quin Snyder, bivši pomoćnik CSKA je glavni trener Jute. Messina je pomoćnik u Sparsima. Mnogo trenera sa evropskim iskustvom je u stručnim štabovima NBA ligaša, klubovi imaju informacije iz prve ruke ako su zainteresovani za Tea. Pitanje je da li su zainteresovani, jer bi Teo bio rookie od 30 godina, a i užasan je defanzivac.

    I da jesu, pitanje je šta nude. I da li zaista postoji taj strah od NBA kod Tea, to je samo moja pretpostavka. Ja bih voleo da ga vidim tamo. Da igra među najboljima, da pokaže da li pripada svetskom kremu. Ako ne, Evropa je uvek tu. Probaj Teo!
     (AntiBot, 2. mart 2017 14:58)

    # Link komentara

  62. Jokic je fenomenalan ali jos uvijek nas najbolji kosarkas je Milos Teodosic ali drma mu se to mjesto! Salu na stranu, ajde Teo da se uzme to dugo cekano zlato, to ste zazluzili i ti momci koji nas svako ljeto obradujete vasim partijama! Vrijeme je za zlato
     (Miki28, 2. mart 2017 14:58)

    # Link komentara

  63. nažalost svi koji te sele u NBA mnogo te veličaju...uživaj u Evropi i postani još veća legenda...bolje nego da ideš u Ameriku i da sjediš na klupi jer realno nemaš sve što ti treba da bi tamo bio standardan
    (lorenzo, 2. mart 2017 14:56)

    # Link komentara

  64. buraz sve je to ok, ima cska para ali zasto da ne probas..kad znas i sam da mozes..ovde si sve manje vise odradio..
     (majklmedsen, 2. mart 2017 14:56)

    # Link komentara

  65. Teo, ne smaraj više nego dođi u Zvezdu da uzmemo tu Evroligu, pa posle pali gde god hoćeš.
    Ako si stvarno delija u srcu, to ti je samo jedna godina posta u materijalnom smislu, ali zato ćete pamtiti pokoljenja i to će biti tvoja svojevrsna zaostavština ovom napaćenom srpskom narodu.
    (Miloš veliki, 2. mart 2017 14:54)

    # Link komentara

  66. CSKA ove godine završava takmičenje u Evroligi u četvrtfinalu.Izbaciće iz Zvezda, živi bili pa videli....
    (Yoyo, 2. mart 2017 14:52)

    # Link komentara

  67. Lepo kaze opipavanje pulsa ali i uloge u timu ne treba se pod starost muciti sa Denverom ili Jutom lepo Njujork,Boston,Los Andjeles ili Cikago pa cak i Hjuston ili Toronto.Ipak su to godine kad treba birati sredinu ,a ne otici samo da bi bio u NBA ili maskota po svaku cenu.Ovako sigurno ima obezbedjenu funkciju u CSKA da li kao sportski direktor,trener ili skaut ipak je on legenda CSKA
    (bravo, 2. mart 2017 14:52)

    # Link komentara

  68. ...i to "NAS" dovodi...sve je rekao.
    (Jedan je Miloš, 2. mart 2017 14:51)

    # Link komentara

  69. Postujem Teodosica, ali bilo koji tim iz nba bi razneo cska sa pola gasa
     (kimi, 2. mart 2017 14:47)

    # Link komentara

  70. Drugi najbolji košarkaš ikada, posle Medžika Džonsona.
     (Zohan, 2. mart 2017 14:45)

    # Link komentara

  71. Nema zvezde batice, na silu ne ide.
    (Duka, 2. mart 2017 14:44)

    # Link komentara

  72. Mnogo spinuje Teodosić ovim izjavama. Treba da ode u NBA jer ima kvalitet, a ako ne ode to znači da se plaši konkurencije i da se drži one narodne "bolje prvi u selu nego zadnji u gradu".
    (Aron, 2. mart 2017 14:40)

    # Link komentara