1. Steta sto se sve tako izdesavalo, mogli smo imati boljih rezultata ! Ovako,procice puno vremena dok se ne pojave neke nove igracice svetske klase kao sto su Lekic, Damnjanović,Cvijic, .... Ima li odgovornih za ovu situaciju ?
    (misko, 22. jun 2017 10:01)

    # Link komentara

  2. Ako je stvarno istina da ce preci da igra za CG, kao sto pisete u komentarima, treba joj oduzeti nacionalnu penziju, posto u tom slucaju Srbija nece vise biti njena drzava.
    (Vucko, 7. januar 2017 03:53)

    # Link komentara

  3. Ne vidim cemu ovolika galama.I ako je izabrala da u buducnosti nastupa za Crnu Goru sta je tu problem? Koliko je samo sportista iz CG prihvatilo da nastupa za SRB pa jos nisam vidio toliku hajku na nekoga od njih. 1/3 vaterpolo reprezentacije Vam je iz CG, ima ih u odbojci, rukometu, kosarci zenskoj...Cvijo majstore puna podrska sta god da si odlucila! Ti znas da te Podgorica voli i da ti je zahvalna na sve uspjehe koje si ostvarila sa ZRK Buducnost (2 titule u ligi sampiona).
    (Nikson, 5. januar 2017 09:21)

    # Link komentara

  4. И рукометаши и рукометашице могу да освоје медаљу само кад се игра у Србији. Кад пређу границу, не могу да победе ни омладинску селекцију Танзаније. За њихов успех највише заслуга има српска публика.
    (Марко, 4. januar 2017 23:29)

    # Link komentara

  5. Hvala Dragani za sve. Ona puni 27g uskoro tako da cak i da zaigra za CG odigrace plafon 3 takmicenja do 2020.
     (jahdsn, 3. januar 2017 15:08)

    # Link komentara

  6. ako zaigra za Crnu Goru,oduzeti nacionalnu penziju.
    Zdravo,ćao.
     (nosi fenjer,navija za fener, 3. januar 2017 15:06)

    # Link komentara

  7. Ja se slazem sa njima da ne treba da igraju. Sto da dolaze i trose svoje vreme za odmor, a znaju da ih tamo vodi neki dileja, sa kojim nece nista osvojiti, a imaju kapacitet za to.
     (ATG, 3. januar 2017 14:48)

    # Link komentara

  8. Muka mi je više od kojekakvih opravdanja i razloga,to samo u Srbiji ima da ne želiš da igraš za svoju zemlju ,pa pa se posle naprasno prodaš drugima,svi su krivi samo ti nisi,što tako po klubovima ne terate pravdu ?
    (Đole, 3. januar 2017 14:03)

    # Link komentara

  9. Ko još bojkotuje da igra za reprezentaciju, zbog nekog selektora.To je neki naš izum.Pre mislim da hoće da igra za Crnu Goru, pošto još uvek sanja OI.
    (Bojan B, 3. januar 2017 14:02)

    # Link komentara

  10. Cvijicka je u Srbiji tamo neka rukometasica koja povremeno igra za reprezentaciju a u Podgorici je istinski superstar i gdje god ode je uvazavana i postovana.To je osnovna razlika.
     (DR, 3. januar 2017 13:37)

    # Link komentara

  11. Nikoga nije briga. Ultimatumima nije mesto u rerprezentaciji. Idi igraj za Crnu Goru sto svi znamo da si prihvatila. Povedi i ostale tri za sobom.
    (76er, 3. januar 2017 13:18)

    # Link komentara

  12. Sta se desava u zenskom rukometu od raspada zemlje na ovamo treba da se izucava na fakultetima kao primer javasluka i nedostatka sistema(totalna suprotnost je odbojka).Pa mi smo u zadnjih 20 godina imali igracice takve,da je bilo normalno,mi bi bili danas gde je Norveska,a pogledajte ko je sve otisao da igra za druge reprezentacije ili iz nekoh razloga nikada nije ni zaigrao za drzavni tim.Pocev od devedesetih:Radulovic,Danilovic,Kastratovic,Dronic,Bozovic zatim citav tim srpkinja koje su zaigrale za CG(Popovic,Djokic,K.Bulatovic,M.Jovanovic,Radovic,Milenkovic)i dodjosmo do ove 4 gde Cvijic ide takodje u CG,dok su ostale usle u tridesete i dajem glavu da se nece vracati u tim,eventualno se mozda Damnjanoviceva vrati.E to vam je kao da smo sve ove godine u kosarci igrali bez Bodiroge,Paspalja,Djordjevica,Stojakovica i danas Teodosica.Nemoguce da su bas u zenskom rukometu sve devojke tolike nepatriotkinje pa se tako lako odricu drzavnog tima,koliko god mozda i poklekle nad parama drugih saveza tako nesto bi daleko teze bilo izvodljivo da smo imali nekog Boricica na mestu predsednika saveza sve ove godine a ne sarlatane za koje su bulumenta iz fudbala tipa Tole i Kokeza simbol
    sposobnosti i postenja
    (nenad, 3. januar 2017 12:48)

    # Link komentara

  13. I ona ce sutra da ima dozivotnu nacionalnu penziju zbog 1 medalje koju je osvojila
    (Boris, 3. januar 2017 12:10)

    # Link komentara

  14. Zao mi je, ali mislim da ce ona igrati za Crnu Goru... Zapitajte se koje sve igracice prije nje jesu... Bojana Popovic, Katarina Bulatovic...
    (Mark, 3. januar 2017 12:06)

    # Link komentara

  15. Treba javno raskrinkati ovaj pokušaj obmane javnosti. Cvijićeva ne igra za reprezentaciju Srbije zato što je odavno ispod žita dogovorila da nastupa za reprezentaciju Crne Gore, naravno za lep novac. Sve druge priče i razlozi su laž, obmana i loši izgovori.
     (Wilfred, 3. januar 2017 12:00)

    # Link komentara

  16. "Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje izgovor" prodala si se. Vas cetri niste iznad reprezentacije i niko nije iznad svetog dresa. Ako se dodvoravaju vama sta ce raditi ostali rukometasice koje nisu birale selektora i predsednike RSS i igrala kada vi niste htele. I da se dese promene u savezu na bolje vas ne treba zvadi jer vasa ljubav prema Srbiji je upitna ili iz ciste koristi (reklame). Dok je trebala reklama na raznim prvenstvima vi ste volele Srbiju a sada kad je tesko, misevi prvi napustaju brod. Tako su radili Sterbik,Katarina Bulatovic,Ana Djikoc,Biljana Petrovic,...niste ni prve ni poslednje ali ne pravite svetice od sebe,zbogom reprezentaciji u 26-28 god zivota zbog umora ili cega vec. SRAM VAS BILO.
    (Smederevac, 3. januar 2017 11:37)

    # Link komentara

  17. Samo kod nas igraci/igracice mogu da buraju trenere. Sad im ni promena ne odgovara, jel...
     (Cedomir, 3. januar 2017 11:34)

    # Link komentara

  18. ma da, sv drugi ne igraju za par nego za exere...ima prava devojka da radi sta hoce.
    "ja bih to ovako, ja bih to onako" ... ok majstori, ostavite telefone i tv, pa na trening da zaradite mesto u repki..lako je kritikovati iz fotelje
     (warcraft, 3. januar 2017 11:18)

    # Link komentara

  19. Sa 24 god se povlaci iz reprezentacije? Jel to tako ide i u normalnim zemljama? Nije ni cudo zasto je nam je zemlja u ovakvom stanju... Generalno zasluzili smo sve sto nas je snaslo.
    (Gasol sa 36 igra, 3. januar 2017 11:12)

    # Link komentara

  20. koliko jedan čovek(bošković) može da unazadi rukomet...
    (armagedon, 3. januar 2017 10:49)

    # Link komentara

  21. Ako odes da igras za susede,mogu ti reci ,samo,SEJMON JU!!!
    (ducalion, 3. januar 2017 10:39)

    # Link komentara

  22. Zamislite ovaj scenario.... Pocinje rat na kosovu.... ja dobijem poziv da branim moju zemlju... jedinu koju imam... naravno da se odazivam.... budem ranjen... rat se završio... ponosno hodam kroz moj grad... Koja sam ja budala....
    Ove nabedjene sportiskinje su kao zvezde...teško im da odvoje mesec dana za svoju zemlju... da igraju rukomet...
    Sad zamislite koje bi ja imao kaznene mere da se nisam odazvao mom pozivu...
    A vi još njih dižete u zvezde..
    Ja bih njima uzeo državljanstvo.... pa nek igraju za koga hoće...
    A kad dolaze u Srbiju... da prijave boravište u policiji kao svi stranci...
    Ali to sam samo ja i moje mišljenje... ko mene i ljude poput mene uopšte pita za nešto...
    Mi smo tu kad zatreba....
     (percula, 3. januar 2017 10:38)

    # Link komentara

  23. Djurkovicu odmah ostavka! Sram te bilo. Izabran si da nesto promenis
    (Likb, 3. januar 2017 10:37)

    # Link komentara

  24. која препотентност у ставу у вези репрезентације за некога ко је једину медаљу освојио код куће а последњи наступ јој пораз од Словачке која је небитна у рукомету
     (скоба, 3. januar 2017 10:26)

    # Link komentara

  25. Ja pišem odavno u komentarima da je ova izabrala Crnu Goru, zbog para naravno...i da nije razlog nikakav odmor ili neslaganje za neodazivanje od 2014-e...nego sto je obavezna pauza izmedju dva nacionalna tima...
     (Mrsimud, 3. januar 2017 10:22)

    # Link komentara

  26. puna podrska!
     (gile, 3. januar 2017 10:15)

    # Link komentara