Miodrag Kotur za B92: Moto GP je lepši svet od Formule 1

Sam kaže da je negde tokom zime izgubio dve gume, pa je Formulu 1 zamenio Moto GP šampionatom, tačnije Moto3 kategorijom. Mnogi ga pamte kao čoveka koji je bio deo Ferarija u vreme najdominantnijih sezona tog tima, a sada je rešen da svojim znanjem Leopard rejsing napravi šampionskim timom, ali i onim kojem će se svi diviti. Susret sa Miodragom Koturom desio se na stazi „Katalunja“ tokom trke za Veliku nagradu Katalonije, a u intervjuu za B92 on se osvrnuo na godine u Formuli 1, svoju ulogu u Leopardu, ali i sve ono što u bliskoj budućnosti očekuje njegov tim...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. @zan tot
    Bio je sef logistike u Ferariju, ti ljudi koji se vide u pitu ne racunajuci sefofe ekipa i trkacke inzenjere uglavnom imaju neko mnogo komplikovanije zanimanje, ali za vreme trke su u pitu. Pa je tako Mijo bio sef logistike, ali je drzao i tablu za Sumahera, mehanicari ne menjaju samo gume, nego imaju jos neko zanimanje tipa vozaci kamiona ili sta vec. Zar stvarno mislis da bi neko pa i prebogati F1 timovi zaposljavali dodatno osoblje da radi posao 20 sekundi nedeljno.
    (Niko, 20. oktobar 2015 17:10)

    # Link komentara

  2. Ukusi su različiti, neko voli jedno, neko drugo, neko i jedno i drugo ali činjenica je da je MotoGP u expanziji a F1 u extremnom padu popularnosti.
    (123, 8. jul 2015 16:33)

    # Link komentara

  3. Naravno da je lepsi, u F1 je Koturova funkcija bila drzanje table.
    (Zan tot, 3. jul 2015 13:20)

    # Link komentara

  4. Uzece titulu Deni Kent. Svaka cast na poslu gospodinu Miodragu.
    (Nemke, 3. jul 2015 12:43)

    # Link komentara

  5. Odličan intervju! Nisam znao da je Kotur prešao u MotoGP, tako da je to za mene prijatno iznenađenje.
    (Milan, 3. jul 2015 12:27)

    # Link komentara