- Komentari -
  1. Srbija 90-81 Češka

    To je bio 26. meč Srbije (od 2010.) na SP (17W-9L), jer smo na SP 2006. igrali kao SCG.
    Srbija na SP (od 2010.): 1 srebro 2014, 4. 2010 i 5. mesto 2019.
    Učinak Srbije/Jugoslavije protiv Češke/Čehoslovačke na SP: 3W-0L. Raniji mečevi: J 101-80 Č 1982 i J 94-84 Č 1970.
    Srbija protiv Češke (od 2007.): 3W-0L. Mečevi: S 89-75 Č EP 2015 i S 96-72 Č 2016 kvalif. za OI.
    Češka je završila na 6. mestu na ovom SP, što je najbolji plasman jednog debitantskog tima na SP od 1994. (Rusija 2. i Hrvatska 3. mesto).
    Najgori plasman Srbije/Jugoslavije na SP od 2006. (9. sa 2W-4L kao SCG).
    Bogdanović na ovom SP: 183 poena (28/35 za 1, 25/42 za 2 i 35/66 za 3), 33 skokova, 35 asist, 10 ukradenih lopti, +/- mu je +100 uz efikasnost od 197 za 224' na 8 mečeva.
    Jokić na ovom SP: 92 poena (20/25 za 1, 30/40 za 2, 4/10 za 3), 60 skokova, 38 asist, 2 ukradene, +/- mu je +101 uz efikasnost od 152 za 181' na 8 mečeva.
    Luis Alberto Skola Balvoa će postati igrač sa najdužim čekanjem između 2 finala SP (17 godina, SP 2002 i 2019).

    Pozdrav.
    (facts, 14. septembar 2019 21:21)

    # Link komentara

  2. Bogdanović je igrao prvenstvo odlično ali mu je Đorđević ipak dao prevelike privilegije. Mogao je da igra koliko hoće, da šutira koliko hoče...Možda se to svima nije svidelo...
    (SIMA, 14. septembar 2019 15:44)
    On je to ZA SLU ŽI O! Kakve privilegije, o čemu pričaš ti?! Pa valjda je prirodno da se forsira igrač koji je najbolji...bože me sačuvaj kakvih malicioznih komentara sve ima.
    (I love you 3000, 14. septembar 2019 16:43)
    Pa što ne ZASLUŽI to i u NBA. Na najnovijoj listi 100 najboljih igrača u NBA nema ga ni u 100 a Jokić je na broju 8. Zato što je tamo podređena igra Jokiću a u Sacramentu nije njemu!Da je Đorđević podredio igru Jokiću ili Bjelici (sve mečeve počeo sa klupe)sad bi pričali hvalospeve o Jokiću a ne o Bogdanoviću.
    (SIMA, 14. septembar 2019 19:25)

    # Link komentara

  3. Zakljucno zapazanje oko JOKIC teme
    Brza igra VS davljenje napada.

    Jokic u kompletnoj NBA ima najvise dodira sa loptom a najmanje je zadrzava.
    Iako je debeljuskast i relativno spor, najbrze reaguje, vidi i utice na igru. Tako ga i treba posmatrati i koristiti. Kljucni propust.

    Dva su razloga takve atipicnosti.
    Prvi sto ne ceka pleja posle skoka, dobija na vremenu, krece u prenos ostvarujuci prednost nad odbranom koja ne stize da se postavi. To se videlo i u poslednjoj cetvrtini ove utakmice (najzad mu dozvoljeno da ne ceka Jovica/Micica). Igra se odmah ubrzala i razlika povecala.
    Drugi razlog jeste sto je u top 3 igraca na zemaljskoj kugli sa pregledom igre i brzinom reakcije u istoj bez obzira na poziciju na terenu. To se videlo cak i na ovom prvenstu milion puta. Neretko 7+ asistencija i ovako nezaonteresovan, uglavnom spektakulrane koje samo on vidi pre nego sto se dese (danas sa Milutinovim u vise navrata).
    Dakle, Nikola i ako spor fizicki, pregledom i reakcijom (brze oslobadajanje lopte - sve vidi prvi na terenu) UBRZAVA IGRU.

    Realnost ovog turnira sa Jovicem, Bogdanom u nekoj meru a posebno sa Micicem jeste da oni igru znatno "usporavaju". Svako iz svojih razloga.
    Bogdan jer ima najvecu slobodu (zasluzeno) pa nekada i kada moze da se oslobodi lopte on ceka, dribla trazi sebi poziciju jer je jednostavno trenutno najboji igrac u najboljoj fotmi u reprezentaciji. Dakle on opravdano i zasluzeno!

    Micic i Jovic na totalno suprotan nacin. Prvi usporava napade i igru jer ne vidi i jako sporo reaguje. Laik moze cesto da vidi prilike za brze oslobadjanje lopte i stvaranje viska dok on nakon toga bavezno jos par driblinga (Jasno je za porodicnu tragediju ali je on generalno takav u Repr).

    Jovic obrnuto. Vidi odlicno, asistira odlicno ali davi sa postavkama napada. Obavezno mora da je prevede on preko pola i ako ima slobodnog igraca da ubrza tranziciju u polje napada (Jokica milion puta), pa onda obavezno iznad trojke ceka bar dva bloka - postavlja pozicioni napad kada za to i nema rezona. U tranziciji je suprotan - jako lepo i atraktivno resava i razigrava ali sa postavljenom odbranom (Spanija, argentina) Davi i usporava.

    Iznad pomenuto je dalje uticalo na Jokicevu neiskoriscenost. Bar 50 puta se videlo da decko trazi loptu (kad je slobodan, ne da solira), dere se, lupa rukama, tapse, ceka pas ali ko po pravilu je ne dobija JER Jovic je u fazonu, ja sam plej (prevazidjeno razmisljanje kosarke koja je izmodela) ja cu da je prenesem i postavim napad. Bogdan se zalece neretko u dvojicu a Micic ne reguje. Nikola se namece za prijem, postavlja ali reakcija kasni. Dobija je kada je vec udvojen bar delimicno, zatvoren itd. Kasno.

    Ovo pominjem ne da bi on imao sa vise poena vec bi reakcija bila brza, brze bi kruzila lopta i brze bi se razbijalo udvajanje. Otuda i njegova cesta naizgled nezainteresovanost, sklanjanje u cosak jer on je vec video pet resenja dok nasi plejevi dave, "postavljaju".
    Neko ce reci, ali on treba da se podredi timu? Naravno, ali svojim potencijalom i igrom koja JESTE timska - nije solo vec njegova pravilna eksploatacija utice na tim, pozitivno po svakoga (primer u Denveru gde svi igraci izgraju iznad svog limita oko njega).

    Ne eksploatisati atipicnost koja rezultira BOLJOM IGROM TIMA, atipicnost kojoj se svet divi. Videli smo rezultat takvog propusta bar delimicno - 5mesto sa takvom generacijom i igracima.
    Rasturena hemija tima i vrv nezadovoljstvo nekih igraca smo vec apsolvirali ranije.

    Navedeno ne vide oni koji ga ne prate vec samo komentarisu da nije nista spec jer ne daje 30+ poena. On po FIBA peavilima to i ne moze u toj meri ali da utice na igru moze gde god i kako god mimo svojih sigurnih 15+ poena u pravoj postavci igre. Usotalom i punio je sve kolone i ovako anemucan. Brza igra se videla svaki put kada se Sale "prevari" i stavi ga u ulogu, u pravoj petorci, prirodno. Ili lagani poeni u reketu ili navlacenje igraca i lagana asistencija za spolja ili faul i bacanja.
    Nije toliki problem ni cetvorka ali lopta u ruke u vecoj meri, i korisce je u postavkama. Iz problema plejeva koji dave igru je apsolutno jasno sta znaci Teodosic ovom timu i ovoj generaciji. Bog akcije i reakcije i ako takodje spor i trom fizicki, naizgled.

    Prestati gledati igrace kroz koliko poena daju vec ih gledati malo i kroz uticaj na igru, ubrzavanju iste, reagovanje i razigravanje.

    Osvrt na Bogdana - jeste bio fenomenalan, maestralno poetirao ceo turnir - povrsnim gledanjem to je super ali se krije mala mana. Protivnicki tim zatvori njega ili bar proba i eto problema usled nerazigranosti ostatka ekipe na pravi nacin. Ne moze sve da zavisi od Bogijevih 5+ trojki na mecu. Tu je problem i propust Saleta i staba. Dal sujeta, dal autoritet na pogresan nacin (pusti ti mali NbA da te vidim u mom sistemu), nemam pojma i samo bih nagadjao kao i svi ostali.

    I da, pogresna pozicija - Opet primer Bogdana. Kada prisilno igra primarno pleja (Evropsko), gubi snagu i kocentraciju za brutalan sut koji ima. Ume on da igra pleja fenomenalno ali se ne koristi u svom punom potecijalu. Identican primer Jokic na cetvorci!
    Ume on to i moze i trebao je na ovom turniru (nedostatak dovoljno 4ci u rotaciji) ali ne u tolikoj meri, sa tolikim zaobilaskom u protoku i organizaciji igre, van reketa i uloge centra.
     (Pera Ždera, 14. septembar 2019 19:20)

    # Link komentara

  4. Све један успјешан тренер ће рећи да се из добре одбране (што подразумјева покретљивост у зони, фокус на праћењу лопте, преузимању играча када се игра 1 на 1, ставу играча који је најближи противничком играчу са лоптом у посједу, грађењу коша......) догађа и сигурност играча у нападу. 95% коментара се односи само на игру у нападу!!! Моје виђење: недопустива ноншалантност у одбрани у великој већини свих мечева, опростиће ми фанови Јокића који је предњачио у истој је главни узрок неуспјеха на СП. 1. полувријеме у најбитнијој утакмици против Аргентине као и у овој последњој (52 и 50 примљених поена), значајно подизање агресивности у одбрани у 2. полувремену је било довољно за преокрет против објективно лошијих Чеха, али не и за много озбиљнију Аргентину. Дакле, ОДБРАНА (која нам је и донјела највише медаља у прошлости) је била испод нивоа. Да ли због недовољне физиче спремности, психичке или дефанзивних могућности појединаца је свакако за анализу!!!
     (делија нс, 14. septembar 2019 19:14)

    # Link komentara

  5. Znam da mi je komentar verovatno najduži i da sam mlađima dosadan- ali volim košarku i Srbiju, košarku shvatam vrlo ozbiljno( kao i sport uopšte, jer je jedan od najvažnijih segmenata savremenog sveta), pa zato!
    Nabrajajući igrače za osvajanje budućih medalja, plašim se da sam se ogrešio i nisam naveo Gagija i Lučića, to su sjajni ljudi i odlični košarkaši, ali sam zaboravio i 2 sjajna klinca- Paunovića i malog Trifu- samo da ih razigraju ove i sledećih sezona! Ponavljam, klinaca ima još i sa dobrim radom u Savezu- nema za nas zime!
    I završavam- moramo naći način da najbolji treneri, a u godinama, ima ih verujte mi rade sa klincima od 10 godina pa na više! Ne sme nam propasti nijedan talenat! A starijim trenerima treba samo: poštovanje, da im se niko ne meša u rad, da se od klinaca u njihovim klubovima ne traži rezultat, nego igra, rezultati polako od 15.16 godine da bi se stvarao i pobednički kvalitet, da se klinci treniraju u svim manjim i većim gradovima u pristojnim halama, da u teretanu ne uđu pre 17.-e godine, da se kod svih razvija brzina i inteligencija! Znam da svako mesto u Srbiji ima bezbroj zaljubljenika i makar 3,4 ozbiljna znalca među starijim trenerima! Oni da rade sa decom, a za mlađe takođe ima mesta! Mesta( namerno, ne samo gradovi) da obezbede tople sale, KSS opremu za talentovanu decu i honorare za te ozbiljne trenere!
    Mnogi bi iz ljubavi radili za džabe, ali ne treba, honorare obavezno da poprave svoje slabe penzije i da vude da su poštovani, samim tim i odgovorni!
    Nije to previše- 100 trenera za po 30-50 petlica i pionira- krenuti od nor.2011.-og godišta, svake godine sledeća generacija- koliko gid da izađe profesionalaca- dovoljno, a svi ostali zdravi momci i posle toga vredni ljudi!
    (blagonakloni, 14. septembar 2019 19:03)

    # Link komentara

  6. Е да смо 5 на свету у фудбалу!
     (СРБИН, 14. septembar 2019 18:36)

    # Link komentara

  7. Ali možda na 40% svojih mogućnosti. Komentarišu ljudi koji odgledaju jednu košarkašku utakmicu godišnje


    Majstore komentarisali smo igru na ovom prvenstvu i pricamo o igracima koji su igrali. Zasto bismo bespotrebno tupili o igracima koji nisu pozvani. I ja ne bih zvao barem trojicu od ovih koje je Sale zvao ali nije u tome poenta. A ako nisi shvatio sto je Jokic igrao cetvorku i da su najbolja kombinacija bili Jokic-Milutinov to onda pokazuje tvoje kosarkasko neznanje.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 18:29)

    # Link komentara

  8. I to je nešto. Teže mi je padalo dok nisam znao da će se Španija i Argentina boriti za zlato...
    (branimir, 14. septembar 2019 18:13)

    # Link komentara

  9. Božeee, teška je bolest zvezdaštvo. Sad naš najbolji igrač ne valja, solista, uništitelj srpske košarke. Baš ste rešeni da pokrenete navijački rat i prepucavanje. Bogdan nas je držao svaku utakmicu, bitnu ili manje bitnu, ne bi bilo ni ovog petog mesta da njega nije bilo.
    (nz, 14. septembar 2019 18:04)

    # Link komentara

  10. Prema ovoj statistici Bogdan je uputio 108 šuta . Do utakmice sa Češkom Jokić je imao svega 43 šuta,prvi šut protiv Češke tek u drugom poluvremenu. Na svakoj pauzi Djordjevic govori lopta Bogdanu , blok za Bogdana itd. Dali je forsiranje Bogdana razlog za neuspeh ?
    Jokić svega 8 šuta za tri na prvih 7 utakmica, kao da mu je zabranjeno da šutira.
     (dekkson, 14. septembar 2019 18:01)

    # Link komentara

  11. Ova repka bi mnogo toga vise napravila na prvenstvu da je onaj nesretni Bjelica bar malo odigrao bolje ,mnogo bitan igrac ,i videlo se koliko mu je sve tesko palo nije to taj momak ,koji je nekad sjajne partije pruzao ,Bogdan na nivou kao uvek ,Jovic dosta dobro odigrao ,Jokica Sale malo istumbao s pozicijom cetvorke al dobro.Bar je mogla medalja da padne al gotovo je sad.!!!Bice bolje ....
    (no name, 14. septembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  12. Pa kad Joka Frljoka nema pojma moro Bogdan da vuče.
     (Dvorska budala, 14. septembar 2019 17:26)

    # Link komentara

  13. Nije sporno da Bogdanović troši mnogo lopti ali procentualno je zadovoljavajuće.Da ima neko drugi pored njega ko ima više petlje onda nebi sve palo na njega.Stvarno ne vidim poentera pored njega sem Jokića a da nam fali više je nego očigledno.U odbrani je također možda i naj bolji.Sve u svemu bez Bogdana ni grupu nebismo prošli verovatno.
    (Sena, 14. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  14. Draze mi je ovo 5 mesto, nego zlato! Toliko.
     (beograd_moskva, 14. septembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  15. Ubedljivo najlosiji na prvenstvu Bjelica,a sto se tice Kalinica moze u reprezentaciju tzv Kosova posto on priznaje tu laznu tvorevinu.
     (Partizanovac, 14. septembar 2019 17:04)

    # Link komentara

  16. Sve je ok ali Gudurić,Lučić, Birčević nemoj više molim te!!!
     (ognjen, 14. septembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  17. Za sve one koji pravdaju Djordjevića sa igranjem Jokića na poziciji 4. Pa nije Jokić kriv što Djordjević nije umesto 4. centra pozvao još jednu četvorku. Od ta četiri centra samo Jokić i Milutinov su bili korisni u igri. Zašto je pozvao Birčevića i onda ga zakucao na klupu? To su već tri igrača manje u rotaciji + katastrofalni Bjelica. Kako bi Mesi odigrao u veznom redu da mu trener kaže "Hajde igraj malo na sredini terena zato što nemam ni jednog drugog igrača da stavim na tu poziciju". Odigrao bi ok.. Ali možda na 40% svojih mogućnosti. Komentarišu ljudi koji odgledaju jednu košarkašku utakmicu godišnje! Šta je sa momcima koji su izborili ovo svetsko? Zašto nije pozvao nekog od tih momaka i odužio im se na taj način umesto što je vodio četiri centra?
    (Popi, 14. septembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  18. Ostrašćeni grobari dižu Bogdana u nebesa...? Nisam znao da su i Kobi i Djinobili grobari... :D
     (Leteći veverac, 14. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  19. Micic je imao problem ozbiljan u porodici, sto je na kraju zavrsilo sa smrtnim ishodom! To je bio razlog njegovih slabije igre na ovom turniru! A covek je kidao u Evroligi i bolji je plej od Jovica trenutno...Nije bilo Tea i njegove magije sto je dosad bila kljuc ove reprezentacije a ne vjestina Djordjevica! Sve u svemu ovo nije ni lose s obzirom da nije bilo Kalinica, Milosavljevica, Nedovica a bili su a nisu trebali Bircevic, Raduljica i Simonovic koji nisu vise za ozbiljnu kosarku! Tim sa cetri centra a bez vrhunskog pleja ne moze nikako to jedino zammjeram selektoru i neiskoristavanje Jokica! !! Pozdrav
    (shone bjelovacki, 14. septembar 2019 16:53)

    # Link komentara

  20. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (kompleksi su cudo, 14. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  21. Jedan je Jokic, a još iz Sombora.
     (keys 5 rotciv, 14. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  22. Vodjin lobi je vrsio nevidjeno veliki pritisak na coveka jer se odrekao osobe koju bi on ' u svako doba dana i noci stavio u ekipu'. Sale, hvala za tri srebra, sve trojke i sto nisi poveo SNS luzera Kalinica na prvenstvo, ziv bio!!!
    (mile, 14. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  23. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (kompleksi su cudo, 14. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  24. Svi vi sto se pitate zasto Jokic igra 4 nemate pojma. Koga biste stavili na 4 ako bi Jokic isao na 5? Ako stavite Bjelicu postajemo kanta za punjenje.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 15:22)

    Bjelica nije igrao 4ku ni 10% provedenog vremena na terenu pored naših centara i Birče. Najbolji centar NBA igra krilnog, a nekadašnji MVP evrolige i NBA krilni centar izigrava krilo. A koga bi na 4ku?? Tu su Micov, Jelovac, Simanić, može i Kalinić po potrebi...
    Ali, ne, imamo kouča koji koji gomila centre u eri small ball postava i brzih igrača, te svog prenapumpanog egoizma.
    (NastyB, 14. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  25. @Tanja

    Kombinacija Jokic/Milutinov moze da fukcionise protiv mnogih ekipa ali ne i potiv Argentine koja nas je ubila trojkama. Nas najveci problem na prvenstvu je bio nedostatak bekova. Pored toga, najveca greska Djordjevica protiv Argentine je ubacivanje Marjanovica kada smo za 2 minuta otisli na -8. Ovo je prva utakmica na prvenstvu koju smo odigrali sa prvom petorkom. Pored svih pripremnih utakmica, Djordjevic je tu petorku saznao tek na kraju takmicenja.
    (bskfan, 14. septembar 2019 16:44)

    # Link komentara

  26. Svaka čast momcima. Jokić i Bogdan su klasa. Visoka klasa. Bjelica razočarao.

    Mirko,
    tvoja opsednutost Bogdanom je opasna i bolesna. Ti verovatno nisi nikada mogao igrati ni za školsku ekipu ni sa ekipom iz svoga kraja. Verovatno si imao kompleks od lepušastih i zgodnih momaka za koje su se devojke lepile. Priznaj bre da te Bogdan asocira na lične komplekse. Još ako si ostao oniži, a basket počeo igrati u penzos klasi sa ljudima kao što si i ti...
    Jokić dokazana svetska klasa. Bogdan klasa, a biće i u NBA preopasan narednih 6 godina. Srbija iznad svih kompleksaša. Sale ostani selektor.
     (kosarka je samo igra, 14. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  27. centar igre treba da bude oko jokica a ne bogdanovica. Dzabe sto bogdanovic puni koseve kad srbija gubi?

    Zna se ko krupnim koracima ide ka nba legendama, to je jokic.
     (roditelj, 14. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  28. Bogdanović je igrao prvenstvo odlično ali mu je Đorđević ipak dao prevelike privilegije. Mogao je da igra koliko hoće, da šutira koliko hoče...Možda se to svima nije svidelo...
    (SIMA, 14. septembar 2019 15:44)
    On je to ZA SLU ŽI O! Kakve privilegije, o čemu pričaš ti?! Pa valjda je prirodno da se forsira igrač koji je najbolji...bože me sačuvaj kakvih malicioznih komentara sve ima.
    (I love you 3000, 14. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  29. Vidim da sad neki pisu kako nasi nisu ginuli kao Argentinci i Spanci. Do juce taktika ne valja, sad pozrtvovanje.
    Treba da vas bude sramota. Sedite kuci, grickate nesto i gledate iz fotelje. Ovi momci su ceo avgust i septembar lili znoj...za koga?
    Zato sto smo nezahvalna nacija zato nam se tako i vraca!
    Idi druze ti igraj ako znas bolje.
    (marko.logo, 14. septembar 2019 13:52)

    Lili znoj za trenera, kome je roming sve kraći i kraći.
    (maSi, 14. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  30. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (kompleksi su cudo, 14. septembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  31. Suma sumarum, falise nam Macva i Kalina ko leba!
     (Mare, 14. septembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  32. Za ove koji nam lepo objasnise da je Jokic igrao 4 jer nemamo koga drugog na tu poziciju, pitanje: ko je sastavljao ekipu bez 4 i da li mi uopste imamo igrace na poziciji 4 generalno. Imamo Kalinu i Micova, ah nemamo...
    (Marko, 14. septembar 2019 16:41)

    # Link komentara

  33. @TNT - kada kazes istinu onda boli i dele ti minuse

    BB je poenter i kao takav je precenjen, favorizovan i od strane Djordjevica zasticen

    on bi svojih 20+ poena svakako dao i to je potpuno normalna stvar svuda osim (sto je ocigledno) kod grobara koji ce sada sve da posmatraju kroz njega

    decko koji je najbolji strelac na ovom prvenstvu, koji je potrosio najvise lopti i koji treba da zamoli trenera u Sacramentu da mu da toliko slobode kao nekada Dulo i sada Salo

    Djordjevic je jedini i iskljucivi krivac za ovaj fijasko sa petim mestom
     (jedan od mnogih, 14. septembar 2019 16:41)

    # Link komentara

  34. Nije problem Jokić na 4, ako je na 5 Milutinov, ali ako na 5 ide Raduljica koji je mekan i nemoćan protiv protivničkih centara ili ogromni i spori Bobi onda je greh držati Jokića daleko od koša. Morao je već od Španaca da skrati rotaciju i na 4 i 5 menja Jokića Milutinova i Bjelicu, a ostale da uvodi na 25+ za nas. Bjelica je loše, zapravo malodušno odigrao prvenstvo jer je Đorđević kapitensku traku dao čoveku koji igra rekreativno košarku u Kini i koji nije smeo da putuje. Bjelica je standardni član od 2009. I pravi kapiten ovog tima bez Tea. Umetnost je sa ovakvim Bogdanom i Jokićem ne uzeti medalju. Teško da ćemo imati uskoro ovakav zicer. Nadam se Kokoškovu ili Saši Obradoviću i da idemo na medalju u Tokio.
    (Rade, 14. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  35. Sto neko rece vodju niko ne odredjuje, sam se nametne. Bogdanovicu svaka cast, na svemu, petlji, igri, ucinku, pozitivi, osmehu, steta sto je bio jedini iz koga je prosto isijavala zelja da igra i postigne nesto...meni je on najsvetlija tacka ovog prvenstva.
     (teacher, 14. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  36. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (kompleksi su cudo, 14. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  37. @sasa the red baron - a zamisli imas igraca koji nisu "najbolji u nba na svojoj poziciji" nego igraju po meksiku, ili imaju 39 god. i igraju po kini pa ipak vise urade za svoj tim od zvezda kojima je tesko da se prilagode ekipi, jel znas, nije to njihova pozicija
     (nm, 14. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  38. Zato sto je Bogdan briljirao, mi smo uspeli da budemo peti. Briljirati je morao neko drugi, ko svoju igru podređuje kolektivu. To je morao da oseti selektor, a ne mi laici. Znači, Bogdan se morao uklapati u kolektiv, a ne juriti statistiku i dokazivati auditorijumu kakav on ima dribling i šut sa pola terena. Pirova njegova statistika. Ne krivim Bogdana, vrhunskog igrača, nego nekog, ko je to morao bolje ukomponovati, ali nije umeo, a mislio je da zna. Mislim da je shvatio da nije za velika trenerska dela, sem kada mu se namesti žreb. Ali, na kraju, sve je to loptanje pod obručima i u suštini, peti smo na celom svetu. Malo li je? Ostaje samo žal da smo mogli...Možda.
     (Briljantno, peto mesto, 14. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  39. Prva četvrtina, imamo +10, naš trener izvodi celu prvu petorku iz igre, ulaze Gurović, Birčević, Raduljica, Micić i Simonović, sa +10 u expresnom ritmu dolazimo do -10.
    Naša druga petorka je skandalozno loša.
    (2CRAZY, 14. septembar 2019 16:39)

    # Link komentara

  40. Like
     (dr, 14. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  41. Drugo poluvreme je pokazalo sve. Treba zahvaliti Lučiću koji je očigledno pričao sa Jokićem pre pocetka poluvremena i Djordjeviću što se nije mešao. Jokić je klasa za sebe. Cela igra treba da se gradi na njemu jer otvara teren za sve i najbolje čita igru od svih. Kad je on aktivan i psihički u meču odjednom svi oko njega deluju kao majstori jer dobijaju loptu kad su sami i kad treba da je dobiju. Nije mi jasno zasto nisu cele pripreme samo uigravali igru preko Jokića. Bogdanović je stvarno dobar igrač ali ako ne shvati da kvari ritam kad juri statistiku sa svojim herojskim pokušajevima biće samo jedan od najboljih u gubitničkim timovima, idealan za Feniks naprimer. Na njemu ne moze nista da se gradi, jer on nikoga ne moze u timu da ucini boljim, niti on to želi, ali ako se potpuno podredi timu i ne glumi Kobija onda moze biti odlično oruzje.
     (Fox, 14. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  42. Izgleda da je Bogdan uzeo zlato. Cestitam njegovim navijacima. Mi koji navijamo za Srbiju mislimo da je Jokic najbolji igrac tima i da treba da drzi najvise loptu. Bogdanu svaka cast odlican bek suter ali nista vise od toga. Uostalom protiv Argentine se videlo sve. Jokic je ubedljivo najbolji igrac tima.
    (Dusan M, 14. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  43. @Fen, vidis tebi se ide na aerodrom da trazis odgovore za losu igru a meni da podrzim i zahvalim momcima sto su odvojili celo leto kako bi naciju ucinili ponosnom. Ovaj put nije islo kako treba, sledeci put ce biti bolje, sve je to sport.
    (Milan, 14. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  44. Vodja se ne promovise nego namece na terenu, pre svega. Udje kad je napeto i napravi razliku. To je trenutno samo Bogdan u nasem timu.
    (Gazda Dojkan, 14. septembar 2019 16:01)

    Video sam protiv Spanije i Argentine. Ostrascen si i dozivljavas Bogdana kao da je Majkl Dzordan. Jeste najbolji suter trojkas i treba non stop da se izvlaci i sutira kad je slobodan. Ali ne da on organizuje napad, da igra pleja...nego da ceka loptu i pra?ka. Vodja je morao biti Jokic ali nemamo brze bekove za tako nesto. Nemamo dobrog pleja kao sto je Teodosic bio nekad.
     (Djordjevic ,delimo prezime, 14. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  45. I evo poslednji komentar od mene na ovo prvenstvo. Jednostavno smo mogli i morali mnogo bolje ali :

    - smo pokazali da smo bez Bogdanovića jedna prosečna reprezentacija, još kad se oduzme Lučić dobija se jedan raštimovani orkestar.

    - nemamo pleja koji razigrava, šutira trojke, preuzima odgovornost na sebe kada ne ide

    - Nemamo igrača lidera na terenu nekoga poput Tea, koji je morao biti poveden u Kinu makar da našima ubrizga dozu sampouzdanja kada je gusto i doprinese mentalno ekipi kada već nije mogao igrački


    - Nikolino konstantno igranje na četvorci umesto na petici

    - Nedostatak taktike Aleksandra Đorđevića

    - Nedostatak mentalne stabilnosti u dve odlučujuće utakmice

    I još mnogo toga. Prosto je moglo i moralo biti mnogo bolje na ovom prvenstvu od strane naše reprezentacije. Ono što je sada već kontinuirani problem jeste što već dva takmičenja zaredom celokupan teret preuzima Bogdan što je zabrinjavaćuje. Moraju se pojaviti barem još dvojica koja će zajedno sa njim činiti kičmu naše reprezentacije. Pozdrav!
    (Tribislav, 14. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  46. Dobro je! Pobedili smo danas Čehe skroz zasluženo i time krunisali na pravi način prethodnu pobedu protiv Amerikanaca i uzeli 5. mesto. Danas smo posle poigravanja u prve dve četvrtine dodali gas u druge dve i lagano pobedili Čehe i na taj način sa dve uzastopne pobede, od kojih je jedna protiv Amerikanaca naravno, okončali ovo prvenstvo na dobar način. Danas opet sjajni Bogdanović dominirao, bio veoma inspirisan, pravi je majstor zaista, veliki je borac koji naprosto obožava da igra za svoju reprezentaciju, postigao ogromnih 31 poena, zabeležio sjajnih 7 trojki, sjajne njegove brojke, odličan bio i Jokić koji je dominirao u reketu sa sjajnih 14 skokova, dobro odigrao i Milutinov sa 14 poena, dobar i Jović sa 12 poena i sve to je bilo više nego dovoljno da danas lagano savladamo Češku i zauzmemo dobro 5. mesto. Posle svega viđenog ovo je realno stanje stvari na ovom prvenstvu i naše 5. mesto je sasvim u redu. Ispred nas su na ovom prvenstvu po svemu viđenom zaista 4 najbolje reprezentacije koje su najviše prikazale i od kojih su u finalu 2 koje su nas jedine i pobedile. Ne trebamo biti toliko nezadovoljni, verujte mi nije isto biti 5. ili 8. na svetu. Kada se pogleda tabela vidi se ogromna razlika između 5. i 8. mesta na svetu. Peti smo, ispred Amera smo i ispred još nekoliko košarkaških velesila, glavu gore, podrška našim košarkašima!
    (Ivan Veljković, 14. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  47. @TNT prijatelju taj neko nije propustio ni jedno rep. takmicenje, taj neko se isto spremao za nba i za novi ugovor, tog nekog su isto prozivali neki po novinama ali je isto taj neki dosao na pripreme mesec dana pre "najboljeg centra nba lige" i odigrao ovo prvenstvo kao da sutra ne postoji
     (nm, 14. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  48. ovo tipa "alo u cemu si ti peti na svetu" je slicno kao i da budes podlednji na turniru pa kazes alo u cemu si ti 24. ili 32. na svetu.. ako si bio 2. i imas realno jaci tim ocekujes da budes bolji..
     (pant-LA, 14. septembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  49. a secam se kako ste samo pljuvali Bogdanovica pre par godina... veliki si Bogi! mislim da ga je Vujosevic dosta toga naucio, kao i mnoge igrace iz Partizana koji su sada izrasli u velike igrace.
     (viu viu, 14. septembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  50. Baš me briga što su pobedili. Odbrana kao u ligaškim mečevima u NBA. U napadu što se poređaju na liniji za tri poena pa se dobacuju ko rukometaši onome koji je ostao sam da šutira za tri. To nije napad ekipe koja hoće da osvoji zlato. Pobednik ide na zakucavanje ili barem šut iz blizine. Ovo besomučno šutiranje trojki je lutrija. Ali dobro, možda ovi igrači u ovakvim okolnostima bolje i ne mogu.
    (dejan76, 14. septembar 2019 16:31)

    # Link komentara

  51. Ne poredite Gudurica i Bogdana jer su skroz drugaciji igraci. Nedovic je trebao biti prva Bogdanova izmena jer ima slicne karakteristike. Moze da sutne ali moze i sam da kreira, dok za Gudurica treba akcija za sut... On je definitivno nasa buducnost ali treba znati kako ga najbolje iskoristiti.
     (direwolf, 14. septembar 2019 16:30)

    # Link komentara

  52. SVE STO JE TREBALO:
    Sad ostaje tuga sto smo broj 5, sto smo dosli po zlato, a otisli da nismo ni OI izborili. Pitanja poput po kojoj logici drugoligas iz Nemacke Bircevic je u opste u ekipi, a na to sve on je i starter pored Jokica i Bjelice?
    Kako to u opste objasniti?
    Zar ne bi Djordjevic onaj koji je stalno pricao kako nema mesta za sebicnost i egoizam, ali kako objasniti cinjenicu da je pored Jokica, Prvi tim NBA, startao Bircevic, drugoligas iz Nemacke?
    Pa da to naprave u Nuggets-ima, da oni odjendom umesto Jokica, startaju nekog drugoligasa iz Nemacke, mi svi bi ih ismejali, a u reprezentaciji Srbije branimo trenera radi tog?!!????
    (sasa the red baron, 14. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  53. Bogdan je ovo prvenstvo odigrao ko Majkl Džordan, šteta, toliko igrača u prajmu a mi onako pogubljeno kad je najbitnije, do sledećeg mundobasketa nema više ove generacije, a novu ne nazirem 😭
    (tuga sporo prolazi, 14. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  54. @deki ...jel tebe udarilo ovo sunce u glavu....jokic nije plej sine..
     (bata, 14. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  55. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (kompleksi su cudo, 14. septembar 2019 16:28)

    # Link komentara

  56. Zaključak: od početka priprema pa sve do sada bili smo sjajni u nebitnim utakmicama, dok su nas oba finalista oduvali.
     (Ime šampiona, 14. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  57. Bravo momci i hvala. Celo leto ste izdvojili da bi radili i dali nesto ovoj zemlji.
    (Pavle, 14. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  58. Nikola Jokić je car!
    (Seka, 14. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  59. Da sumiramo,5 mesto uz pobedjene Amere nije katastrofa,treca smo najbolja evropska ekipa na turniru.Da nije bilo Bogdana bili bi 15-i.Igrala se kosarka i pre,a igrace se i posle ovog prvenstva.Da li cemo se kvalifikovati na OI je pitanje,jer ne znamo jos ni gde ni protiv koga,a ni u kom sastavu cemo nastupiti.Ekipa u kojoj je uz duzno postovanje Raduljica kapiten,gde su Simonovic,Bircevic,Guduric koji petlju zaboravlja u svlacionici,tesko da moze biti svetski prvak.Nedostajali su povredjeni Teo,Gagi,pa i Macvan.Mozda selektor trazi 12 igraca koji najbolje doruckuju zajedno ali od gore navedenih su na tim pozicijama bolji i Davidovac,Dobric,Marinkovic,o Kalinicu i Nedovicu da i ne govorim,naravno i Micov koji je gle cuda 2014 bacio peskir i mozda nesto opsovao pa ga strogi Sale precrtao za sva vremena.Iskreno,ne vidim ko bi Saleta adekvatno zamenio na poziciji selektora.Prica iz 2014 i srebro sa onim igracima je stvarno bila filmska prica i svaka cast,trebamo da pamtimo to,kao i srebra sa OI i sa EP u onom osakacenom sastavu ali vremena se menjaju,sujete rade,ugovori sve veci...prizemljenje mozda moze da bude i poucno ako se pametno iskoristi.
    (Pera, 14. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  60. Iskreno, nama manjka kvalitet u samim košarkašima. Još bar dvoje kao Bogdan,
    i najmanje dva dobra centra, srčana, koji se ne plaše i imaju ideju u igri, imaju fintu, i dobar šut!
    U suprotnom može Kokošin da nas trenira, Obradović da bude pomoćni, Ivković asisent i Le bron da nosi peškire - uzalud!
    (Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:, 14. septembar 2019 14:59)

    Sta naprica?
    Prvo, ovo nije klupska kosarka pa da nam fali ovakav i onakav, pa ga sad treba traziti na trzistu.
    Osim 2-3 reprezentacije na svetu, drugi bi sve dali da imaju ovakve igrace na raspolaganju ali eto nama fale srcani, ovakvi - onakvi. Na srcanost igras kada znas da si slabiji, kada nemas mnogo da izgubis kao mi 2014. ili 2017. kada je pola reprezentacije otkazalo ili bilo povredjeno. Kada si vec jedan od favorita, onda treba igrati i glavom, a ne samo srcem. Kao u ratu. Ako si slabiji, slabo naoruzan onda jurisas srcem pa sta bude, a ako si jaci dobro opremljen onda pametno koristis artiljeriju i mehanizaciju.
    Izgleda da je Djordjevic takav trener da ume da motivise i od autsajdera napravi ekipu koja pobedjuje i igra preko svojih mogucnosti, ali ne ume da se postavi sa zvezdama u timu i nosi breme favorita. Kao recimo Mihajlovic u fudbalu. S tim da je Miha to izgleda skapirao, a Sale jos uvek nije.
    (Max, 14. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  61. @Key and Peele

    Nije Malone morao da lupa glavu ni malo jer je tacno znao u cemu je problem. Problem je bio sto se igralo preko Mareja a ne preko Jokica. Kako prenose Denverovi insajderi, tada je napravljen kompromis, Jokic je je dobio loptu u ruke a za uzvrat je obecao da ce da igra odbranu. Od tad sve ide preko Jokica, ima najvise dodira lopte od svih igraca u NBA, a rezultat toga je osvajanje drugog mesta na Zapadu i ulazak u plejof. Ako zelis zadovoljnog Jokica onda moras da mu das loptu. Ako ne zelis da mu das loptu onda ga nemoj ni zvati.

    Sto se tice problema petica-cetvorak. Idelana varijanta je da imas odlicnu defanzivnu cetvorku koja u napadu ili sutira trojke (kao Galinari) ili ulazi pod kos (kao Farid). Ako nemas takvu cetvorku onda moras da igras sa dva centra, a videli smo da Jokic/Milutinov kombo igra dobro, samo je problem sto nisu uigrani jer je Djordjevic lutao. Iako su svi videli Bjelicu kao startera, Beli je definitivno najvece razocarenje, i defanzivno i ofanzivno. Bolji je kombo Jokic/Milutinov nego Jokic/Bjelica.
    (bskfan, 14. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  62. Сале остани!
     (а, 14. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  63. 2/4
    Španija 32-17
    Argentina 29-26
    USA 33-12
    Češka 31-20
    Moraju da se zapitaju šta se to dešava sa odbranom u drugih 10 min, primiti 30+ koševa za 10min je umetnost a ne pad koncentracije !
    (zoran, 14. septembar 2019 15:50)

    Užasno ste naporni. Jedni sa pitanjem zašto je Jokić dosta vremena proveo na četvorci, a drugi izmišljaju sve i svašta, a basket nisu odigrali, kamo li vilo kakvu (makar školsku) utakmicu. Jokić je bio na četvorci, jer su Birčević i Beli skoro sasvim zakazali. (Kalina je trojka, a ne četvorka, Mačvan nespreman, a ostali će tek treba da dokažu reprezentativnu vrednost)

    Odgovor na tvoje pitanje...Padamo u 2/4, jer je to period kada prva postava mahom odmara. Ne može se celu utakmicu igrati istim tempom, mada je to Sale pokušavao ali ulaskom rezervi, sve je padalo u vodu. (Bobi, Simon, Birča, Gudura, Micić, Raduljica). Na žalost, ni ostali se nisu proslavili na ovom SP. Jedini koji je igrao košarku je Bogdan. Nadam se da će Jokić na sledećem okupljanju biti bolji, jer ima taj potencijal. Buni me njegov pristup, a ne igranje na četvorci. Jer ko zna-zna, a ko ne zna, može igrati bilo koju poziciju - dzaba. Kada su istovremeno Gudura i Bogdan u igri, to znači da se smenjuju na pozicijama 2-3. Kada su istovremeno Jović i Micić u igri, znak je da se smenjuju na 1-2. Ne davite više sa Jokićem. Izgledao je kao da radi treću smenu u "gradskom saobraćajnom..."
    Nema to veze sa pozicijom.
     (NickUnderConstruction, 14. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  64. Kolike oscilacije u igri da to nije normalno ,vodimo pred kraj plus 18 na kraju plus 9
    (Waikiki, 14. septembar 2019 15:48)

    A pre toga bilo -9.
    (Lol, 14. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  65. Bogi u fantasticnoj formi, briljirao je celo prvenstvo, zaista svaka cast momku! Steta sto ga ostali nisu ispratili sa bar 30% svojih mogucnosti, ali sta da se radi. Podrska za svih dvanaest momaka i hvala Radulji, Simonu i Birci koji ce se verovatno oprostiti nakon ovoga.
    (del boj, 14. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  66. Hvala Bogdanu i hvala Jovketu!Em poeni, em asistencije i najvaznije - borbenost ❤ Milutinov je, takodje, dobar bio, a i Luca korektan zbog vidljive zelje u svakom momentu. Jokic se vidio samo preko asistencija upucenih Miletu, a ostalo zalaganje otprilike kao da se igra basket ispred zgrade. Bjelica opet van ritma i Saletova najpametnija odluka da ga ne vraca vise u igru. 3 igraca nam pobjedila Cesku.

    Ne znam sta im Sasa je rekao u svlacionici na poluvremenu, ali se vidjelo da ih je sobro prodrmalo. Na tajmautu prije toga se prvi put nakon duze vremena izderao na njih, to je Sasa koga ja pamtim sa proslih prvenstava. Klupa u medjuvremenu i zavrsni pozdrav -pasiva teska
    (Maks, 14. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  67. Jokić jeste odigrao ispod očekivanja ali nije razlog tome pozicija na parketu nego saznanje ko su saigrači. A Djordjević ne treba da da ostavku već treba da bude oteran, ne zbog lošeg rezultata jer se to može svakom desiti, nego jer je na prvenstvo od 12 igrača poveo červoricu kojima je uzeo lovu od ugovora i koji su morali biti tu jer su prodati kao reprezentativci Srbije ( dil sa menadžerom, da ga ovde ne imenujem ). Zato su otpali Kalinić i ostali.
    Možeš pokriti jednu ili dve rupe ali 4 loša igrača može da iznese samo Obradović.
    (zoran, 14. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  68. Da ne bi više lupali gluposti.Mi smo sigurno najkvalitetnija ekipa na ovom takmičenju.Da se ,recimo , igra kao NBA na 4 dobijene nema šanse da bi nas neko prošao.U jednoj utakmici sve je moguće.TAČKA
    (Peđa, 14. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  69. @srba ti se mora da salis ,kad je Srbija pocela da igra Ceha nema nigde ,prestani da prosipas komplekse ovde i odi prati svoju reprezentaciju, uzas koliko pojma nemas
    (smanji dozivljaje, 14. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  70. Zašto nećete da mi objavite komentar ? Znači potukli se Beli i Milutinov posle Porto Rika u svlačionicu,tu je sve krenulo niz brdo. Zato su svi bili neraspoloženi,zato Milutinov nije igrao protiv Španije i Argentine do pred kraj utakmice. Ko zna što je tu sve bilo,ja se nadam da će Sale sav prljav veš da iznese posle svjetskog.
    (Ivan, 14. septembar 2019 15:26)

    Ajde dogovorite se vise da li su se potukli Raduljica i Milutinov ili Bjelica i Milutinov ili neko treci.
    Svaki cas neko pise o nekakvoj tuci i svaki put se navedu drugi igraci.
     (gud gud, 14. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  71. Gazda...
    Vidis tu gresis. Jasno je ko je promovisan sve vreme i o kome non stop pisu, a to je Bogdan. Ispade da je samo on igrao i niko vise. Ovde nije bilo gusto, jer je ovo mec za 5 mesto, a ne finale, sto tebi izgleda nije jasno. Ne secam se da su nekada nspravili ovakvu promociju i festu za borbu 5 mesta, kao da se igra finale. Bogdan je odlican, ali kosarku ne igra 1 igrac, vec 5. Od tolikih silnih naslova i hvalospeva Boganu, smucice mi se decko ni kriv ni duzan.
    (E vidis, 14. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  72. Да смо пети на СП у фудбалу славило би се три ноћи и три дана.
    (Милорад ©, 14. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  73. @borky da li ti mene sprdas. Ja koji sam bio na 5 metara od terena nisam video a ti si video jednu vest na kojoj Jokic nazovi place :) :) :). Tamo jedne suze niti tuzne face nije bilo na njemu a malo pogledaj nasta je licio kada mu je Denver izgubio.
    (kinez, 14. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  74. Mi smo isuvise mala zemlja, da bi ovako poklanjali medalje.
    (parx, 14. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  75. Odlazi Sale, spasi nas petih mesta!
     (micaiz kafica, 14. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  76. Bravoooi
     (anica, 14. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  77. Bravo momci.
     (cacanin, 14. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  78. @triplem, 14. septembar 2019 13:33
    Nemam nameru da branim Djordjevića. Trebalo je 18 igrača da ima spremanih baš zbog povreda.
    No, ti ovime vredjaš Jokića kao da je infantilan, potpuno nezreo. Možda bi na tebe te reči tako delovale, ali na njega ne bi smele. Možda i jesu, no to onda više govori o samom igraču.
     (Miodrag, 14. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  79. Bogdanović je igrao prvenstvo odlično ali mu je Đorđević ipak dao prevelike privilegije. Mogao je da igra koliko hoće, da šutira koliko hoče...Možda se to svima nije svidelo...
    (SIMA, 14. septembar 2019 15:44)

    Mislim da se to Gaduricu nije svidelo pa je on zato bojkotovao Djordjevica. Postoji mogucnost i da ga je sabotirao, to treba istraziti. Ako se utvrdi da je sabotaza onda bi njegova reprezentativna karijera momentalno morala da bude zavrsena ! Na to si mislio panteru ?
    (antiDebil, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  80. Sto volim ove koji hejtuju Gudurica.Vazno da je Bircevic sa 30 god igrao odlicno.Marko je barem vaspitan,dobar i kulturan momak
    (Aleksandra, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  81. Svi napadaju Saleta zbog Jokica na 4, međutim drugačije nije moglo. Bjelica je nežan za tu poziciju, nema onu nekadašnju sigurnost, ostali centri moraju i mogu samo igrati 5. E sad sto se bekova i krila tiče tu je morao neko da uleti/izleti, jer osim Bogdanovića (Jović je bio dobar danas) nema čoveka koji bi pogodio. Zamisao je bila dobra, ali falio je suter na poziciji pleja ili krilo. Jokic ima najbolji osećaj za loptu, ali on moze doci isključivo do izražaja sa petorkom u kojoj svi znaju šutirati sa distance, u surotnom njegove asistencije ne vrede. Za naredni turnir 4 suter, plej približan Teodosicu i nema zime
     (Semir, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  82. Uvek sam se cudio igracima koji se raduju svojim kosevima a tim gubi. Tipa Riva u Italiji ili Sved u Rusiji. E sada i mi imamo super Bogdana a nemamo medalju... Ipak je sve do trenera UŽAS.
     (antiDebil, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  83. Bolje je da Milutinov bude druga 5. a Radulja da se polako povuce,Bobi ima ulogu ali ne uklapa se u trkacku kosarku i nije produktivan toliko vise.Milutinov i Jokic su imali ozbiljne sezone u klubovima i pokretni su,imaju mladost,snagu,pick.Kakav Birca i Simon(ubaci trojku ili ulaz ali ni on ne moze).Kalina je morao da bude tu,zbog svega i odbrana,napad,zna da isprovocira i preokrene momentum i nazalost Gagi :(
     (reflektor, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  84. Vodja se ne promovise nego namece na terenu, pre svega. Udje kad je napeto i napravi razliku. To je trenutno samo Bogdan u nasem timu.
    (Gazda Dojkan, 14. septembar 2019 16:01)


    To nije tačno,
    to je odluka selektora,
    koju smo videli i u finalu EP protiv Slovenije,
    kada je Bogdan silovao do besvesti,
    zahvaljujući dozvoli Đorđevića da to radi.
    (činjenica, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  85. Bravo momci !!!
    (Milos, 14. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  86. Simon je dosta dao reprezentaciji i uvek je pošteno odrađivao svoju ulogu ali ne može više, vidi se da je izgubio na brzini i toj njegovoj hitrosti što ga je krasila u odbrani, a i šut mu više nije na nekadašnjem nivou. Birča dečko ima želje i volje, ali njemu fali kvaliteta i niko ne može da me uveri da nemamo bolju četvorku od njega. Sa Gudurićem treba biti strpljiv jer ovo što je pokazao nije njegovo pravo lice i biće on mnogo bolji. Raduljica polako da se oprašta od reprezentacije uz našu veliku zahvalnost na svemu, a ostali samo napred jer mi od vas bolje nemamo.
     (Džoni, 14. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  87. Svi mirno ispred ovog Bogdana i da mu se izvine uz poljubac u zadnjicu.
    Sve treba da ih je sramota za ovakav odnos,a on puca od energije!
     (23, 14. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  88. BRAVO!!!!
    (vman, 14. septembar 2019 16:07)

    # Link komentara

  89. 2/4
    Španija 32-17
    Argentina 29-26
    USA 33-12
    Češka 31-20
    Moraju da se zapitaju šta se to dešava sa odbranom u drugih 10 min, primiti 30+ koševa za 10min je umetnost a ne pad koncentracije !

    Mnogo prosto,pocetak 2/4 je vreme kada Bogdana odmara,a to ne kazem samo zbog njegovih poena vec i zbog toga sto je on nas najbolji odbrambeni igrac u ekipi.
    (milosh-nish, 14. septembar 2019 16:07)

    # Link komentara

  90. To je to za ovo prvenstvo, idemo dalje. Nadam se samo pametnije. To znaci zahvaliti se Raduljici, Simonovicu, Bircevicu za sva vremena, i pozvati Kalinica, Smailagica i dodati Tea i Milosavljevica. Zaposliti sportskog psihologa da radi sa Micicem i Guduricem pa da kidamo na OI. Idemo Srbija!
    (serbia, 14. septembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  91. Bogi je vođa koji vodi do petog mjesta
    Bravo Bogi legendo :-))))
    (Mirko, 14. septembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  92. Mišljenje na kraju:
    1. poredimo se samo sa Amerikancima. Treba ih pobedjivati bilo kada i bilo gde po svaku cenu.

    2. Budućnost je svetla. Jokić je blago.

    3. Jokić da ima loptu što više. Naš najbolji plej. Jović nam usporava igru i potroši 10 sekundi u svakon napadu.Uzgred i sporo misli. Jokić neverovatno razigrava i ubrzava igru.

    4. Novi trener i mlade igrače da unesu vatru.

    5. Olimpijada će biti fantastična jer ćemo i mi i Ameri biti napaljeni. Jedva čekam novo loženje (jer je to poenta svega - imati strast)

    6. Argentina najbolja. Od njih treba malo učiti.
    (deki, 14. septembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  93. Konačno prava petorka u igri i odmah se pravi razlika... Jokicu data sloboda i konačno pokazuje zašto je najbolji centar Na svetu!.
    (pera, 14. septembar 2019 15:26)
    Cekaj brate, i svi vi sto ste pohvalili komentar... Pa po toj petorci je Jokic 4 a Milutinov 5! Znaci ipak je idealno Jokic na 4?! I jos nesto... Preokrenuli su Bogijevim trojkama preko ruku, Jovicevim trojkama, a u isto vrijeme je Cesima izlazila iz obruca, a Sato bio na klupi. Jokic je tek kada su se odcijepili dao par asistencija ka Milutinovu, i uzeo da sutira, i sve promasio. Realan je zakljucak da sem Bogdana nema tu niti jednog vise igraca da pogadja kada je gusto.
     (Srba, 14. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  94. Čudno je to što Jokić nije dao nijednu izjavu za medije ???
    Jel mu zabranjeno? Šta se tu događa?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kibo, 14. septembar 2019 15:54)

    Neće nikada više da daje izjave. Zato što novinari u Srbiji to prenose iskrivljeno i stvaraju pritisak na čoveka da ga ljudi pljuju. On je zbog tih prenesenih izjava morao da ugasi profile na društvenim mrežama. Šta ima da daje izjave on treba da igra.
    (Zuja, 14. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  95. Da je Djordjevic promovisao Jokica u vodju tima, uzeli bismo zlato.To isto zlato je zrtvovano zbog Bogijve promocije.
    Jokicu,hvala sto si dosao i ne gubi vreme vise do nekih boljih okolnosti!
    (Andrej, 14. septembar 2019 15:41)

    Vodja se ne promovise nego namece na terenu, pre svega. Udje kad je napeto i napravi razliku. To je trenutno samo Bogdan u nasem timu.
    (Gazda Dojkan, 14. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  96. Bravo momci! 5. U svetu je fenomenalno!
    Razmazili ste ove ljude uspesima, zaboravljamo da ceo svet igra kosarku.
    (Bravo momci, 14. septembar 2019 15:44

    Ne radi se ovde o tome koju poziciju smo zauzeli vec o odnosu igraca prema utakmici sa Spanijom i Argentinom. Na obe su igrali kao babe, mlitavo, bez zara, otaljavali. A za takav odnos je najodgovorniji trener. To najvise boli a ne porazi.
     (Predrag, 14. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  97. Posle svega ostaje utisak da se lutalo takticki na poziciji 4 i 5 i da nekako tu nista nije bilo jasno mada se videlo da su Jokic i Milutinov morali pre svega da imaju kontinuiranu minutazu na tim pozicijama uz skracenu rotaciju na 7-8 igraca ukupno u najbitnijim utakmicama jer se vidi da nisu svi u stanju da se nose sa pritiskom takmicenja .
    Najbolji moraju igrati najvise da bi rezultat bio izvesniji.
    A bilo je da se krene s Bircom pa sa dva centra pa Jokic udje tek posle 7-8 min pa Bjelica takodje pa ne moz da uhvate ritam pa opet krenu rotacije i tako izgubismo ono sto realno nismo morali ....
     (dzaba ..., 14. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  98. Da li su internet stručnjaci ispratili poslednje dve četvrtine, da vide kako su funkcionisali Milutinov i Jokić i kakve su kombinacije imali? Ja apelujem na moderatore da postave da se reši neki kviz, da stručnjaci pokažu prvo koliko znaju, ako prođu, mogu da ostave komentar! Kakve sve nebuloze mogu da se pročitaju, neverovatno, čuj jedan pametnjaković piše Stefana Markovića na spisak???! Čoveče, šta si pratio prethodnih godina, čovek se penzionisao iz reprezentacije!!!!!! Posle Olimpijskih igara je najavio da ne može više da igra za reprezentaciju i u čemu je problem??! Ovaj rezultat nije loš za mene, žao mi je jer se vidi da smo mogli više i da igra može da nam bude dobra, lepršava i lepa za gledanje!!! Podrška svim igračima i stručnom štabu, nadam se da idemo na Olimpijske igre! Napred Srbija!!!
    (Tanja, 14. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  99. Svi vi sto se pitate zasto Jokic igra 4 nemate pojma. Koga biste stavili na 4 ako bi Jokic isao na 5? Ako stavite Bjelicu postajemo kanta za punjenje. Bircevica necu komentarisati. Jednostavno nemamo kvalitetnu cetvorku koja bi igrala sa Jokicem tako da je trenutno najbolja kombinacija Jokic-Milutinov i nesto najslicnije sto Jokic igra u Denveru sa Plamilijem. Druga bitna stvar je da u savremenoj kosarci ne postoji bitna razlika izmedju 4 i 5. Mi smo imali odlicnu kombinaciju visokih u vidu njih dvojice. Zasto to nismo iskoristili bolje ne znam, jer nisam bio tamo. To bi trebalo strucni stab da kaze i analizira.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 15:22)

    E svaka čast majstore. Gomila besomučno ponavlja zašto Jokić igra četvorku, a istina da nemamo koga drugo. Pametnjakovića koliko voliš, a ne znaju ni pozicije igrača ko šta igra. Jedino što znaju je da je Jokić centar i zašto ne igra centra... Najbolje da Bobi ili Raduljica igraju krilnog, pošto je jokić znate centar... Tupadžije.
     (MarcoPolo, 14. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  100. Rasplakao sam se. Kakve dve poslednje cetvrtine, bažalost u borbi za 5. mesto. I sad sam jos više zbunjen. Selektoru je trebalo 15 utakmica da nadje petorku koja pravi razliku?! Da zna koje su prve izmene?! Da shvati da jedna petorka moze da odigra celu cetvrtinu ako igra dobro?! Ne razumem ni njega. Ako je drzao do principa ne razumem zasto nije odigrao do kraja sa hokejaskim izmenama sa Jokom koji krece sa klupe, sa Bircom dzokerom u prvoj petorci... Ovako mi toliko muka da mi se ide na docek na aerodrom da glumim idiota i trazim odgovor na sve to i da me drzi obezbedjenje kao nekog paćenika!
    (Fen, 14. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  101. e vala i neka su pobedili ... ajde sad kući ... i pozdravite mi kalinića
     (komentator, 14. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  102. Zapazanja:
    Tek u drugom poluvremenu smo prvi put na turniru malo vise igrali preko Jokica, taktika je lose spremljena jos na pripremama kad je Bircevic imao vecu ulogu u timu od Jolica!???
    Djordjevic verujem zna da je pogresio i bice bolje u buducnosti verujem..
    Nema nikalvih problema u svlacionici tako da prestanite sa vasim teorijama zavere..
    Sto se tice Bogdana on je u Sacramentu drugi deo sezone sutirao tipa 28% za tri, neverovatno je sta se sa njim desilo ovog leta, dokaz koliko samopouzdanje znaci kad ti trener veruje...
    Steta je samo sto to nismo iskoristili zato sto neverujem da ce Bogdan vako sutirati opet ovo je nivo Stefa Currya, ako bude polovinu ovoga on ce biti all star sl sezone sigurno...
    (Marko, 14. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  103. Ajde više da se objasni zašto je Jokić često igrao 4 ovde.
    Dakle, mi nemamo četvorku, imamo Bjelicu koji spava, ako Bjelica igra dobro onda Jokić može na 5. Međutim pošto ne igra, a nema ko da uđe na toj poziciji jer sigurno neće Milutinov, Bobi ili Radulja, onda ide Jokić tamo a ulazi Milutinov na pet, jer čovek igra ok odbranu i dobro skače. Jokić na 4. u teoriji ne gubi mnogo jer i dalje može da deli lopte i bude opasan sa šutem jer ga on ima, a naši ostali nemaju. Kapirate?
    (janbo, 14. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  104. Čudno je to što Jokić nije dao nijednu izjavu za medije ???
    Jel mu zabranjeno? Šta se tu događa?
     (kibo, 14. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  105. Da se svi ugledaju na Bogdana, besprekorna dosadasnja karijera...
    (moro, 14. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  106. Bravo momci,vi ste nasa dika i ponos...ne mogu se uvek osvajati medalje!
     (goran damjanovic, 14. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  107. Još sutra pa da polako zatvaramo ovu priču. Jedva čekam Euroligu i NBA. Jokić nastavlja na putu ka NBA tituli a nadam se da će Bogdanović više igrati u Kingsima. Gudurić je odličan igrač i nadam se da će ga Memfis napraviti još boljim u to sam ubeđen. Smailagić isto u GSW ima da napreduje sve to je naša budućnost. Za dve godine osvajamo Evropsku titulu.
    (Zuja, 14. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  108. 2/4
    Španija 32-17
    Argentina 29-26
    USA 33-12
    Češka 31-20
    Moraju da se zapitaju šta se to dešava sa odbranom u drugih 10 min, primiti 30+ koševa za 10min je umetnost a ne pad koncentracije !
    (zoran, 14. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  109. Alo genijalci, u cemu ste vi peti na svetu? Ili ajde, da prosirimo kriterijum, svima koji su u prvih hiljadu, da priznam da mogu da znaju o cemu pricaju. Ostali, kus... jeste li vi u svojoj profesiji dorasli Djordjevicu u njegovom poslu (da ne bude zamene teza, pricam o trenerskom)? Jeste li podjednako strogi i delite otkaze/podnosite ostavke (ili bi bili srecni da ih dobijate od svojih sefova)? Ne, nego svoje komplekse lecite komentarisuci vrhunske profesionalce. Koliko vas se odreklo svog godisnjeg odmora da bi volontiralo za svoju zemlju? A? Ko jeste, samo napred, neka komentarise. Ja nisam, prema tome respect svim momcima u reprezentaciji. A znace vec oni kako ponovo do medalja i bez vas “kucnih komentatora”, kao i do sada...
    (nick, 14. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  110. Koliko je meni samo krivo posle trojke Bogdana za 28 njegov poen. Usporeni snimak kako pokazuje na klupu i smeje se, i svi na klupi mu tapšu i uživaju. Krivo mi je što taj njegov osmeh nije iz finala, nego iz utakmice za 5 mesto.
    (Stefanidis, 14. septembar 2019 15:26)
    Bukvalno isto to sam i ja pomislila!
    (I love you 3000, 14. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  111. Realno veliki je uspeh 5 mesto na svetu. Prve 4 reprezentacije su bolje od nas.
     (Nebojša, 14. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  112. Nisam strucan. Neka nam neko objasni zasto su nasi kosarkasi poceli da igraju kosarku tek od trece cetvrtine meca za peto mesto.
    (Alex, 14. septembar 2019 15:27) # Link komentara

    Vidi se iz aviona. Krenulo se preko Jokica malo vise
    (Ilija Čvorović, 14. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  113. Da sam ja Jokić i da treba da gledam kako neko ima svu slobodu da šutne kada hoće i sa devet metara, bez obzira na kretnje i postavku saigrača, još manje bi se borio. A sad hajde da pišemo hvalospeve o nekom ko nabija svoju statistiku bez obzira na rezultat. Vidimo kako prolazi Sakramento, ili smo i za to ćoravi.
    (TNT, 14. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  114. Najbolji centar nba lige mu nije sutnuo nijednom za poluvreme. Djordjevicu, djordjevicu...
    (Lulinjo, 14. septembar 2019 14:47)

    I novi nba igrac Gadura je sutnuo samo jednom po poluvremenu....
    E moj Djordjevicu !
    (antiDebil, 14. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  115. Kolike oscilacije u igri da to nije normalno ,vodimo pred kraj plus 18 na kraju plus 9
    (Waikiki, 14. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  116. Krenuti u novi ciklus bez Birčevića, Simonovića i Raduljice i sa novim selektorom (najbolje Kokoškov).
     (Don 'Wardaddy' Collier, 14. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  117. Gudurić i zbog nas i zbog sebe bolje da nije kretao na ovo prvenstvo
    (veverac, 14. septembar 2019 15:40)

    Sto ? Bio je odlican. Evo on i Bogdanovic su zajedno ubacili 34 poena, malo li je ?
    (antiDebil, 14. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  118. AKO::

    Ako je strategija bilka da se Jokic stavina 4, i da on i Bjelica igraju tu poziciju, sta je onda durgoligas iz Nemacke, Bircevic, tu radio? I ne samo da je tu, on je bio i starter u vecini utakmica!
    Po kojoj to logici je drugoligas iz Nemacke u opste i u reprezentaciji, a koji plan je to da je starter ispred Jokica i Bjelice?
    Ja ne znam po kom osnovu se to zove taktika, strategija, u opste mi nije jasno po kom osnovu se to u oupste zove zdrav ljudski razum?
    Ne vidim nikakvo objasnjenje za to, osim ega i ponosa Djordjevica.
    (sasa the red baron, 14. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  119. Притисак је учинио своје...тако су и Шпанци били домаћини ЕП 2007 и СП 2014 и већ уписали злато а ни једно не освојише...као и ми 2005 са Обрадовићем...подршка и хвала момцима и Салету...узео је три сребра од четири у последњих 17 година...Бог с'вама браћо!
    (Ранко Милановић Република Српска, 14. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  120. Raduljica,Bjelica,Bircevic...,u buduce ne smiju da se zovu da igraju za nacionalni dres...Zalaganje Bjelice ravno 0
     (dzoco, 14. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  121. Prvo, skidam kapu Česima. Drugo, sudjenje na turniru tragikomično. Treće, bravo momci, uvek ću vas podržavati. I četvrto, Bogi, ti si BOG!
    (I love you 3000, 14. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  122. Bravo momci,svaka cast!
    (LFC, 14. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  123. Zašto nećete da mi objavite komentar ? Znači potukli se Beli i Milutinov posle Porto Rika u svlačionicu,tu je sve krenulo niz brdo. Zato su svi bili neraspoloženi,zato Milutinov nije igrao protiv Španije i Argentine do pred kraj utakmice. Ko zna što je tu sve bilo,ja se nadam da će Sale sav prljav veš da iznese posle svjetskog.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 14. septembar 2019 15:26

    после порторика? Да изнесе прљав веш? Није то његов посао. Његов посао је да преломи и да једном уручи банану и захвалницу после банане...

    Браво за Богдана. Жао ми је дечка...
    (KliftonToni, 14. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  124. jel bjelica u kini?!
     (ldjidji, 14. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  125. Da ne piše da je za 5 mesto, čovek bi po sarencu pomislio da je minimum polufinale...
    (S’ tobom je lepši svaki dan..., 14. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  126. Bravo momci! 5. U svetu je fenomenalno!
    Razmazili ste ove ljude uspesima, zaboravljamo da ceo svet igra kosarku.
    (Bravo momci, 14. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  127. (Paja, 14. septembar 2019 15:30) Komentar bi bio smislen da Jokic nije igrao cetvorku na ovom prvenstvu. Dakle, Jokic na ovom sampionatu nije bio centar. I da Jokic je dao malo poena, ali je imao duplo vise skokova od naseg drugog igraca Milutinova, a istovremeno Jokic je na ovoj utakmici najbolji asistent u reprezentaciji. Jedino je logicno Djordjevicu da najbolji centar NBA ne igra centra i ne bude jedan od glavnih strelaca i poluga tima.
     (Laki, 14. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  128. Svaka cast momci.. pravi navijaci su uz vas I kad gubite I kad dobijate a hejteri I luzeri su protiv vas I kad gubite I kad dobijate..Saletu produziti ugovor a zahvaliti se Simonu,Birci,Radulji I Guduri..u Tokiju po medalju!!
    (Pop, 14. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  129. Bogdanović je igrao prvenstvo odlično ali mu je Đorđević ipak dao prevelike privilegije. Mogao je da igra koliko hoće, da šutira koliko hoče...Možda se to svima nije svidelo...
    (SIMA, 14. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  130. Bjelica vs Bogdan

    Seda bogdanovic na klupu nakon bravure i cela sala aplaudira, svi igraci sa nase klupe mu bacaju koske grle, jeidno bjelica gleda na stranu.
    Bogdan potom seda bas pored njega..ovaj ga i dalje kulira. Ne baca ni kosku onako po automatizmu kako se to radi. Ili je izgubljen skroz ili se nesto desava izmedju njih dvojice.
    (Bjelica vs Bogdan, 14. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  131. Imam osecaj da neki od vas ste na ovom prvenstvu prvi put gledali Jokica, pa ga tako pljujete. Jokic je 5, cista petica i tu se najbolje snalazi. Izvuce centra iz reketa, udeli pas igracu koji utrcava iza ledja ili kada ga udvoje vraca slobodnom suteru. Ako centar zakaze da ga prati daje kos. E sada igrao je 4 nije se osecao komotno, a cinjenica da su u bitnim utakmicama pritisli Bogdana,on nije imao kome da vrati pas na 3, a niko nije ni utrcavao. Drugim recima, nije pravljena taktika za njega, nije bilo akcija za njega. A on i u NBA deluje kao bucko nezainteresovan a dosao je do prvog centra NBA, centra a ne 4. Tako da po meni nike dovoljno iskoriscen.
    (Marko, 14. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  132. Bravo momci! Idemo dalje Tokio nas ceka! Bogdan MVP!
    (ElHombre, 14. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  133. Kako je pojacanje Memfis dobio u liku Gudurica nisu svjesni.
    Zalice oni za Rade Zagorcem ,ovo je promasaj godine u NBA.Ne godine decenije minimum.
     (Kanidja PG, 14. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  134. Ve na poluvremenu je jasno da bi sve bilo skroz drugačije da su Kalinic i Nedovic tu. Ahahahahahahaha
     (K i N, 14. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  135. Lepo, cestitke na dostojanstvenom oprostaju. E sad je vreme za ostavke, cekamo konferenciju za stampu
    (Miladin, 14. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  136. Da je Djordjevic promovisao Jokica u vodju tima, uzeli bismo zlato.To isto zlato je zrtvovano zbog Bogijve promocije.
    Jokicu,hvala sto si dosao i ne gubi vreme vise do nekih boljih okolnosti!
    (Andrej, 14. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  137. Gudurić i zbog nas i zbog sebe bolje da nije kretao na ovo prvenstvo
     (veverac, 14. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  138. Bogdan prešao igricu!Pravi navijači i ljudi koji vole svoju zemlju nikad ne bi ovako pljuvali naše igrače i trenera.NIje bitno da li loše igraju, da li je do trenera, do forme-uvek bodriš svoj tim.
    (MRKELA, 14. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  139. Najbolji centar nba lige mu nije sutnuo nijednom za poluvreme. Djordjevicu, djordjevicu...
    (Lulinjo, 14. septembar 2019 14:47)

    Brani mu neko da šutne?
     (Dvorska budala, 14. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  140. Jokic rupa u odbrani a u napadu isto slab, Milutinov je morao da bude prvi centar na ovom prvenstvu.
    (Paja, 14. septembar 2019 15:30)

    Pa ko je bio? Jokic sigurno nije.
     (evoba, 14. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  141. Plašim se da Jokić zbog ovakvog tretmana i konstantnog guranja na četvorku uz očigledno nezadovoljstvo, stvarno prestane da igra za reprezentaciju u 24oj godini.
     (Vilingrađanin, 14. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  142. Sve mi je više žao što nismo pošli Špance ili Argentince.
     (cacanin, 14. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  143. jos nije gotovo, simonovic moze sutra da ukrade pehar
    (maky, 14. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  144. @ (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 15:22)

    Imamo mi vrlo kvalitetne četvorke, samo što nijedna nije pozvana na prvenstvo...

    Imamo Nikolu Jankovića iz Partizana. Dečko koji je dominirao u mlađim reprezentacijama (brojke, tipa, 20 poena, 20 skokova) i koji je bio MVP ABA lige pretprošle godine. Nije dobio poziv ni za širi spisak...

    Takođe imamo Borišu Simanića, streč četvorku sa fenomenalnim fizičkim predispozicijama, velikom košarkaškom inteligencijom i sjajnim šutem za 3. On jeste bio pozvan, ali je morao da ustupi mesto Birčeviću, od kog je bolji bar 3 puta...
     (ja, 14. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  145. Jokic rupa u odbrani a u napadu isto slab, Milutinov je morao da bude prvi centar na ovom prvenstvu.
    (Paja, 14. septembar 2019 15:30)

    pa bio je?
     (krtac, 14. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  146. imamo dva poraza i to od finalista a mi opet hejtujemo i defetizam sirimo..dosuse takvi smo i ljudi postali toliko caoo
     (realno, 14. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  147. Jokić definitivno bojkotuje reprezentaciju, sada sam već 100 % siguran.
    A verujem da nije jedini. Šta god da je razlog, takvo ponašanje je za svaku osudu. Prosto je sramota da se igrač takvog renomea tako ponaša, da bude potpuno nezainteresovan na parketu. Definitivno ga više ne treba zvati, jer u reprezentaciji treba da igraju samo igrači kojima je to čast. Jokiću to očigledno nije, a to je pokazao već samim razmišljanjem da li će igrati ili ne, ranijim otkazivanjima i slično, kao i ovim ponašanjem na terenu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarcoPolo, 14. septembar 2019 14:59)

    Zahvali se selektoru što tako igra. On mu je postavio taktiku i poziciju na kojoj treba da igra. On je selektovao tim bez dostojnih krila pa je ovaj čovek postao drvo. Evo celu utakmicu igra sa Jokićem i Milutinovim pa ono je smehotresno. Nema potrebe da ga zovemo i da se čovek blamira sa amaterom od selekotra. Ja cu ds uzivam u njegovoj dominaciji u Denveru i najačoj ligi Sveta.
    (Ratko, 14. septembar 2019 15:35)

    # Link komentara

  148. Kinez
    Da ti otkrijem tajnu? I mene je bilo briga. Posle meca sa Spanijom, rekoh, ne nervirajte se, Argentina ce pobediti. Posle meca sa Spanijom apsolutno razumem njegovo ponasanje. Zaboravio si da napomenes da ga je selektor javno kritikovao. Da ne pricamo o tome sto sve vreme igra na pogresnoj poziciji i cuti. Pa mu je to malo bilo, morao je javno da ga iskritikuje, umesto da ga podrzi, a u 4 oka kaze sve sto ima. Ne mozes da gledas samo jednu stranu, moras da sagledas sve sto je dovelo do toga da se on okrene i ode.
    (Eh, 14. septembar 2019 15:34)

    # Link komentara

  149. Bogdan - strasan talenat,ogroman profesionalac ! Svaka cast orlovi na pobedi!
    (Drug Ostoja, 14. septembar 2019 15:33)

    # Link komentara

  150. Ovo su strasni usponi i padovi, od -9 u drugoj cetvrtini do +16 u trecoj. Protiv Amera +25 u prvoj pa -21 u drugoj.

    Ovo je definitivno tim Srbije koji je trebao da zlata, jos jedna propustena velika sansa, bas kao protiv Slovenije. Zasto smo gubili od losijih timova, odakle te zute minute, gde se energija gubila, zasto tolike rotacije Saleta Djordjevica... A imamo tim za zlato. Ne kapiram:( Ljudi moji, jos ako se ne plasiramo na OI sa ovakvim igracima, sta dalje?

    Pozdrav,
    (Gajetano, 14. septembar 2019 15:32)

    # Link komentara

  151. BOGdan BOGdanović
     (1, 14. septembar 2019 15:31)

    # Link komentara

  152. Ala Bogdan prangija ko na treningu.:) I zasluzio je.
     (neko, 14. septembar 2019 15:30)

    # Link komentara

  153. Jokic rupa u odbrani a u napadu isto slab, Milutinov je morao da bude prvi centar na ovom prvenstvu.
    (Paja, 14. septembar 2019 15:30)

    # Link komentara

  154. Ne znam sta se vi ljudi gubite, malo vam 3 finala i 5 mjesto ove godine? Dodjite sebi dok jos imate kome. Sale institucija. Pa da u fudbalu imamo ovakve rezultate, padali bi u nesvjest od radosti.
    (Bokislav, 14. septembar 2019 15:30)

    # Link komentara

  155. Kako lepo izgledaju naši kada se malo opuste. Mislim da je pritisak bio presudan za naše košarkaše i trenera, svi su se mnogo stegli u odlučujućoj utakmici. Unapred otišli da osvoje zlato i onda kada su izgubili od Španije skontali da nisu nepobedivi kao na pripremama i kao što kame naša štampa. Ušli nesigurno protiv Argentine, a ovi kao besni psi ih pokidali, i to je to. Da smo makar jednu utakmicu izgubili na pripremama i da nema toliko pritiska medija, mislim da bi bilo skroz drugačije...
     (zeljko, 14. septembar 2019 15:29)

    # Link komentara

  156. Selektor ima puno pravo da napravi koncepciju igre i onda da zove ljude koji su najbolji da odrade taj posao. Problem sa Saletom je sto se ne zna koncepcija igre, i sto je pozvao ljude koji ne umeju da igraju to sto on hoce, jer to nisu njihove prirodne pozicije ili su prosto limitirani. Sale, da je dobar trener, bi napravio taktiku koja je prilagodjena igracima koje ima i nametnuo bi je protivnicima na terenu, a ne da svaki put mi gubimo glavu i jurcamo za drugima- bila to Spanija, Argentina ili evo Ceska. Covek prosto nije dorastao zadatku, jer je takticki nadmuren u svim velikim utakmicama na bitnim takmicenjima (Skolario i Kokoskov su nam pravili malu decu), iako ima generacuju igraca koju bi svaki trener pozeleo.
    (kentaur, 14. septembar 2019 15:28)

    # Link komentara

  157. Jokic 10+ skokova a NIJE SKOCIO UOPSTE, svi ga pretrcali i nadavali se lakih poena.
    Decko je talentovan i simpatican, STATISTIKA je varljiva i ona ga je dovela do petorke NBA.
    Vidimo sta je realnost.
    (statisticar, 14. septembar 2019 15:28)

    # Link komentara

  158. Nisam strucan. Neka nam neko objasni zasto su nasi kosarkasi poceli da igraju kosarku tek od trece cetvrtine meca za peto mesto.
    (Alex, 14. septembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  159. da se nadovežem na svoj komentar sa poluvremena.

    Celu treću četvrtinu i početak četvrte igra petorka sa starta: Jokić/Milutinov/Simon(umesto Lučića koji ima 4 lične)/Jović. Pravimo +20 za to vreme i prelamamo utakmicu.

    Jednostavno, to je ta petorka koju nažalost nije našao od početka Đorđević.

    Idemo dalje.
    (coach, 14. septembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  160. Bogdane legendo nasa. Najbolji igrac na SP.
     (mr, 14. septembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  161. Šteta zbog ovako dobrog Bogdana što nismo uzeli medalju. Ubedljivo najveću želju ima i traži loptu.
    (garnet, 14. septembar 2019 15:27)

    # Link komentara

  162. Ljudu dokle cete vise biti toliko bolesno opsednuti Jokicem, dokle???. Taj je lik plakao kada je Denver ispao iz po. Kada smo ispali od argentine lika je toliko bolelo briga da se na kraju cak nije ni pozdravio sa saigracima na centru nego je prvi otisao u svlacionicu. To prica neko ko je bio u prvim redovima na mecu u Dongguan-u. Shvatite decko je preko one stvari zaigrao za srbiju, i to samo zbog pritiska javnosti inace nikad vise nista za ovaj narod ne bi uradio

    Hvala na komentaru. Pretpostavljao sam da je tako ali se preko tv-a ne vidi sve.
    (SRB, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  163. Zašto nećete da mi objavite komentar ? Znači potukli se Beli i Milutinov posle Porto Rika u svlačionicu,tu je sve krenulo niz brdo. Zato su svi bili neraspoloženi,zato Milutinov nije igrao protiv Španije i Argentine do pred kraj utakmice. Ko zna što je tu sve bilo,ja se nadam da će Sale sav prljav veš da iznese posle svjetskog.
     (Ivan, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  164. Koliko je meni samo krivo posle trojke Bogdana za 28 njegov poen. Usporeni snimak kako pokazuje na klupu i smeje se, i svi na klupi mu tapšu i uživaju. Krivo mi je što taj njegov osmeh nije iz finala, nego iz utakmice za 5 mesto.
     (Stefanidis, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  165. Čim je Bogdan prestao da pogađa, Srbija je povela. Ne trolujem, samo konstatujem.
    (Locutus, 14. septembar 2019 15:18)

    Sta rece sada? Ja koliko vidim Bogdan ubija!
     (defekt, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  166. Konačno prava petorka u igri i odmah se pravi razlika... Jokicu data sloboda i konačno pokazuje zašto je najbolji centar Na svetu!.
     (pera, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  167. Cega odlicna Srbija... Trener Srbije isao na pobjedu po svaku cijenu, trener Ceske izveo Satoranskog pola cetvrtine da odmori covjek pa sto bude posle. Tad je i preokrenula Srbija. Nema ni Silba. Da je bio eliminacioni mec druga bi pjesma se pjevala.
     (Srba, 14. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  168. Ono kad pljujete po igracima koji ptedstavljaju vasu zemlju. Bolestan narod, potpuno truo. Zato smo tu gde smo. Napred momci!
     (flip-flop, 14. septembar 2019 15:25)

    # Link komentara

  169. Jokic je za reprezentaciju zaigrao samo zbog pritiska javnosti i da bi ga racunali za olimpijadu. Takav dvolicnjak da sabotira sve kad mu se nesto ne dopada, strasno. Kao i u Denveru, kad mu nije po volji, nece da sutne pa Meloun mora da lupa glavom sta ovaj hoce posto je klasicna sisica da kaze sta mu smeta. Licno mi se gade takvi tipovi, sa facom koja ne otkriva emociju. Kao i Kavaj na kraju krajeva. Znalo se na kilometar da ce otici iz SA a i iz Toronta. Bljak.
    (Key and Peele, 14. septembar 2019 15:24)

    # Link komentara

  170. Ljudu dokle cete vise biti toliko bolesno opsednuti Jokicem, dokle???. Taj je lik plakao kada je Denver ispao iz po. Kada smo ispali od argentine lika je toliko bolelo briga da se na kraju cak nije ni pozdravio sa saigracima na centru nego je prvi otisao u svlacionicu. To prica neko ko je bio u prvim redovima na mecu u Dongguan-u. Shvatite decko je preko one stvari zaigrao za srbiju, i to samo zbog pritiska javnosti inace nikad vise nista za ovaj narod ne bi uradio
    (kinez, 14. septembar 2019 15:04

    Zato pricas lazi kad smo svi vidjeli da su mu oci pune suza na kraju meca protiv Argentine?! Zasto izmisljate ovakve stvari?
    Igraci su svi dali sve od sebe koliko je ko mogao i koliko je ko bio u formi i mogucnosti. To sto nam.ekipa nije dobro izbalansirana i sto nemamo ni jednog specijalca za odbranu pa primamo oko 100 poena u proseku nije krivica igraca vec nekog drugoga.
     (Borky, 14. septembar 2019 15:24)

    # Link komentara

  171. Bravo kosarkasi!!!
    Nema medalje ali sta da se radi, ne mozemo samo mi da igramo kosarku
     (drebr, 14. septembar 2019 15:24)

    # Link komentara

  172. Pravićete Đorđevića od blata.
    (croat, 14. septembar 2019 15:22)

    # Link komentara

  173. Svi vi sto se pitate zasto Jokic igra 4 nemate pojma. Koga biste stavili na 4 ako bi Jokic isao na 5? Ako stavite Bjelicu postajemo kanta za punjenje. Bircevica necu komentarisati. Jednostavno nemamo kvalitetnu cetvorku koja bi igrala sa Jokicem tako da je trenutno najbolja kombinacija Jokic-Milutinov i nesto najslicnije sto Jokic igra u Denveru sa Plamilijem. Druga bitna stvar je da u savremenoj kosarci ne postoji bitna razlika izmedju 4 i 5. Mi smo imali odlicnu kombinaciju visokih u vidu njih dvojice. Zasto to nismo iskoristili bolje ne znam, jer nisam bio tamo. To bi trebalo strucni stab da kaze i analizira.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 15:22)

    # Link komentara

  174. Kad hoce da igraju onda moze Jokic i na cetvorci, Jovic da sutne trojku i pogodi, Lucic, Simonovic i Guduric da ucestvuju u napadu..., a kad nece da igraju onda je Djordjevic kriv...
    (Nemanja, 14. septembar 2019 15:22)

    # Link komentara

  175. Sale, 3,4 sad. Evo tebi sad minus pa ti ostavljaj glupe komentare.
    (Činge, 14. septembar 2019 15:05)

    E sto si me nasekirao hahahaha, jel si srecan sto ih deremo? Ili nisi zato sto ce mozda Sale da ostane :D
     (Sale, 14. septembar 2019 15:22)

    # Link komentara

  176. Koliko samo strucnjaka za kosarku Srbija ima.Cudi me da pola NBA na klupi nema srbina.Svi sve znaju.Nisam znao da se u skolsko ulicnom basketu sve nauci o kosarci.Pat Rajli, Fil Dzekson su mala deca
     (Znalac, 14. septembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  177. Jokic je najvece razocaranje. Niti suta niti borbenosti niti radovanja. Zasto?
    (Kiza, 14. septembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  178. Bogdane sutni sve do kraja. Ko sisa 5o mesto, ti si najbolji. Udri Bogi!
     (Xin Zhao, 14. septembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  179. Super što pljujete Gudurića, momka od 22-23 godine koji je najmladji član reprezentacije i koji bi u narednih 10 godina trebalo da bude nosilac ekipe. Ne znam šta ste očekivali od njega na prvom velikom takmičenju, da on rešava utakmice? U ekipi gde se ne zna ko šta igra, gde ne postoji taktika, gde ne postoji uigrana akcij. Ali dobro, šta očekivati od ovakvog naroda, pre 4 godine ste pljuvali Bogdana što je dobio rampu u polufinalu EP, tako da ne brinem, i Gudurica ce za par godina hvaliti isti oni sto ga danas pljuju, takvi smo. Zalosna nacija smo, zalosna.
     (CJC, 14. septembar 2019 15:20)

    # Link komentara

  180. evo kako to izgleda kada plej moze da pogodi za 3 samo sto to nismo imali ceo turnir...
     (4glory, 14. septembar 2019 15:20)

    # Link komentara

  181. Ako bih morao da biram izmedju toga, da izgubimo od Amera i osvojimo titulu, i pobedimo Amere a ne osvojimo titulu, uvek bih izabrao ovo sto smo ostvarili.
    To sam upravo rekao danas prilikom beskrajnog prepucavanja sa mojim spanskim drugarima.
    Rekao sam takodje da "medalla de plata", (srebrna medalja) nema prevod na srpskom jeziku. Mi priznajemo samo zlato i da li bili 2 ili 22 za nas je isto.
    Naravno, malo sam lagio, ali u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno!
    Rekao sam takodje da posle one kradje juce, sada kada neko kaze evo spanske reprezentacije u kosarci svi odmah stezu sopstveni novcanik. Onako izdzepariti Australiju, ej bre, Australiju, bruka!
    Samo su poobarali glave i nisu znali sta da kazu.
    Cvrsto kao kamen stojim na braniku srpskog smisla za humor!
    Sto se mene tice, mozemo ovo ladno da izgubimo, uopste me nece boleti.
    Americki skalp vredi vise od zlatne medalje.
    Crveno, plavo i belo s njom se dici srpstvo celo!
    Volim te Srbijo!
    (Don Quijote, 14. septembar 2019 15:19)

    # Link komentara

  182. Čim je Bogdan prestao da pogađa, Srbija je povela. Ne trolujem, samo konstatujem.
    (Locutus, 14. septembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  183. Važno je da smo dobili Amere.
     (Tarzanko, 14. septembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  184. Ali ove sudije, majko mila sta sude nasim centrima. Ovo je problem celog prvenstva. Pa nisu Bobi, Jokic i kompanija krivi sto su visoki i snazni. Ljudi koji rasturaju u NBA i Evroligi ovde izgledaju kao amateri ali nazalost ove sudije su daleko od tog nivoa kosarke...
     (direwolf, 14. septembar 2019 15:18)

    # Link komentara

  185. Jokic ne moze da skoci a ni da trci, bez odbrane skroz.
    Sale verovatno mora da ga drzi jer bi ga razapeli kriticari.
    Za tri klase smo kvalitetniji a oni za toliko borbeniji.

    E tu treba traziti Saletovu odgovornost!
    (Pumprla, 14. septembar 2019 15:17)

    # Link komentara

  186. Јокић играо центра против Аргентине и промаја.
    (киза Д, 14. septembar 2019 15:16)

    # Link komentara

  187. Totalno je nevazno dal smo 5 ili 6 ali i u ovoj utakmici se vidi koliki je diletant kao trener Djordjevic. Samo na mahove i suv kvalitet protiv ove trecerazredne ekipe koja sem Satoranskog nema nista uspevamo nekako da igramo. Sta je on radio s njima na pripremama dva meseca? Nemamo nikakve uigrane akcije u napadu, odbrana supljka ko sir, bruka. Finale igraju 2 prosecna tima sa organizovanom timskom igrom a nasi izgledaju ko da se juce prvi put sastavili. Bircevica vise ne zelim da vidim na TV-u, zalim grobare sto ce morati da ga trpe ove sezone. Ostavka!
    (Mladen, 14. septembar 2019 15:16)

    # Link komentara

  188. BOGdan !!
    (Jana, 14. septembar 2019 15:16)

    # Link komentara

  189. Ne treba niko pljuvati po Đorđeviću ali posle svega mora podneti ostavku. Hvala mu na svemu ali ovo nije dobro. Bez obzira na današnju utakmicu pobedili ili izgubili ovo nije dobro...
     (Skeptik, 14. septembar 2019 15:15)

    # Link komentara

  190. Koncepcija i postavka nase igre na ovom prvenstvu je dozivela potpuni poraz. Guranje ovoliko visokih igraca nam se obilo o glavu. Zbog Fibinih pravila koja dozvoljavaju kampovanje igraca u reketu, nasi visoki igraci su non stop udvajani, a spoljni su se mucili sa sutom sem Bogdana. Sve ekipe koje su igrale small ball su nas nadtrcale i naterale da radimo u odbrani.
     (nb, 14. septembar 2019 15:15)

    # Link komentara

  191. Ljudu dokle cete vise biti toliko bolesno opsednuti Jokicem, dokle???. Taj je lik plakao kada je Denver ispao iz po. Kada smo ispali od argentine lika je toliko bolelo briga da se na kraju cak nije ni pozdravio sa saigracima na centru nego je prvi otisao u svlacionicu. To prica neko ko je bio u prvim redovima na mecu u Dongguan-u. Shvatite decko je preko one stvari zaigrao za srbiju, i to samo zbog pritiska javnosti inace nikad vise nista za ovaj narod ne bi uradio
    (kinez, 14. septembar 2019 15:04)

    Svaka čast za komentar. Potpuno se slažem.
     (MarcoPolo, 14. septembar 2019 15:13)

    # Link komentara

  192. Ево га, иако је одбрана неупоредиво покретљивија још недостаје да подигну руке када се бране. И све је много љепше. За анализу је свакако зашто је то тако!!!
     (делија нс, 14. septembar 2019 15:13)

    # Link komentara

  193. Simonovic baca cigle hahahaha ?? propast od igraca..
     (Vertige, 14. septembar 2019 15:13)

    # Link komentara

  194. Ivkovic
    Ja to pitanje postavih, jos kada su igrali protiv Argentine i jos mi niko nije odgovorio. Zasto kada nasi vode, ili se priblize, on pravi izmene? Tako je i tada bilo, taman smanje zaostatak za Argentinom, aon ubaci Marjanovica, koji za 2 minuta uspe odlicno da odigra za Argentinu i da se odleoe. Evo jos cekam odgovor. Mozda tebi odgovore.
    (Hmmm, 14. septembar 2019 15:13)

    # Link komentara

  195. Sasa Djordjevic pozvao Bircevica i postavio Raduljicu za kapitena, tu je pokazao kakav je poluamater od trenera. Dobio Angolu i Filipine a protiv jace ekipe ne zna gde bije
    (Teo, 14. septembar 2019 14:54)

    Pa se NBA zvezda uvredila i neće da igra? Ide što pre kod mame na sarmice...
     (mosha, 14. septembar 2019 15:11)

    # Link komentara

  196. Ono kad Jokic sa trojke mora da ide ka kosu, ako Djordjevic ne dobije otkaz necemo se mi kosarku nagledati od reprezentacije
     (zizu, 14. septembar 2019 15:10)

    # Link komentara

  197. Kad se samo setim kako smo nekad povezivali Amerikance, SSSR, Litvance.. A sad ne možemo da pobedimo jednu Češku..Hteli mi to da priznamo ili ne,totalno postnuće srpske košarke.U buduće će biti premija ako i uspemo da se kvalifikujemo na prvenstvo,bilo evropsko ili svetsko!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 15:10)

    # Link komentara

  198. da dobijemo pa da nas Zeman mrzi?
     (Leopold strašni, 14. septembar 2019 15:10)

    # Link komentara

  199. Saša nije dobar trener za "krizni menadžment" . Lako je kad vodiš, treba motivisati ljude kad gubiš. A treba razvijati novog vođu tima...
     (radnik, 14. septembar 2019 15:09)

    # Link komentara

  200. Prva petorka: Teo(Markovic), Bogdanovic, Kalinic, Smailagic, Jokic.
    Druga petorka: Jovic, Nedovic, Micov(Mario Nakic), Bjelica, Milutunov.
    Rezerve: Guduric i Lucic.

    Trener: Kokoskov.

    Kapiten tima Teo(Markovic).

    Da bi se izbalansirale petorke Smailagic bi mozda igrao u startnoj petorci a Bjelica bi ulazio posle par minuta sa klupe.

    ZA + vs PROTIV -
    (Fanatik de footbal, 14. septembar 2019 15:08)

    # Link komentara

  201. Ono kada ti Česi ubace 50 poena za poluvreme!!
    (Ludi Milojko, 14. septembar 2019 14:50)


    Ono kad se radujes izjednacenju protiv Ceske.
    (Bivsi dizajner tobogana, 14. septembar 2019 15:07)

    # Link komentara

  202. Sale, 3,4 sad. Evo tebi sad minus pa ti ostavljaj glupe komentare.
     (Činge, 14. septembar 2019 15:05)

    # Link komentara

  203. Ljudu dokle cete vise biti toliko bolesno opsednuti Jokicem, dokle???. Taj je lik plakao kada je Denver ispao iz po. Kada smo ispali od argentine lika je toliko bolelo briga da se na kraju cak nije ni pozdravio sa saigracima na centru nego je prvi otisao u svlacionicu. To prica neko ko je bio u prvim redovima na mecu u Dongguan-u. Shvatite decko je preko one stvari zaigrao za srbiju, i to samo zbog pritiska javnosti inace nikad vise nista za ovaj narod ne bi uradio
    (kinez, 14. septembar 2019 15:04)

    # Link komentara

  204. Ne mogu jedan napad da odbrane, ej jedan napad Ceha.
     (zvezdas-rajvoSa, 14. septembar 2019 15:04)

    # Link komentara

  205. Pa česi igraju sigurnu košarku a naši se zanose da su neka sila Sale ništa nije kriv takim igračima nije potreban trener ali naša posla!!!!!
    (momo brko, 14. septembar 2019 15:03)

    # Link komentara

  206. Sramota!
     (Andrej, 14. septembar 2019 15:03)

    # Link komentara

  207. Koliko neznanja u komentarima! zar nijeste uvidjeli da su nas drugi treneri u potpunosti pročitali.Svi igraju plitku zonu protiv nas jer Jović, Gudurić, Mičić, Lučić, Birčević...ne mogu ništa da pogode.Naši igrači nemaju samopouzdanja pa i kada su potpuno sami na šutu oni jedva čekaju da se oslobode lopte i daju ,,vruć krompir" drugome.Đorđević ne može naučiti Gudurića da šutira ili Micića.
    (sasa.r, 14. septembar 2019 15:02)

    # Link komentara

  208. Od danasnjeg dana racunam kada cemo sledeci put osvojiti srebrnu medalju. Ne 3 , samo jednu.
    (www.com, 14. septembar 2019 15:02)

    # Link komentara

  209. Jedno je sigurno, Sale nije kriv za to sto su profesionalnim igracima stegnute ruke i noge i sto nemaju petlju...sto ne smiju spustiti loptu na parket.....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (future, 14. septembar 2019 14:46)

    Kako nije kriv? Pitaj tastatura trenere u Srbiji..oni sve znaju.
    (ja, 14. septembar 2019 15:01)

    # Link komentara

  210. Bogdane kralju! Tacka.
    (Nikola, 14. septembar 2019 15:01)

    # Link komentara

  211. Zasto Bogdanovic nije kapiten?
     (istina, 14. septembar 2019 15:01)

    # Link komentara

  212. Šteta što će Jokić posle ovog prvenstva biti jedan od najomraženijih (znajući naš narod), a dečko koji je zvanično najbolji centar na svetu, igrao na poziciji 4. Nema ni dve četvrtine da se skupi da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
    Mnogo toga ne štima, a ponajviše odluke i reakcije selektora koji se uporno drži onoga što je zacrtao pre prvenstva i zaista šteta zbog toga.
     (neutrino, 14. septembar 2019 15:01)

    # Link komentara

  213. Kako je meni ovu tuzno za gledanje, kako se jedna ekipa ovako raspada i kako je bezvoljna i kako se vidi da im nisu sve koze na broji i kako se lepo vidi da je atmosfera otisla do vraga... sto je to tako i kako je krenulo sve nadam se da cemo jednog dana saznati ali sumnjam
     (ivan, 14. septembar 2019 15:00)

    # Link komentara

  214. Zašto forsiramo igru 2 centra,jokić na krilu to ne ide!Odbrana nula,poena u tranziciji skoro da nema.Jović prenosi loptu,blok na bogija pa šta čovek uradi,sve i jedna akcija precrtana.
    (Milan Ultras, 14. septembar 2019 14:59)

    # Link komentara

  215. Jokić definitivno bojkotuje reprezentaciju, sada sam već 100 % siguran.
    A verujem da nije jedini. Šta god da je razlog, takvo ponašanje je za svaku osudu. Prosto je sramota da se igrač takvog renomea tako ponaša, da bude potpuno nezainteresovan na parketu. Definitivno ga više ne treba zvati, jer u reprezentaciji treba da igraju samo igrači kojima je to čast. Jokiću to očigledno nije, a to je pokazao već samim razmišljanjem da li će igrati ili ne, ranijim otkazivanjima i slično, kao i ovim ponašanjem na terenu.
     (MarcoPolo, 14. septembar 2019 14:59)

    # Link komentara

  216. Nemamo mi više veze sa starom Yu školom. Treneri bez zone, bekovi bez šuta (osim Bogdana), centri bez skoka a i jedni i drugi bez odbrane. Ni ovi mladji nisu bolji. Šteta!
     (st, 14. septembar 2019 14:59)

    # Link komentara

  217. Vi zaista mislite da sam ovim ''košarkašima'' Srbija sa novim trenerom može nešto više
    da uradi na OI?
    Sa likovima koji su nesigurni i ne mogu da dobace do koša a još manje da ga daju?
    Pa ne šutira Saša na koš - a on bi ga i dao da šutira.
    Iskreno, nama manjka kvalitet u samim košarkašima. Još bar dvoje kao Bogdan,
    i najmanje dva dobra centra, srčana, koji se ne plaše i imaju ideju u igri, imaju fintu, i dobar šut!
    U suprotnom može Kokošin da nas trenira, Obradović da bude pomoćni, Ivković asisent i Le bron da nosi peškire - uzalud!
    (Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:, 14. septembar 2019 14:59)

    # Link komentara

  218. Jokić,Bjelica,Birčević,Marjanović,Raduljica nikad više da igraju za reprezentaciju!
    Sale nikad više selektor!
    (Patriota, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  219. Isto kao protiv Italije i Argentine, ubijaju nas sa trojkama a Djordjevic igra sa dva centra. Mnogi za Duleta kazu da je tvrdoglav, ali on je za Saleta mala maca. Ne znam samo sto uopste stavlja u igru Jokica, on danas sigurno nece sutnuti na kos, ko god prati Denver zna o cemu pricam.
    (bskfan, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  220. Jokić mi sad baš ide na živce.
    Pustite me toga 4.ili 5.
    Dečko ima kvalitet ali pristup užas i to nije fer.
    Prošle godine nije hteo da igra, ove godine mu je dopušteno da kasni na pripreme i on ovako vraća?!
    Pa lepo je rekao neko od struke, ne znam da li je Djurović ili Pešić da on nije stigao da udje u formu za turnir.
    Sam je kriv za to a ceo tim ispašta..
    (Nikola, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  221. Daj da izgubimo, pa da Sale da ostavku!
    (Kobayashi, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  222. Pišem na poluvremenu. Sale krenuo sa petorkom Jokić/Milutinov/Lučić/Bogdan/Jović. To je naša najbolja petorka. Jedina opcija da igraju dva centra, sve ostale kombinacije ne prolaze. Jokić često igra sa Plamlijem i tada je Plamli na 4. Milutinov je isti profil, samo školovaniji. Dok je ova petorka bila na terenu, nije bilo prolaza ka košu toliko. Onda ulazi Raduljica umesto Milutinova i mi padamo. Osetio se voljni pad u ekipi. Nakon što se kapiten vidno zadihao i bio zreo za izmenu, ostao je u igri još 4-5minuta. U međuvremenu se priključio i Birčević sa nekoliko grešaka i nesportskom ličnom. Otišli Česi na +13. Đorđević vratio startnu petorku, pravimo seriju 8-0. Nakon toga nerealan potez đorđevića, uvodi Bobija i mi opet padamo. Bobi izvodi bacanja na kraju, 18 sekundi do kraja. Đorđević diže JOKIĆA da uđe na 18 sekundi da odigra zadnju odbranu ako Bobi da bacanje. Nije to dobro. Da napomenem da ne mislim da sale treba da ode, ali definitivno smatram da mu treba drugi stručni štab. Ako Sale ode, čisto sumnjam da će doći Kokoškov. Realno je očekivati Milojevića. Nadam se. Sportski pozdrav.
    (coach, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  223. Nista ih ovaj Djordjevic nije naucio nista! Upropastio je najboljeg centra sveta!
     (Ime, 14. septembar 2019 14:58)

    # Link komentara

  224. Šarenac pod ruku sa Đorđevićem i napolje.
     (vs, 14. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  225. Hahahahahahahaha, isti ste ko braca grci
    (ignar, 14. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  226. Amerika je kriva za sve!!!
    (Remi, 14. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  227. kad god gubimo ili je to zato sto igramo lose ili zato sto sudija svira protiv nas .
    dajte malo realnosti
     (Amater, 14. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  228. Jokic vise ne igra za Srbiju dok je Sale tu sto posto!
    (Knindza, 14. septembar 2019 14:46)
    Jokic je samo na pritisak javnosti tu, što se mene tiče jag više ne bi ni zvao.
     (TNN, 14. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  229. Posle 6 godina Đorđević treba da odmori.
    Novi olimpijski ciklus kreće i potreba je i nova energija i nova vizija. Đorđević ne zna da koristi Jokića, a on je osnova za naredna 2 ciklusa. Prosto ko pasulj.
    (nehuman tip, 14. septembar 2019 14:23)

    Novi olimpijski ciklus krece nakon olimpijade sledece godine, dakle tu si promasio.
    Jokic sa ovakvim govorom tela, ovakvom facom, ovakvim nezalaganjem i kur..boljom ne moze da bude nikakva osnova ni sada, ni bilo kada u buducnosti. Sa ocu kakim necu kakim pricom, bez ikakve komunikacije, ovakav bolje da se nije ni pojavljivao !
    Sto se tice buduceg selektora, kako mislis da recimo Kokoskov bude selektor kada reprezentacija sledece utakmice igra u februaru, a Kokoskov radi u Sakramentu ?
    (antiDebil, 14. septembar 2019 14:56)

    # Link komentara

  230. Inace nadam se da vam je jasno da su amerikanci samo izasli na teren protiv nas da ispostuju utakmicu. Inace bi nas izbambusali 40 razlike.
    (Petar, 14. septembar 2019 14:36)

    Pa da, isto kao i protiv Turske i Francuske.
    Nisu namerno hteli da osvoje zlato, da mogu malo i drugi da se raduju.
    Duše male..
     (remax, 14. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  231. Ne pljuje niko kosarkase, oni igraju kako im trenee kaze dakle trener sto pre aut
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ika, 14. septembar 2019 14:32)

    Nemoj da lupas vise po netu. Trener im kaze?? Sta im kaze, da ne igraju odbranu, da se ne bore, to im kaze? Cesi se setaju po reketu, skacu, niko ne brani sut za 3. To im trener kaze? 50 koseva primis za poluvreme. NE BORE SE. Jedini Bogdan izgara na terenu. Njemu je jasno da igra za svoju zemlju, sve jedno za zlato ili 5to mesto. A ostali? Sale treba da izadje pa da se bori na terenu? Ovo je sramota, prvo za Jokica jer prolaze pored njega ko da ga nema. Kada primi loptu odmah se od nje oslobadja?? Sta on igra? Vodili smo 5 koseva , Sale je izmenio petorku, moraju da odmore. Cesi povedu 4 kosa?? A petorka, Micic, Guduric, Raduljica, Simonovic, Bircevic stoji na terenu?? Oni su profi a ponasaju se kao amateri. Makar da se bore na parketu. Ni to.
    (111, 14. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  232. Djordjevicu podnesi ostavku ako obraza imas
     (Sarac, 14. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  233. Kakvi dundjeri ovi nasi na celu sa Djordjevicem
     (Predrag, 14. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  234. Sale je mnogo uradio za nas u kosarci. Secamo se i dalje bogova sa Olimpa! Hvala Sale
     (Zvezdas, 14. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  235. Loše igramo, ali sa ovakvim sudjenjem igra nema smisla. Ovo je samo privid košarke.
    (Josarian, 14. septembar 2019 14:54)

    # Link komentara

  236. Vidli ste sve.Raduljica Guduric Bircevic Simonovic udju u igru i za 2 minuta se preokrene i Srbija u minusu,sad je to tesko ispraviti.Bice vrlo tesko u drugom poluvremenu.Jednostavno odnos prema igri pojedinaca je katastrofalan.
    Treba se njima zahvaliti jos u Kini,oni jedostavno ne zasluzuju da nose dres sa Grbom
    (Max von Laberg, 14. septembar 2019 14:54)

    # Link komentara

  237. Raspad, brukamo se ponovo. Selektor nema resenja, nijedna varijanta ne funkcionise i izgleda kao da se tim okupio tek na aerodromu pred polazak na SP, bez ijednog dana prethodnih priprema. Izgleda da se niko nije mnogo uplasio nasih zvezda, a i nesto ih nije impresioniralo ni to sto smo osvojili zlatnu medalju u startu. Jedan jedini igrac naseg tima zasluzuje pohvale, ostali ispod proseka pa i gore od toga. Tesko je ovo nazvati profesionalcima.
     (goran, 14. septembar 2019 14:54)

    # Link komentara

  238. Sasa Djordjevic pozvao Bircevica i postavio Raduljicu za kapitena, tu je pokazao kakav je poluamater od trenera. Dobio Angolu i Filipine a protiv jace ekipe ne zna gde bije
     (Teo, 14. septembar 2019 14:54)

    # Link komentara

  239. Igračima se ne igra...a i treneru se nešto ne trenira...
    (Sinny Boy, 14. septembar 2019 14:54)

    # Link komentara

  240. Navijam za Češku u ovoj veoma bitnoj utakmici za budućnost srpske košarke!
    Ukoliko izgubimo ovo je definitivno kraj Đorđeviću.
    I to je nešto najbolje što može da se desi u ovom momentu!
    Koliko je zle krvi uneo u tim.
    Bogdan bi radije dozvolio da mu izgori kuća nego da doda loptu Jokiću. Sta se dešava između njih dvojice!?
    A najboljeg centra protekle NBA sezone stavljati na poziciju 4 je ravno ludilu!
    (Pedja, 14. septembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  241. Bogdan,Milutinov,Jovic,Simanic,Jaramaz,Marinkovic,Nedovic,Kalinic,Radanov.
    (Zvezdasica, 14. septembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  242. Postaje mi sve jasnije zasto je Djordjevic najuren iz Bajerna
     (Mitar, 14. septembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  243. Nebitna utakmica,ali i u takvoj jedna Ceska daje 50 poena,a Argentina limitira Francusku na 66???
    (Mitar, 14. septembar 2019 14:53)

    # Link komentara

  244. marjanovic obican cirkuzant, bircevic promasio profesiju... da bije bogdana bilo bi 20ak razlike za cehe vec na poluvremenu.
    dokaz da ne moze da se igra bez pleja, micic i jovic su kvalitet za aba ligu, daleko je to od svetskog nivoa... izem ti pleja koji nema makar 15 poena po mecu... ova dvojica nemaju 15 ukupno na SP... sa teodosicem bi ovo bila druga prica.
     (insajder 90210, 14. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  245. Da nema Bogdana mi ne bi prosli ni grupu. Ovo ne lici ni nasta. Vreme je za ozbiljne promene ili cemo doziveti sudbinu komsija
     (matori 2, 14. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  246. Nama poraz ništa ne znači,Česima pobeda znači mnogo radi popularizacije u zemlji.To je dobro za svetsku košarku.
     (pc,Niš., 14. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  247. Najjače što ljudi komentarišu kao da smo mi neki dream team, pa još očekivali i medalju na prvenstvu. A suština je da mi imamo samo jednog odličnog igrača Bogdana, jednog dobrog Jokića koji izgleda spava u odbrani a u napadu kao da ne želi da preuzme, sav je ravnodušan. Ostali su ljudi čist prosek, upravo za ovo od 5 do 10 mesta na tom nivou. Nijedan nas plej, krila i krilni centar nisu ništa posebno. Reklo bi se da skoro svi timovi u prvih 7,8 imaju bolje igrače na tim pozicijama od nas. Ako ne bolje onda tu na istom nivou...
    (janbo, 14. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  248. Pa ovde je trener najmanji problem!
    Vi možete da imate i lošeg trenera, ali ako imate kvalitetne košarkaše,
    oni će se snaći u svakoj postavi i poziciji.
    Ovi naši - sem Bogdana - pojma nemaju sa životom.
    Izvikani igrači. Posebno Jokić. Jokić jedva da je malo bolji od Raduljice
    koji je jedva bolji od mene, a nisam igrao basket 20 god!
    Šta me briga kako igra u Americi, kad ovde ne ume da isfintira i pogodi?
    O ostalima ne vredi pisati.
    Kako je Đorđević kriv kada neko, sem Bogdana, šutne za tri kao da je bacio
    stenu a ne loptu na koš. Ili ako zicere maše maltene sami ispod koša?
    To je već do kvaliteta i talenta pojedinca.
    (SimKe8, 14. septembar 2019 14:52)

    # Link komentara

  249. Da smo imali boljeg trenera igrali bi finale , ko ovome dade diplomu???
     (Hari, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  250. Bogdan je imao učitelja. Pravog!
    E sad, sto ovi novokomponovani pamte samo hvatanje za vrat, eto im Guduric i Simonovic i Jovic...
    50 od Ceha za poluvreme...
     (ns51, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  251. Sale Nacionale zna kako se vodi repsntacija i u pravu je sto drzi najboljeg centra na svetu 15 minuta po utakmici kao zamenu Bircevicu, nate.
    (Kakadu, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  252. Ovo je sramota. Kao da namerno nece da igraju.
     (^_^, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  253. Da se ne lazemo Jovic i Micic nisu lideri, vidi se koliko fali Teodosic, samo da podvikne makar. Nedovic je morao da bude pozvan, pogotovu posle povreda Tea. Pozivanjem Birce i Simona samo je skracen roster
     (Lovcenac, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  254. Jedva čekam Aba ligu da gledamo reprezentativca Birču uživo!
    (kao da je bilo nekad, 14. septembar 2019 14:51)

    # Link komentara

  255. Nasi kosarkasi su se kladili na Čehe
     (Crni, 14. septembar 2019 14:50)

    # Link komentara

  256. Ono kada ti Česi ubace 50 poena za poluvreme!!
    (Ludi Milojko, 14. septembar 2019 14:50)

    # Link komentara

  257. Ajmo 3, 4 sad....Djordjevic je bio dobar kosarkas ali los trener. Djordjevicu odlazi! Djordjevicu, zasto drzis Jokica na 4 a ne na 5?.......
     (Sale, 14. septembar 2019 14:50)

    # Link komentara

  258. Ispostavilo se da je Teo ipak bio lepak ove ekipe, odgovoran za atmosferu ne direktno, vec tako sto ostali igraci (radulj, macvan, stimac) hoce da ga nasmejy, da mu se dodovore, pa prave gluposti.. TEO je jedan cool lik pun samopouzdanja i za njega se izgara...
     (svetozar, 14. septembar 2019 14:50)

    # Link komentara

  259. 50 koseva alooooo... Za poluvreme 50 koseva 4ta utakmica za redom covece aloooo.. Saleee jbt sta je bre ovoo.. Ovo je neuspeh nevidjeni jer na ovakom prvenstvu sa ovakvom reprezentacijom da se ne uzme medalja je promasaj, zato sto nikad vise sansu necemo ovakvu imati sramota, pristup igri velika 0 ?Sale hvala ali vreme je za smenu, ovakva odbrana suplja je nedopustiva
     (nik, 14. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  260. Sasa Djordjevic sramota Srbije
     (Danilo, 14. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  261. Sramotan odnos pojedinih visokih igraca i igra u odbrani. Bila bi jeres da kazem na koga mislim.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  262. micic hahahahaaaa hahahahaaa hahahaaaa koji amater
     (bobud, 14. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  263. primiti 50 poena na poluvremenu, izglada da su ili Česi na nivou Argentine i SAD ili mi igramo katastrofalno odbranu, biće da je ovo drugo.

    Izgleda da kao da su se igrači uplašili da će ukoliko pobede, Đorđević ostati na klupi, pa namerno ne igraju odbranu.
     (pamet u glavu, 14. septembar 2019 14:49)

    # Link komentara

  264. Dobra ova Češka! Pa da im je Veseli tu, borili bi se za zlato. A naši se raspadaju, niti se zna ko šta igra, niti ko (sem Bogdana) ima volju, a neki ni ne umeju...
     (Kentaur, 14. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  265. Partizan hteo da unisti Zvezdu sada Zvezda unistava Partizan a mi smo kao kosarkaska zemlja sa samo jednim timom u Evroligi dok Turci, Grci, Spanci imaju po 3,4...Nastavite da se mrzite i necemo imati igraca kao sto je Bogdan kad se on povuce evo gledajte Zvezdu i Partizan svi glavni igraci stranci.
    (eX, 14. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  266. Nevjerovatno!!!!! Ljudi j imam osjecaj da se Djordjevic izigrava i sa igracima i sa cijelom sportskom javnosti.Po hiljaditi put na ovom sv. prvenstvu nesto glumi i izigrava. Imali smo plus pet sest koseva(kao da smo imali plus 50) i covjek mjenja odmah cijelu prvu petorku.Ubacuje Simonovica,Gudurica,bircevica i naravno Cesi to odmah koriste i vode sa + 10.e onda on opet ove izbacuje i pokusava minus nadoknaditi sa Bogdanovicem,Jokicem .Pa cek ? Sa kim se on ovdje izigrava.I sa igracima ili sa svima nama????Sta on glumi?? Alo bre covece dozovi se pameti.Ma idi bre smucio si mi se,a vjerujem i svima ostalima.
    (Ivkovic, 14. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  267. ocigledno da trener ne zeli jokica u igri da koristi,oslonijo se na bircevica,i ostale rekreativce..!
    (patrol, 14. septembar 2019 14:34)
    Brate, dokle vise ovakvi komentari?!?!?! Pa Jokic je jedan od glavnih krivaca zasto je ekipa gdje je. Sada je bio najgori, od njega Raduljica bolji 2 puta. Ali bitno da su navratili pljuvaci da popljuju 2 puta boljeg Raduljicu.
     (Srba, 14. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  268. ovaj Jovic sluzi samo da prenese loptu, pleja ostavljati samog na trojci i on da nemoze da pogodi je stvarno sramota, a ulaz isto nikakav, kao da igramo sa 4 igraca u napadu...
     (mrs tamo, 14. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  269. Koliko cujem, Kokoskov nasledjuje Djordjevica.???
     (bugi, 14. septembar 2019 14:47)

    # Link komentara

  270. a na hladionici hendekep -15 za nas. izi mani
     (yytyt, 14. septembar 2019 14:47)

    # Link komentara

  271. Najbolji centar nba lige mu nije sutnuo nijednom za poluvreme. Djordjevicu, djordjevicu...
    (Lulinjo, 14. septembar 2019 14:47)

    # Link komentara

  272. Ovo nasi lagano gube, da se rese Saleta.
    (mikolaj, 14. septembar 2019 14:47)

    # Link komentara

  273. Jedno je sigurno, Sale nije kriv za to sto su profesionalnim igracima stegnute ruke i noge i sto nemaju petlju...sto ne smiju spustiti loptu na parket.....
     (future, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  274. Kako igramo odbranu imamo dobar rezultat. Odbrana je 70% voljni momenat, a vi pljujte Saleta, analizirajte napad i oko koga treba igra da se vrti...
    (Klinac neki, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  275. Zar je realno da je ovaj Birčević bio startna 4 a da ga je menjao Jokić najbolja 5 na svetu ahahahhahaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  276. Jokic vise ne igra za Srbiju dok je Sale tu sto posto!
    (Knindza, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  277. Не ради се људи о пљувању кошаркаша, ја бих био срећан да смо у свему у првих 5-6 на свету, него је проблем ако си био други то је онда корак назад. Дрес Србије обавезује да се иде на медаљу, као што Новак иде на грен слем, Барса и Реал на прво место... Треба одредити што смо назадовали да би следеће првенство били бољи. Да ли је проблем тренер и његова тактика, играчи и њихово залагање, притисак јавности или нешто друго то је на струци да оцени. Е сад да ли је струка заиста стручна то је друга тема, и то у свим спортовима ко седи у фудбалском, кошаркашком, рукометном, одбојкашком и другим савезима и да ли је тим људима место ту.
     (Чава, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  278. Ponovo Djordjevićeva ekipa prima 30 poena u drugoj četvrtini. Opet su nadmudrili našeg selektora, kao i slučaju protiv Španije i Argentine.
     (mihajlo, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  279. Ceska hahahahaha
    (Zigzaga, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  280. Статична тимска одбрана је кључ неуспјеха на СП!
     (делија нс, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  281. Odbrana kao i do sad , katastrofa.
    Napad statican.
     (krajisnik, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  282. Da ostavim po strani našu reprezentaciju, FIBA više uopšte nema pravila košarke . Faul je izgleda samo ako viši igrač inicira kontakt sa nižim. Niži igrač sme da udara, drži, grebe..sveli su košarku na šutiranje trojki jer ništa drugo ne sme da se igra.
     (Milan, 14. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  283. Šarenac na poluvremenu: "Ne stojimo loše"




    Česi nam dali 50 za poluvreme.
     (krtac, 14. septembar 2019 14:45)

    # Link komentara

  284. 50 poena za pol. od Ceske!!!???
     (nikola, 14. septembar 2019 14:45)

    # Link komentara

  285. Ko stigne odelje nas...
     (Rumble, 14. septembar 2019 14:45)

    # Link komentara

  286. Stvarno ne znam zasto Marjanovic kad uhvati loptu u napadu ne iskrivi kos, nego fintira igrace od 1.85cm...
    Ovim nasim centrima pred spavanje pustiti crtani film "LUIS SKOLA"
    (Nemanja, 14. septembar 2019 14:44)

    # Link komentara

  287. Sta ce Marjanovic u Dallas?
    (bucko, 14. septembar 2019 14:44)

    # Link komentara

  288. bogdanovicu se jedino igra- odlican opis za celo prvenstvo nase repke
     (sis, 14. septembar 2019 14:44)

    # Link komentara

  289. Dojrdjevic....ja sam zgranut!
    Jel Bogdan mora da skace na sudije dok ovaj ko trupac samo siri ruke?
    Ne bi taj zastitio nikog, samo sebe!
    (MilanChe...Ge..., 14. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  290. Djordjevic malo samo nesto rekao protiv Fibe i eto vec 3 meca nam ne sude po 3 faula po cetvrtini, unistile nas sudije.
    (ElHombre, 14. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  291. @black_mirror Pa da ne izgube posao :)
    (Petar, 14. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  292. Izgleda da fudbaleri nisu jedini manekeni! Zlatni momci deluju više kao blato nego zlato. Taktika ne pomaže ni malo.
    (Vukosav, 14. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  293. Jokić još uvek čaka...
    (Igor Trandafilović, 14. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  294. Pa mi nemamo kvalitet u igračima, kakav crni trener!
    Jedan jedini koji ume da igra košarku je Bogdan.
    Kakav bre Jokić, pojma nema! Može on u NBA da bude najbolji, ali ovde igra
    očajno, i nije do pozicije i trenera nego do njega samog!
    Može i Dzordan da nam bude trener dzaba kad centri ne mogu da ubaci u koš
    pri skoku sa 10 cm od obruča; ili sem Bogdana kad šutiraju za trojku a ne mogu da dobace do koša.,
    (Vaše ime*, 14. septembar 2019 14:42)

    # Link komentara

  295. ali bobi cepa mrezu..!
     (patrol, 14. septembar 2019 14:42)

    # Link komentara

  296. Bobi je u glavi još na setu Džon Vika.
    (Ray Donovan, 14. septembar 2019 14:42)

    # Link komentara

  297. E moj Jokicu. Zasto bas TOLIKA negativnost.
     (mr, 14. septembar 2019 14:42)

    # Link komentara

  298. Dajte Bogdanu svaku loptu da ih dobije sam !!!
    (Boss, 14. septembar 2019 14:42)

    # Link komentara

  299. Mnogo volim momke ali kako oni povremeno igraju na terenu izgleda uzas,mislim da je i Sasu sramota da gleda to.Mozda on potpuno ne iskoriscava njihove potencijale,ali oni kao da namerno grese,prave sulude poteze,pocetnicke.
    (Eno, 14. septembar 2019 14:41)

    # Link komentara

  300. Ego je loša stvar, a to je kod Đorđevića veoma izraženo...vrlo verovatno , kada izgubimo, biće...pa Česi su iznenađenje prvenstva...bruka
    (domi, 14. septembar 2019 14:40)

    # Link komentara

  301. Koliko glup komentar...oni igraju kako im trener kaze...da,Dordjevic je rekao Micicu,Lucicu,Bircevicu,Jovicu i slicnima da,kada ostanu sami na trojci,namerno promasuju...on je rekao jadnom nam Simonovicu da pada sam od sebe po terenu...On je kriv sto je selektirao ove bogalje(a mozda i nemamo bolje),ali nije kriv za to sto ne znaju da pogode kos i sto nemaju kvalitet da igraju sa Cesima..
     (WeBad, 14. septembar 2019 14:40)

    # Link komentara

  302. Sta im je?
    Ko da su bunike jeli?
    Sudjenje jeste katastrogfa ali pobogu,el mozemo nesto da pogodimo, i to protiv Ceske?
     (C i n i k, 14. septembar 2019 14:40)

    # Link komentara

  303. Đorđeviću odlazi!Dosta je bilo!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 14:40)

    # Link komentara

  304. Šta se čudimo pa imali smo nekad inteligentne igrače na playu.
    (Igor, 14. septembar 2019 14:40)

    # Link komentara

  305. Jao jedva čekam duele Simane, Fajea i Gista sa Nba Bircom.
     (metalstorm, 14. septembar 2019 14:39)

    # Link komentara

  306. Ovaj Đorđević počinje da nam vređa inteligenciju, krene Bogdanović sa 8 poena, sjajno, Srbija ima +6, ovaj ga pacer menja, ode Srbija na -6, pa na -13, uđe u kontraritam i onda jure zaostatak celu utakmicu...daj Bože da mu je poslednja i da dolazi Kokoškov
    (Dallas 77, 14. septembar 2019 14:39)

    # Link komentara

  307. Ali Jokic na poziciji krilnog centra je promasaj prvenstva a kako izgleda bice i najveci promasaj ove generacije koja je realno mogla do zlata. To je shvatio i Meloun u Denveru pre dve sezone i od tada igra samo centra. Jednostavno sporiji ke od protivnickih krila pa nam pucaju trojke. U napadu ne postoji jer ocigledno nema dozvolu da sutne spolja a ne dobija lopte na postu. Bogdan je ubesdljivo najbolji igrac ove generacije i covek sa najvise zelje. Jednostavno decko voli ovu igru i takmicenje.
     (direwolf, 14. septembar 2019 14:39)

    # Link komentara

  308. Oduvek ali oduvek naša reprezentacija je vodila bar 1 mladog igrača ( Simanić ) Elem stavljanje Jokića na 4 isto kao da je stavio Bogdana na 1 ili 3. Svaka čast Bogdanu ali ni Dražen svojevremeno nije imao tu slobodu u reprezentaciji
    (Auggie, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  309. Ajde bre dosta sa tim celo leto prolivali znoj, ginuli. Pa ko od nas, koji imamo neki normalan posao za koji smo placeni, ide na dva meseca odmora. Jedna do dve nedelje i ponovo posao. Umesto da jedva cekaju okupljanje, druzenje sa ljudima sa kojima su kosarkaski odrastali, zajednicko takmicenje, mi treba da ih molimo da igraju. Ko nece da igra, bolje da ne igra. Djordjevic je bio uspesniji sa mladim igracima zeljnim dokazivanja, nego sa ovim hocu-necu NBA zvezdama.
    (Ajnstajn, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  310. Dobra ova Češka!
     (Kentaur, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  311. Срамота од игре. Намерно отаљавају.
    (драганд, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  312. Koja je razlika, biti peti ili sesti?

    Jedino je bolnije biti cetvrti, jer si imao sansu za medalju, ali si na kraju ostao bez nje! Ovako, peti, sesti, sedmi ili osmi, totalno je nebitno...
    (marko, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  313. Ponovo se događa ona ista sudijska krađa kao u četvrt finalu. Nije tačno da igramo prepoznatljivu "neviđenu" odbranu.
     (Lale gator, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  314. Dokle ces vise da lazes i ponavljas svaki cas da je Djordjevic nazvao Jokica glupanom???
    Rekao je da je to glupa reakcija, a ne da je glupan. I jeste bila glupa reakcija.
    Jokic je ranije u mecu dobio nesportsku, znao je da ga svaka sledeca tehnicka ili nesportska iskljucuje iz meca i on umesto da se smiri, on skace na sudiju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmzmz, 14. septembar 2019 13:58)

    Jeste eakcija bila nepromišljena ali i on je bio igrač i zna da se to događa u žaru borbe.
    Ono što ću ja tebe da pitam, šta misliš šta bi u toj situaciji uradio Duda, a pogotovo Žoc ili Kari Pešić?
    Ja ću ti reći, digli bi halu naglavačke jurili bi sudije i pritisnuli ih tako, da im na pamet više ne padne do kraja utakmice da menjaju kriterijum pogotovo na našu štetu.
    Tako je radio Scariolo protiv nas u grupi, jer iskusan trener ne izigrava dete cveća, naslonjen na reklamu sa skrštenim rukama, dok njegovog igrača kažnjavaju.
    Na mene je ta Sašina indolentnost, ostavila veoma mučan utisak jer ako trener nema vatru u očima i ne čini sve da zaštiti svog igrača, čak i kada je pogrešio.
    (Manje reklama, više motivacije, 14. septembar 2019 14:38)

    # Link komentara

  315. Sad ce poluvreme, ubise nas Cesi..
    (sasa the red baron, 14. septembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  316. Ovi se raspadaju
     (Srx Bg, 14. septembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  317. U problemu sa bilo kojim timom koji igra organizovano, dobru odbranu, loša organizacija igre, nemamo vrhunskog pleja, nema timske igre, oslanjanje na individualni kvalitet, loša odbrana
     (g, 14. septembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  318. Ume li neko da objasni, zašto na +5 menjaš celu petorku?
    (gigatend, 14. septembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  319. Zasto niko ne komentarise odbranu? Da li je neko primetio kako Jokic i Bjelica igraju odbranu? Da li je neko primetio kolimo smo raspad kada su njih dvojica zajedno na terenu?
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  320. Ja neznam stvarno šta rade taj Gudurić,Birčević,Bjelica???
    (Милутин, 14. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  321. Inace nadam se da vam je jasno da su amerikanci samo izasli na teren protiv nas da ispostuju utakmicu. Inace bi nas izbambusali 40 razlike.
    (Petar, 14. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  322. daj bjelicu da ih razbijemo,:-):-)
     (Andrija cacak, 14. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  323. Hajde Bircevcu igraj tako i protiv Zvezde.
    (Zvezdasica, 14. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  324. kolko ovaj Jokic slabo igra odbranu neverovatno
     (boki89, 14. septembar 2019 14:35)

    # Link komentara

  325. Ajmo Cesi do kraja. I dzaba, Srbija 5-ta. I Sale ostaje. I treba.
    (Zoks, 14. septembar 2019 14:35)

    # Link komentara

  326. Djordjevic posle ovoga mora da ode..kao igraču svaka cast ali kao trener čovek ne vidi ni najosnovnije stvari.
    Zar i posle 15 utakmica ne vidi da Bircevic, Raduljica, Guduric, Simović protiv bilo kojih boljih ekipa nema sta da traže ne terenu a on opet počinje sa njima.. Pa koliko treba slep da se praviš.
    Protiv amera smo odigrali solidno par četvrtina samo jer oni nisu ulazili u igru.
     (dzo, 14. septembar 2019 14:35)

    # Link komentara

  327. Svi oni koji pitaju u vezi prevelikog ega i sujete naseg selektora odgovor mogu naci u postavci ove utakmice gde Birca, Simon, Raduljica i Guduric imaju sav kredit ovog sveta dok Jokic sluzi za blok, skok i da ga ignorisu u napadu.
    (Misko, 14. septembar 2019 14:35)

    # Link komentara

  328. -9 od ceha posle 15 minuta, opet sulude petorke, hokejaske izmene, jokic opet na 4, u napadu se na njoj ne vidi, u odbrani se vidi jer ili se povuce pa mu njihova 4 strpa trojku, ako izadje lagano ga prodje, ej moj sale najbolja petica sveta tebi igra strec cetvorku I sluzi da stoji u cosku I siri igru
     (goran, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  329. ocigledno da trener ne zeli jokica u igri da koristi,oslonijo se na bircevica,i ostale rekreativce..!
     (patrol, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  330. Ooooo Birča...dajte mu ciglu :)
    (Locutus, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  331. Nase zvezde Nesto slabo sijaju I Ceska je previse za nas.
    (Andrej, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  332. Pišem na 37:28 za Češku. Sale je neuništiv i dalje gura Jokića na četvorku. Braduljica pravi korake i dalje nije naučio da korača, dok epizodista Bona Birča maši dva puta zicer.

    Jedna reč KATASTROFA.
    (Branko Potezica, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  333. Po ko zna koji put smo potpuno razoreni u toj drugoj četvrtini.to nas je čak i protiv Amera umalo koštalo pobede, iako smo imali +25
    (Stefan, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  334. Bircevic je smešan igrač. Sramota da je on medju 12 igrača na ovom prvenstvu.
     (Frank Gallager, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  335. Đorđevićeva taktika nam je ubila igru načisto, Jokić na nivou Gudurića, samo trčkara na trojci i dodaje...
    Visoka ekipa a vršljaju nam u reketu, sem Bogdana niko n'ume da pogodi...
     (Rozenkranc, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  336. Al' ignorišu Jokića u napadu, ni da pipne loptu...

    Au ala smarate sa Jokicem vise. Svi gledate napad, a u odbrani promaja na sve strane. Sta vi gledate ljudi aman....Nasi visoki ne postoje u odbrani. Jokic, Bjelica, Raduljica nule u odbrani
    (SRB, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  337. Bircevic, Simonović, Raduljica rupe! Jovic, Micic prosek,tesko. Bjelica se raspao. Bobi, Jokic i Milutinov neupotrebljeni jer trener ne zna da ih koristi. Gudurica isto. Lučić 10 trojki da sutne neku da ubode, ne upotrebljiv u napadu. Sale promašio profesiju, može da bude psiholog i demagog, trener NE! Pa Vujošević ili Radonjic bi ga pojeli sa ovom istom ekipom 40 razlike...
    (Stefan bgd, 14. septembar 2019 14:34)

    # Link komentara

  338. Sve slabosti ove ekipe se vide tu, neznaju za odbranu. Ovo mora biti zadnji poziv da se probudimo. Mi nismo Ameri pa silimo jedan na jedan. Daj Boze pameti KSSu da biraju trenera, koji zna za vaznost odbrane i timske igre.
     (Dragan, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  339. Izmenjasmo igraca kao da igramo protiv nba tima
    Sta se desava kod nas kada non stop rotiramo ??
     (kvaka, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  340. Najvise zabrinjava situacija da izmedju Jokica i Bogdanovica nema nikakve komunikacije na ternu...za buducnost
    (srx, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  341. Jaooooo kakav je ovaj Jovic balvan pa treba 15 lopti da im da u ruke da bi ovaj skonto da NAPOLJEEEE iz igre!
     (Kiza, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  342. Najgora godina u istoriji srpske muške košarke! NIJEDNA reprezentacija u svim uzrastima nije dogurala dalje od četvrtfinala. Zabrinut sam.
    (Djole_Kg, 14. septembar 2019 14:12)
    Blago tebi ako ti je to razlog za zabrinutost...
    (haha, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  343. Bircevic... Promasena trojka, dva zicera, nakon toga jedno bacanje a airball pri sutu za tri... Potreban je novi trener koji ce dovesti druge igrace, kao zamenu za Bircevica, Simona, Gudurica koji nemaju herca u nekim situacijama. Teo fali samo tako, Jokic I Bogi ce biti jos bolji) ako je uopste moguce da Bogdan bude bolji jer igra kao zver)
     (Nebitna, vrlo bitna stvar, 14. septembar 2019 14:33)

    # Link komentara

  344. Bogdanović kao tata u odnosu na ostatak tima. Da njega nema, mi bi bili na nivou Mađarske. Nemoze niko da pogodi sa distance od nižih igrača ni kad je sam. Jezivo.
     (Nikola, 14. septembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  345. Pljujete kosarkase zato sto igraju za peto mesto a one bogalje od fudbalera uzdizete u nebesa kad se plasiraju na neko veliko takmicenje i naravno budu poslednji u grupi.
    (Zvrk, 14. septembar 2019 14:20)

    Ne pljuje niko kosarkase, oni igraju kako im trenee kaze dakle trener sto pre aut
     (ika, 14. septembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  346. Sreca da je Birch u KKP :)
    (santa justa, 14. septembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  347. Zbogom Djordjevicu!
     (Kopa'nicki vuk, 14. septembar 2019 14:32)

    # Link komentara

  348. au Bircevicu pa probaj o tablu, ako obruc ne mozes ubosti.
    (oio, 14. septembar 2019 14:31)

    # Link komentara

  349. Bircevic nije ni za 2 ligu! Čovek ne može ki obruč da pogodi!!!!
    (Darko, 14. septembar 2019 14:31)

    # Link komentara

  350. Sad se tek vidi kolika je to greska i krivica trenera. Voditi tamo Bircu, Radulju, Micica, Simonovica... i posle svega drzati ih u igri da ovako sramotno igraju.
    (Ilija Čvorović, 14. septembar 2019 14:31)

    # Link komentara

  351. Kokoskove ili neko vec... kazite DA sto pre!!! Ovaj je potpuno odlepio...
     (Auuu!?!, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  352. Stvarno ljudi ovaj Bircevic nema pojma!Pored zivog Kalinica i Nedovica on igra.
    (Zeljko, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  353. Imam samo tri reci za nasu repsntaciju: Sramota, sramota, sramota!!!
    (Kakadu, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  354. Ispali smo zbog lose klupe, 3-4 igraca su igrali, ostali su bili statisti kao i zbog losih bekova tj pozicije 1 i 2, samo Bogdan dobar
     (skywalker, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  355. Stefan Bircevic kraj vica
    (mii smo sremci vise nam stomaci, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  356. Al' ignorišu Jokića u napadu, ni da pipne loptu...
    (kfd, 14. septembar 2019 14:13)
    A ignorisu li Bogdanovica? Iz 4 suta 12p.
     (Srba, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  357. pumprla
     (nevio, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  358. Cim izadje Bogdan nastaje haos u napadu, bez njega ni prvu grupu ne bi prosli. A Gudurica i Bircevica ne treba komentarisati, kao ni Djordjevicevo sumanuto guranje Jokica na poziciju cetvorke.
     (realno, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  359. Ali Bircha za par minuta nameran faul promasaj cizera, ispadanje...pa stvarnoo....
    (Poison, 14. septembar 2019 14:30)

    # Link komentara

  360. bruka...…..
     (rešpekt, 14. septembar 2019 14:29)

    # Link komentara

  361. 8 izgubljenih lopti za 1/4.
    Pa i protiv Ceske koja igra prvi put na SP je previse.I dalje nemamo napad, lopta se tapka, Jokic bleji na liniji za 3 osim neke asistencije veliko NISTA, mislim da ne trpi autoritet, Micic i dalje ne moze da pogodi(razumljivo), Guduric sto rece neko pre PUTOPISAC, Raduljica glumi play-a, Simonovic kao muva bez glave, Lucic sam za 0/3 za 3.Bjelica trom...Niko nema kontinuitet,Jovic tu da prenese loptu,Bircevic,igrac kojeg svaki tim treba da ima kad ne ide da ti pokaze da moze jos gore...Bogdanovic nas drzi na svakoj utakmici i najbolji je igrac naseg tima.
    Nije odbrana problem kod nas NISTA NE STIMA,ODBRANA,NAPAD IDALJE IGRAMO BASKET IZ 80ih godina.
    (Nemanja, 14. septembar 2019 14:29)

    # Link komentara

  362. Бирчевић легенда,није ни секунд био у игри а направио намерну
    (Немања, 14. septembar 2019 14:29)

    # Link komentara

  363. Kad hoće mogu i od Čeha da gube.
    (Milutin, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  364. Ako zbog nicega drugo sale treba da dobije otkaz zbig bircevica...
     (petarczv, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  365. Prvih 5 minuta Jokicu ne dobacuju loptu kada se postavi, Jovic kao nesiguran, Bogdan umestzo da doda pravi 2 koraka u stranu da bi sutnuo i dao trojku... Ulazi Raduljica i u 5 napada 3 idu na njega...
    Ocigledno je da Dj ne zeli Jokica u timu i da ga sabotira. Imas jednog og najboljih centara i 0 akcija za njega...
    Imati na raspolaganju talenat a ne koristiti ga je stvarno moronski... Kakav god da je Jokic, koristite ga. Eto, recimo, Majkl Dzordan je bio tezak lik, los saigrac i sl ali ne secam se da je Fil Dzekson gurao napade na Bila Kartrajta ili Luka Longlija (citaj Raduljicu, Milutinova)...
    Da sam na Jokicevom mestu seo bih sa savezom posle i ovoga i u zavisnosti od dogovora odlucio da li ima smisla igrati za ovu kumovsku ekipu i masu iskompleksiranih navijaca. Neka repka ostane Bogdanu sa 3x operisanim kolenima i 12% suta kada se lomi...
    Umesto da imamo tandem Jokic-Bogdanovic, stalno da igraju pick&roll... Gde bi nam kraj bio...
    A evo i gubimo...
    (A37, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  366. Kako uđe Raduljica mi odemo na -10.
    (felix, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  367. Birča Jordan!!
    (Petar, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  368. Nema veze ,sjutra Simonović da ukrade pehar i kući .
    (Bd, 14. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  369. Kad igra Jokic u reketu magistrala. Najbolji centar svijeta hahahahhahaha
     (Srba, 14. septembar 2019 14:27)

    # Link komentara

  370. Odvaliće nas i Česi.
     (Rumble, 14. septembar 2019 14:27)

    # Link komentara

  371. Birčević. :)
     (NLO, 14. septembar 2019 14:27)

    # Link komentara

  372. Opet nas pune mmmmm....
     (DnK (°~°), 14. septembar 2019 14:27)

    # Link komentara

  373. Birča je u prvoj sekundi provedenoj na terenu napravio nesportsku ličnu. Svaka čast momak!
    (is, 14. septembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  374. Vodimo 5 kosa i onda izadju Jokic, Bogi, Jovic, udju Micic, Simon, Raduljica, Guduric i oni vode 4 kosa?? To je to...
    (ccc?, 14. septembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  375. hahahahaha kakva ekipa luzera i neznalica( Bogdane svaka cast) pa ovo je toliko odvratno da vise ne mogu da ih gledam,kako ih samo nije stid???
     (dejan, 14. septembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  376. Dokle bre vise Saletovi ortaci Raduljica i Bircevic?!
     (Vucko, 14. septembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  377. Nisam gledao protiv USA ali ovo sto radi Sale Djordjevic je žalosno...
    (Stefan bgd, 14. septembar 2019 14:26)

    # Link komentara

  378. Bircaaa legenda, odma nesportska da se zna da je usao u igru
     (dzonikv, 14. septembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  379. Mogu ja da ginem koliko hocu, kao i ekipa na terenu koja je bila pri kraju prve cetvrtine, kada oni kao i ja, ne znaju kosarku i ne znam sta traze tamo, osim da nam jos jednom trener pokaze svoje trenersko znanje i lucidnost, uporno ih drzeci u igri. sramota.
    (Ilija Čvorović, 14. septembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  380. srbendo molim te odluči se da li pljuješ Saleta i želis njegovu ostavku, ili podržavaš njega i njegov ostanak na klupi...prethodnih 3 dana jedna priča, danas zaokret 180 stepeni...E da, i svoje misljenje zadrzi za sebe.
    (CCCR, 14. septembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  381. Gde je Raduljici na ovom prvenstvu nestao osmeh i pozitivna energija koju je nekad imao? Bio je pre veseo na terenu a sad konstantno ozbiljan, plus, kao da mu je svejedno sta se desava.
     (Max, 14. septembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  382. Koja je uloga Raduljice?
    Uporno ga drzi u igri a on medju nahboljima igraca ceske...
    (goran petrov, 14. septembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  383. Raduljica je sraman.
     (d, 14. septembar 2019 14:23)

    # Link komentara

  384. Kako je Jokic uspeo u Nba???
    (hook, 14. septembar 2019 14:23)

    # Link komentara

  385. Posle 6 godina Đorđević treba da odmori.
    Novi olimpijski ciklus kreće i potreba je i nova energija i nova vizija. Đorđević ne zna da koristi Jokića, a on je osnova za naredna 2 ciklusa. Prosto ko pasulj.
     (nehuman tip, 14. septembar 2019 14:23)

    # Link komentara

  386. Jos posle kvalifikacija sam napisao da nista necemo napraviti na prvenstvu jer je djordjevic glavni krivac za losu atmosferu u timu.
    U kvalifikacijama nije bilo igraca kojem se nije uneo u lice, konstantno se nervozno ponasao, a to se nastavilo i na pripremnim mecevima a i sada na prvenstvu.
    Jednostavno lik je glavni krivac za losu atmosferu u timu, ali ni jedan igrac ga ne gotivi, sem onih par njegovih pulena.
    U takvom okruzenju nemoguce je uraditi ista.
    I ta losa atmosfera je dovela do debakla, odnosno djordjevic kao direktni krivac za to.
    Zato i kazem otkaz jedino resenje jer nema sansi da ova ekipa nastavi sa njim.
    Moze lagano da nam se desi da ispadnemo i u kvalifikacijama za olimpijadu, prosto nema hemije.
    Bolje seci nego da boli glava posle.
    (nekle, 14. septembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  387. Svaka čast Bogdanu Bogdanoviću.Dečko je ostavio srce na terenu.Jedini dostojan dresa reprezentacije na ovom SP...Stara škola...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 14:21)

    # Link komentara

  388. Pljujete kosarkase zato sto igraju za peto mesto a one bogalje od fudbalera uzdizete u nebesa kad se plasiraju na neko veliko takmicenje i naravno budu poslednji u grupi.
     (Zvrk, 14. septembar 2019 14:20)

    # Link komentara

  389. Каже ортак пре неког времена, ма не брини се, добијамо две задње утакмице на првенству, тада је најбитније. Нисам то овако замишљао...
    (Urlih, 14. septembar 2019 14:17)

    # Link komentara

  390. Al' ignorišu Jokića u napadu, ni da pipne loptu...
     (kfd, 14. septembar 2019 14:13)

    # Link komentara

  391. Nemam snage da gledam, mnogo sam se umorio protiv Argentine!
     (Veseli, 14. septembar 2019 14:13)

    # Link komentara

  392. Najgora godina u istoriji srpske muške košarke! NIJEDNA reprezentacija u svim uzrastima nije dogurala dalje od četvrtfinala. Zabrinut sam.
     (Djole_Kg, 14. septembar 2019 14:12)

    # Link komentara

  393. Ali Šarenac čim je ugledao Đorđevića na ekranu kaže - "naš selektor koji je osvojio 3 medalje". Ne razumem zašto ga novinari toliko štite, upropastio je jednu od najboljih reprezentacija koju smo imali, i naravno da narod želi da ode i da dođe neko bolji. Uopšte ne vidim šta je tu jeres. Niko od nas mu na životnom polju ne želi ništa loše, naprotiv, ali imamo pravo da smatramo da nije za ovaj posao.
    (Black_mirror, 14. septembar 2019 14:11)

    # Link komentara

  394. Ono nije Balvin nego Balvan.
    (Rok, 14. septembar 2019 14:11)

    # Link komentara

  395. Uopste ne zelim da gledam. Zao mi je nasih igraca koji su se trudili ali zbog katastrofalne taktike moraju da igraju ovu za njih ponizavajucu utakmicu. Do sada smo dobili jedino reprezentacije koje su neuigrane, nekvaliltetne i sa losom taktikom. Tu ukljucujem i Amerikance.
    (freedom, 14. septembar 2019 14:11)

    # Link komentara

  396. Јокић никако да схвати да је ово СП, да игра у репрезентацији. Није ово ергела и штала у Богојеву.
    (Паор је паор, 14. septembar 2019 14:10)

    # Link komentara

  397. nemoj sad da me razocarate,kladio sam se na čehe dobre kvote......
     (panke, 14. septembar 2019 14:10)

    # Link komentara

  398. Jokić je ili previše nezainteresovan, ili previše nespreman...očajan odnos prema igri.
     (LIK, 14. septembar 2019 14:07)

    # Link komentara

  399. Luzeri. Nedostojni dresa
    (odlazi sale, 14. septembar 2019 14:06)

    # Link komentara

  400. Samo da znate da smo zaboravili na Amere!
    Uaaa! Ne vraćajte se bez medalje! :P
     (yaela heart inst., 14. septembar 2019 14:05)

    # Link komentara

  401. "Ako ne pobedite, neki ljudi će želeti da na nekoga svale krivicu. Krivicu ne zaslužuje apsolutno niko", rekao je Popovič posle pobede.
    Trener San Antonio Sparsa takođe ne misli da bi ikoga trebalo da bude sramota.
    "Oni žele da kažu da bi nekoga trebalo da bude sramota. Trebalo da nas je sramota jer nismo osvojili zlato? To je suludo razmišljanje. Nezrelo je, arogantno", jasan je Popovič.

    Прекопирао сам ово овде, изјава Грега Поповића са којом се слажем.
    Само пљујете кошаркаше, Ђорђевића, Ђоковића, а спорт треба да буде забава, а не Косовски бој или смак света.
    И ја мислим да Ђорђевић треба да оде (волео бих да дође Обрадовић ), али никад и никад за Ђорђевића не бих могао да кажем ружну реч, а камоли да га вређам. Ђорђевић и Бодирога ће за мене увек бити иконе мог детињства.
    Ови кошаркаши су феноменални играчи и одлични људи пре свега, али тренутно немамо мајсторе као што су били Бодирога и Сале, Паспаљ, Ребрача, Дивац и то је то.
    Идемо даље, нове квалификације, нова такмичења, биће боље и то је то.
     (Ђенерал, 14. septembar 2019 14:04)

    # Link komentara

  402. Ajmo kuci gubitnici haha
     (Scania 164l 580v, 14. septembar 2019 14:02)

    # Link komentara

  403. Oprostili smo se mi protiv Argentine.Ovo je samo reda radi,cak i bez vize za OI smo ostali.
    Ovo je debakl u svakom smislu ,Djordjevic snosi svu odgovornost,neka ostane selektor ako je izvukao prave pouke.Jokic tesko da ce igrati pod njegovom palicom vise posle ovog izivljavanja nad najboljom svetskom peticom.
    Tihi bojkot se vidi na svakom mecu Jokica,to nije on.Imao je slicne probleme sa Melounom ali ovaj nije bio tvrdoglav kao mazga.I dobio je tripl dabl masinu i pleja u tijelu centra.
     (Kanidja PG, 14. septembar 2019 14:02)

    # Link komentara

  404. @triplem, Sale da može ne bi ni zvao Jokića. Nego bi bio epski blam i tu ne bi mogao nađe mrvu izgovora pa pravi truli kompromis. Bukvalno ne zna šta će sa njim. To je toliko očito da boli.

    Ali najjače od svega što ga gura na 4 jer naravno zna da je Birča kesa u svakoj jačoj utakmici. Ali ga i dalje zove. Pa ubaci ga šmekeru i stani iza njega. Ne nego pomeraj najbolju nba peticu da ti širi igru u ćošku, da ti se krsti ceo basket svet od Enkoridža do Vladivostoka.
     (detektiv kokni kol, 14. septembar 2019 14:01)

    # Link komentara

  405. ...Uspeo sam, shvatio sam na kraju ulogu Gudurića u ovoj Reprezentaciji...PUTOPISAC...Eto zato je tu...
    (Ćabarakandi, 14. septembar 2019 14:00)

    # Link komentara

  406. Priča se da je ovo Saletova poslednja utakmica na klupi Srbije..Nadam se da to nije istina,jer je Sale velika legenda srpskog sporta.Sale legendo,mnogo te volimo,ostani sa nama i vodi nas do zlata u Tokiju!Ovog puta nije bilo sreće,a i loš kvalitet igrača(pre svega Gudurića,Simonovića,Marjanovića) je presudio.. Sale legendo!
    dnevna doza prosecnog Srbende

    Pa bas ovako bi rekao onaj tvoj Srbenda sa cackalicom. Ako je ovo fora, dobra je!
    (Hrabri krojac, 14. septembar 2019 13:59)

    # Link komentara

  407. nadam se da je ovo zadnji put da Djordjevic vodi reprezentaciju Srbije. neoprostiva greska po meni je bila reakcija na Jokicevu tehnicku gresku. njegov igrac, inace najbolji centar sveta, bukvalno trpi batine na terenu, bori se zestoko sa prljavim Spancima pa i sudijama, daje energiju i igracima i publici, grize, trpi bije cepa i ovaj ga oholi egoista nazove glupanom posle toga?!? Ma to je neoprostivo i kosarkaski i ljudski. i sta smo posle toga videli od Jokica? nista. povukao se, nesiguran u sebe, utucen. i ne krivim ga zbog toga.. zato fala lepo i dovidjenja!!!
    (triplem, 14. septembar 2019 13:33)

    Dokle ces vise da lazes i ponavljas svaki cas da je Djordjevic nazvao Jokica glupanom???
    Rekao je da je to glupa reakcija, a ne da je glupan. I jeste bila glupa reakcija.
    Jokic je ranije u mecu dobio nesportsku, znao je da ga svaka sledeca tehnicka ili nesportska iskljucuje iz meca i on umesto da se smiri, on skace na sudiju.
     (zmzmz, 14. septembar 2019 13:58)

    # Link komentara

  408. Triplem

    Nije ga nazvao glupanom, vec je komentarisao da je glup potez. Sto realno i jeste bio. Slazem se da ipak nije smeo tako da komentarise. Ne mogu da razumem vredjanje Saleta, jeste bio neuspeh na ovom prvenstvu, jeste gresio, ali ne zasluzuje ovakve komentare. Doneo nam je mnogo uspeha i radosti (pritom mislim kao trener) i tada je dizan u nebesa i hvaljen. Ne zasluzujemo mi ni njega ni ove momke. Kad se setim vredjanja vecine njih bude mi muka. Treba da odgovara, ali ne nama nezahvalnima koji znao samo da pljunemo na coveka posle prvog neuspeha.
    (Roki, 14. septembar 2019 13:58)

    # Link komentara

  409. Mislim da je ovo organizovana kampanja protiv Djordjevica, to je ocigledno... nazalost verovatno ce otici. Nema Kokoskov harizmu za prvog trenera, a pitanje je i da li hoce... mislim da bi on bio greska. Ko je bolji izbor od Djordjevica neznam, zato bih voleo da ostane.
     (Pera, 14. septembar 2019 13:58)

    # Link komentara

  410. nadam se da je ovo zadnji put da Djordjevic vodi reprezentaciju.neoprostiva greska po meni je bila reakcija na Jokicevu tehnicku gresku....
    (triplem,14.septembar 2019 13:33)
    Jedan od glupljih komentara što sam pročitao u ovoj deceniji.Znači po tebi je Đorđević krivac zbog nekog faula i isklučenja a ne zbog rezultata na tom istom prvenstvu.Svako danas komentariše hahahaha...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 13:56)

    # Link komentara

  411. Vidim da sad neki pisu kako nasi nisu ginuli kao Argentinci i Spanci. Do juce taktika ne valja, sad pozrtvovanje.
    Treba da vas bude sramota. Sedite kuci, grickate nesto i gledate iz fotelje. Ovi momci su ceo avgust i septembar lili znoj...za koga?
    Zato sto smo nezahvalna nacija zato nam se tako i vraca!
    Idi druze ti igraj ako znas bolje.
     (marko.logo, 14. septembar 2019 13:52)

    # Link komentara

  412. @Francis možda zato što smo 3x bolji od Argentine. Možda zato što bi im svaki pismeniji taktički trener isekao tranziciju i za 15 minuta čvrste odbrane ugušio bekove, utrčavanja i duple blokove i meč zatvorio sa minimum 10 razlike. Imaš Jokića, Bogdana, Bjelicu, Milutinova, Vasu, Jovića, Bobija i treba se radujemo što nas je nadula klupa Reala i Baskonije.

    U ovoj zemlji izgleda žive ozbiljni gubitnici. Neverovatno.
     (detektiv kokni kol, 14. septembar 2019 13:52)

    # Link komentara

  413. Oprasta se jedna sjajna generacija koja je dosta toga osvojila prethodnih godina. Uzivanje bilo gledati vas momci. Sale takav, kakav jesi, mi pravi poznavaoci kosarke te znamo, vidimo probleme a i buducnost nase kosarke koja nazalost nije svetla. Ceka nas los period ljudi, dugo ceko cemo cekati do naredne medalje.
    (Ljubitelj basketa, 14. septembar 2019 13:51)

    # Link komentara

  414. Ono kada gledam na jednoj strani Luisa Skolu u 40 godini života kako gine za svoj narod i državu.Koji ima godina kao Jokić i Milutinov zajedno prosto mi bude krivo i žao.Jako sam razočaran nastupom naše reprezentacije na ovom SP.Neverovatno mi je sa kakvom bezvoljom i javašlukom je ovo bilo otaljavano...Ne znam šta bi više dodao...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 13:49)

    # Link komentara

  415. Vaši košarkaši su van serijski majstori i žao mi je što nisu došli do finala. Srbija ne igra dobro u ulozi favorita i uvijek ste bili odlični kada ste dolazili kao autsajderi. Problem je očigledno mentalne i psihološke prirode a ne kvalitete. Đorđević te momke nema šta naučit o košarci jer ju oni znaju nego ih je trebao psihološki pripremiti i pronaći najbolju petorku. Više sreće drugi puta.
    (Felix, 14. septembar 2019 13:49)

    # Link komentara

  416. Nemojte ih drugi put ovoliko reklamirati. Izmalerisa ih ova roda...
    (Grebić, 14. septembar 2019 13:45)

    # Link komentara

  417. Ja bih vise voleo da ledja vidim Sarencu,Dendi,Strajnicu,Mijaljevicu i Alikrivokapicu nego Djordjevicu.
    (Alibaba Krivokapic, 14. septembar 2019 13:41)

    # Link komentara

  418. I od Djordjevića.
     (Stingray, 14. septembar 2019 13:41)

    # Link komentara

  419. Sramota. Ne vracajte se
    (odlazi sale, 14. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  420. Hvalim te Bože, samo da više ne gledam Saloa na mestu selektora i Birčevića, Raduljicu, Lučića, Bogdanovića, Milutinova i slične poluigrače u reprezentaciji.
    (zvezdale, 14. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  421. Krajem ‘90-ih i početkom 2000 smo bili 3 puta smo bili 3 puta prvaci Evrope i 2 puta prvaci sveta,3 puta prvaci Evrope.Rts je prenosio evroligu u košarci,kup Uefa u fudbalu,oba dana lige šampiona,englesku premijer ligu,Pink je prenosio Kalco,BK je prenosio spance...Gde sad novi naraštaji da gledaju buduće heroje?Po lokalnim TV stanicama...Sve ovo ima veze...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 13:38)

    # Link komentara

  422. Kvota na pobjedu Ceske narasla na 11. Lagano ima da dodje.
     (Srba, 14. septembar 2019 13:36)

    # Link komentara

  423. Jako sam razočaram sa reprezentacijom Srbije.Treba promene selektora.Korenite promene.Sale svaka ti čast kao igraču ali za ovaj kolaps ima i tvoje odgovornosti.Želim ti puno usteha u klupskoj karijeri od srca!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 13:35)

    # Link komentara

  424. nadam se da je ovo zadnji put da Djordjevic vodi reprezentaciju Srbije. neoprostiva greska po meni je bila reakcija na Jokicevu tehnicku gresku. njegov igrac, inace najbolji centar sveta, bukvalno trpi batine na terenu, bori se zestoko sa prljavim Spancima pa i sudijama, daje energiju i igracima i publici, grize, trpi bije cepa i ovaj ga oholi egoista nazove glupanom posle toga?!? Ma to je neoprostivo i kosarkaski i ljudski. i sta smo posle toga videli od Jokica? nista. povukao se, nesiguran u sebe, utucen. i ne krivim ga zbog toga.. zato fala lepo i dovidjenja!!!
     (triplem, 14. septembar 2019 13:33)

    # Link komentara

  425. Poleteli smo mnogo s onim pripremnim utakmicama pogotovo Finska i njima slicne. Dosta nas poremetile i utakmice protiv Angole i Filipina, jer su nerelevantne ekipe za podizanje forme. Steta, nikad laksi put ka zlatu.
     (Toza Vampir, 14. septembar 2019 13:31)

    # Link komentara

  426. A zasto je poraz od argentine razocaravajuc????
    (Francis, 14. septembar 2019 13:31)

    # Link komentara

  427. Znate li zasto je Argentina u finalu?A Spanija?Jel znate?!Sad cu vam reci zasto.Ne,nije zbog sudija,mada su ih ocigledno pogurali u nekim prelomnim trenucima.U finalu su prvenstveno zato sto jedan Luis Skola sa 39 godina,nema zelju samo da igra,nego da gine! GINE ZA SVOJU REPREZENTACIJU!Zato sto Rudi Fernandez i Mark Gasol isto tako sa 34 ginu za svoju reprezentaciju.Zato sto bi za Spaniju ginuo i Pau Gasol sa takodje 39 godina,samo da nije povredjen! Zato sto su do skoro,do juce za Spaniju na milion takmicenja ginuli i Navaro i Rejes sa takodje 39 godina! Zato sto nikome od njih nije bilo dosta da se odaziva pozivima svojoj drzavi iako su proteklih 10 godina se naosvajali poprilicno medalja sa Spanijom! I nikad im nije dosta! Opet bi! Uvek hoce jos neku!A mi? Stefan Markovic se posle Rija 2016.godine oprostio u "poznoj" 28-oj godini!!! U 28-OSMOJ!!!Kazu "ima pravo na to i razlog".Ima.Nije sporno da nema.Ali onda nemoj da se cudimo zasto je "otpisana" Spanija opet u finalu,a mi doziveli debakl.Koliko bi samo jedan Stefan Markovic znacio svojom odbranom na ovom SP.Ali "umorio se".U 28-oj godini.Kada budemo vratili kult reprezentacije i kada najbolji budu ginuli za nju i u 40-oj godini ako kvalitetnom pripadaju tu,e tada cemo opet biti ona sila iz 90-tih!Dokle god se nasi budu "umarali" u 28-oj godini,gledacemo Spaniju kako kupi medalje,one medalje koje smo mogli da pokupimo mi,da imamo malo vise nacionalnog ponosa i motiva
    (Xnodeh, 14. septembar 2019 13:28)

    # Link komentara

  428. Kasno sada junaci, kasno.
    Kada je trebalo nije vas bilo nigde, ni vas ni selektora.
    Sad kada je nevazno, bez pritiska, i protiv amerike i ceske, rastrcali se, sutiraju, brza igra, ples po terenu...protiv spanaca i argentine niko ne sme da sutne, napadi od 100 sekundi, spustanje na centre, sporo, tromo, dosadno...dzabe sada sve, kasno.
    (nekle, 14. septembar 2019 13:27)

    # Link komentara

  429. Priča se da je ovo Saletova poslednja utakmica na klupi Srbije..Nadam se da to nije istina,jer je Sale velika legenda srpskog sporta.Sale legendo,mnogo te volimo,ostani sa nama i vodi nas do zlata u Tokiju!Ovog puta nije bilo sreće,a i loš kvalitet igrača(pre svega Gudurića,Simonovića,Marjanovića) je presudio.. Sale legendo!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. septembar 2019 13:27)

    # Link komentara

  430. pobedom imamo 5. mesto sto uopste nije lose. da je moglo bolje, moglo je ali to je realnost.
     (top gear, 14. septembar 2019 13:25)

    # Link komentara

  431. Ja i dalje imam knedlu u grlu koliko mi je zao...
    (Nikolai Romanov II, 14. septembar 2019 13:24)

    # Link komentara