- Komentari -
  1. @Baš zato što ne znamo
    A sada lepo "skokni" na Saletovu izjavu posle Španije (imaš video - tu je 0 komentara ) i videces da čovek lepo kaze (kada se povela prica o Jokicu) kako je on taj koji snosi odgovornost "kao i uostalom za sve".
    E,sada ne znam kakva izjava bi tvoje visočanstvo zadovoljila,da li bi trebalo da bude u pisanoj forni ,da li sa stoji mirno dok to izgovara ili kleci na kukuruzu.
    Ufurali ste se ljudi mnogo,poleteli pa je time i razočaranje vece.
    Kada sam pre meca sa Italijom napisao da bih bio zadovoljan sa kontrolisanom utakmicom i pobedom od 5 do 10 razlike zakitili ste me minusima,svaki čovek koji je u komentaru pozivao na razum ili je fasovao minuse ili ste mu se podsmevali.
    Ne,nisam neki znalac,nisam popio svu pamet sveta ali ako nista drugo onda elementarna sportska kultura nalaze da postujes protivnika a zdrav razum govori da niko nije lud da Rubia drzi u NBA godinama a da čovek ceze nema npr.
    I ja sanjam dan kada cu gledati "natovarenu" Španiju sa 40 razlike ali ne znači to da sada treba da pljujem Micica sto nije Rubio ili Jovica i da budem ljut na Bobija sto nije Gasol.
    Lose smo pripremili utakmicu,greska struke - to je istina.
    Nije nepopravljivo.
    Da li je normalno da po ko zna koji put dozivljavamo "da Duda nema pojma jer nije zvao Miličića" (bez obzira sto je ovaj otišao da "fata ribu").
    Nema "Milicica" i ne navijam za Srbiju.Gledam svaku greskicu i pljujem na prvu.Taj rad.
    (Komša, 10. septembar 2019 10:13)

    # Link komentara

  2. Samo jako do novog srebra!!
    (Aca, 10. septembar 2019 08:56)

    # Link komentara

  3. Vec sam rekla na pocetku, da se nadam da je ovo sve Saletova taktika, a ne scenario, ali ne, on i dalje izmislja toplu vodu i stavlja Joku na 4. Fascinantno mi je to da i sada kada prica, ne napravi osvrt na mozda losu postavljenu utakmicu. Nista. Kao bili Spanci najbolji, covece igra nam je bila katastrofa, nismo postojali. Pojeli nas za dorucak. Jedna akcija da je bila. Iz njegove izjave mozes da zakljucis ok dobro smo igrali, Spanci bili bolji. Ne druze, sahranili su nas, bili smo ocajni, niko nije znao svoju ulogu i sta da radi. Trcali smo kao muva bez glave. Mi sa ovakvom igrom ne mozemo dalje. GLedam juce Francuze i Australiju, majko moja, sta je ono, rapsodija. Srecom nisu oni bili da nas odvale 50 razlike. Imam odlican kvalitet, ali ovo vodjenje nase reprezentacije je nidje veze. Nadam se da je ovo Saletov poslednji turnir. Svako ko se malo razume u kosarku to zna. Ukoliko Joka, Bjelica, Bogdan, Jovic, Lucic ne budu startna petorka, i igra se ne bude vodila preko Joke, mozemo da pakujemo kofere jer ekipe naredne su prejakeeee, nisu to FIlipini, Angola itd. Ameri ce sa ekipama poput Autralije, Francuke biti jako tesko, a ne nama. Gde smo busni kako god okrenes. Saletov izgor kosarkasa poedinih, je zaista diskutabilno. CIme su ga toliko zaduzili ne znam. Cini mi se da bi se bolje organizovali igraci bez saleta. Nadam se da ce da se prizove pameti i odradi danas veliki posao. Srecno nasi.
    (Chikita, 10. septembar 2019 08:17)

    # Link komentara

  4. Djorddjević je trener daleko ispod nivoa kvaliteta igrača koje vodi.Za prošli meč je on isključivi krivac, Španac ga je taktički razbio.I on umesto da u javnost izadje i preuzme svu krivicu, dopušta svojim ćutanjem, da se krivica i nesigurnost uvuku u tim.O selekciji , u ovom trenutku ,ne želim da pričam a tek ima šta da se kaže.Neki će reći, pa doneo je već nekoliko medalja - a ja ću reći , medalje su nam doneli sjajni igrači a medalje bi možda bile i zlatnog sjaja a pravi trener se nikada ne krije iza prošlosti.
    (Baš zato što te znamo, 10. septembar 2019 08:12)

    # Link komentara

  5. Зашто се људи трипују да би Јокић на петици играо исто као у НБА?Што Јанис не игра исто као у НБА него даје по 12 поена?Јокиц у НБА може на 5-ици да ради оно што ради јер постоје дефанзивне три секунде и јер је терен већи па има простора,овде га удвоје и крај дриблању.Ставиш њега на пет, Бјелицу на 4 и кад Бјелица изађе да одмори или кад је у контраритму ко уђе?Наведите осим Бјелице и повређеног Мачвана, само још једну четворку нашу која је класа?Нема!До скоро смо ту имали и Савана,Ерцега а сада немамо ни осредњег на тој позивцији, Новица је повеђен и матор, Лука Митровић једноставно исподпросечан.
    (glisa, 10. septembar 2019 08:01)

    # Link komentara

  6. optimisticki scenario : namerno smo izgubili da se ekipa malo utegne, prolazimo argentinu lako, ako igramo sa amerima u polufinalu lakse ce nam biti , posto ih u finalu ne mozemo dobiti, opusteno, sve je ovo normalno

    pesimisticki scenario: sale se pogubio nacisto, nema taktike, jokic na 4-ci neuoptrebljiv, a na 5 ga ne stavlja, poveo je 4 centra i sad ne zna sta ce sa njima, kad nam zatvore bogdana zavrsili smo, slabo pogadjamo otvorene suteve, pobede nad lakim protivnicima su nam dali laznu sliku o jacini reprezentacije, a cini mi se i da je forma tempirana pogresno, pa mi smo sve pobedili u pripremnom periodu. Resenje je prekopirati igru denvera, ali bukvalno. i hitno
    (milan, 10. septembar 2019 07:04)

    # Link komentara

  7. Sale molim te pusti jokaru sutra da igra 30+ minuta na kojoj god poziciji hoces isto tako bogdana lucic beli jovic nek bude petorka noseca ostale rotiraj zavisno od toga koju odbranu cemo igrati u datom trenutku i garantujem 20+
    (Igor simanic, 10. septembar 2019 01:01)

    # Link komentara

  8. Orlovi samo hrabro sutra. Ne dozvolite da vas uzdrmaju. Sutrasnju utakmicu treba da odigrate kao porodica. Sutrasnju ako Bog da pobedu treba da poklonite Vasi i njegovoj porodici , jer su to zasluzili!!! Srecno!
    (Lazar, 10. septembar 2019 00:37)

    # Link komentara

  9. Kopirao sam neke komentare pojedinaca i cuvacu ih do nedelje kad cu da objavim redom svaki, po intezitetu pljuvanja....
     (nemanjakg, 10. septembar 2019 00:34)

    # Link komentara

  10. Mogla bi sad Vasiljević da pokriva trojku i četvorku. Vođenje ekipe protiv Španije u stilu Krstajića. Samo bi on svih trenera na svetu stavio Bjelicu Jokića i Bobija u istom trenutku na parket protiv Španija.
     (suzana, 9. septembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  11. To će biti kraj takmičenja za Srbiju.
    (realno, 9. septembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  12. Igram sutra +10 na Srbe u kladari. Gaucosi vas ne mogu pobijediti ni u snu.
    (Marin, 9. septembar 2019 23:10)

    # Link komentara

  13. Birca,Siiiiiimonovic,Radulja zvani munja,Bogdan i Jovic... I da "kidamo".. Pa,u sredu uvece na aerodrom da vas docekamo kao sampione pripremnog prioda!
    (floro flores, 9. septembar 2019 23:08)

    # Link komentara

  14. Jokica na 5, nek igra 30 minuta, macola je prava, voli on to.
    (M, 9. septembar 2019 21:28)

    # Link komentara

  15. Raduljicu je dovukao bio u Olimpijakos pa su ih u paketu oterali. Ovde mu dao da bude kapiten. Nekog rekreativca iz Kine koji ima trk kao da se uneredio. Budi Bog s'nama...
    (Milorad, 9. septembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  16. Sale Nacionale i momci, saberite se i sutra u nove pobede... Srećno!!!
     (Srb, 9. septembar 2019 20:59)

    # Link komentara

  17. Ideš u četvrtfinale da tražiš svoju igru,pa valjda trebaš imati spremnu taktiku čemu ti služe silni pomoćnici i skauti
    (Damir, 9. septembar 2019 20:44)

    # Link komentara

  18. Stavi ga na peticu i daj mu slobodu.
    (Svarog, 09. septembar 2019 16:50)

    Nema šanse!
     (Aleksandar Saša Đorđević, 9. septembar 2019 20:41)

    # Link komentara

  19. Rekao bi nesto a voleo da Djordjevic procita... Nisam profi kosarkas (mada je dobro poznajem za amatera) ali jesam po profesiji menadzer. Djordjevic motivisi ekipu! Uli im veru u pobedu! Ponovi im da smo dosli po zlato i da ako.smo.morali da izgubimo ovo je pravi trenutak! Tvoj izraz lica sa ko ferencije nikoga ne uverava u to, to je problem. Izazovi emociju, izazovi ljutnju i bes! Ako si ljut i besan borices se, ako uplasen bezaces i branices se! To su osnovni principi pshilogije tima to fali. Momci znaju da igraju kosarku ali im fali lider! Uz duzno postovanje na terenu ga ne prepoznajemo iako su mnogi sjajni igraci. Nemoj da izadjete uplaseni i mlaki na teren izadjite ljuti! Mnogo smo bolji ali momci moraju na nekome da iskale bes a ne da se plase sta ako izgube utakmicu. Poraz nije opcija, ponovi im to i poverovace!
    (Charapan, 9. septembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  20. Квота 1.10. За мене нема бриге. Идемо даље ложење до максимума а и ако не уђу у финале нема везе. Волим ове момке највише.
    Јокић спреман је на све..........ИДЕМОООООО
     (Ђенерал, 9. septembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  21. Samo jako momci, bez predaje do zlata!
     (milos, 9. septembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  22. Najvažnije utakmice igrate najgore,mogu misliti što će sutra biti
    (gogo, 9. septembar 2019 20:30)

    # Link komentara

  23. Precenili smo se, uljuljkali hvalospevima. Nije dovoljno imati kvalitet. Imali smo lake protivnike, Spanci nas potpuno su nas razvalili taktikom, sto je nedopustivo. Neverovatno da smo sa plus sedam u jednoj cetvrtini otisli na minus deset?! Mislim da cemo tesko proci Argentinu, nazalost.
     (Giska, 9. septembar 2019 20:27)

    # Link komentara

  24. Sretno momci, sjajni ste, da vas posluzi lopta i da se lako nalazite !

    Idemo
    (Dule, 9. septembar 2019 20:27)

    # Link komentara

  25. Protiv Spanije pocelo sve od Bircevica pogodio pa 2 ili 3 napada isla na njegovu dusu, kad je Micic usao Rubio ga samleo(opravdano) , ne znam zasto krece Bircevic i Lucic umesto Belog i Jokica ne zelim vise da vidim Raduljicu, Lucica i Bircevica do kraja prvenstva jednostavno nisu taj nivo...
    (Milan, 9. septembar 2019 20:25)

    # Link komentara

  26. Сутра не би требало да буде проблема. Мотива има на претек. Без трунке сумње сам. Трилери ће бити у полуфиналу и финалу. Растеретити играче и пустити их да раде што најбоље знају. Томе су живот посветили. Сутра можемо и да изгубимо али би то онда значило да смо самодеструкцијом уништили себе што би била велика несрећа не само за српску кошарку него и за сваког кошаркаша појединачно. Максимум струке и рационалност, само игра на резултат. Србија је објективно најбоља. Гледао сам Американце и видео сам да им је Г. Поповић забранио да закуцавају да се не би повредили. Спремају се за нас али прво треба да прођу Французе у шта сумњам!
    (обс, 9. septembar 2019 20:20)

    # Link komentara

  27. Ne vidim zašto toliki pesimizam, kod ne malog broja pojedinaca. Jesmo dobili šamar od Španije, ali Španija, koja je u mnogim analizama bila dobrano potcenjena, je znatno kvalitetnija od Argentine. Što je još važnije Srbija je definitivno kvalitetnija od Argentine, i to u dovoljnoj meri da pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje. Koliko su pojedini bili euforični do meča sa Španijom, sad su neki drugi otišli u drugu krajnost.
    (Vladan R, 9. septembar 2019 20:06)

    # Link komentara

  28. A jel primecena losa taktika,slaba energija,neuigranost u napadu?
     (rep srpska, 9. septembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  29. Argentinci će nas upropastiti.
     (trn u oku, 9. septembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  30. Bravo za analizu i stav legendo!

    Imam utisak da je ovo bilo dobro što nam se desilo i da nam je trebalo, iako sam se svađao sa onima koji su pre toga slično razmišljali.

    Biće ovo sve odlično. Idemo do zlata!
    (Mirko, 9. septembar 2019 20:03)

    # Link komentara

  31. Сале, најодговорнији си за пораз од Шпаније. Пошто нико није изнад репрезентације, ниси ни ти. Извуци поуке, прихвати кривицу. Јокића на 5 а не на 4, више спуштања лопте у рекет, а у одбрани удвајања као Шпанци на нама. Када удвоје центре из повратног паса тражити позицију за 3.
     (Александар Ст., 9. septembar 2019 19:54)

    # Link komentara

  32. @mrs tamo
    Jokic je bas u playofu igrao mnogo bolje nego u sezoni, najbolji nastup jednog evropskog igraca u istoriji nba a takve brojke 25/13/9 uz 50/40/85 ni Harden i Westbrook nisu nikad imali u playofu
    Sa druge strane Janis se mucio u playofu kad su odbrane bile jace, e po tome znam da bi Jokic dominirao da svojoj poziciji...
    Ovo je sramota sto Jokic trpi u reprezentaciji niti jedan superstar nebi trpeo ovo...
    (Nemanja, 9. septembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  33. Što bi reko prijatelj Milan, Žiko šta će sad da bude..
     (ivica, 9. septembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  34. Kad procitam ove malodusne komentare mogu reci samo jedno:Zao mi je sto ste moji, a ne djeca mojih neprijatelja.
    Saletu I momcima sve najbolje, Vasi iskreno saucesce.
    (Velibor, 9. septembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  35. Da vam tetka kaze. Ovo je taktika.Sale zamutio a vi se lozite.Nije hteo da se krlja sa Spancima( da se neko ne povredi) a plus hteo da ide na Amere. Da pokupi slavu.
    (zvocara, 9. septembar 2019 19:48)

    # Link komentara

  36. Lepršavi selektore, Marjanović ti je presedeo skoro celu protiv Španaca a Bjelice nije bilo nigde. Zapitaj se malo!!! Prodali smo 17 lopti, dozvolili bezbroj skokova njima u napadu i dali smo tri trojke. Na sve to je došao Meksikanac da krade. Pa šta si očekivao?
     (Mare, 9. septembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  37. Reprezentaciji je potrebna maximalna podrška i vera u uspeh. Uspeh će doći ako se rastrčimo i odigramo čvrstu odbranu. Srećno!
     (st, 9. septembar 2019 19:39)

    # Link komentara

  38. Sutra lagano sa argentinom
    (pop, 9. septembar 2019 19:35)

    # Link komentara

  39. Не треба изгубити из вида чињеницу да Ђорђевић НИКАДА није добио Шпанију. Сва сребра која има као селектор је добио тако што је на путу до финала избегнута Шпанија.
    (А. Петров, 9. septembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  40. Koliko ne verujem u Đorđevića toliko verujem u igrače ali ne mogu da zaboravim kako sam u Beogradu verovao i u Obradovića i u onaj strašan tim.
     (vlada bgd, 9. septembar 2019 19:32)

    # Link komentara

  41. don't cry for me Argentina
     (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 9. septembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  42. Mozda je Sale kalkulisao tj namerno izgubio, mozda i nije, mozda ga je i jednostavno nadmudrio Skariolo, to ce da vidi mo. Nadam se da je ovo prvo. I takodje se nadam ako je ono drugo, da je naucio nesto iz tog poraza, ipak se tako najbolje uci,a i Argetinci vrlo moguce igrati zonu, tako da resi je Sale.
    Takodje mislim da ljudi koji ostavljaju kritike ne misle nista lose protiv Saleta i momaka, tako da se ne mora pisati da su debili ili sta vec.
    Nadam se da ce Sale da skrati rotaciju na 9,10 igraca i da ce bataliti picinjanje sa Bircom, jednostavno lik nema kvalitet, trudi se, ali ne zna jednostavno.
    I da ce da batali sa Jokicem na cetvorci, jednostavno je spor, moze protig Skole, ali npr protiv nekog mladjeg i brzeg ne moze, centar je na kraju krajeva.
    Takodje saucesce Vasi i njegovoj porodici, nek pokida protiv Argetinaca i nek pali kuci, ima bitnijih stvari od basketa.
    Srecno momci u utorak, dajte sve od sebe, sa vatrom u srcu, a mirom u glavi, mislim da je tako isla rečenica, ne secam se.
    (Nikola Milosavljević, 9. septembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  43. Teško da će dobiti Argentinu. Nema Jokić sa kim da igra, izuzev Bogdanovića. Namaštovita igra u napadu, tj. potpuni kolaps ako protivnik igra čvršću odbranu.
     (Hamo, 9. septembar 2019 19:23)

    # Link komentara

  44. Neka mi neko objasni kako smo.mi favoriti.na ovom prvenstvu. Po cemu je.nasa repka bolja od spanske sa Gasollom, Ljuljom, Rubiom itd ili francuske sa Goberom, De koloom itd ili Austrailje ili ti Grcke koja je ispala.
    Dobri jesmo ali da smo favoriti nismo..pa ko je igrao do sada.samo Bogdan i djelimicno Jokic i Jovic.. Bjelica i Bobi katastrofa ostale ne bih ni komentarisao.. da nam je ovdje Teo, Kalina, Macvan i Nedovic umjesto Gudure, Simona, Raduljice i Bircevica mogao.bih reci da smo favoriti ali bez njih suvi prosjek i nista vise..
    Zato polaka sam plasman u 1/2 je uspjeh ogroman ako prodjemo
     (Republika Srpska, 9. septembar 2019 19:22)

    # Link komentara

  45. Nije mi žao poraza od Španaca koliko sam zabrinut za igru. Jokić neiskorišćen, jednostavno nema kome da asistira jer ostali se kreću i preuzimaju odgovornost kao spomenici, sem Bogdana. Nemamo šutere i pročitani smo. Sve ide na Bogdana i Jokaru. Ostali pružaju maksimum ali nema šuta i prodora.Fali nam stari Teo i Milosavljević.Bjelica totalno van forme i deluje istrošeno, fali njegova stabilnost i bitni poeni. Dobijamo Argentinu na mišiće.
    (Dule, 9. septembar 2019 19:13)

    # Link komentara

  46. Jedna od malih prednosti za nasu ekipu je ta sto je Argentina u slicnoj situaciji u kojoj smo mi bili nedavno. Odnosno, sve su uzeli do sad, ali nisu nesto pravo bili testirani, kao sto su nas Spanci testirali. Najjace ekipe koje su do sad dobili su Rusija i Poljska, koje su negdje u rangu Italije, koju smo mi dobili u prvom krugu. Nadam se da ce nasi momci da se oporave od mentalnog soka i da ce da ih dobiju.
    (PimPong, 9. septembar 2019 19:09)

    # Link komentara

  47. @KakavDanakNeiskustvu Ama bre prekinite vise da pominjete Zvezdu i neke navodne "komentare" njenih navijaca. Zvezdasi su uz reprezentaciju jer je ona iznad svega, napred Sale i orlovi!
    (Milan, 09. septembar 2019 18:20)

    Upravo tako!!! Kakvi bedni pokusaji blacenja navijaca Zvezde. Zvezdasi su uz svoju reprezentaciju do kraja, sta god bilo..
     (CZ99, 9. septembar 2019 19:08)

    # Link komentara

  48. Na poziciji 4 ne povedes igraca koji u Feneru ima mesto vec igraca ciji je krajnji domet ABA liga...Ne povedes Nedovica iako pozicija 1 vapi u ekipi sto se videlo protiv prvog jaceg protivnika koji nas je pregazio kao brzi voz u odnosu na nasu zeleznicu iz razloga sto su mesto u timu popunili 3 centra i jedan drvoseca...Argentinu bi trebalo da prodjemo na individualni kvalitet par pojedinaca jer to nije vise ona reprezentacija sa Djinobilijem sto bi trebalo biti dovoljno a u polufinalu ova spora i troma ekipa osetice svu moc potentne ekipe poput SAD...Videti ocima sta se sprema nije nikakav udar na licnost poput Djordjevica nego na njegovu strucnost i greske koje konstantno ponavlja svojom drskoscu pri odabiru igraca...Utakmice koje smo gubili od SAD i Slovenije rezultat su sto smo bili pretrcani
    zbog prevelikog i konstatnog forsiranja igre na poziciji 5...Ajde sto su nas Durent i Harden zatrpali...ali ono od Slovenije od strane Dragica,Doncica i Prepelica,njima centar ni trebo nije a mi uporno spustaj loptu na 5...tako je bilo i protiv Spanije sad...U polufinalu iz aviona se vidi taktika kojom ce nas SAD oduvati i koju oni forsiraju sa dosta trcanja i oslanjanja na fizikalije pojedinaca u odnosu na nasu taktiku i tromost ekipe...Pa mi igramo sa dva centra u prvoj petorci od kojih jedan glumi 4...Protiv amera uvedes Jokica i drvosecu i na terenu ima cirkus da gledamo...
     (Dejan CZ, 9. septembar 2019 19:05)

    # Link komentara

  49. Srbija-Argentina 66:63,očekujem rovovsku bitku, ako neko ima Jokićev broj telefona neka mu javi da će imati triple double.
    (Dvorska budala, 09. septembar 2019 18:20)

    Zna se ko ce da mu javi...:)
     (CZ99, 9. septembar 2019 19:04)

    # Link komentara

  50. Argentinu jedva prolazimo, Amere ima da oderemo, a finale rutinski. Takav imam osecaj za feeling.
    (bzvz, 9. septembar 2019 19:03)

    # Link komentara

  51. Sutra opet prva akcija na Birču, daje trojku i klupa do kraja.
     (Migo, 9. septembar 2019 19:01)

    # Link komentara

  52. Срећно, момци!
     (Прозорљив у прошлост, 9. septembar 2019 19:00)

    # Link komentara

  53. Osvajamo.
     (Pilipenda, 9. septembar 2019 19:00)

    # Link komentara

  54. Kao sto sam napisao i pre SP, ovo je najveci trenerski izazov u karijeri za Saleta! Doneo je odluke koje ga mogu skupo kostati, i ukoliko ne ostvarimo uspeh koji ova generacija zasluzuje, odnosno za sta ima kapacitet, jedini krivac bice Sale Djordjevic! Taktika, spisak, sve to ide Saletu na dusu, s obzirom da je selektor. I dalje mi nije jasno zasto najbolji centar na svetu igra poziciju 4, ali dobro, nisam strucan. Nadam se da cemo doci do finala i da cemo osvojiti ovo SP!
    (neki veliki dr, 09. septembar 2019 16:52)

    MVP NBA lige u Grckoj reprezentaciji igra na svojoj poziciji i sta je uradio na ovom prvenstvu, a ima plejmejkere Slukasa i Kalatesa, pored toga dobrog Printezisa i jos par solidnih igraca i Janisa nigde nema. Ne znaci ni da bi Jokic na centru odigrao bolje pre bih rekao da im ova cvrsta odbrana i sporiji ritam ne odgovaraju kao u NBA sto im odgovara brza i meksa odbrana osim one play off odbrane u NBA
     (mrs tamo, 9. septembar 2019 18:57)

    # Link komentara

  55. ?ordjević vratio repku na staze uspeha!!! Bili smo na dnu !!!! Dva srebra sa 2 takmičenja!!! I mislim da smo izabrali lakši put!!! USA je jedino moguće dobiti u polufinalu!!! I da igraće Jokara 5 i svi na svojim pozicijama!!!! Sutra kreće glavno!!!!!
     (nindža, 9. septembar 2019 18:54)

    # Link komentara

  56. Mnogo bitna utakmica za nas. Osim polufinala, ako Francuzi izgube od SAD a Spanija ocekivano prodje u polufinale, mi i Spanci smo se plasirali na Olimpijske igre
    (Tokio, 9. septembar 2019 18:52)

    # Link komentara

  57. @ geometar iz Valjeva
    Dečko nije ti dobro. Izmeri temperaturu, buncaš..
    (marli, 9. septembar 2019 18:52)

    # Link komentara

  58. Gazi sutra!
    Prolazimo ako odigramo samo solidno
     (krajisnik, 9. septembar 2019 18:49)

    # Link komentara

  59. Koliko strucnjaka da covek ne poveruje. Pa zasto toliko kritika, posle jednog poraza? Covek koji je doneo toliko radosti nasoj naciji, da posle jednog poraza se svi pravimo strucnjaci i da ga ucimo ko gde treba da igra. Zasto nije poveo Kalinica i Nedovica, zasto Jokic ne igra peticu, zasto ovo, zasto ono... Ne igra uvek 12 najboljih, mozda Kalinic i Nedovic kvare atmosferu, mozda Jokica cuva za ove glavne utakmice koje ide, mozda nismo jos uvek pokazali sve karte. Pruzimo podrsku ovim momcima i Saletu, jer oni to zasluzuju.
    (BB, 9. septembar 2019 18:48)

    # Link komentara

  60. gudura memfis - egipat
    (efendija server, 9. septembar 2019 18:39)

    # Link komentara

  61. On misli da i Jokic zna da nam je vazan na parketu. Ovaj covjek lupa pa lupa...
     (jo, 9. septembar 2019 18:33)

    # Link komentara

  62. Kakav smo narod. Do juce - dominacija. Od juce - najgori smo. A momci obezbedili 1/4 finala kolo pre kraja. I kakve veze ima kakav nam je raspored ako pucamo na zlato? Imali smo pravo na jedan poraz na sampionatu i to onaj juce. Ispucali smo ga i idemo dalje. Amere je svakako lakse dobiti u 1/2 finalu nego u finalu, ali prvo i oni treba da dodju tamo jer igraju sa jakim Francuzima. A ako ih pobede i Australija dobije Cehe, vec smo i OI obezbedili. I dalje ne verujem sta sve ljudi pisu ovde...
    (Isterivac botova, 9. septembar 2019 18:33)

    # Link komentara

  63. Ako je Toma baksuz u Kini, smesta ga vraćajte kući.
     (Maxi, 9. septembar 2019 18:31)

    # Link komentara

  64. U ekipu i igrače(i Birčevića) i dalje verujem ali u Đorđevića verujem koliko i u to da je Zemlja ravna ploča.
    (oberin martel, 9. septembar 2019 18:28)

    # Link komentara

  65. Došli po zlato,a tresu nam se gaće od Kampaca i čoveka koji ima skoro 40 godina,nestvarno...Potpuna panika u medijima,napravise od Argentine neki novi Golden Stejt a jači smo od njih za minimum 15 razlike.Ja sam srećan sto igramo protiv njih,nerviraju me jos od Indijanapolisa i one njihove kuknjave.Nismo kažnjeni za loš dan protiv Španije,žreb je takav.Evo Francuzi na primer,igraju vrhunski,poraz od pola koša i odmah na SAD.Skrati rotaciju selektore,nema više mesta kompromisu,Jokić i Bogdan 35 minuta ako treba...Jokić na 5,Bjelica na 4,i po titulu.
     (roten, 9. septembar 2019 18:26)

    # Link komentara

  66. Šta god uradili, bravo. Bravo Sale, bravo momci. Čovek je osvojio dosta toga kao trener za kratko vreme, fali ta zlatna medalja samo,ali ako ne bude, dovoljno nam je ulepsavao dane, nedelje pobedama.
     (GJ, 9. septembar 2019 18:25)

    # Link komentara

  67. Бићемо петаци света! Сале,изгубио си кредибилитет у лудоријама. Много сам полагао наде у твоје тренерске квалитете. Дај да нису код тебе БОГдан и Бели( којег уништаваш) и Јокара (којег још више гњечиш) и ових твојих 9 (извињавам се Јовићу,којег исто тако цинцулираш,као да игра за чланарину,па му делиш минуте),добићу те кад год хоћеш са преосталима које имамо. Гудурић(ради за Роду,да не дају 10 сома за тројку),онај за брање малина(Бирча),Радуљица- Кинез, неискоришћени Милутинов(?) ,војвода Симон,ког не користиш са нуле за 3(?),Циркус Боби,(нек прими моје саучешће)- Мицић који се у раскораку замрзне к'о слика у полуконтри?? Ма
    ,иди. Facundo Campazzo,те може отерати,упамти. Шта ће ти просек 2.05? Имаш комплекс због висине?п.с.Обожавање избледи,кад се човек због додворавања Вођи промени. Изгубио си храброст и креацију.К'о да ниси ти!?
    А,сад стварно:Скариола ,ако не добијеш,скачи код Рената.
     (geometar iz valjeva, 9. septembar 2019 18:22)

    # Link komentara

  68. Ajde ljudi dajte neki live stream za Srb-Arg koji fercera. Radim sutra, ali mogu jednim okom da gledam. Hvala.
     (KKK, 9. septembar 2019 18:21)

    # Link komentara

  69. Srbija-Argentina 66:63,očekujem rovovsku bitku, ako neko ima Jokićev broj telefona neka mu javi da će imati triple double.
     (Dvorska budala, 9. septembar 2019 18:20)

    # Link komentara

  70. @KakavDanakNeiskustvu Ama bre prekinite vise da pominjete Zvezdu i neke navodne "komentare" njenih navijaca. Zvezdasi su uz reprezentaciju jer je ona iznad svega, napred Sale i orlovi!
    (Milan, 9. septembar 2019 18:20)

    # Link komentara

  71. Da li je Sale kriv što su promašeni SVI šutevi za 3 poena?
    (323, 9. septembar 2019 17:34)

    I bezbroj zicera
    (Kole, 9. septembar 2019 18:20)

    # Link komentara

  72. Ako nam sutra proradi onaj veliki, nadaleko cuveni srpski inat, koji nam je samo pobede donosio kroz istoriju, pobedjujemo Argentince! Tako da, samo inat, inat i inat! Nista bez tog inata!
     (Jumko, 9. septembar 2019 18:19)

    # Link komentara

  73. Argentina pobeđuje Srbiju, pa USA, i u finalu gubi od Španije.
    (Nostradamus, 9. septembar 2019 18:17)

    # Link komentara

  74. Ajmo momci glavu gore nista nije okoncano,vi ste i dalje nasi zlatni,navijacemo!
     (C i n i k, 9. septembar 2019 18:15)

    # Link komentara

  75. Sutra jedemo argentince! Zivi bili pa videli! A ono sto cemo sutra videti bice utakmica za pamcenje! Pali se motor zvani inat i tu se ni greg popovic ne pita nista! NISTA!
     (didi di di disciplina!!!!!!, 9. septembar 2019 18:09)

    # Link komentara

  76. kada sutra lagano pregazimo Argentinu, u sta nijedan normalan poznavalac kosarke ne sumnja....necu postaviti pitanje nego me samo zanima ko su ovi debilni klinci koji nemaju nikakvog postovanja prema ljudima koji su zaduzili nasu kosarku a tu pre svega mislim na Saleta Djordjevica koji je pre svega igrama za reprezentaciju pokazao da je totalno posvecen srpskoj kosarci a i sada daje svoj maximum u nameri da Srbija ostvari sto bolji rezultat.
     (cikias, 9. septembar 2019 18:07)

    # Link komentara

  77. Ako bude sutra tako metiljavo vodio reprezentaciju kao što je danas dao izjavu teško nama. Niti je nešto konkretno rekao, niti je nama ulio poverenje da zna šta radi.
    (Inž., 9. septembar 2019 18:06)

    # Link komentara

  78. Sale obozavam te i kao igraca nekada i sada ali ovo sto ce se desavati narednih dana ce me opredeliti da li cu te ceniti kao trenera. Mislim da nisi dobro poceo. Politika ti je umesala prste i ti si popustio. Dovoljno je to da padnemo. Drugo ako se tim oslanja na trojke onda od toga nema nista jer lako je ubadati trojke kad imas 30 prednosti ali kad si egal ruka se trese. Zato menjaj taktiki ili beri kozu
    (Francesca, 9. septembar 2019 18:03)

    # Link komentara

  79. Srbija nema pleja i tacka!Odsustvo Teodosica se ipak oseca.Prostori na Balkanu su navikli na jaku bekovsku liniju!Djerdja,Daneu,Beravs,Kica,Moka,Plecas,Perasovic,Drazen,Djordjevic,Mirza,Zdovc,Bodiroga,Jaric ....uvek smo i,ali par dobrih bekova sad nazalost samo jedan Bogdanovic!Mozda da Sale vrati na dvojku Jokica ali onda nam fali brzina u tranziciji!Tako da ne krivimo ogledalo ako nam je slika ruzna,nemamo Tea i to mu je to!
    (bmiles, 9. septembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  80. Ako budeš forsirao Jokića na četvorku, proći ćemo još gore nego protiv Španije, jer su Argentinci realno bolja ekipa od njih.
    (opameti se Sale, 09. septembar 2019 16:51)

    Argentinci bolja ekipa od Spanaca??
    Ni u ludilu nisu bolja.
     (trip, 9. septembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  81. Jokic se isto ponasao i kad su igrali protiv Italije. Mnogo je izgleda digao nos, nek ostavi tu zelju za kavgom za NBA, ovako ce da osteti nas, Srbiju.
    (eh, 9. septembar 2019 17:59)

    # Link komentara

  82. Четворка, Калина, сујетни Сале.... Камен сте сморили више са тим а познавање кошарке је онако како мали Ђокица капира исту. Јокић и у Денверу, кад уђе Пламли, игра четворку па не видех да игра Денвера трпи због тога. Калину ће колико сутра да пљујете(исто као и Теа) само ли му нађете замерку у некој ситници која вређа боје вашег омиљеног клуба. А за наводну Салетову сујету... Па, свако своје мане најбоље види у другоме.
     (pa da, 9. septembar 2019 17:57)

    # Link komentara

  83. Potpisujem da bi se Kari Pesic prosetao do zlata sa ovim sastavom a ovaj egoista sujetni je nula od trenera. Kao igraca sam te obozavao i rodjeni si pobednik ali to su cinjenice
    (padaju mi kapci, 9. septembar 2019 17:41

    Gde potpisujes, cime garantujes, glavom?
    Steta sto legendarni Pesic Marko nije u KSS-u pa da smeni Djordjevica i na njegovo mesto dovede tatu!
    (antiDebil, 9. septembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  84. Ma šta je Đorđević kriv tu..momci otišli u nebesa kao fudbaleri ..ekipa je prosečna...sutra gube bez problema i to je maksimalni domet ..realno..
     (Pufta, 9. septembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  85. Vise sam strucnjak za fudbal, kosarku volim ali ne razumem se nešto preterano u taktiku, udvajanja, izdvajanja, preuzimanja pikenrol itd. Ali koliko god se ne razumem, valjda je logicno da mu Jokic igra centra a bjelica četvorku. Znaci Jovic 1, bogdan 2, lucic 3, bjelica 4 i jokic 5. Ne znam dali smo ikako igrali sa tom postavom i tim igracima na tim pozicijama. On umanjuje ucinak naša dva najbolja igrača u bjelici i jokicu kad igraju pozicije koje nisu njihove 'prirodne'. Iskljucivo je Sale kriv za poraz, nadmudren je takticki u svim segmentima igre. Nema veze sto smo kiksali, argentinu bi trebali dvadeset razlike da pobjedimo, prosto smo bolji od njih. Nema razloga da strepimo. Vjerujem u naše igrače. samo da se ne useru, čim se plaše oni promašuju skroz otvorene suteve.16 trojki smo promasili protiv spanije a jedno deset od tih 16 su bili skroz otvoreni sutevi. Dok su spanci pogađali iz teških pozicija u trku, nešto tipa belineli. Rubio ne znam dali je u karijeri vezao dve trojke za redom, uz to smo imali cak 16 izgubljenih lopti. Kad se sve to sagleda, dobro nismo izgubili i vise. Ajmo sutra pobjeda i kvalifikovanje na olimpijadu, sto će im ipak rasteretiti utakmicu u polufinalu, manje pritiska. Ajmo momci, najvaznija utakmica prvenstva. Vjerujte u sebe kao i ja. Da dodam, ovo u vezi saleta, zvezdasi kalina partizanvci. Ja sam zvezdaš, neka nije zvao kalinu, to mu niko ne zamjera ali mu se zmajera taktika i izmisljanje tople vode sa jokicem prvenstveno pa i sa bjelicom.
    (Strucnjak, 9. septembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  86. Španija je sebi obezbedila "laganicu" do finala, a Srbija ako bude uspela da se sabere posle katastrofalne igre, možda uspe da se ugura za borbu za bronzu. A tamo nas najverovatnije čeka Australija, tako da biće čupavo, na kraju najveći domet će biti četvrto mesto.
    (sale, 09. septembar 2019 17:36)

    Laganica? Misliš da će dobiti Australiju? Slabo ti znaš išta.
     (Vojvoda Momčilo, 9. septembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  87. Samo napred Sale, ti si legenda mog detinjstva i ova danasnja decurlija sto te mrze jer si igrao za Partizan i nisi zvao par Zvezdinih igraca nemaju pojma koliko si ti uradio za ovu zemlju kada nam je bilo najteze, kad nismo imali leba da jedemo i kad su nam bombe padale na glavu. Podrska tebi i svim momcima, samo hrabro i sta bude bude, meni je bitno da ste vi normalna gospoda koja se bore za svoju naciju, a ne kao ovi fudbalercici ili ne daj boze politicari.
    (KakavDanakNeiskustvu, 09. septembar 2019 16:56)

    Kad cete shvatiti da to sto je grobar nema nikakve veze sto ga osudjujemo, i kad cete shvatiti da to sto je bio legenda kosarke ne mora sad da znaci da moram da mu se klanjam i kad je kriv za poraz, samo treba biti malo realan, ne.smem ni da zamislim da je neko drugi na njegovo mesto, pa to bi pljustale uvrede na sve strane, hvala mu za sve sto je ucinio kao kosarkas ali kao trener msm da ce upropastiti najbolju generaciju u zadnjih 20god, tvrdoglav je previse i to nam uopste ne ide u prilog
     (jjjba, 9. septembar 2019 17:53)

    # Link komentara

  88. Ovi sto kazu da su pljuvaci sase djordjevica zvezdasi, ja sam partizanovac i trazim ne samo da trazim vec se molim da sasa djordjevic dobije otkaz jer covek je sujetan i nikad nece podneti ostavku sam,sasa djordjevic ce unistiti reprezentaciju srbije i sve buduce igrace u reprezentaciji jer covek ima zastarelo shvatanje kosarke, treba nam trener koji ce nas pribliziti na nivou amerikanaca, brza igra je ono sto nam treba i molim savez da pokusa sa nekako ubedi kokoskova koji je prvi evropski trener koji je preuzeo nba ligu,jeste dobio otkaz u finiksu ali ne svojom krivicom ali je on pravi covek koji ce unaprediti igru srbije i izvesti nas iz mraka u koji nas je uvuko sasa djordjevic sa svojom zastarelom kosarkom,ostavka,ostavka, ostavka za sasu djordjevica
    (Aleksandar, 9. septembar 2019 17:52)

    # Link komentara

  89. Hm,ako sebi dozvolis i malo razmislis skontat ces da merilo tvojih pripremnih utakmica je obicna 0 posto to sto ste pobedjivali nevredi nista kao i pocetna faza tj grupe.Zasto,pa zato sto sve te vase jake ekipe odose kuci tj plasman od 8+ tako da menjaj taktiku tj ako umes a ako ne lepo cemo kuci a ti daj mesto nekom ko ce ubrzati igru i postaviti igrace na mesta gde treba da igraju ili pozvati igrace bez klupskih ili drugih povoda!
     (Kiza, 9. septembar 2019 17:52)

    # Link komentara

  90. "Kako te nije sramota da se "vadis" na sudije, kad i sam znas da si za poraz protiv Spanije glavni i jedini krivac ti!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kopa'nicki vuk, 9. septembar 2019 16:54)

    Haha.Neverovatni ste.
    Prvo ga napadate što "nije podrzao Jokića" a sada ,kada malo gleda da ublazi to i nekako ga opravda od jednom se "vadi na sudije".
    Kada kaze "i sa Jokicem bi nas pobedili jer je Španije jednostavno bila bolja" posle konstatacije "da nam Jokic treba na parketu " zaključili ste da omalovazava Jokica i ekipu a samo u toj recenici se vidi da niti omalivazava Španiji ,niti Jokica niti ekipu,niti se vadi na sudije - nije hteo covek da kaze "s Jokicem bi ih pobedili" pa da momku nabije komplels krivice za poraz (jer se verovatno i ovako oseca lose zbog incidenta).
    Ljudi,vi ne prezate ni od čega - pa optuzivali ste čoveka da je kriv jer je zadrzavao Micica da igra iako mu je majka tesko bolesna bila.
    Nemate meru.To vise nisu kritike - to hejtovanje,sa izvlacenjem reči iz konteksta,namernim pogresnim tumačenjem itd. je karakterističnije za političke aktiviste nego za ljubitelje kosarke/fudbala.
    I sam sam izneo par kritika ,svoje neko vidjenje ali vi vodite otvorenu kampanju protiv selektora ,reprezentacije i ne birate sredstva.
    Ovo nije bilo do sada.Ne ovako.Prevazisli ste sami sebe.
    (Komša, 9. septembar 2019 17:50)

    # Link komentara

  91. Bez obzira na sve sumnje iznete u komentarima, strpljivom igrom koja se bazira na jakoj odbrani i napadima iz iste mozemo da preskocimo Argentinu i domognemo se polufinala. Imamo kvalitet koji ipak ne sme niko da potcenjuje i previdja.
     (Demar Derosan, 9. septembar 2019 17:48)

    # Link komentara

  92. E, ako ćemo sada još da cvikamo od Skole četrdesetogodišnjaka i ekipe onda nismo morali ni dolaziti. Da se razumemo, dobra su oni ekipa ali otkud sad da mi od glavnog favorita za titulu dođosmo da strahujemo od Argentine?
     (Džoni, 9. septembar 2019 17:47)

    # Link komentara

  93. Samo napred Sale, ti si legenda mog detinjstva i ova danasnja decurlija sto te mrze jer si igrao za Partizan i nisi zvao par Zvezdinih igraca nemaju pojma koliko si ti uradio za ovu zemlju kada nam je bilo najteze, kad nismo imali leba da jedemo i kad su nam bombe padale na glavu. (KakavDanakNeiskustvu, 09. septembar 2019 16:56)

    Kakav komentar !!!
    Vidi druze, to sto si navijac Partizana je tvoj problem, svako svoju muku nosi a Djordjevic danas nije igrac tog tvog Partizana nego selektor reprezentacije Srbije, ne Jugoslavije u cijem je sportskom drustvu Partizan nego Srbije da ti jos jednom ponovim !!!
    Navijaci Zvezde nisu bolesnici i ne gledaju Sala kao partizanovca ili zvezdasa nego kao selektora, Djordjevic je iz Zvezdaske kuce i otac mu je godinama bio trener Zvezde ...
    U reprezentaciju nisu pozvani Micov i Nedovic a jesu Simonovic i Bircevic, koliko su nam falili videlo se juce ...
    Imamo generaciju koja je odlicna ali po svima nemamo trenera, e sada, ako on treba da bude selektor zato sto je bio tu kada ti nisi imao sta da jedes onda ok ...?
    Ako on treba da bude tu gde jeste zato sto je tebi ulepsao detinstvo onda ok ali kakve to veze ima sa kosarkom i Srbijom ...?
    Napisi pismo presedniku Pane i Bajerna i reci im da su smesni jer su na pola sezone oterali trenera koji je tebi ulepsao detinjstvo i bio tu kada nisi imao sta da jedes ... mozda ga vrate zbog tebe ...
    Na kraju ... VELIKA PODRSKA DJORDJEVICU I MOMCIMA JER SU TU GDE JESU, JEDNU SRBIJU IMAMO I ZA NJU NAVIJAMO A NE ZA TRENERA !!!
    (Slobodan, 9. septembar 2019 17:47)

    # Link komentara

  94. Samo nesto cu da primetim. U indijanapolisu smo izgubili utakmicu i prvo mesto u grupi i svi su plakali kako ce nas ameri pokidati. Svi osim mene, imao sam neki filing i veru u nase momke. Sad je, daj Boze, isto.
    (Misa, 9. septembar 2019 17:47)

    # Link komentara

  95. Znači, ako neko misli da Jokic treba da igra na "svojoj" poziciji a ne da luta po terenu i trazi sebe, to je odmah znak da neko mrzi Djordjevića, da nipodaštava njegovu karijeru i ko zna šta još ?!
    E vala, svašta.
     (joca, 9. septembar 2019 17:46)

    # Link komentara

  96. Svaki tim mora da ima prirodnu hijerarhiju (naravno usklađenu sa kvalitetom igrača), jer svaka hijerarhija je bolja od anarhije. Nije slučajno što se u NBA timovima uvek zna kome ide lopta. Kod nas bi ta hijerarhija trebala da bude Jokić, Bogdanović/Bjelica, pa verovatno Jović i da uvek bar jedan od njih bude na terenu. Jokić je pravi ono što se kaže gejmer, rođeni vođa, Bogi je čovek zadatka, a Raduljica je rekreativac i tako treba da ostane.

    Kod nas međutim čas vlada nametnuta hijerarhija od strane selektora (ako 2 od 3 najbolja igrača makeneš sa njihove pozicije i na njihovo mesto postaviš rekreativce), čas vlada potpuna anarhija (kada se često menjaju postave i ne zna se ko šta radi na terenu). Svi nedostaci su ostali prikriveni jer nam je raspored išao na ruku pa smo od početka priprema tukli sve redom.

    Jedino u čemu razumem selektora i ne bih voleo da budem u njegovoj koži je što su jedni igrači igrali kvalifikacije, a drugi bi trebali da igraju prvenstvo pa postoji problem "moralnog duga". To je nažalost uslovljeno glupim FIBA pravilima, ali selektor je morao da napravi makar i bolan rez i da preseče. Ili da igraju igrači koji su zaslužili igrom u kvalifikacijama ili da igraju najbolji. Ovako sve izgleda nakaradno.
    (CarloNS, 9. septembar 2019 17:46)

    # Link komentara

  97. Ovo već postaje degutantno. Nema potrebe da ga pljuju bezobrazno ali argumentovano voditi raspravu to uvek.
    Slažem se što je neko napisao "nije tvoje da ih ohrabruješ" sem u dva slučaja Gudurić i Lučić. Trebao si ih poslati da do utakmice šutiraju, bez večere. Na šta to liči u EL 45% ovde tek svaka 7. da uđe Marko, o Lučiću prvo obruč da pogodi, još nisam video na SP.

    Imaš selektore NBA centra i to iz prve petorke, dva MVP EL, dva raising star EL bar 7 od 12 koji su igrali F4 EL, pa šta je problem?
    Samo da ne slušam da su leva smetala po klubovima, nema smisla svi imamo tv.

    Lepo je neko rekao izađi Jović, BB, možda Gudurić na krilu Bjelica i Jokić eto 30:12 Ičet, do pp 60:30 pa nek igraju Lučić, Raduljica, Simon posle celu IIIčet. Ne znam zašto se nekom i kome tačno prilagođavaš? Špancima nisi videli smo a ako mora roster tako da se rotira e onda ok.
    Kakve dve petice, ko to igra, niti možeš pik niti prodor od svojih, puniš reket bez potrebe. Odbrana sa dve petice pa to je osuđeno na propast sem ovih što su zalutali na SP.
    Vreme ti je selektore da se dovedeš u red.
    I da nije važno da zna od nas ovde više VAŽNO je moji Srbi i ostali iz Srbije da zna više od Skariola, Grega... to je važno.
    (onako, 9. septembar 2019 17:43)

    # Link komentara

  98. Srbija osvaja zlato
    (pop, 9. septembar 2019 17:42)

    # Link komentara

  99. Potpisujem da bi se Kari Pesic prosetao do zlata sa ovim sastavom a ovaj egoista sujetni je nula od trenera. Kao igraca sam te obozavao i rodjeni si pobednik ali to su cinjenice
     (padaju mi kapci, 9. septembar 2019 17:41)

    # Link komentara

  100. aj sad junaci! idemooo
     (milam, 9. septembar 2019 17:40)

    # Link komentara

  101. Mnogo će da nas naduju Argentinci. Znam, dobiću gomilu minusa, al nije bitno to, pitanje će posle biti zašto, sa ovako talentovanom generacijom da doživimo debakl? Neke stvari će morati da se menjaju.
    (Aleks, 9. septembar 2019 17:40)

    # Link komentara

  102. Pogubio si se covece skroz! Prvo drugi ti narede da NE vodis Kalinu, Nedovica i sam ne znas zasto si precrtao (vecina ce reci povredjen, ali decko je samo preventivno resio da se resi povrede, mogla je da ceka), Teo ti se rano povredio, morao si naci treceg pleja, bilo je vremena, Vasu bolje da si pustio da provede poslednje trenutke sa majkom, SP ce biti opet, a nje vise nema, covek se videlo da nije svoj, Jokica drzis na 4. gde je totalno pogubljen i td...
    Ne osvajaju se medalje uvek ako pobedis Portoriko, Letoniju, Hrvatsku i jos nekog levog, nekad moras i nekog iz TOP 10
     (takinardi83, 9. septembar 2019 17:40)

    # Link komentara

  103. Kaže fizički spremni, a da li su psihički spremni?
     (jokicrope, 9. septembar 2019 17:40)

    # Link komentara

  104. Aman kakve veze ima sto pocinje sa Bircevicem? Bircevic od svih visokih u rotaciji igra najmanje, a imamo jos samo jednu pravu cetvorku pa on mora da igra minute. Da je Macvan zdrav on ne bi ni bio u ekipi. Da imamo bolju i dovoljno iskusnu cetvorku koja poznaje sistem on opet ne bi bio u ekipi. Dakle, prestanite ko papagaji da ponavljate to sto je neko jednom napisao i razmislite glavom. Jokic je takodje cesto na cetvorci jer smo na 4 deficitarni, a opet ideja i jeste da iskoristimo svoju visinu i snagu protiv ostalih ekipa. Ja Saletu jos uvek verujem, zaduzio nas je ko selektor koji nas je na velika vrata vratio tamo gde nam je mesto, u sam vrh svetske kosarke. Duda je nesporno trenerski mag ali je Sale taj koji je ponovo poceo da nize medalje jednu za drugom. I da, sutra dobijamo Argentince 10-15 razlike.
     (box, 9. septembar 2019 17:39)

    # Link komentara

  105. Iz Evrope samo finalisti idu na OI u Tokiju.
    (Mućni glavom, 9. septembar 2019 17:38)

    # Link komentara

  106. Argentina je mogla doci bilo kada osim u cetvrtfinalu!! Bice uzasno tesko!!
    (uhh!!, 9. septembar 2019 17:37)

    # Link komentara

  107. Španija je sebi obezbedila "laganicu" do finala, a Srbija ako bude uspela da se sabere posle katastrofalne igre, možda uspe da se ugura za borbu za bronzu. A tamo nas najverovatnije čeka Australija, tako da biće čupavo, na kraju najveći domet će biti četvrto mesto.
    (sale, 9. septembar 2019 17:36)

    # Link komentara

  108. Sujeta i ego do plafona.Nece taj priznati gresku nikada.
    (Moe, 9. septembar 2019 17:12) # Link komentara

    Znaci tako vam je naredjeno, da ponavljate te dve reci, sujeta i ego.
    Daj nam panteru objasni po cemu je sujetan i egoista?
    Kalinic? Pa covek agituje za nezavisni Kosovo, ko bi njega od igraca prihvatio? I sta ce onda on u reprezentaciji Srbije, jeste li vi normalni?
    Nedovic je godinu dana mucio muku sa povredama, totalno nespreman.
    Sta jos nije u redu?
    (Sah-mat, 9. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  109. Da li je Sale kriv što su promašeni SVI šutevi za 3 poena?
    (323, 9. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  110. Anti-Đorđević botovi na steroidima. Rešio Čović da preuzme KSS, ovo je samo početak, jedino što to može da prolongira je zlato, jer i poraz u finalu bi bio okarakterisan kao neuspeh.
     (Maksa, 9. septembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  111. Djordjevic je legenda jugo tj srpske kosarke i sta god da se desi, to se nece promeniti. Mnogi zaboravljaju da je on preuzeo reprezentaciju u vremenu kad jedan Duda sa manje-vise istim timom nije prosao dalje od cetvrtine finala. Takodje, sutra kad ode, nisam bas siguran da ce se nasi treneri svetskog glasa laktati za njegovo mesto. Medjutim, opet moram da kazem, da niko, ko se iole razume u kosarku, ne razume te njegove ideje Bjelica na 3, Jokic na 4, pa jos sa Bibijem u istoj petorci na 5. To je PRESPORO za svaki iole ozbiljan tim tipa Spanija i Argentina. Sale, ko Boga te molimo, daj Jokicu njegovu poziciju, Bjelici njegovu, kombinuj Simona i Lucu na 3, Bogdana menjaj samo da udahne vazduh i ovu dvojicu na pleju. Milutinova uvoditi kad Jokic mora da odmori, Raduljicu i Bircu isto tako cisto da Bjelica udahne vasduh i to je to. Nema se vise vremena za eksperimente.
    (Nenad, 9. septembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  112. dace Bog mi i Spanci u finalu pa da im vratimo za ovo ?. sto je red, red je
     (hello, 9. septembar 2019 17:32)

    # Link komentara

  113. Jel realno da Jokic nijedan intervju nije dao od pocetka priprema?
     (Ramplstinski, 9. septembar 2019 17:32)

    # Link komentara

  114. Jel moguce da desetine ljudi ovde jos nisu ukapirali da se Nedovic oporavlja od operacije?
    (Sima, 9. septembar 2019 17:30)

    # Link komentara

  115. @Sale#4
    Naravno da nema nedodirljvih. Ni u jednoj normalnoj zajednici ne sme da bude onih koji ne smeju da se kritikuju.
    Pljuvanje bez normalnih razloga nije kritika.
     (frosty, 9. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  116. Da li neko ima broj telefona od Roka Stipcevica, da ga priupitam kako je to ova nasa ekipa najbolja evropska reprezentacija u poslednjih 20 godina, kada nas je i ovakva Spanija bez Paua, Navara, Rejesa, Ibake, Kalderona i Garbahose, a koji su svi igrali u istoj generaciji, nasamarala i prebila, kao sto je uvek i radila? Hvala.
     (Jumko, 9. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  117. Ubice nas argentinci kao spanci
    (Kurcoglavu, 9. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  118. Остаје разочарење што Амере нећемо послати кући у финалу, већ ће раније морати да пакују кофере, односно у полуфиналу када их намонтирамо... Све у свему, и даље смо прејаки и ломимо све до финала, а у финалу Шпанце добијамо глат са +30... Могли смо и мање да их одвалимо, али ваља се реванширати... То је то цилеее, питајте Меридијан за квоту...
    (Дудурудуууу, 9. septembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  119. Podrška za Saleta, preuzeo je reprezentaciju u trenutku kad smo u 10 godina imali jednu medalju, a sad imamo 3 medalje sa svih velikih takmičenja.
    Vjerujem da ćemo se i sa ovog SP vratiti sa medaljom, iako bi mnogi željeli da ne bude tako da mogu da tjeraju ovakvu legendu i postavljaju marionete.
    Osim Obradovića i Pešića koji NE ŽELE da vode reprezentaciju, navedite mi bar jednog koji bi bio bolji od Đorđevića na mjestu selektora!?
     (Beskitschmenjak, 9. septembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  120. ja ne znam cemu ovoliki pad samopouzdanja... ljudi, i dalje smo statisticki najjaci, imamo prednost, kakvi crni spanci. kazes im samo hvala, izgubili smo tu utakmicu, mali samar, i kraj, idemo dalje, nema stajanja. ovi intervjui, vasi komentari, sve bez volje nekako, kao da su odustali od svega...
     (kimi, 9. septembar 2019 17:25)

    # Link komentara

  121. Jokić mora biti starter.
    Jokić mora da igra minimum 35 min po meču.
    Jokić mora da bude centralna figura tima,igra Srbije mora da se zasniva na Jokiću.

    Đorđeviću imaš najboljeg ( najkorisnijeg) centra NBA lige a ti mu daješ priliku na kašjčicu - to je ralog njegove nervoze i frustracije.

    Koristi ga onako kako to u Denveru rade.
     (3210, 9. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  122. Samo napred Sale, ovi covicevci te mrze, ne i pravi zvezdasi.
    Da li sa Amerima u polu finale ili finale, sve jedno je. Srebro, bronza isti nam ...Uzmes li zlato bice, trenutak inspiracije ovo, ono.
    Samo udri legendo. Podrska od pravog zvezdasa.
    (Zvezdas Veljko Simic Nis, 9. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  123. Lako je bilo dok je igrao Teo,.. cak i Markovic Stefan je za ove plejeve igracina
     (nvo gmo, 9. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  124. Zvezda - Srbija, a pljuvaci Sase Djordjevica su jedino zvezdasi. Zasto? Sastav tima nije po njihovom izboru, izostavljeni su Kalinic i Nedovic. Mislio sam da vam je reprezentacija iznad svega, ali vi ste ipak uvek samo svoj interes gledali, jer ako mozete da pljujete Sasu, onda nedodirljivih nema. Cast pravim zvezdasima.
     (Sale#4, 9. septembar 2019 17:18)

    # Link komentara

  125. španija uzima zlato. sad sam video koliko su bolji na svim pozicijama, ajd ne na svima, ali ako mi imamo 3 dobra igrača oni ih imaju 10. zatvorili su nam protok lopte a bekovi su im 3 klase iznad naših. prosto su nas unizili, nije toliko do iskusnijeg trenera koliko do boljih igrača i neuporedvo jače klupe.
    to je realnost.
    (ende, 9. septembar 2019 17:18)

    # Link komentara

  126. Da bi pravilno iskoristio centre, u ekipi moras imati dobre plejmejkere, a mi.. Sto bi rekao Vlade Djurovic, nakon utakmice sa Italijom.. Krilni igraci, su zajedno dali 5 poena, i da cemo tesko pobediti Spaniju bez dosta poena krilnih igraca.. Istina
     (nvo gmo, 9. septembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  127. Đorđević juce: "Glupa reakcija Jokića", danas "Recimo, ta nedosuđena lična na Jokiću, videlo se i na terenu. Nemoguće je da se to ne sudi takvom igraču."
    Izgleda da je citao komentare...
    (Pera, 9. septembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  128. @srbenda
    какве то има везе са сујетом и знаш ли шта та реч уопште значи?
     (веверица, 9. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  129. Nažalost i ja mislim da nas čeka slična utakmica kao protiv Španije. Daj Bože da grešim.
    (metalstorm, 9. septembar 2019 17:15)

    # Link komentara

  130. Mozete vi pricati sta hocete ali sutra Bircevic u pocetnnih pet je siguran sa Milutinovim..Sujeta i ego do plafona.Nece taj priznati gresku nikada.
    (Moe, 9. septembar 2019 17:12)

    # Link komentara

  131. Ma nije njegovo da ih ohrabruje,vec da analizira protivnika,postavi taktiku,a pre svega da reaguje na vreme,tokom utakmice,a ne da izgleda kao Alisa u zemlji cuda.
     (alek, 9. septembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  132. Нажалост, изгледа да је то то од наше репрезентације на овом турниру. Волео бих да грешим али....
    Ђорђевић селектор није ни до чланака Ђорђевићу играчу! Људи овде мешају ствари, Ђорђевић јесте легенда али искључиво као играч и само то! Лош је клупски тренер, мало бољи селекор(те репрезентативни тренер) али то је недовољно! Ко се мало боље разуме у кошарку знао о чему причам....
     (SAMCRO TS, 9. septembar 2019 17:10)

    # Link komentara

  133. Tim je izgubio hemiju, selektoru niko ne veruje niti zna šta on hoće, izmene niko ne razume, prva petorka problematična, Marjanović bar za podbacivanja ako ne zna taktiku kad on igra.
     (miško, 9. septembar 2019 17:10)

    # Link komentara

  134. Udrite botovi, docekali ste svojih 5 minuta, ali nece to dugo, do sutrasnje utakmice.
    (idi amin, 9. septembar 2019 17:10)

    # Link komentara

  135. Ovo je prvi put da neki trener ima botove koji slepo obozavaju svaku njegovu rec. I pravdaju trenerske greske njegovim potezima kad je bio igrac
    (pera, 9. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  136. Aterira Sale, malo alibija i za Jokaru, napokon pomenuo i sudije, kad je video snimak, da li je bio na meču.
     (djule, 9. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  137. Sasa Djordjevic je HEROJ svih rodjenih koji su mogli da gledaju 95,97 OVI STO TE NAPADAJU NEMAJU SRAMA I RESPEKTA ali su manjina SIGURAN SAM!!!Do zlata!!!
    (gremlin, 9. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  138. Jokic na 5 i osvajamo. Dok to ne bude nista
    (nista o nicemu, 9. septembar 2019 17:02)

    # Link komentara

  139. Sasvim korektna izjava. Realka
     (VanBasten, 9. septembar 2019 17:01)

    # Link komentara

  140. Ja i dalje verujem u tebe i ekipu. Šta više, još sam sigurniji u zlatnu medalju!
     (Bob Barkli, 9. septembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  141. Najbolji trener uz trinkerija
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. septembar 2019 16:58)

    # Link komentara

  142. Samo napred Sale, ti si legenda mog detinjstva i ova danasnja decurlija sto te mrze jer si igrao za Partizan i nisi zvao par Zvezdinih igraca nemaju pojma koliko si ti uradio za ovu zemlju kada nam je bilo najteze, kad nismo imali leba da jedemo i kad su nam bombe padale na glavu. Podrska tebi i svim momcima, samo hrabro i sta bude bude, meni je bitno da ste vi normalna gospoda koja se bore za svoju naciju, a ne kao ovi fudbalercici ili ne daj boze politicari.
    (KakavDanakNeiskustvu, 9. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  143. Kada bih video jedan, ponavljam, jedan pick and roll, pa i nek izgubimo
    (Aleksandar, 9. septembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  144. Kako te nije sramota da se "vadis" na sudije, kad i sam znas da si za poraz protiv Spanije glavni i jedini krivac ti!
     (Kopa'nicki vuk, 9. septembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  145. Protiv spanaca je delovao, nezainteresovano.Dok bi Žoc kipteo od besa ,kao sam djavo, a vujke davio igrače, Sale nije znao gde je i sta ga je snaslo.
    Bar da ih je poprskao ladnom vodom, da ih trgne, nista.
     (Jarić T Živadin, 9. septembar 2019 16:52)

    # Link komentara

  146. Kao sto sam napisao i pre SP, ovo je najveci trenerski izazov u karijeri za Saleta! Doneo je odluke koje ga mogu skupo kostati, i ukoliko ne ostvarimo uspeh koji ova generacija zasluzuje, odnosno za sta ima kapacitet, jedini krivac bice Sale Djordjevic! Taktika, spisak, sve to ide Saletu na dusu, s obzirom da je selektor. I dalje mi nije jasno zasto najbolji centar na svetu igra poziciju 4, ali dobro, nisam strucan. Nadam se da cemo doci do finala i da cemo osvojiti ovo SP!
    (neki veliki dr, 9. septembar 2019 16:52)

    # Link komentara

  147. Ako budeš forsirao Jokića na četvorku, proći ćemo još gore nego protiv Španije, jer su Argentinci realno bolja ekipa od njih.
     (opameti se Sale, 9. septembar 2019 16:51)

    # Link komentara

  148. Stavi ga na peticu i daj mu slobodu.
    (Svarog, 9. septembar 2019 16:50)

    # Link komentara

  149. Eno, Ceska izbacila Grcku i ide na Australiju. Pobednik tog duela u polufinale ide na Spanija-Poljska. Iako je Australija favorit, kako Ceska igra nije nimalo bez sanse, naprotiv, mislim da moze da prodje. Da li je sada jasno kakva je sansa propustena? Da se lagano preko Poljske i mozda cak Ceske ode u finale. Hvala Sale, Skariolo te ubio trenerskim znanjem za timom duplo gorim od tvog
     (Kosarkamanijak, 9. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  150. Nema izgovora. Pobediti se mora.
     (Igor, 9. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  151. Moram da priznam da je Đorđević izvanredan taktičar. Isto ovo je uradio i na SP 2014 I na OI 2016 kada je amere bilo nemoguće pobediti, pa je žreb prilagodio najboljem mogućem rezultatu Srbije. Sada će ovaj oslabljeni sastav USA da iskoristi kao nitroglicerin za komadanje protivnika u finalu. Mogu samo da ga zeznu Francuzi ako izbace USA.
    (Peter Vilfan, 9. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  152. Sad sam gledao konferenciju za štampu.Dok je pričao za Micića čovek umalo ne zaplaka.Toliko o Đorđevićevoj sujeti...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  153. Gore glavu momci, i samo jako u cetvrtfinalu! Korak po korak, nek procva mentalitet srpski!
    (Honda, 9. septembar 2019 16:46)

    # Link komentara