Urošević se oprostio od Partizana: Ostaje žal za titulom

Slobodan Urošević se saopštenjem, koje je počeo i završio rečima: "Partizan zauvek", oprostio od crno-belih.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dosadašnji kapiten Partizana rekao je da je ponosan što je bio kapiten kluba, ali da nije ostvario san osvajanjem šampionske titule.

To je ostavio u amanet novim generacijama.

Partizanu 200.000 evra

Urošević će karijeru nastaviti u redovima novog šampiona Kipra Arisa iz Limasola.

Transfer je vredan 200.000 evra koliko je iznosila klauzula u ugovoru iskusnog levog beka.

Tokom pet sezona u Humskoj odigrao je više od 200 utakmica za Partizan.

"Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku. Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju. O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren", naveo je Urošević.

Partizan je sezonu u Super ligi završio na četvrtom mestu na tabeli, što je jedna od najslabijih sezona kluba u poslednjih nekoliko decenija.

"Ali, pred ovim momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv. Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb. Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan",
rekao je Urošević.

On je rekao da su svi sa kojima je proveo vreme u klubu, svaka radost i tuga zauvek urezani u njegovom srcu i zahvalio je svima u Partizanu i Teleoptiku koji su brinuli o ekipi.

"Gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koju imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su nešto što je nezamenjivo", naveo je Urošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu