Milan ispraća Ibrahimovića: Očekuje se 70.000 ljudi i Zlatanov govor

Približio se rastanak. Švedski as će se poslednji put kao član "rosonera" pojaviti pred navijačima. Svi će u nedelju biti na stadionu zbog njega.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia.rs/SOPA Images Limited
Foto: Profimedia.rs/SOPA Images Limited

Zlatan Ibrahimović (41) i Milan - poslednji čin.

Ljubav za sva vremena ostaje, ali putevi se sada razilaze. Zlatan u nedelju neće igrati meč poslednjeg kola Serija A protiv Verone, ali će nesumnjivo biti u centru pažnje, prva zvezda utakmice - zbog njega će tribine, pišu italijanski mediji, biti prepune.

Na oproštaju velikog fudbalera od "rosonera" očekuje se 70.000 navijača.

Jasan je značaj današnjeg dana za sve navijače, poseban je ovo momenat, istorijski trenutak, i svaki tifoz Milana koji drži do sebe biće tamo, da poslednji put vidi jednog od najboljih igrača svih vremena kao igrača voljenog kluba.

Foto: Profimedia.rs
Foto: Profimedia.rs

Valja ispratiti velikog Ibru kako dolikuje, onako kako je zaslužio za odanost Milanu, a ko to može bolje, emotivnije, senzibilnije od strastvenih Italijana.

Kad oni puste glas, kad pripreme koreografiju, kad se daju onome što vole. Malo to tako ume kao oni.

Nije moglo bolje za obe strane, nego ovako kako će to biti danas na kultnom "San Siru". Ibra i Milan - jedna od najlepših fudbalskih priča.

Gde god da ode dalje i ako uopšte bude nastavio karijeru, a svi su nagoveštaji da hoće, jedno je sigurno - ljubav prema Milanu ostaće mu urezana najdublje u srcu.

U Milanu se zadržao najduže od svih ostalih klubova u svojoj velikoj karijeri. U dva navrata, ukupno šest sezona, Šveđanin je uveseljavao navijače "rosonera". Danas stavlja tačku. Spušta se zavesa na jedno fantastično poglavlje.

Kako je najavljeno, Ibrahimović će se svima na stadionu obratiti sa centra terena i tada će reći šta mu leži na srcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu