Trener Grafičara: Želimo u Superligu

Trener Grafičara Marko Neđić pohvalio je svoje igrače za nastup u prvom susretu sa ekipom Radnika i najavio da njegov tim u revanšu očekuje borba od "nule".

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Fudbaleri Grafičara u prvoj utakmici baraža za plasman u Superligu odigrali su nerešeno protiv Radnika iz Surdulice, 1:1.

Revanš utakmica je na programu u nedelju od 16h u Surdulici.

"Komentari u fudbalskoj javnosti posle prve utakmice sa Radnikom su izuzetno pozitivni. I ja se slažem sa tom konstatacijom, da je bila brza, dinamična, moderna i borbena utakmica ali bih dodao i činjenicu da smo imali posed 60-40 odsto u svoju korist. Taj podatak govori da smo veći deo utakmice imali kontrolu, stvarali šanse, imali sjajne napade, mogli smo da dođemo i do 2:0 i onda bi sigurno bilo drugačije", istakao je Neđić.

Dodaje da njegovom timu nedostaju ovakve utakmice koje su na nivou Superlige.

"Mogu da čestitam svojim momcima na pruženoj igri i na ispunjenim zadacima. Zahvalio bih se publici što je došla u onolikom broju, i sami gromoglasni aplauzi po završetku utakmice govore o tome kako smo igrali i kakva je utakmica bila. Biće sigurno teže u revanšu, na njihovom terenu, ali moramo da se adaptiramo. Znamo šta želimo, to je plasman u Superligu, i težićemo tome. Moramo da pružimo poslednji atom snage kako bismo parirali i obezbedili pozitivan rezultat", zaključio je Neđić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu