Rakitić: Treba zapaliti ceo grad

Ivan Rakitić bio je najbolje ocenjeni fudbaler finala Lige Evrope u Budimpešti u kojoj je Sevilja po sedmi put u istoriji osvojila to takmičenje.

SSIzvor: B92
Podeli

Pročitajte još:

* Tradicija se nastavlja – Sevilji sedma titula Lige Evrope

* B92.net na "Puškaš areni": Šou u finalu Lige Evrope VIDEO

* Murinjo: Nepravda, Tejlor je sudio kao da je Španac

* Bonu, junak pobede: Ovo je nestvarno

Rakitić je dirigovao igrom Andalužana, pogodio i jedanaesterac u "penal-ruletu", te bio jedan od najzaslužnijih za ovaj veliki uspeh.

Posle meča bio je veoma raspoložen u razgovoru sa novinarima sa ovih prostora.

"Kad kažem da niko ne želi kao mi, to nije zato što je neko pametnjaković u klubu, već svi razmišljamo tako. Poseban osećaj za ovo takmičenje. Kada vidimo koga smo sve izbacili: PSV, Fenerbahče, Mančester junajted, Juventus, Roma... To više deluje kao Liga šampiona, nego Liga Evrope. I sve smo dobili u velikom stilu. Nema druge nego čestitam svim igračima i navijačima. Bila je teška sezona i završavamo je na fantastičan način. Treba zapaliti ceo grad", rekao je Rakitić u šali.

"Kada bi se pravila priča o sezoni, naša bi bila kandidat za Holivud. Sa trećim trenerom, toliko problema, svađe, svega... Na kraju smo bili sjajni u poslednja dva meseca i mogu samo da kažem da je šteta što se uopšte završava sezona", poručio je Rakitić.

Sevilja je osvojila sedmu titulu Lige Evrope iz isto toliko odigranih finala i naredne sezone igraće u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu