Stjepanović: Vreme je za "duplu krunu" sa Partizanom

Mladi fudbaler Partizana Mateja Stjepanović izjavio je da bi naredne sezone želeo da osvoji "duplu krunu" sa ekipom iz Humske.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Stjepanović je sa omladincima Partizana osvojio titulu.

On je uručio priznanje Rikardu Gomešu za igrača sezone, a potom je i debitovao za seniorski tim "crno-belih" na utakmici izmedju Partizana i Voždovca.

"Želeo bih da se zahvalim šefu Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Neverovatan je osećaj debitovati za Partizan i to pred navijačima, na našem stadionu. Ovim sam ostvario svoj dečački san, ali ovo je tek početak, ne zadovoljavam se postignutim! Na meni je da radim još više i da pokažem zašto sam ovde. Sve je, naravno, motiv za više i bolje", rekao je Stjepanović, prenosi zvanični sajt Partizana.

On je istakao da mu je bila čast da uruči Rikardu nagradu za najboljeg igrača sezone.

"Znamo koliko je dao Partizanu, koliko voli i klub i našu zemlju i za nas je to samo podstrek da, i kada je teško, nastavimo dalje. Rikardo je svima uzor i prema svima se ponaša i očinski i drugarski, pun empatije", dodao je mladi fudbaler Partizana.

Omladinci Partizana su osvojili titulu šampiona posle 13 godina i prvi put u istoriji izborili Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

"U Partizanu sam osvojio sve što sam mogao do sada. I pionirsku i kadetsku i omladinsku ligu, sada je vreme da osvojim 'duplu krunu' sa Partizanom. To mi je sledeći cilj i ostvariću ga. Bilo je pozitivne treme, jedva sam čekao da zakoračim na teren. Zadovoljan sam svojom igrom. Jedva čekam sve što sledi. Ogrejaće, obasjaće", zaključio je Stjepanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu