Heroj Argentine – najveći primitivac među fudbalerima VIDEO

Golman Argentine Emilijano Martines ponovio je potez kojim je zgrozio svet u finalu Svetskog prvenstva.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Neverovatan doček – Mesi pustio suzu, pa izveo magiju za 800. gol VIDEO

Martines je nakon što je primio trofej za najboljeg golmana Mundijala stavio isti na međunožje i okreno se prema publici imitirajući falus.

Nedugo zatim je izjavio da je to jedina stvar iz Katara na koju nije ponosan.

"Nij trebalo da to uradim. To je jedina stvar s SP na koju nisam ponosan. To je bila glupost koju sam učinio, ali uradio sam to i na Kopa Amerika godinu ranije, kada sam takođe osvojio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana, a Argentina uzela titulu", rekao je Martines.

Golman Aston Vile je bio heroj Argentine u finalu SP, odbranio je zicer Rendalu Kolou Muaniju u poslednjem minutu produžetaka i doneo "gaučosima" penale, u kojima je odbranio jedan šut Francuza.

"Prijatelj mi je pre ceremonije u Kataru rekao kako ne veruje da ću sada opet uraditi isto što i na Kopa, ali nikad me nije bilo briga šta radim i šta drugi govore. Ali nakon svih kritika na to šta sam uradio i kada sam malo razmislio... Žao mi je i to je zaista jedino čime se ne ponosim".

Međutim, samo tri meseca posle Katara Martines je ponovio ovaj primitivan potez, a da stvar bude još gora u tome su mu se priključili saigrači Pazela, Rodriges, Rulji i Akunja pred 83.000 gledalaca na Monumentalu.

Ovaj put je kao model falusa iskoristio repliku trofeja osvajača SP, koji je dobio svaki igrač Argentine na prvenstvu u Kataru.

A pre ovog poteza, Martines je zaplakao tokom intoniranja himne Argentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu