Piksi prokomentarisao Džajićev izbor VIDEO

Selektor Srbije Dragan Stojković prokomentarisao je izbor Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Izvor: B92
Podeli
Džajić i Piksi 2006. (Foto: Pedja Milosavljevic/StarSport)
Džajić i Piksi 2006. (Foto: Pedja Milosavljevic/StarSport)

Pres konferenciju selektora Stojkovića možete pratiti OVDE

Džajić je pre sedam dana došao na čelo srpskog fudbala.

"Kao što znate, ja se nisam bavio izborima niti je to moj posao, ko god želeo da me uvuče u tu priču. Ja znam šta je moj deo posla i fokusiran sam da ga odradim najbolje što mogu. Bio sam na skupštini da ispoštujem Savez. Lepo je biti deo fudbalske Srbije kada je u pitanju najviši organ. Ja tu pokazujem samo respekt prema FSS. Mislim da je dobro da se stvorilo rukovodstvo, da ćemo imati stabilnu organizaciju. Što se odnosa sa predsednikom tiče, tu nema nikakvih problema. Mi nikada nismo bili u svađi. Nismo imali komunikaciju, ali tako možete sa nekim 10 godina i da sve bude u redu.Očekujem da sve bude u redu i da svako radi svoj posao", rekao je Stojković.

Stojković je saopštio da golman Sevilje Marko Dmitrović više neće nastupati za nacionalni tim, jer želi da se posveti klupskim obavezama.

Srbija u petak dočekuje Litvaniju na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu