Stanković odvodi Dragovića na pozajmicu?

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović nalazi se na listi želja Sampdorije, prenosi "Gazeta delo Sport".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Kako navodi taj italijanski list, reč je o pozajmici s obzirom na to da se tim iz Đenove ne nalazi u idealnoj finansijskog poziciji. Stoga prvo neko od postojećih igrača mora da ode, kako se ne bi opteretile klupske finansije dodatno.

"Gazeta" piše o Dragoviću kao Austrijancu srpskog porekla koji iza sebe ima preko 100 utakmica u dresu nacionalnog tima i koji je pomogao Zvezdi da osvoji šampionsku titulu nakon što su pretekli Partizan posle zimske pauze.

Ističu ono što je očigledno, a to je da je upravo aktuelnu trener Sampdorije Dejan Stanković ključni čovek kada je ovaj posao u pitanju, te da bi upravo Dragović mogao da pomogne njegovoj odbrani koja je druga najgora u Seriji A sa 27 primljenih golova u 15 mečeva.

Pitanje je šta Zvezda ima od prodaje, kamoli samo pozajmice. Prethodno je generalni direktor Zvezdan Terzić negirao ove navode.

"Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu", istakao je Terzić nedavno.

Da li samo Eraković može da ode iz poslednje linije, ostaje da se vidi...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.