Voždovac doveo Matića

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je Aleksa Matić novi igrač tog kluba.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Matić je u Voždovac stigao kao slobodan igrač iz beloruskog Minska, a po potpisivanju trogodišnjeg ugovora je rekao da je srećan što je u beogradskom klubu gde očekuje da će napredovati.

"Nadam se da ću se što skorije uklopiti u novo okruženje, verujem da u tom procesu neće biti problema jer dosta novih saigrača već poznajem i potrudiću se da svojim igrama što više doprinesem timu", rekao je Matić, prenosi klub.

"Kao svoje glavne kvalitete istakao bih pregled i čitanje igre, a podjednako volim da postižem golove i asistiram saigračima", dodao je 20-godišnji vezista.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević rekao je da je beogradski klub još letos želeo da angažuje Marića, ali da do realizacije trasfera nije došlo iz "raznoraznih razloga".

"Spada u grupu elitnih mladih igrača, uklapa se u sve ono što mi hoćemo, a nama je potreban igrač sa njegovim karakteristikama... Radi se o fudbaleru koji je prepoznat u svojoj generaciji kao jedan od najtalentovanijih na svojoj poziciji i veoma smo srećni što smo uspeli da ga angažujemo", rekao je Leontijević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.