Milojević: Očekivao sam "vatromet"

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je važnost prolaza u osminu finala Kupa Srbije posle pobede protiv Mačve u Šapcu (2:0).

SSIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

"Nadao sam se da će biti 'vatromet' golova za rođendan, ali bitan je prolaz. Dosta dobrih stvari, malo smo kombinovali, poštedeli reprezentativce i sve u svemu bilo je dobro", rekao je Milojević.

Mladi trener danas je proslavio jubilarni 40. rođendan.

"Krivo mi je što rezultat nije bio drugačiji, da mlađi igrači poput Lekovića, Stankovića i Motike dobiju veći prostor, ali bila nam je važna pobeda i onda smo ukazali priliku iskusnim igračima, takmičarima kao što su Srnić i Krstičić, kako bi "zatvorili" utakmicu i uspeli smo u tome, jer smo do kraja postigli i drugi gol. Ima prostora za napredak, za bolju i efektniju igru. Tereni jesu loši, ali to nije opravdanje, igraćemo i na lošijim sigurno", izjavio je Milojević.

Zvezdin trener ističe da želi što više fudbalera u takmičarskom ritmu.

"Znači nam to što možemo da razigravamo veliki broj igrača sa aspekta toga da ne moramo da se oslanjamo na 11. Sada je to već grupa od 16, 17 fudbalera i žao mi je što mlađi igrači nisu dobili šansu kako bi podigli samopouzdanje i skupili minute, ali kroz treninge i utakmice ćemo morati da dođemo do tog nivoa", poručio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu