Zdjelar: Idemo po Ligu šampiona

Predstojeća sezona fudbalske Superlige nosi prefiks istorijske s obzirom da će prvak Srbije izboriti direktan plasman u Ligu šampiona.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Svestan toga je i kapiten fudbalera Partizana Saša Zdjelar koji jeporučio da će se on i njegovi saigrači potruditi da ugrabe ulaznicu za elitno fudbalsko takmičenje.

"Posle toliko godina igranja kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija, sad imamo šansu da igramo direktno Ligu šampiona. Sigurno da je ulog ogroman, svi smo svesni šta to donosi za naše klubove. Daćemo sve od sebe da uzmemo tu kartu i igramo Ligu šampiona direktno", izjavio je Zdjelar za Tanjug.

Pauza za odmor između dva šampionata bila je nikad kraća zbog toga što se Mundijal u Kataru igra u jesenjem terminu od 21. novembra do 18. decembra.

"Potrebno nam je više vremena za odmor, 15 dana nije dovoljno veliki odmor za momke koji su odigrali preko 50 utakmica. Druge lige imaju po mesec dana. Navikli smo na to, moramo da se adaptiramo. Umor ovde ne važi", rekao je vezista crno-belih.

Foto: StarSport
Foto: StarSport

Partizan sezonu otvara u subotu (20.00) gostovanjem Javoru u Ivanjici, na terenu koji je nedavno poplavljen tokom nevremena koje je pogodilo Srbiju.

"Prva utakmica je uvek teška, mi hoćemo da počnemo prvenstvo na pravi način. Znamo da teren nije u najboljem stanju posle ovih nevremena koja se dešavaju u poslednje vreme. Mi se nadamo najboljem ambijentu i da počnemo prvenstvo kako treba", zaključio je Zdjelar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu