Mbape doneo odluku

Kilijan Mbape poručio je da je doneo odluku gde će nastaviti karijeru, ali je nije otkrio.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/© FEP/Panoramic/Bestimage
Foto: Profimedia/© FEP/Panoramic/Bestimage

Na svečanosti u Parizu, gde je treći put zaredom primio nagradu za najboljeg igrača Lige 1, francuski reprezentativac je rekao da zna gde će igrati naredne sezone

"Želim da uživam u ovoj manifestaciji... Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je rešeno. Odluku ću uskoro saopštiti", rekao je Mbape.

Pari Sen Žermen mu nudi bogatstvo za dvogodišnji ugovor, sa platom od 50 miliona evra po sezoni, a mogao bi da postane najbolji strelac u istoriji kluba, jer trenutno ima 169 golova, 31 manje od rekordera Edinsona Kavanija.

"Biti deo ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigrčima, svim ljudima koji su bili u senci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu desetu titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvek želim više"
, istakao je Mbape.

U Madridu su sigurni da će Kilijan od jula biti novi igrač Reala, jer će u dresu "kraljevskog kluba" imati veće šanse da osvoji dve stvari koje žarko želi – Ligu šampiona i "Zlatnu loptu".

Real mu navodno nudi petogodišnji ugovor vredan 25 miliona evra po sezoni, ali i bonus od 100 miliona evra za potpis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu