Novi Pazar: Kampanja je urodila plodom

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da je kampanja vođena protiv tog kluba konačno dala rezultat, kao i da je neizvestan njegov nastup u baražu za opstanak.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©
Foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

"Medijska i svaka druga kampanja za njene kreatore urodila je plodom jer ćemo morati kroz baraž da se borimo za opstanak u Super ligi. Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča unapred poznat", naveli su Pazarci.

Novi Pazar je na domaćem terenu izgubio od Radnika iz Surdulice sa 0:1 u pretposlednjem kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije, pa će u mečevima baraža pokušati da izbori opstanak u elitnom rangu.

"Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej-auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu", naglasili su čelnici Novog Pazara.

"Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i klubovima jer ćemo igrati u baražu. Međutim, uprava kluba će na sednici naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu. Svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija, kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju", dodali su oni.

U Upravnom odboru Novog Pazara istakli su da se tokom čitavog prvenstva bore sami protiv svih.

"Svedoci smo brutalne kampanje medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. U poslednjih nekoliko decenija, nikada nismo imali gori tretman u FSS",
zaključili su Novopazarci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu