Popović: Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je da će njegov tim pokušati da nametne svoj stil igre protiv Genta i izbori za osvajanje grupe B Lige konferencija.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Naredne dve utakmice u Evropi su borba za prvo mesto. Mi i Gent smo pokazali da smo dve najkvalitetnije ekipe u grupi. Igramo na našem stadionu, mislim da imamo jako dobre šanse za pobedu i da se odvojimo na prvu poziciju", rekao je on.

Na konstataciju da Gent ima veliki izbor napadača, Popović je rekao da ekipa skautira svakog igrača i da dobija informacije od trenera i stručnog štaba. Naveo je da se ekipa priprema kao i za svaku drugu utakmicu.

"Na našem stadionu pokušaćemo da nametnemo naš stil, kao i u svakoj drugoj utakmici igraćemo napadački. Mislim da možemo i ovaj put da sačuvamo mrežu. Ceo tim igra zajedno defanzivu, svi se borimo, kako da postignemo tako i da odbranimo. To je jedan od naših najvećih kvaliteta kao tima i mislim da to možemo da uradimo sutra", rekao je golman crno-belih.

On je naveo da je njegov kolega iz Genta veoma kvalitetan golman, koji nije slučajno reprezentativac Turske i istakao da ga raduje dobra i efikasna igra napadača Partizana Rikarda Gomeša.

"Cela ekipa igra odbranu i napad, to je jedini način da nastavimo sa ovako dobrim rezultatima", rekao je Popović.

Posle dva kola Partizan i Gent imaju po šest bodova, a Flora i Anortozis su bez bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu