"Vojvodina zaslužuje Evropu"

Fudbaler Vojvodine Nebojša Bastajić rekao je da pobeda u Surdulici protiv Radnika treba da bude samo početak niza dobrih igara njegove ekipe.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Vojvodina je pobedila Radnik u gostima sa 2:0, a Bastajić je najpre asistirao Veljku Simiću, a potom postigao i prvenac u dresu novosadskog tima.

"Svakako da mi prija kada postignem gol, to je veoma važno za samopouzdanje napadača. Mislim da je, pre svega, najvažnije da smo upisali konačno pobedu i sada želimo da se vratimo na mesto na kom zaslužujemo da budemo", rekao je Bastajić za klupski sajt.

"Idemo meč po meč, ali sada želimo da pobedimo i Kolubaru i da uhvatimo zalet i niz trijumfa", dodao je on.

Bastajić je naveo da je njegova ekipa igrala pod pritiskom da mora da pobedi, ali da je u sličnoj situaciji bio i Radnik.

"Radnik je vezao dva poraza i takodje su bili pod pritiskom da moraju da osvoje bodove protiv nas. Oni su domaćinska, tvrda ekipa, znali smo da neće biti lako, ali smo na vreme smo postigli golove i to nam je olakšalo u nastavku meča", rekao je Bastajić.

Ofanzivac Vojvodine je istakao da Vojvodina do kraja jesenjeg dela prvenstva mora da "napadne" gornji deo tabele.

"Očekivanja su uvek najviša, a to je da nastavimo sa dobrim rezultatima i da posle ove pobede uhvatimo kontinuitet. Voša zaslužuje da bude na poziciji koja vodi u Evropu", zaključio je Nebojša Bastajić.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje ekipu Kolubare, a taj meč na programu je u utorak u 18.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu