Junajted kreće po Sanča

Fudbalski klub Mančester junajted poslao je novu, poboljšanu ponudu od 75 miliona funti za igrača Borusije iz Dortmunda Džejdona Sanča.

Izvor: B92, Beta
Podeli
EPA/MARTIN ROSE / POOL
EPA/MARTIN ROSE / POOL

Kako je preneo Skaj, Junajted bi, prema novom ugovoru, unapred platio veću sumu, a ostatak kroz bonuse. Prvobitno je engleski klub ponudio 67 miliona funti, uz osam miliona bonusa.

Uprava Borusije razmatra najnoviju ponudu, a nemački mediji preneli su da čelnici tog kluba žele oko 80 miliona funti za svog igrača.

Sančo ima ugovor sa Dortmundom do 2023. godine, a kako se navodi, najrealnija opcija je da predje u Mančester junajted, iako su i drugi klubovi zainteresovani.

Upitan da li ga priče o budućnosti ometaju na Evropskom prvenstvu, gde igra za Englesku, Sančo je odgovorio: "Ne, u redu sam".

"Uvek će biti spekulacija, posebno kada vam ide dobro. Stvar je u tome kako ćete na terenu to podneti i nastaviti da radite ono što radite", naveo je Sančo za Toksport.

Sa njim u engleskoj ekipi su Markus Rašford, Luk Šo i Hari Megvajer, fudbaleri Mančester junajteda.

"Naravno da svi momci imaju mnogo pitanja, ali svima kažem da sam trenutno koncentrisan na fudbal i na Evropsko prvenstvo, idemo korak po korak"
, naveo je Sančo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.