Jović: O ovome sam sanjao

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović izneo je prve utiske posle potpisivanja novog ugovora.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Krilni napadač je produžio ugovor do 2025. godine.

U prisustvu generalnog direktora FK Partizan, Miloša Vazure, Jović je danas produžio ugovor sa Partizanom do 2025. godine.

"Jović je otkrovenje ove sezone među mladim igračima. Naravno, ništa nije slučajno. Sa njim se, kao i sa svim igračima iz omladinske škole studiozno radilo, s tim što je on iskoristio svoju priliku i uzvratio poverenje treneru Stanojeviću tamo gde je potrebno, na terenu. Znate da je poslednjih godina Partizan uradio transfere igrača u velike klubove kao što su Fiorentina, Monako i Mančester Siti i sigurni smo da će i Jović, kada za to dođe vreme, nastaviti tim putem. Partizan ima svoje bisere i svake godine neki novi zasija".

Partizanov biser dodaje:

"Toliko mi se toga izdešavalo da se ponekad zapitam da li je sve moguće? Ne zato što nisam verovao u sebe, već što je sve išlo velikom brzinom poslednjih godinu dana. Doduše, samo mi koji stalno treniramo znamo da je sve to posledica dugogodišnjeg rada i napornih treninga“.

Vratio si se iz Japana, odigrao si 58 minuta na Kirin Kupu, nažalost izgubili ste rezultatom 1:0.

"Fenomenalno iskustvo! Još uvek osećam posledice vremenske razlike, ali me ujedno još nosi i adrenalin. Ovo je velika obaveza za mene. Dobiti poziv da baš ja budem taj od svih igrača, meni lično daje motivaciju, ali kao što sam rekao, imam i obavezu da sada moram da budem na još većem nivou nego ranije".

U sportu se slave pobede, ali nažalost ima i poraza.

"Možda jednom naučim da to lakše kanališem, ali dok sam u Partizanu, svaki svoj promašaj ili poraz teško doživljavam. Hvala šefu i svim igračima što za mene imaju strpljenja i pružaju mi šansu da se razvijam na pravi način. Mogao sam neke situacije i bolje da rešim, ali eto…radiće se još bolje, tek je početak".

Za tebe se već interesuju strani klubovi?

"Lepo je pročitati, ali ne letim. Treba da maksimalno sazrim i dam svoj doprinos mom timu! Siguran sam da će to biti još mnogo bolje ove godine! Idu pripreme, a posle njih je, koliko god bile teške, mnogo lakše jer imamo viziju igre i dobro se spremimo".

Danas si produžio ugovor do 2025. godine?

"Nekad protrljam oči da vidim da li budan sanjam! Hvala Bogu, sve je java, a ja obećavam da ću, uz zdravlje, podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati svoj doprinos!
O ovome sam sanjao! Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače
".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.