Legenda Milana menja Pirla na klupi Juventusa?

Nekadašnji vezni fudbaler Milana Đenaro Gatuzo jedan je od glavnih kandidata da nasledi Andreu Pirla na mestu trenera Juventusa.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čelnici torinskog kluba bi na trenerskoj klupi najradije videli još uvek aktuelnog trenera Reala Zinedina Zidana, ali kako su šanse za njegov dolazak sve manje tako i alternativna rešenja pronalaze svoj put do javnosti.

Jedno od njih je i nekadašnji trener Palerma i Milana, a akutelni trener Napolija Đenaro Gatuzo koji je rezultatima ove sezone svakako zaslužio da bude u konkurenciji.

Juventus za potpis Gatuza ima i konkurenciju u vidu Fiorentine, ali je jasno da bi bili favoriti ukoliko bi se odlučili za njegov angažman.

Napoli trenutno zauzima treću poziciju, koliko ima i Milan, a imaju i jedan bod viška u odnosu na petoplasirani Juventus.

Među imenima koja su se pominjala da zamene Pirla na čelu popularnih "zebra" bio je i Masimilijano Alegri, nekadašnji trener upravo Juventusa, koji je ipak okrenut ka Madridu i mesto koje bi trebalo da ostane upražnjeno odlaskom Zidana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu