Solskjer objasnio razlog za promenu boje banera na tribinama

Možda će zvučati bizarno, ali igračima Junajteda smetala je boja banera na tribinama na "Old Trafordu".

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Junajted se ne može pohvaliti da ove sezone kod kuće igra bog zna kako, pa se situacija analizira i do najsitnijih detalja.

Na meču sa Granadom bilo je primetno da su boje banera na tribinama iz crvene, promenjene u crnu i Ole Gunar Solskjer je objasnio zašto je to urađeno.

"Đavo se krije u detaljima. Znam da ovo može da vam zvuči čudno, ali kada igrate na ovom nivou, delić sekunde može da odluči između toga hoćete li pobediti u meču polufinala ili izgubiti utakmicu, tako da je do nas da uradimo sve što možemo. Zato i imamo sportski naučni sektor, zašto kosultujemo stručnjake, zato se bavimo svakim detaljem oko treniranja, svaki menadžer traži tu malu prednost. Možete svemu tome i da se ismevate, slobodno, koliko vam volja, ali u našem DNK je da učinimo sve u Mančester junajtedu. Pokušavamo da ispitamo svaki detalj", kaže Solskjer.

Do promena boje banera došlo je zbog toga što su se pojedini igrači žalili da u finišu akcija, pred golom protivnika, zbog crvene boje banera, teško uočavaju saigrače na terenu kada su u crvenim dresovima, što dovodi do grešaka.

U Junajtedu su to ozbiljno shvatili i momentalno reagovali.

Sledi im sada meč sa Barnlijem, pobeda bi svakako dodatno uticala da se stabilizuju na drugom mestu, iako još po rečima Solskjera, ne odustaju od borbe za titulu.

"Naravno da nikad nećemo odustati. Mančester junajted ne odustaje. Ovaj tim, klub je imao mnogo padova, mnogo povrataka i to nam je u DNK. Ipak, da budemo realni, ne zato što u Mančester sitiju imate klub koji beleži dobre rezultate konstantno, već zato što ne očekujete da će izgubiti tri od poslednjih šest utakmica. Sve dok radimo svoj posao kako treba, nadamo se i želimo sezonu da završimo na najbolji način. Ipak, idemo meč po meč", zaključio je Solskjer.

Utakmica Mančester junajted - Barnli igra se u nedelju 18. aprila od 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu