Bondžulić pred Radnički: Moramo dati više od realnih mogućnosti

Fudbaleri Javora u nedelju 18. aprila od 19 časova gostuju u Nišu ekipi Radničkog, u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener fudbalera iz Ivanjice Igor Bondžulić rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv niškog Radničkog u Superligi mora da pruži više od realnih mogućnosti.

"Moramo odigrati bolje od onoga što možemo i dati više od realnih mogućnosti. Svaka utakmica je izazov za sebe, a posebno u ovoj situaciji za Radnički. Dočekaće nas sigurno sa mnogo želje za pobedom. Mi to moramo nadomestiti borbenošću i nadamo se da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

Javor je 12. na tabeli domaćeg šampionata sa 38 bodova, dok je klub sa Čaira poziciju ispod sa bodom manje.

"Radnički je, neshvatljivo, došao u poziciju u kojoj se nalazi. Imaju odličan igrački kadar i poslednjih godina beležili su odlične rezultate. Veliki su klub, ali svaki klub može da upadne u krizu. Vidite da ovog proleća ima mnogo iznenađenja, da su mnogo bodova uzeli klubovi koji se bore za opstanak. Svaki bod je važan i teško se osvaja", dodao je trener Javora.

Fudbaler Javora Lazar Nikolić naveo je da priželjkuje pristup utakmici kao protiv Metalca i veruje da će to doneti dobar rezultat.

"Očekuje nas teška utakmica. Oni imaju iskusne i kvalitetne igrače, ali smatram da možemo ostvariti pozitivan rezultat ako ponovimo pristup i odnos iz Gornjeg Milanovca. Atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se pobedi", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu