Mihajlović: U naše vreme postizali bismo golove vezanih očiju

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prisetio se svojih igračkih dana, dok je davao izjavu "Skaju", za koji radi Alesandro del Pjero.

MTIzvor: B92
Podeli
 EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Njih dvojica su govorila o slobodnim udarcima.

"Oh, u naše vreme, sa ovako postavljen živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem. Mora da se vežba", rekao je Mihajlović.

Inter grabi ka prvoj tituli posle 11 godina, a na tom putu večeras (20.45) moraće da preskoči i Atalantu, koja je takođe u vrlo dobroj formi. Očekuje nas odličan fudbal, kvota na keca je 2,15, na iks 3,45, a na dvojku 3,35.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Atalanta.

Bolonja je, inače, izgubila od Napolija sa 3:1.

"Hajde da kažem da smo mi igrali a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove smo primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo", dodao je Miha.

Bolonja je trenutno 12. u Seriji A sa 28 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu