Nevil: Šokiran sam

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil iznenađen je bio partijom te ekipe u gradskom derbiju sa Mančester sitijem.

MTIzvor: B92
Podeli
 EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

"Crveni đavoli" su savladali "građane" sa 2:0, golovima Bruna Fernandeša i Luka Šoa.

"Šokiran sam. Ne zato što sam mislio da Junajted ne može da pobedi, već zbog načina na koji je došao do trijumfa. U poslednjih nekoliko nedelja igrači su delovali iscrpljeno, pitao sam se odakle im energija za ovakvu partiju. Možda im je pomoglo što su poveli već u uvodnim minutima. Momci su bili hrabri", rekao je Nevil.

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

Nevil, ipak, smatra da Junajted ne može do titule.

"Ukoliko smanje razliku u odnosu na Siti na sedam ili osam bodova, to će biti dobar rezultat. Kada je Liverpul jurio Siti proteklih godina, svake sezone su smanjivali razliku. Poslednjih 10 utakmica biće veoma važno za Junajted, jer Lester i drugi timovi mogu da priprete. Ali uveren sam da je Junajted drugi najbolji tim u ligi. Problem bi bio da ne završe na drugom mestu", dodao je on.

Junajted je drugi na tabeli sa 11 bodova manje od Sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu