Govor Ibrahimovića u trećem licu: Ako Zlatan može da pogreši, možete i vi

Zlatan Ibrahimović ove nedelje bio je zvezda muzičkog festivala "Sanremo" i pojavljivao se u nekoliko večeri.

SSIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nakon što je prve večeri izašao na scenu uz pratnju pesme "Jutro je" Nade Topčagić, a onda i pevanja sa Sinišom Mihajlovićem, festival je zatvorio govorom u trećem licu.

Govorio je o tome zašto je odlučio da u sred sezone i borbe za "Skudeto" dođe baš na "Sanremo", kako ga je nazvao, "njegov festival".

"Svi su pre festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako sebi ne postavljate izazove, nikad nećete pobediti", rekao je Ibrahimović u uvodu, pa dodao:

"U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne svima. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobeđujem i kad gubim. Postigao sam puno golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko".

Na kraju je poslao poruku kojom je oduševio publiku i organizatore.

"Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Ne raditi ništa je najveći neuspeh od svih. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi. Najvažnije je svakog dana praviti razliku. Trud, posvećenost i koncentracija su ključni",
rekao je Ibrahimović i zaključio:

"Ja sam na ovom festivalu kako bih vam rekao da i vi na neki svoj način možete biti Zlatan. Posebna zahvalnost Italiji, mom drugom domu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu