"Da 'operemo fleke'"

Trener Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je da će njegova ekipa u meču protiv Proletera pokušati da se iskupi za lošije rezultate u drugom delu prvenstva.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Irfan Licina/Starsportphoto
Irfan Licina/Starsportphoto

"Svesni smo činjenice da smo mnogo toga zabrljali od početka drugog dela prvenstva i ne bežimo od toga. Sami smo krivi i na nama je da to što pre ispravimo dobrim rezultatima. Prioritet je da pronadjemo dobitnu kombinaciju i pokušamo da 'operemo fleke' koje smo napravili u poslednje vreme", rekao je Gaćinović.

Fudbaleri Radničkog u sredu od 16.05 časova gostuju novosadskom Proleteru, u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

"Bolje su plasirani od nas na tabeli i to je dovoljno upozorenje. Dobro smo ih izanalizirali i znamo šta nam je činiti", dodao je Gaćinović.

Obe ekipe su u prošlom kolu pretrpele poraze, Radnički od Spartaka sa 0:1, a Proleter od Crvene zvezde 0:4.

"Na poslednjoj utakmici protiv Spartaka nismo imali ni sreće, ali ne možemo na to da se vadimo. Potrebno nam je da pogledamo istini u oči, da vidimo stvari onakvim kakve jesu i da što pre pokažemo pozitivnu reakciju. Uradili smo analizu i psihološku pripremu i verujem da ćemo uspeti u tome", rekao je Gaćinović.

Radnički je u prvom delu sezone savladao Proleter na Čairu sa 2:0, ali je taj meč kasnije registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist niškog tima, pošto su Novosadjani napravili grešku i izvršili nedozvoljenih šest izmena na utakmici.

"To je čvrsta i disciplinovana ekipa. Njihovi mečevi uglavnom ne donose mnogo golova i pred nama je izuzetno zahtevan meč. Moraćemo da budemo na maksimalnom nivou od prvog do 90. minuta", dodao je trener Radničkog.

On će moći da računa na napadača Filipa Kasalicu i veznog igrača Todora Petrovića, koji su prošli meč propustili zbog po četiri žuta kartona, dok u Novom Sadu neće igrati levi bek Nikola Stanković, koji se povredio na prošloj utakmici.

Proleter je sedmi na tabeli Superlige Srbije sa 34 boda, dok je Radnički deveti sa dva boda manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu