Voždovac traži prvi prolećni trijumf: "Strpljivi da budemo"

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je, uoči meča s Bačkom, da uprkos kadrovskim problemima veruje u svoj tim.

Izvor: B92, Beta
Podeli
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Fudbaleri Voždovca u sredu dočekuju ekipu Bačke u utakmici 25. kola Super lige Srbije i pokušaće da upišu prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

"Ekipa Bačke sigurno dolazi s ambicijama, imaju novog trenera i dovoljno motiva da nam otežaju posao. Igraju čvrsto, defanzivno organizovano, te ćemo morati pre svega da budemo strpljivi i hrabri kad imamo loptu, da ubrzamo igru i da protok lopte da bude dobar", rekao je Damjanović, prenosi klub.

"Takođe, moramo biti ozbiljni bez lopte, organizovani, posebno u prvim momentima kad je izgubimo i ne dozvolimo da nas ugrožavaju", dodao je on.

Tim iz Bačke Palanke trenutno je na začelju, odnosno 20. poziciji na tabeli sa 14 bodova, dok je Voždovac na 12. mestu sa 30 bodova.

"Imamo mnogo kadrovskih problema od početka priprema, želimo da se stabilizujemo i iz ovog perioda izađemo bolji. Potreban nam je svaki igrač i svaki atom snage u narednoj utakmici", istakao je trener Voždovca.

Meč Voždovac - Bačka igra se u sredu 3. marta od 14.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu