Mihajlović: Pevaću na San Remu bolje od Ibre

Siniša Mihajlović bio je veoma raspoložen posle pobede njegove Bolonje nad Lacijom 2:0 (1:0) u 24. kolu Serije A.

SSIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Serija A na TV B92
Nedelja, 28. februar
20.45 Roma – Milan

Toliko, da je trener kluba iz univerziterskog grada pričao i o predstojećem San Remu na kome će učestvovati zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Prestižni italijansi događaj održava se u četvrtak.

"Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice sa Kaljarijem, pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre", rekao je Mihajlović uz osmeh.

Potom se osvrnuo na trijumf nad Lacijom.

"Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili".

"Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi", zaklljučio je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu