Gajić: Uhvatili smo ritam stručnog štaba

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić rekao je da je više nego zadovoljan kako protiču pripreme u Antaliji i dodao da ga raduje što su krenule pripremne utakmice.

Izvor: B92, Beta
Podeli
foto: Nikola Mitic / STARSPORT
foto: Nikola Mitic / STARSPORT

"Umor je uvek prisutan kada je ova faza priprema u toku. U Turskoj smo odmah po dolasku nastavili da radimo punom parom, kao što je bio slučaj na Kipru. Iza nas je period u kom smo se bavili snagom i brzinom, sada su krenule utakmice i neće biti puno prostora za jake treninge. Bar se nadam", rekao je Gajić za klupski sajt.

Desni bek Zvezde istakao je da igrači nemaju problema da ispune sve ono što stručni štab zatraži.

"Uhvatili smo ritam rada čitavog stručnog štaba. Bilo je problema prošle godine što se toga tiče, ali sada smo se adaptirali, poznajemo metodologiju njihovog delovanja i zaista sve je u najboljem redu. Spremamo se na najbolji mogući način", rekao je Gajić.

Crveno-beli su juče pobedili Šljonsk sa 4:0.

"Najviše volimo utakmice. Juče smo bili sjajni protiv Šljonska, ubedljivo pobedili i na pravi način počeli niz od četiri utakmice koliko nas čeka u Turskoj. Za mene nema prijateljskih mečeva, tako razmišljam. Možda utakmica nema bodovni značaj, ali bitna je za ritam, kontinuitet i formu", zaključio je Gajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu